|
|
Author | Message |
---|
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Apr 2011 - 2:42 | |
| - Quote :
- secam se toga :DDDDD Pa su se kasnije potukle, nesto u vezi franka i alme :DDD
Hahahahhahahahha da,i moja sestra je umrla kad je to gledala I za mene je ova serija koja ce mi ostati u sjecanju <3 Dulce,Anahi,Poncho,Ucker,Maite,Christian zauvijek u <3 |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 7:15 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Apr 2011 - 8:57 | |
| Ajme jucerasnji kraj me je rastuzio.. Roberta place radi Diega,ojer joj je Inaki rekao da je Diego pricao o njihovoj "intimnosti"..a sa druge strane Tomas i Diego u sobi,ovaj Tomas stalno spominje Robertu i spomine ono predsjednistvo i kaze da se nada da se nece poubijati. A kad Tomas ode,Diego uzme sliku njega i Roberte iz neke knjige u kojoj je drzao tajno tu sliku i gleda ju :(( Mia mi je sve luda i luda..ijako je u tom razdoblju bila premrsava..ali Mia Colucci kraljica [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari Sat 9 Apr 2011 - 22:03 | |
| HAHAH milion puta sam gledala seriju i hocu opet.Divna serija stvarno.. |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Apr 2011 - 3:54 | |
| |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari Fri 15 Apr 2011 - 23:51 | |
| |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari Mon 2 May 2011 - 10:52 | |
| |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari Sat 7 May 2011 - 8:30 | |
| |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 4:41 | |
| Nije,bas je EXTRA serija najbola po meni ali OKsvi mislimo drugacije... xD |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 8:37 | |
| OK, ne moraš da se raspravljaš, svako ima pravo na svoje mišljenje. - Ja sam seriju prosto obožavala. Znam svaku epizodu napamet, i jedno 7 puta sam je gledala, od početka do kraja. Takva serija je snimana jednom i nikada više. Ne kažem da je nešto posebno jedinstvena(jeste xD), ali je na svoj način specifična. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 9:39 | |
| Za mene su najbolje verzije original i Rebelde(Meksiko) ijako mi je Rebelde mrcu bolji od RW |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 11:30 | |
| ma meni samo REBELDEi nijedna visee kako su ruznii ovi drugi : : pogotovu ovi iz indie, ne zna se ko je gori |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 23:49 | |
| - anahi 4ever! wrote:
RBD MUZICKI FENOMEN - Quote :
- * Madonna has sold 291,000 tickets in 30 years and in only one year RBD has sold 340,000 tickets in the U.S. alone
* Broke the Rolling Stones record in most number of fans that packed the Coliseum stadium in the United States. * Broke the record in Romania of the amount of CDs sold ; they have sold more than Green Day. * Broke the Beatles record of CDs sold in their 4 years of career. * Breaking a record in Brazil with the largest show held in recent years with nearly 2 million people. * Breaking a record in Brazil with the largest number of CDs sold in 2007, no band has managed to overcome it yet. * Manage to win more prizes Diamond, Gold and Silver for its record sales of its six main albums. * Earned their mark in the Guinness Book for being the most awarded band in the world today (2009). * Being chosen by Billboard as the BEST band in the world.
ovo dokazuje koliki je RBD bio fenomen ^^ |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Komentari Wed 27 Jul 2011 - 6:06 | |
| Uhh kako bi volela opet da puste seriju na Happy... ) |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Aug 2011 - 23:03 | |
| REBELDE je najbolja serija svih vremena....ja bih ovu seriju pratila i dan i noc i nikad mi ne bi dosadila....steta sto je nema na netu sa prevodom.....svaka cast glumcima i Pedru Damjanu....a sto se parova tice svi su mi extra...mozda sam onako vise potajno navijala za Lupe y Santosa |
|
| |
RBD TVNovele Novi član
Broj postova : 226
| Subject: Re: Komentari Sat 6 Aug 2011 - 23:06 | |
| - Rose ♥ wrote:
- anahi 4ever! wrote:
RBD MUZICKI FENOMEN - Quote :
- * Madonna has sold 291,000 tickets in 30 years and in only one year RBD has sold 340,000 tickets in the U.S. alone
* Broke the Rolling Stones record in most number of fans that packed the Coliseum stadium in the United States. * Broke the record in Romania of the amount of CDs sold ; they have sold more than Green Day. * Broke the Beatles record of CDs sold in their 4 years of career. * Breaking a record in Brazil with the largest show held in recent years with nearly 2 million people. * Breaking a record in Brazil with the largest number of CDs sold in 2007, no band has managed to overcome it yet. * Manage to win more prizes Diamond, Gold and Silver for its record sales of its six main albums. * Earned their mark in the Guinness Book for being the most awarded band in the world today (2009). * Being chosen by Billboard as the BEST band in the world.
ovo dokazuje koliki je RBD bio fenomen ^^ je li ovo iz nekih novina? |
|
| |
Alexandro TVNovele Novi član
Broj postova : 190 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Venevision
| Subject: Re: Komentari Wed 5 Oct 2011 - 9:49 | |
| Pa najbolja teen telenovela...toliko XD |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Komentari Sat 8 Oct 2011 - 7:34 | |
| Moja najomiljenija serija na svetu.Sve sam ih obozavala a najvise Diega i Robertu(najlepsi par na svetu).Gledali smo ih kako placu,pate smeju se i sale svadjaju i udaraju,ali smo na kraju plakali od srece koliko se sve promenilo od one prve epizode i kako je ljubav na kraju pobedila sve ostalo! |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Fri 4 Nov 2011 - 23:37 | |
| U sledeci petak bice emitovana 225|225 epizoda na DOMA TV u Hrvatskoj. Termin je 07:50. |
|
| |
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari Mon 9 Jan 2012 - 21:42 | |
| Za mene naj gora serija ja sam je kupila i pocela da gledam fujjjj i bacila |
|
| |
***Danna es mi Princesa** TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 14139 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Nije bitno gdje, već s kim - s njim <3
| Subject: Re: Komentari Tue 17 Jan 2012 - 12:26 | |
| Opuštajuća serija Ninel Conde je grozna ovde |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Thu 24 May 2012 - 7:07 | |
| Uglavnom dobra serija,mada mi se neke od scena nisu narocito dopale. Ali zato su glumci za svaku pohvalu,posebno Dulce,Anahi,Maite,Poncho i Angelique.Njih i dan-danas obozavam! |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Komentari Tue 12 Jun 2012 - 13:35 | |
| Znaci,oobbbbbbboooooooozzzzzzzzzaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvaaaaaammmmm ovu seriju! Kad se setim svega,koliko sam ridala kad su RyD bili u svadji i kad su patili.Koliko sam se cepala sa Djovanijem i njegovim odvalama.Koliko sam ih obozavala,a i sada ih volim isto toliko. REBELDE PARA SIEMPRE |
|
| |
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland
| Subject: Re: Komentari Sun 7 Oct 2012 - 2:38 | |
| Obožavam i RBD i RWay ne pravim razliku. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|