| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 5:25 | |
| bice neka nova... BENU UBIJA U POJAM...msm ja bi tu zenu ubila,ponasa se kao debil,njen lik mi jepostao tako glup...kuka,kuka sto je Kerem vara,a kako se ponasala..njega uvek za sve krivi...ja ne kazem da je on svetac,ali ona je tu najveca budala... |
|
| |
Dulce Princess TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9243
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 7:02 | |
| Ona je i meni postala dosadna Naporan lik |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 7:06 | |
| - Levy's girl wrote:
- bice neka nova...
BENU UBIJA U POJAM...msm ja bi tu zenu ubila,ponasa se kao debil,njen lik mi jepostao tako glup...kuka,kuka sto je Kerem vara,a kako se ponasala..njega uvek za sve krivi...ja ne kazem da je on svetac,ali ona je tu najveca budala... Potpisujem!!! Stw preteruje! Ja sam je u pocxetku wolela, bila mi je simpaticxna, ali je preterala!!! Znm da ce na kraju da se wrati u normalu(hwala Bogu)... ali do tad... nzm kako cu da je trpim |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 8:44 | |
| A zna li se šta dolazi posle ove serije? |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 8:45 | |
| ja msm da ce opet neka Turska.. ali nisam sigurna, nemojte da mi werujete ;) |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Tue 16 Nov 2010 - 9:50 | |
| Verovatno ce biti Gumus,tj pocece da je emituju svakog radnog dana... |
|
| |
Lu 1302 TVNovele Novi član
Broj postova : 109 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 17 Nov 2010 - 1:31 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Levy's girl wrote:
- bice neka nova...
BENU UBIJA U POJAM...msm ja bi tu zenu ubila,ponasa se kao debil,njen lik mi jepostao tako glup...kuka,kuka sto je Kerem vara,a kako se ponasala..njega uvek za sve krivi...ja ne kazem da je on svetac,ali ona je tu najveca budala... Potpisujem!!! Stw preteruje! Ja sam je u pocxetku wolela, bila mi je simpaticxna, ali je preterala!!! Znm da ce na kraju da se wrati u normalu(hwala Bogu)... ali do tad... nzm kako cu da je trpim ali, opet i kerem je tu malo kriv, nije ni on svetac...ali ona je debil sto je pobegla iz bolnice, ali msm kako je mogla da pobegne, totalno glupo, niko je ne vidi otvorena vrata, kapija sve... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 17 Nov 2010 - 4:32 | |
| - Lu 1302 wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- Levy's girl wrote:
- bice neka nova...
BENU UBIJA U POJAM...msm ja bi tu zenu ubila,ponasa se kao debil,njen lik mi jepostao tako glup...kuka,kuka sto je Kerem vara,a kako se ponasala..njega uvek za sve krivi...ja ne kazem da je on svetac,ali ona je tu najveca budala... Potpisujem!!! Stw preteruje! Ja sam je u pocxetku wolela, bila mi je simpaticxna, ali je preterala!!! Znm da ce na kraju da se wrati u normalu(hwala Bogu)... ali do tad... nzm kako cu da je trpim
ali, opet i kerem je tu malo kriv, nije ni on svetac...ali ona je debil sto je pobegla iz bolnice, ali msm kako je mogla da pobegne, totalno glupo, niko je ne vidi otvorena vrata, kapija sve... :Out: Slazxem se, i on je kriw sxto je wara... ali ona je baaasx preterala!! Takodje se slazxem za Benino bezxanje!!! msm.. da basx nikog nema... ona sekretarica.. il sxta je wec, basx da je ne widi.. pa nije Benin otac staklorezac.... xDDD a kad je silazila niz stepenice.. onaj neki se pojawio.. posle 2 sekunde njega nigde!!! |
|
| |
M. TVNovele Novi član
Broj postova : 154 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac, Serbia
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Wed 17 Nov 2010 - 9:07 | |
| Odvratni su mi i Benu i Kerem sada. Isti su! Unistili su Onura i Seherezadu. Preterase ga vise, ali stvarno. Uzas! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 18 Nov 2010 - 1:17 | |
| - M. wrote:
- Odvratni su mi i Benu i Kerem sada. Isti su! Unistili su Onura i Seherezadu. Preterase ga vise, ali stvarno. Uzas!
