| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 8:23 | |
| Kada se prvi put pojavljuje Elena Calcano? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 8:31 | |
| - MISA wrote:
- Kada se prvi put pojavljuje Elena Calcano?
U 35. epizodi Kalkanjo dolazi u porodici, to je u novoj etapi. A inače je u ludnici trenutno na Prvoj. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:00 | |
| Elena K ce biti negativka??Koliko zla ce biti?? : |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:05 | |
| Jel Elena Kalkano digla u zrak kucu .....i btw. zas uvijek pises La kalkano? : |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:07 | |
| Rekao je vec sto puta da je ona zapalila kucu,sto vam je svima tesko pogledati par postova unazad,stalno pitate stvari na koje je Stefy vec odgovorio! |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:14 | |
| Ja to nisam pitala,nemoj svima Pitam ponovo(otkrila sam da ce biti zla)koliko ce zla biti,kakve ce sve gadosti da napravi?? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:26 | |
| - Dunja wrote:
- Elena K ce biti negativka??Koliko zla ce biti?? :
Uh gadna Bas ce biti okrutna.Prema Eleni L manje vise,ali ce Latonju da muci.Prije pozara,kada bude htela da zapali kucu Latonja pokusava da je spreci ali je ona baca sa stepenica i ona pada dole i ova pali kucu.Posle toga ona bude nepokretna a gemela ce je muciti.Gurnuce je onako nepokretnu sa sve kolicima u onu malu rijeku ispred kuce (imas scenu na entradi 2),onda ce je necim metalnim (mislim ?) prebiti po ruci,posle po toj prebijenoj ruci stiskati i tako :jajaja: i mnogo toga i njoj i ostalima (Stefy dodaj sta ako znas ) AL stvarno je meni super.Ona i Monte su mi super.Dulce ne volim (stefy don't kill me :PP) - Alejandro wrote:
- Jel Elena Kalkano digla u zrak kucu .....i btw. zas uvijek pises La kalkano? :
- Andjelak wrote:
- Rekao je vec sto puta da je ona zapalila kucu,sto vam je svima tesko pogledati par postova unazad,stalno pitate stvari na koje je Stefy vec odgovorio!
Upravo to,procitajte pa pitajte |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:36 | |
| Uh,jadna Latonja :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:38 | |
| - Dunja wrote:
- Ja to nisam pitala,nemoj svima
Pitam ponovo(otkrila sam da ce biti zla)koliko ce zla biti,kakve ce sve gadosti da napravi?? Uh, uh, La Kalkanjo će biti veoma okrutna. Hari je već nabrojao neke stvari, ali evo dodaću. Mučiće Latonju zato što joj je rekla da joj je majka, a La Kalkanjo je mrzi zato što je prodala nju i Danijelu na rođenju. Ubaciće joj makaze ispod noktiju nekoliko puta i stiskaće, zatim će joj staviti kesu kako ne bi mogla da diše, gurnuće je u živo blato, pa će se zatim vratiti po nju i tako prljavu je oprati hladnom vodom noću. Teraće je da gleda kako uzima dete Eleni. Biće veoma okrutna, ona je najgora negativka, ja je obožavam. Nju, Montekrista i moju Dulse <3. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:39 | |
| - Stefy wrote:
- Dunja wrote:
Pitam ponovo(otkrila sam da ce biti zla)koliko ce zla biti,kakve ce sve gadosti da napravi?? Uh, uh, La Kalkanjo će biti veoma okrutna. Hari je već nabrojao neke stvari, ali evo dodaću. Mučiće Latonju zato što joj je rekla da joj je majka, a La Kalkanjo je mrzi zato što je prodala nju i Danijelu na rođenju. Ubaciće joj makaze ispod noktiju nekoliko puta i stiskaće, zatim će joj staviti kesu kako ne bi mogla da diše, gurnuće je u živo blato, pa će se zatim vratiti po nju i tako prljavu je oprati hladnom vodom noću. Teraće je da gleda kako uzima dete Eleni. Biće veoma okrutna, ona je najgora negativka, ja je obožavam. Nju, Montekrista i moju Dulse <3. Da to sa kesom i makazama ispod noktiju sam zaboravio.Ostalo nisam gledao..Ja rekoh Calcano i Montecrista volim,Dulce ne.Inace Stefy tebi je ona u pocetku bila antipaticna a sad je volis : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:45 | |
| - hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- Dunja wrote:
Pitam ponovo(otkrila sam da ce biti zla)koliko ce zla biti,kakve ce sve gadosti da napravi?? Uh, uh, La Kalkanjo će biti veoma okrutna. Hari je već nabrojao neke stvari, ali evo dodaću. Mučiće Latonju zato što joj je rekla da joj je majka, a La Kalkanjo je mrzi zato što je prodala nju i Danijelu na rođenju. Ubaciće joj makaze ispod noktiju nekoliko puta i stiskaće, zatim će joj staviti kesu kako ne bi mogla da diše, gurnuće je u živo blato, pa će se zatim vratiti po nju i tako prljavu je oprati hladnom vodom noću. Teraće je da gleda kako uzima dete Eleni. Biće veoma okrutna, ona je najgora negativka, ja je obožavam. Nju, Montekrista i moju Dulse <3.
