EZEL TOUR 5 ( PRESS CONFRENCE ) EXCLUSIVE
it was the second day of our tour ...all woke up around 7:00 am....had breakfast..get ready to move to Dubi ...the cast took long nap between the two cities ...we reached around 11:30 ...get ready to the press confrence at 1:30.
in Address Down Town hotel was the time ...so it began ..with mr.karim sarkis ..who welcome all the cast and said according to the base of fans and viewer on the net we took our decision..to buy the copy rights for ezel ..
mr . kerem catay thanks a lot abu dahbi media for worm welcoming and he welcomed any kind of questions as follows :
- the latin drama took a part of interests for years now the turkish drama came instead..aren't you afried one day of any other drama take the place of yours ?
* no ..cause ..that is the way it is ..but we do our best ..and good work win
- for kenan : in arabic drama we care about the talent more than image ..in turkish you choose the most handsome ..kenan form maths to acting is it because of your handsome look ??
* all laugh..baris said yes of course ...but kerem answer instead of kenan...
in ezel we made casting for tens of actors we chose the best peerformer ..we know that tv is language of vision but it is not our measures ...cansu complete : you saw us beautiful cause of our roles ..but i think beauty comes inside out ...and it is relative.
- for kenan: kivanc came before you .. he took the topping of the cake ..do u came late ..and will you do clips with singers like hayfaa or rola as kivanc did ?
* with strict look
he said kivanc is a dear mate ...but no way to make any musical clips as a model i'm an actor ...and i love what i do .
- from ana zahara..
me : to baris : what is the hardest scene you made ..whicn one you will never forget ??
* Baris : those scene when ali imagine omer ..and talk to himself ...feeling the guilt it was so hard for me .
- ana zahra: to burcin ( azad) : i'll not talk about your role ..i'll take about your life ..as a wife of murat yeldrem ...does he choose your works or share you his opinion ..is there red line for you?
* yes sure ..he read the scripts of mine ...we r both in the same field ...but in the end ..it is my choice .
- ana zahra : to riza ( temuz) : you were acting since 2001 ..what ezel add to you ?
* ezel is deffrent he add a lot to me ...it was challenging...i'm lucky to be part of it .
- Syrian super star Rola abu Asaad ( featuring eysan in arabic version) ..add that Ezel is the most difficult script she v worked on ...it needed a lot of efforts ...to keep the sequence and the character of the show ...and eysan is a very difficult ..personality to feature ..
------kenan ..cansu ...were both sick this day ...may be cause changing of weather ..it appeared in their photos ..
Kad uhvatim vremena stiže prevod :Ok:
---------------------------------------------------------
EZEL TURNEJA(KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU)EKSKLUZIVNO
Bio je drugi dan naše turneje..svi smo se probudili oko 7.00 ujutro...doručkovali..spremili se da idemo za Dubai...ekipa(misli se na glumce) je odspavala između dva grada...došli smo oko 11:30...spremili se za press konferenciju u 1:30
u Address Down Town hotel je bila zakazana..i tako je počela...sa gospodinom Karim Sarkis...koji je poželio dobrodošlicu ekipi i rekao da su zahvaljujući fanovima i gledaocima na netu donijeli odluki da kupe autroska prava za prikazivanje Ezela...
Gospodin.Kerem Catay se zahvalio Abu Dabiju za toplu dobrodošlicu i pružio je priliku za bilo koja pitanja koja slijede :
- latino američka drama je bila u centru pažnje godinama sada umjesto nje je došla turska drama...jeste li uplašeni da će jednoga dana neka druga drama da dođe na vaše mjesto?
* ne ..zato..tako je kako je...mi dajemo najbolje što možemo..a dobar posao pobjeđuje
- za Kenana:u arabskoj drami je bitniji talent nego izgled...u turskoj ste izabrali najzgodnijeg..kenan od matematike do glume,da li je to zbog vašeg dobrog izgleda?
* svi se smiju...Baris kaže,da naravno...ali Kerem odgovara umjesto Kenan
Za Ezela smo napravili kasting u kojem je bilo na 1000 glumaca i izabrali smo najboljeg...mi znamo da je tv jezik vizije,ali to nije naše mjerilo..Cansu završava:vidite nas lijepima zabog naših uloga...ali ja smatram da ljepota dolazi iznutra...i to je relativno..
- za Kenana:Kivanc je došao prije vas..uzeo je šlag sa torte...da li ste vi zakasnili..i da li ćete raditi klipove sa pjevačima kao što su Hayfaa ili Rola kao što Kivanc uradio?
* sa ozbiljnim izrazom:)rekao je da mu je Kivanc drag prijatelj...ali ne,nema šanase da napravim neki muzički klip kao model,ja sam glumac...i volim to što radim
- Pitanje od Ane Zahare:) Ana:(za Barisa):koja je najteža scena koju ste uradili...koju nikada nećete zaboraviti?f
* Baris :one scene gdje svi zamišljaju Omera..i pričaju sebi...osjećati krivnju je bilo jako teško za mene
- ana zahra: Burčin(Azad):neću govorit o tvojoj ulozi..preću na tvoj život,kao supruga Murata Yeldrema..da li on bira vaš posao ili dijeli vaše mišljenje..da li postoji neka crvena linija za vas?
* da,naravno...on čita moje skripte..oboje smo na istome polju...ali na kraju...odluka je moja.
- ana zahra : Riza(Temuz):vi glumite od 2001...kako je Ezel uticao na vas?
* ezel je drugačiji,uticao je puno na mene...izazovnije je...sretan sam što sam dio toga
- Syrian super star Rola abu Asaad (daje glas Eysan u arabskoj verziji)je dodala da je Ezel najteža skripta na kojoj je radila..potrbno je mnogo onapora...da zadržite radnju i lik serije...i ejšan je jako teška...da se njena ličnost izrazi
------kenan ..cansu ...su oboje bili bolesni tog dana..možda je urok promjena klime...vidi se i na njihovim slikama