|
|
Author | Message |
---|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 10:53 | |
| Meni se iskreno serija ne svida. Rekla bi tipicna serija sa boljim detaljima |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 11:05 | |
| jer moze neko da mi preprica sta je danas bilo?? nisam gledala : |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 11:14 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- jer moze neko da mi preprica sta je danas bilo?? nisam gledala :
Laura govori Eleni da ju je Benhamin video kako se ljubi sa Montekristom i predlaže joj da odu u poseti Danijeli kako bi proverili da li je ona zaista ista kao duh. Elena pre polaska u posetu odlazi kod Montekrista koji biva iznenađen kada je vidi. Pokušava da je poljubi na silu, ali ga ona udara flašom u glavu i odlazi iz kolibe, a on ostaje smejući se. Viki vidi krv na svom automobilu i zove Rebeku koja biva besna njenim pozivom. Rebeka govori Viki da će posle razrešenja nesreće Dario i Dulse da joj plate zbog prevare. Dulse dovodi Eduardita da upozna Margot kako bi ga Margot zavolela i ubacila ga u testament. Tulijo dolazi kod Margot koja mu govori da želi da ubaci dve osobe u testamentu - Tomasa i Marijelu. Dulse sve to prisluškuje i biva nesrećna, ali posle njenog odlaska sa vrata Margot govori Tuliju da Dulse želi pokloniti jednu firmu koja će joj donositi zaradu. Korina odlazi kod Nene i govori joj da je videla Elenin duh, Nena joj govori da je to opasna stvar i da govore o ceni sa pet cifara. Korina krade Rebekin nakit kako bi ga založila. Izlazi iz sobe i čuje korake sa tavana, penje se i staje ispred vrata, kada se ona sama otvaraju i pojavljuje se Elenin duh. Korina biva prestravljena i beži sa sprata vičući da je videla Elenin duh, Milejdi pada u nesvest. Laura i Elena vide Danijelu kroz staklo i vide da je Latonja s njom. Danijela se okreće prema njima i one se uveruju da je ista kao duh. Posle posete, Elena govori Lauri da ih ovo nije do ničega dovelo i da je jedino logično objašnjenje da u kući ima nešto natrpriodno. Laura insistira da nema duha i ulazi u Rebekinu sobu i uzima univerzalni Darijov ključ. Dulse biva besna i govori da će početi da uništava Margot, Elenu i sve ostale. Elena i Eduardo odlaze kod Margot da se upoznaju, i Margot grli Elenu. To je sve. |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 11:32 | |
| Stefy hvala puno " longdesc="22" /> vidim je bila dobra epzida ova glupa Korina i dalje veruje Neni, omg xDDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 11:42 | |
| Ma da, čak kada je čula Elenu kako hoda, uzela neki krst i govorila kako je zaštićena moćima Nene Oćoe. xD Postavio sam sinopsis originalne verzije, siguran sam da će vas zanimati, sada mi je još više krivo što serija nije bila kakva je trebala, ali bar na kraju nešto ostaje slično: [You must be registered and logged in to see this link.] . |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 5 Jan 2011 - 23:55 | |
| Ujj, pa orginal nije bio bash los...ali izgleda da je imao manje epizoda. Ii ne svidja mi se sto sada iz nove verzije, imaju ista imena kao i u orginal.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 0:11 | |
| - Stefy wrote:
- Ma da, čak kada je čula Elenu kako hoda, uzela neki krst i govorila kako je zaštićena moćima Nene Oćoe. xD
Postavio sam sinopsis originalne verzije, siguran sam da će vas zanimati, sada mi je još više krivo što serija nije bila kakva je trebala, ali bar na kraju nešto ostaje slično: [You must be registered and logged in to see this link.] . Citirao sam da vide i ostali. Meni se baš sviđa što su ista imena, ali ime Hulija mi izgleda nekako hororski. xD Više bih voleo da je serija bila ovakva, ali u principu na kraju ispada sve isto kao u originalu, samo što Elenu neće ubiti Benhamin, već ne znam kako će završiti. |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 0:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 3:33 | |
| rebeku nisam uopste gotivila kad sam pocela da gledam , ali sad mi je skroz super xDD Jadna Laura, kako je napala danas xDD Jedino mi je ova Dulse baaas odvratna, ne podnosim je! ja sam se bas isprimala na ovu seriju xDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 4:14 | |
| Da, Rebeka je mnogo cool na početku serije, ali kasnije više neće biti tako sarkastična. Meni je Dulse najbolji lik, obožavam je. Donekle je i u pravu, ceo život čuva Margot, i onda dođe Elena sa roditeljima i ova baba ostavi sve njima i nije fer. |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 5:00 | |
| Meni se ove epizode,skorasnje,bas svidjaju,kako mi je bilo extra kad je ona skontala da se nesto nalazi u klaviru,svidja mi se sto je sve oko te sobe tako misteriozno... Jel ja umisljam ili duha izigrava bolesna Elenina bliznakinja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 6 Jan 2011 - 5:08 | |
| - Girl Swan wrote:
- Meni se ove epizode,skorasnje,bas svidjaju,kako mi je bilo extra kad je ona skontala da se nesto nalazi u klaviru,svidja mi se sto je sve oko te sobe tako misteriozno... Jel ja umisljam ili duha izigrava bolesna Elenina bliznakinja?