Da to sa kesom i makazama ispod noktiju sam zaboravio.Ostalo nisam gledao..Ja rekoh Calcano i Montecrista volim,Dulce ne.Inace Stefy tebi je ona u pocetku bila antipaticna a sad je volis : Da, znam. I Dulse i La Kalkanjo su mi bile antipatične, pogotovo La Kalkanjo. Ali tad je bila duh i nekako je bila retardirana, posle toga kada je počelo ELENA CONTRA ELENA, oduševila me je. A Dulse sam zavoleo kada je ubila Kristinu i udarala u Margot, a Montekristo mi je od početka bio ok. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:50 | |
| A,koje grozote : : : : Ipak cu ja pratiti seriju : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:55 | |
| Pa Stefy ona je sad vise retardirana nego kao duh xD Uzgred svidja mi se kada u avanceu za 102 ep kaze ''poslacu im nesto sto ce ih oduseviti'' kako se pise na njihovom nemam pojma :D |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 10:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 11:01 | |
| Pa ruzna je Layevska,ako cemo vec iskreno.Simpa jeste,ovde dobra jeste.Ali sa ljepotom i zgodnocom nema veze : |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 16 Dec 2010 - 11:11 | |
| |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 18 Dec 2010 - 8:13 | |
| ona stvarno dobro glumi negativku ovde. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 18 Dec 2010 - 23:26 | |
| istina.....odlicno se pronasla u liku poremecene vragulje xD |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 21 Dec 2010 - 20:16 | |
| SI TI BRE ČOVEČE PRI SEBI?!ŠTA RADIŠ TO???OVO NE DA JE SPAM NEGO JE SPAMČINA,TAKO DA NEMAM TEKSTA
PREKINI TO DA RADIŠ!ODMAH!By the way Eduardo stvarno gine?? : : : : : : : : : : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 21 Dec 2010 - 23:31 | |
| - Quote :
- SI TI BRE ČOVEČE PRI SEBI?!ŠTA RADIŠ TO???OVO NE DA JE SPAM NEGO JE SPAMČINA,TAKO DA NEMAM TEKSTA
PREKINI TO DA RADIŠ!ODMAH! Ma bravo....idealan za ulogu policajca |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 22 Dec 2010 - 0:33 | |
| Ne spamuj!!Jesi normalan,imas pricaonicu a i jos si gost!! Mislim na ovog koji je napisao 10 posta |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 22 Dec 2010 - 2:46 | |
| ovo neko hoce da vas nervira a Eduardo nece poginuti jer to nebi imalo nikakvog smisla |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 22 Dec 2010 - 4:50 | |
| - Neelaalikhan wrote:
- ovo neko hoce da vas nervira a Eduardo nece poginuti jer to nebi imalo nikakvog smisla
Slazem se!!Kako da pogine : : : : : : Pa on je glavni : : : : : : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 22 Dec 2010 - 5:16 | |
| Ja mislim da nije,msm da ce preziveti.Odoh sad da pogledam tu ep Mada ne bih bio zacudjen,bilo bi mi fora da Elena ostane sa Montecristom a da Calcano ostane ziva sa Eleninim nasledstvom Mada znam da je nemoguce : |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 22 Dec 2010 - 6:44 | |
| I šta bi hari,jer preživeo ili??? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |