|
Author | Message |
---|
majajh TVNovele Novi član
Broj postova : 100
| Subject: Johnny Depp Fri 7 Jan 2011 - 20:59 | |
| Džoni Deep (eng. Johnny Christopher Depp) rođen 9. juna 1963. godine u Ovensberou u Kentakiju, je američki filmski glumac. Džoni Dep potiče iz prosječne američke porodice, od oca inžinjera i majke konobarice. Porodica Džonija Depa ima veoma zanimljivo porijeklo, tj. imaju krvi Čiroki Indijanaca, Nijemaca, Francuza i Iraca. Odrastao je sa bratom i sestrom u malom gradići u Kentakiju, gdje je najviše vremena trošio sa svojim djedom, koji umire kada je Džoni imao sedam godina i to ga ostavlja veoma tužnim. NJegova porodica se posle toga seli na Floridu, mada ni tu se ne zadržavaju puni jer stalno mijenjaju gradove i države stanovanja. Sa petnaest godina postaje problematičan, iskušava droge, postaje loš u školi koju uskoro napušta u osniva muzički bend. Dobija i prvu ulogu u filmu Strava u ulici Brestova, međutim posle slabog uspjeha istog, vraća se u školu i uspješno je privodi kraju. Prvi uspjeh bilježi sa serijom 21 Jump Street, postaje popularan i dobija prve ponude za kvalitetnije filmove. Sa filmom Don Huan de Marko postaje prava holivudska zvijezda i njegova karijera kreće strahovitim usponom. 2003. godine nominovan je za oskara za film Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera, mada svoju najbolju ulogu je odigrao u filmu U potrazi za Nedođijom, gdje mu je partnerka bila Kejt Vinslet, u kojem je glumio engleskog pisca DŽejmsa Berija (autora Petra Pana). Otac je dvoje djece. Trenutno snima cetvrti dio serijala Pirati sa Kariba |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Johnny Depp Sat 8 Jan 2011 - 11:28 | |
| Super mi je on...kako tek izgleda covek,a koliko mu godina :Good: Sleepy hollow < 3 Chocolat < 3 Pirate ne bih ni gledala da nije bilo blesavog Dzeka Speroua,smor su |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Thu 13 Jan 2011 - 0:50 | |
| Oboooozavam ga Slazem se,Alex,oooodlicno izgleda za svoje godine Kao Jack S. je odlican,odlican je i u Cali i fabrika cokolade :da: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Johnny Depp Thu 13 Jan 2011 - 3:56 | |
| super mu je uloga u piratima gledala sam puno njegovih filmova bio je super i u carli i fabrika cokolade,alisa u zemlji cuda,mjuzikl placljivko...
u ponedeljak sam gledala film Turista..mnogo je dobar tamo..svidja mi se film |
|
| |
| Subject: Re: Johnny Depp Mon 17 Jan 2011 - 4:44 | |
| UUU meni se takodje gledam turista, nikako da nadjem vrmena da ode u bioskop.. ali ici cu obavezno |
|
| |
Mia99 TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Wed 19 Jan 2011 - 6:01 | |
| |
|
| |
Sanda1975 TVNovele Novi član
Broj postova : 193
| Subject: Re: Johnny Depp Wed 19 Jan 2011 - 23:30 | |
| Uhhhh on mi je bas seksipilan. |
|
| |
| Subject: Re: Johnny Depp Thu 27 Jan 2011 - 20:51 | |
| Odgledala turistu, simpatican film.. meni se dopao... preporucujem, odgledajte ne mozete nista da izgubite |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Johnny Depp Fri 28 Jan 2011 - 4:00 | |
| On je odlican glumac, svaku ulogu koju dobija on je extra odglumi. Pogotovo u Pirati sa Karibi... ) |
|
| |
| Subject: Re: Johnny Depp Fri 28 Jan 2011 - 20:44 | |
| Da sad je gotov 4. deo, i mislim da uskoro pocinje snimanje petog, videcemo da li ce i ti delovi biti dobri kao i prva tri :da: |
|
| |
VeryDarkAngel TVNovele Novi član
Broj postova : 193 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Fri 28 Jan 2011 - 22:24 | |
| On je odlican glumac i lepo izgleda |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Sun 13 Feb 2011 - 5:28 | |