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 18 Nov 2010 - 5:03 | |
| Ma vala mene u svemu tome Seherzada nervira! Jos spava sa njom, jos joj da pare, ona se jos pecka ako neko sazna, e pa jbg, nista ne moze da se sakrije... ! Seljanka... I pobaca sve, kome si rekoooooooo tralalala, seljanke Boze... da sam na Onurovo mesto ubila bih je samarom tako lepo ... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 18 Nov 2010 - 9:55 | |
| Uh mene bgm za sada Kerem ubija uh jeste dosadan i naporan ali ono brate :S A moja Serr i Onur |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 18 Nov 2010 - 12:45 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ma vala mene u svemu tome Seherzada nervira! Jos spava sa njom, jos joj da pare, ona se jos pecka ako neko sazna, e pa jbg, nista ne moze da se sakrije... ! Seljanka... I pobaca sve, kome si rekoooooooo tralalala, seljanke Boze... da sam na Onurovo mesto ubila bih je samarom tako lepo ...
tako je bre Lady,jednu preko nosa... :jajaja: :jajaja: :jajaja: pa ne,vrv im serija mnogo malo traje,pa su se tako dog da je oduze jos jedno 50 epki... : |
|
| |
alenko TVNovele Novi član
Broj postova : 4 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 18 Nov 2010 - 22:30 | |
| zna li neko zasto nema prve tv na satelitskoj............. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 1:25 | |
| Jedva cekam danas da gledam...mora da je ono Eda pucala u Kerema! Kako me zena nervira...stvarno je uzasna. |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 1:57 | |
| Jeste Eda,sigurnoo! Sada ce verovatno Benu da sazna da je Kerem varao :/ |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:02 | |
| Moguce...ona i Seherezada preteruju,nije htela da se vidi sa Nadidom i Burhanom. Aj sto nece da vidi Onura,a sta joj je Nadida uradila,i kao otici ce,nece se vise nikada videti...to mi je malo bzvz. Jel zna neko sta ce na kraju biti sa Edom? Zena je prava vestica! Obavezno cu gledati veceras! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:04 | |
| Ja veceras ne propustam! Zao mi je mnogo Kerema... Eda je pucala... ali prezivece, tako sam cula |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:06 | |
| I meni je zao...da,i ja sam cula da ce preziveti. Hoce se Melek pomiriti sa Burakom ili ce sad biti sa Mertom? |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:07 | |
| Eda ce da izvrsi samoubistvo koliko sam ja cula. Ma tuzna je mnogo serija sad postala. I meni je zao Kerema ali je ispao seljacina sto je spavao sa Edom i sve joj rekao. Nije bas bio toliko pijan.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:08 | |
| Slazem se,ali opet mi ga je zao... |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:11 | |
| Da, ali mnogo je pogresio. Bas je ispao selajk nevidjeni. I Benu pretera vise. Izgubila je bebu pa sta da se radi. Nije prijatno,ali zivot ide dalje. Mogla je da nastavi sve lepo sa Keremom i da dobiju drugo dete. A najvise me je iznerviralo kad sam videla na netu da ce Onur da vara Seherezadu dok ona nije tu. Uzas!!! A za Melek ne znam s kim ce da bude. Ja bih volela da bude sa Burakom :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:14 | |
| Da,slazem se i ovo za bebu. Nisam znala da ce Onur da vara Seherezadu. Prvi put to cujem... Melek je jako slatka,bas me zanima sa kim ce na kraju biti. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 2:44 | |
| Vala ja ne bih volela da bude Melek i Burak zajedno, Burak je ispao seljak prema njoj, ne bi trebala to da oprosti,a i zao mi je Merta tako da zaebe. On mi je nekako sav fin...
Kerem budalcina teska, ali jako tuzna scena kad ga Onur napadne... Jako jako ... bas mi je bilo zao Kerema...
Onur da vara, zezas ? |
|
| |
M. TVNovele Novi član
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 19 Nov 2010 - 3:24 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Evo pogledaj! Ovo sam nasla. Spavace sa nekom zenom i to vise puta ja mislim. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|