|
|
Author | Message |
---|
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 21 Feb 2011 - 12:13 | |
| Da,tata ce joj umreti kad sazna da hoce da bude sa Fernandom.. A sta ce biti sa njenom Huanom,jel ce je i ona odbaciti? Jbg,realno,upravu si slazem se sa tobom.. Ako je Teresa,treba da je Teresa i razlikuje se mng od Rubi.. |
|
| |
MaRaYa92 TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:26 | |
| Teresa ce zavoleti Artura, ali ce Arturo da izgubi dosta novca i ona ce da bude sa Fernandom. Marijano ce da zaprosi Auroru i oni ce na kraju da se venchaju. Fernando ce Terezi pre venchanja da napishe chek od tri miliona i prepisace joj kucu, pa ce Tereza zbog novca kojeg je dobila pokushati da se pomiri sa Arturom. Arturo ce da je odbije jer ce da se veri sa Luisinom drugaricom. Henoveva i Ruben ce da zavrshe u zatvor i Rubena ce da ubiju. Huana i Terezina majka ce da se odreknu Tereze jer ce ona jednom prilikom da izjavi kako su joj oba roditelja mrtva i kako joj je Huana dadilja. Arturo ce da ima saobracajnu nezgodu, Tereza ce uz pomoc policije da ga spasi i Arturo ce da prezhivi. Luisa ce da zatrudni sa Fernandom, ali nikad nece da mu oprosti jer je bio sa Terezom. Kada bude videla da su je svi odbacili Tereza ce zbog svega da se pokaje i sav novac koji ima dace u humanitarne svrhe. Molice Huanu i majku za oproshtaj. Huana ce je izbaciti iz stana, a njena majka ce je terati da dokazhe da se promenila. Na kraju Tereza plache u svojoj sobi u njenoj i Arturovoj kuci i onda ulazi Arturo, oboje plachu i ljube se. Eto to je kraj |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:48 | |
| odlican je bio kraj..vec sam komentarisala..sve u svemu svidja mi se...jako |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:49 | |
| Zanimljivoo xDD Drago mi je sto nije zavrsila kao Rubi(malo bi mi bilo preterano da ostane bogalj -.-)Ovako,iz serije moze da se izvuce pouka DA NIJE SVE U NOVCU!!! Ae daj link gran finala xDD
Last edited by FanSte Pall Mall on Mon 28 Feb 2011 - 2:52; edited 1 time in total |
|
| |
MaRaYa92 TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:52 | |
| |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:53 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 28 Feb 2011 - 2:55 | |
| mozes i dailymotion sve da gledas
|
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Mon 7 Mar 2011 - 8:30 | |
| tereza ce da bude sa arturom na kraju.a iskreno,kraj mi se ne svidja.ipak je to mnogo blag kraj za teresu. |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Sat 19 Mar 2011 - 10:45 | |
| Volela bih da lepo živi na kraju..Možda da se pokaje i završi priču sa svima onima,ode da živi na neko lepo mesto sa Arturom i gotovo.. heheheh ja pišem ko da se o meni radi...xD |
|
| |
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final Sun 18 Dec 2011 - 5:39 | |
| - MaRaYa92 wrote:
- Teresa ce zavoleti Artura, ali ce Arturo da izgubi dosta novca i ona ce da bude sa Fernandom. Marijano ce da zaprosi Auroru i oni ce na kraju da se venchaju. Fernando ce Terezi pre venchanja da napishe chek od tri miliona i prepisace joj kucu, pa ce Tereza zbog novca kojeg je dobila pokushati da se pomiri sa Arturom. Arturo ce da je odbije jer ce da se veri sa Luisinom drugaricom. Henoveva i Ruben ce da zavrshe u zatvor i Rubena ce da ubiju. Huana i Terezina majka ce da se odreknu Tereze jer ce ona jednom prilikom da izjavi kako su joj oba roditelja mrtva i kako joj je Huana dadilja. Arturo ce da ima saobracajnu nezgodu, Tereza ce uz pomoc policije da ga spasi i Arturo ce da prezhivi. Luisa ce da zatrudni sa Fernandom, ali nikad nece da mu oprosti jer je bio sa Terezom. Kada bude videla da su je svi odbacili Tereza ce zbog svega da se pokaje i sav novac koji ima dace u humanitarne svrhe. Molice Huanu i majku za oproshtaj. Huana ce je izbaciti iz stana, a njena majka ce je terati da dokazhe da se promenila. Na kraju Tereza plache u svojoj sobi u njenoj i Arturovoj kuci i onda ulazi Arturo, oboje plachu i ljube se. Eto to je kraj
E to bi mi bio fin kraj,ali nekkao i dalje nepotpun..ali dobro. U svakom slucaju seija je odlicna ! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nagadjajmo Gran Final | |
| |
|
| |
|