| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 18 Mar 2011 - 6:38 | |
| Brate stvarno je lik Da vam predstavim ovo je moja zena!!! HAHAHHA |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 18 Mar 2011 - 7:27 | |
| jao ostali su na ulici..nemaju gde Berk i Didem!!!!njega izbacili njegovi a nju njeni...i od silne ljubavi ostadose na ulici!!!Valjda ce se smestiti negde...valjda!! |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 18 Mar 2011 - 9:51 | |
| Pomocice im Mehmed i Gumus !!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 18 Mar 2011 - 22:27 | |
| Znam...da nisu oni naisli novopeceni mladenci bi spavali na uluci!!!Koji maler!!Ali su se ipak snasli!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 18 Mar 2011 - 23:08 | |
| Pa baksuzi !!! Ali dobro pomogli su im..... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 0:14 | |
| Didem nes nije lepa...lepsi je Berk od nje 100 puta... :da:
Last edited by ~Sara_Miranda~ on Sun 20 Mar 2011 - 1:23; edited 2 times in total |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 4:51 | |
| Serija se u Srbiji zavrsava 5.maja! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 5:33 | |
| Slatka je Didem. Bas mi je bilo smesno ono sa Seref,kad je napala za dorucak :jajaja: |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 6:10 | |
| Pa meni se serija baš i ne dopada zato što je previše...za malu decu,sve mi je nekako nerealno,gumuš je lepa,bogata,savršena,uspešna,svi se zaljubljuju u nju,svi su bogati itd.to je ono što mi se u većini serija ne dopada. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 7:21 | |
| Meni se serija svidja...nzm..volim da je gledam.. :da:
Last edited by ~Sara_Miranda~ on Sat 19 Mar 2011 - 7:56; edited 1 time in total |
|
| |
•Jeccy• TVNovele Novi član
Broj postova : 56
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 19 Mar 2011 - 7:45 | |
| Ali priznajem od Šeherezade je mnogo bolja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 1:21 | |
| A meni je bas Seherezada bila bolja od Gumus...Ali volim obe da ih gledam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 9:49 | |
| Meni je bolja Gumus nzm Seherezadu je bilo tesko razumeti kas je tuzna pa oposle 5 min srecna ....I Onur je moli za oprostaj one nece da mu oprosti i ako ga voli pa brate predji preko ponosa ako donece ti srecu ...
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 10:36 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- Meni je bolja Gumus nzm Seherezadu je bilo tesko razumeti kas je tuzna pa oposle 5 min srecna ....I Onur je moli za oprostaj one nece da mu oprosti i ako ga voli pa brate predji preko ponosa ako donece ti srecu ...
Tu si u pravu... :Good:Ali volim ja i Seherezadu ipak je to bila prva turska serija kod nas..nadam se da ne gresim...Gumus je super serija..i redovno je gledam... :Good: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 11:10 | |
| Ovo je meni jedna od losijih turskih serija, Mehmet vadi prosek, a Gumus mi je nikakva po pitanju glume, Mehmet je iznenenadi, ona samo kaze SAL-hvala, i nista, to je to, nikakva radost, skakanje, bilo sta, nekako mi je previse mutava, to me nervira strasno. Nihan mi je mnogo lepsa. I mnogo bolje glumi. |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 12:21 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Ovo je meni jedna od losijih turskih serija, Mehmet vadi prosek, a Gumus mi je nikakva po pitanju glume, Mehmet je iznenenadi, ona samo kaze SAL-hvala, i nista, to je to, nikakva radost, skakanje, bilo sta, nekako mi je previse mutava, to me nervira strasno. Nihan mi je mnogo lepsa. I mnogo bolje glumi.
U pravu si. Kad god Mehmet hoce da je poljubi ili nesto ona se samo izmacinje.. bas me nervira to. : |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 20 Mar 2011 - 21:25 | |
| i ja se slazem po tom pitanju, i mislim da je Mehmet izvukao seriju, po meni odlicno glumi emocije, ne mora uopste da prica po faci mu vidis kako je, gledala sam jos jednu seriju sa njim pisala sam o njoj, i isto je bio savrsen.... Gumuš mi je malo onako, ne znam mozda gresim, mozda joj je takva uloga... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 0:04 | |
| - mimimimimimi wrote:
- i ja se slazem po tom pitanju, i mislim da je Mehmet izvukao seriju, po meni odlicno glumi emocije, ne mora uopste da prica po faci mu vidis kako je, gledala sam jos jednu seriju sa njim pisala sam o njoj, i isto je bio savrsen.... Gumuš mi je malo onako, ne znam mozda gresim, mozda joj je takva uloga...
Slazem se sa tobom ali po meni nije losa ni gumus ali je zato Mehmed pobedio ! " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 0:11 | |
| Da moram da priznam da je mnogo odbojna ali je po pitanju lepote mnogo lepsa od Nihan...slatka je..samo bi trebalo malo vise da se uzivi u ulogu... |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 0:20 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 0:29 | |
| |
|
| |
*Tv girl* TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Podgorica
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 1:05 | |
| Obozavam Serijuu :DD Glumci su prelepi,Radnja extra :DD Svidja mi s vise Od seherzade I nerviram se kad neko kaze da su iste Kad nemaju veze jena s drugom...SVidja mi se zog toga sto ima dosta smesnih scena,Glumci su opusteniji i nisu toliko ozbiljni kao U Sehrzadi ;DNajvise mi se sviDja muzika kad se neko krije od nekog :DDETo ja uvek opsirna :DDD |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 2:18 | |
| meni je Nihan antipaticna... ali meni su uvek pozitivne uloge simpaticnije od negativnih, tako da ovaj put mi je sladja Gumuš, mada mislim da ne emocije ne odlumi bas najbolje, nekako mi je uvek ista ali mozda je tako i trebala... |
|
| |
*Tv girl* TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Podgorica
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 3:52 | |
| Da mene nerira kad Mehmet krene da je poljubi a ona se izmakne..Ali mislim da je takva uloga..Ipak mi se svidja :DD A nihan me nervira :Out: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 21 Mar 2011 - 8:08 | |
| aaa ova epizoda je najboljaaa, odlicna ;)) Pinar i Bahar su se porodile, a onda i Gumus sada...aa i to u kolaaa..xDD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... | |
| |
|
| |
| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|