| Krlaj..prese*si je uzivi se u svaku ulogu |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 15 Feb 2011 - 1:50 | |
| Ja ga obozavam..... Extra je glumac...... Chocolate,Don Juan DeMarco i Pirates of the Caribbean jedni od njegovih boljih filmova..... |
|
| |
nick315 TVNovele Novi član
Broj postova : 213
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 1 Mar 2011 - 1:39 | |
| Moj omiljeni glumac.U svakoj ulozi je drugaciji...I moze sve da odglumi...Stvarno postovanje Ovaj najnoviji Turista je glup film, ali jedva cekam Pirates Of the C... 4 sa Penelope Cruz. |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Fri 22 Apr 2011 - 7:20 | |
| on je bas dobar i glumac a i dobar je u svakom pogledu |
|
| |
Triunfo del Amor TVNovele Redovan član
Broj postova : 2741 Godina : 27 Lokacija : Barcelona
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 26 Apr 2011 - 10:13 | |
| Odlican glumac. Najbolji je u piratima sa Kariba. |
|
| |
andreadanijel TVNovele Novi član
Broj postova : 80 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Wed 4 May 2011 - 6:32 | |
| dooooobar glumac!!! a i lep je!!!!!! |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Johnny Depp Thu 12 May 2011 - 10:20 | |
| Znam da je on pojam , međutim ja sam na njega totalno ravnodušna. |
|
| |
loodachica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 528 Lokacija : With Ian Somerhalder !! <3
| Subject: Re: Johnny Depp Sun 4 Sep 2011 - 10:40 | |
| moj omiljeni glumac posle iana naravno... mnogo je dobar |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 18 Oct 2011 - 0:54 | |
| Gledao sam na Sinemaniji njegov film "Sta izjeda Gilberta Grejpa". Odlican film. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 18 Oct 2011 - 1:03 | |
| |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Johnny Depp Tue 26 Jun 2012 - 22:23 | |
| Otkriven je razlog zašto je jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, zgodni Johnny Depp, ostavio svoju dugogodišnju družicu Vanessu Paradis. Deppu je navodno dosadila 14 godina duga veza s njom, a nestalo je ljubavnih iskrica te se odnos pretvorio u monotoniju. Prema nekim izborima, popularni glumac je želio isprobati nove stvari jer od života očekuje više, a i Vanessa zaslužuje biti sretna. Demantirani su i navodi da se u njihovu vezu uplela treća osoba, a prekid niti jednom od njih dvoje nije teško pao. Oboje nastavljaju dalje bez vrijeđanja i ružnih optužbi. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Johnny Depp Sat 21 Jul 2012 - 3:12 | |
| Prekinuli Amber Heard i Johnny Depp Glumački par Johnny Depp i Amber Heard odlučili su prekinuti na neko vrijeme, jer Amber ne može podnijeti da bude označena kao "razaračica domova". Nakon što su Johnny Depp i Vanessa Paradis potvrdili raskid veze duge 14 godina, medijima je počela kružiti priča da je glavni krivac rastanka glumica Amber Heard, koja je zavela Deppa. - Između Johnnyja i Amber stvarno postoji kemija. Amber se rastala od djevojke Tasye u isto vrijeme kad se Johnny rastao od Vanesse. Ali bili su u vezi mjesecima prije objave raskida. Dobro su krili svoju vezu, a pomoglo je i to što su mnogi vjerovali da Amber voli djevojke. Međutim, odlučili su se rastati, jer ona ne želi da je zovu "razaračicom domova". Dodao da je Amber stvarno zaljubljena u glumca, ali da ne voli dramu. - Ona nije sigurna šta će se točno dogoditi sa njihovom vezom, ali za sada samo se želi da odvojiti dok se ne slegne prašina - dodao je izvor. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Johnny Depp | |
| |
|
| |
|