Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Videi iz serije Wed 3 Aug 2011 - 10:15
vjencanja iz turskih serija... predivan mi je ovaj video -uhvatila me neka nostalgija neznam zbog cega ....
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Videi iz serije Fri 5 Aug 2011 - 15:45
jednostavno kad sam ga vidjela morala sam staviti ......prelijepo i tuzno.... .nemam rijeci :
Subject: Re: Videi iz serije Sat 13 Aug 2011 - 9:12
Subject: Re: Videi iz serije Wed 14 Sep 2011 - 7:05
samo se pitam imali koja pjesma da ne odgovara njihovoj prici ......nesto drugaciji ritam pjesme od ostali videa koje sam gledala o njima ali ipak to su oni
Subject: Re: Videi iz serije Thu 6 Oct 2011 - 4:14
Ezel ve Eysan - Stay with me [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Videi iz serije Tue 25 Oct 2011 - 2:49
Subject: Re: Videi iz serije Sun 29 Jul 2012 - 1:48
Kenan -najbolji glumac u 2010 i Ezel-najbolja serija. Te godine su osvojili sve što se moglo osvojiti, osim nagrade za najbolju glumicu koja je trebala pripasti Cansu za ulogu Eysan. Nemam ništa priotiv Beren koja je dobila te godina za Bihter ali smatram da je Cansu te god. više zaslužila. Al' dobro nije ni bitno.
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
Subject: Re: Videi iz serije Sun 29 Jul 2012 - 3:42