| DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) | |
|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Sun 30 Jan 2011 - 11:56 | |
| A Joca i Nina skupa, a Stojanu se svidja ona :( A jooj moja tri favorita. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Sun 30 Jan 2011 - 21:37 | |
| Meni je bass zanljivljivo zbog zlatnika psa i tih stvari...To nismo videli u VELIKOM BRATU!!!xDD |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Mon 31 Jan 2011 - 4:55 | |
| Meni zbog zlatnika Da, ali psa jok :D |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Mon 31 Jan 2011 - 6:53 | |
| O Boze koliko jadan show.U rangu sa Farmom A ukucani su naravno svi 'poznati',neki totalni anonimusi kojima ovo sluzi kao odskocna daska pa izigravaju neke debile ne bi li se dopali sirokom milionskom auditorijumu ili su usli neki drugi jos poznatiji kojih nema 100godina na sceni,i ovo im sluzi kao povratak Najgora mi je Nina,takve djevojke najvise mrzim.Koliko sam mogao da vidim samo zavlaci Jovana,on se jadan zaljubio u nju a ona malo oko njega,pa posle ide kod Stojana koji je naravno bez majice i ona se nesto mota oko njega.Ma bez veze je sve,nista nije zanimljivo,Lepa i ona druga stara sa njom su obicni foliranti Jedino iznenadjenje za mene,pozitivno,je Tripicka i eto Juice mi je koliko toliko ok I to sam svega pogledao nekih pola sata,al' eto uhvatio sam bas 'zanimljivo' |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Mon 31 Jan 2011 - 10:12 | |
| Hh, slazem se sa tobom Hari...alii meni je ova emisija totalno glupa. Ljudi neznaju vise sta da izmisle kako bi uzeli novac, pa eto gluposti neke. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 2 Feb 2011 - 4:30 | |
| I ja se slazem...ona slovenka je najgora,toliko je ruzna,a tamo glumi neku ribu :/ uzas,jos ako ima sina,jadno to dete... Ovamo je svima kriza i kao nema se,a imaju da salju poruke i da glasaju za tamo neke debile. To nije normalno...ljudi u ovoj drzavi su pukli skroz...a pogotovo ovi penzioneri,ne znaju sta ce da rade po ceo dan,pa ajde salji... |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 2 Feb 2011 - 4:41 | |
| Mene nervira sto ej Firci usao, aa odlicno se zna kakav je bio na Farmi :S |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 2 Feb 2011 - 5:03 | |
| PA Maja i Firci su usli bash da naprave neku svadju, jer vidite niko se ne svadja i bash je dosadno..xDD Ne razumem sto uopste salju one poruke, kao da ce oni da dobiju nesto ako neko tamo pobedi. Meni je favorit samo Joca onoo najvisee |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 2 Feb 2011 - 5:05 | |
| Slazem se sa tobom...malo podizu reputaciju... Pa upravo to,od tih glasova oni dobijaju plete. |
|
| |
Takica TVNovele Novi član
Broj postova : 402 Lokacija : Mexico Sity :)
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Thu 3 Feb 2011 - 23:56 | |
| |
|
| |
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Sat 5 Feb 2011 - 6:22 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Mon 7 Feb 2011 - 11:40 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- PA Maja i Firci su usli bash da naprave neku svadju, jer vidite niko se ne svadja i bash je dosadno..xDD
Ne razumem sto uopste salju one poruke, kao da ce oni da dobiju nesto ako neko tamo pobedi. Meni je favorit samo Joca onoo najvisee Da slazem se. A meni je Maja bas super Firci i ne bas :S Joca, Stojan ljubavi moje |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 9 Feb 2011 - 10:15 | |
| Aaaa,Stojan! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 9 Feb 2011 - 10:59 | |
| O, Bože, ja ne znam kako možete da gledate ovu glupost, ovo je gubljenje vremena. Uvek vidim promo kada gledam TDA na Pinku i krstim se levom rukom koliko je ovo glup rijaliti, ako je ono tamo Dvor, bolje da su došli kod mene kući, moja kuća više liči na Dvor, nego onaj ćumez tamo. -.- Strašno, ne znaju više šta da izmisle od tih rijalitija, ovo me sve više podseća na Farmu, još onaj izgled poruka dole onako, sve isto kao kod Farme. -.- |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 9 Feb 2011 - 11:42 | |
| Mah ja ne gledam ovo jel Dvor ili Farma. Ja gledam radi Joce i Stojana jer sam njihov veeliki fan :D |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Thu 10 Feb 2011 - 10:08 | |
| I ja tako : |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Fri 11 Feb 2011 - 1:26 | |
| juice juice ))) maja bezveznjakusa-milos bojanic 2 |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Fri 11 Feb 2011 - 5:11 | |
| Oj zasto :S Maja je meni odlicna, volim je. |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Thu 24 Feb 2011 - 2:59 | |
| Ne gledam ovo, dno dna emisija. Od Lee Kiš imaš bar malo, malo, malo, malo nešto da naučiš, ovde ne! |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Sun 27 Feb 2011 - 11:28 | |
| MC STOJAN i NINA naaajbolji <3 |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Tue 1 Mar 2011 - 4:10 | |
| MC Stojan do pobede! : |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Tue 1 Mar 2011 - 8:25 | |
| Bas tako,dno dna,nista osim svadje i prostakluka nema tu da se vidi,treba ukinuti i zabraniti takve programe,jadni smo mi : |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Wed 9 Mar 2011 - 12:05 | |
| A Stojan ispao ja nemogu vjerovat :’(: Nadam se da ce bar Djus ili Nina pobjediti. |
|
| |
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Thu 10 Mar 2011 - 0:31 | |
| Ni ja isto nmg da verujem! : Nemanja je extra lik,bas ga volim nest u zadnje vreme : |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) Fri 11 Mar 2011 - 4:02 | |
| dno dna dize mi se kosa kad vidim na pinku |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: DVOR(NOVI RIJALITI NA PINKU) | |
| |
|