Ne, imaš u temi "Saznajte unapred šta će se desiti..." sve, pročešljaj i pronaći ćeš apsolutno sve što te zanima do najsitnijih detalja. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 13:15 | |
| Odgledao sam sve emitovane epizode i sada čekam da gledam poslednju uživo. Predzadnja epizoda mi je jedna od najboljih, Kalkanjo me je oduševila. Kako je samo hladnokrvno ubila Latonju i još je šutnula sa stepenica. Malo mi je glupo što se pojavio Danijelin duh kada je trebala da ubije dete, trebali su nešto drugo da naprave. Kako mi je bio smešan Anakleto kad je u Nenu ušao Danijelin duh, a on počeo da skače od sreće i da joj priča kako joj nedostaje. Obožavam Kalkanju, definitvno mi je omiljeni lik, šteta što je ovako završila, bilo bi bolje kada bi npr. bacila dete, Eduardo ga uhvatio, a ona skočila kroz prozor. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 13:40 | |
| Felipa carice!!!!!!!!!!!Tako se to radi....Svaka joj čast...
Nadam se da će ubrzo ponovo nešto snimati. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 13:52 | |
| Malo mi je glupo što su sve negativce ubili, mogao je bar Montekristo da ostane u zatvoru, a ne i njega da ubiju. -.- Tri lika koja sam obožavao su mrtvi. :( Kalkanje mi je najviše bilo žao. :'( |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 13:55 | |
| Znaš li gde može da se pogleda zadnja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 14:21 | |
| - Don Pio wrote:
- Znaš li gde može da se pogleda zadnja?
Još se nije emitovala, počeće sa 40min, gledam uživo. Ako na to misliš, možeš na jedan od ova dva linka: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 14:27 | |
| Joj moraću da gledam.....Hvala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 14:29 | |
| - Don Pio wrote:
- Joj moraću da gledam.....Hvala
Ali najjači je bio kraj ove predzadnje epizode. Alan se čudi ko je okrznuo Kalkanju, otvara prozor, a Felipa od dole "Les dije que no se me va a escapar", a on joj pokazuje rukom kao generalu. xD |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 14:31 | |
| Tu scenu sam premotao jedno milijardu puta.....Znači kad je moja majka u drugoj sobi koja je gledala film,rekla:Čoveče,pusti nešto drugo.....'' |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 16:05 | |
| Odgledao sam i poslednju epizodu - uživo. Završila se i ova serija, još uvek ne mogu da verujem, ali mi se svideo kraj u svakom slučaju. Malo mi je glupo što su posle svakog inserta prolazile godine i deca su rasla jedno 3 puta u celoj epizodi. Malo mi je bilo žao Kalkanje, ono je mnogo surovo što su joj uradili. Laura se venčala, baš mi je drago zbog nje, šteta što ne može da ima decu. Svideo mi se Tomasov rođendan kada mu Eduardo pokloni konja. Scena na kraju je prelepa, opet na konjima, ipak su bar nešto s početka ostavili. Mogu reći da ova serija ima i svoje ispade i mnogo je uništena, ali mi se svakako svidela i postala jedna od omiljenih, bar one prve epizode i neke epizode posle promene radnje i žao mi je što se završila, što su je skratili i što nije realizovana kako je trebala. EDIT: Zaboravio sam da kažem da mi je Eduardov oproštaj sa Montekristom bio baš dirljiv, dobro je kada baci onaj pepeo u more. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Fri 7 Jan 2011 - 16:35 | |
| Meni je krivo još više što je kraj,kada znam šta dolazi....... :Out:
|
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 3:11 | |
| Ja dnevno gledam po 3-4 epizode(raspust napokon!!) pa mi nesto uopste i ne izgleda razvuceno Da gledam po jednu bilo bi sigurno Inace situacija oko Milejdi-Micela-Andree je ocaj!!! A tek Andreina bolest . Njoj za dvije epizode popada sve moguce iz ruku,neko ko se nadje pored nje kaze da je sve u redu i onda sve ok Ona ni da se zapita sta joj je Inace stigao sam do 90.epizode sa redovnim gledanjem,ali trenutno nemam normalan net da bih mogao pogledati kraj,a bas me zanima : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 8 Jan 2011 - 6:43 | |
| |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Sun 9 Jan 2011 - 3:15 | |
| Ovdje je glvna Ely, aa ja naisla na video na kojem je Sandra [You must be registered and logged in to see this link.]To ona prvo trebala dobiti ulogu :$ ili sta :r |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|