| Sta ce se desavati u narednim epizodama | |
|
|
Author | Message |
---|
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 7 Oct 2010 - 20:38 | |
| Jer odgledao neko celu seriju? Sta ce se nadalje desavati? |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 7 Oct 2010 - 21:38 | |
| S kim ce biti alehandra na kraju?s davidom ili estebanom? |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 7 Oct 2010 - 21:45 | |
| Alehandra ce na kraju biti sa Davidim,Esteban ce izvrsiti samoubistvo... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 7 Oct 2010 - 22:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Fri 8 Oct 2010 - 0:44 | |
| Mislim da je zbog nje,zato sto ce drzati njenu sliku u rukama dok bude umirao... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Fri 8 Oct 2010 - 3:08 | |
| Uf,znaci bice zanimljivo do kraja... Ti si odgledala celu seriju? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Fri 8 Oct 2010 - 3:11 | |
| Nisam,pogledala sam zadnju epku... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Sat 9 Oct 2010 - 2:34 | |
| Pametno...sad ne moras ni da je pratis:) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Wed 13 Oct 2010 - 0:59 | |
| Cek, Esteban nije glavni ? Hmmmm |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Wed 13 Oct 2010 - 2:26 | |
| Izgleda.MAda,i meni je to cudno,zato sto je Alejandra zaljubljena u njega,ili sam pogresno protumacila.. : : Sta ce biti s Anais?U TV novelama sam procitala da ce postati lebbejka.Jer to tacno? : : |
|
| |
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Wed 13 Oct 2010 - 5:52 | |
| Jel si procitala u novoj TV Noveli,posto ja to nigde nisam videla da pise...ja mislim da nece Anais,ona druga sto se druzi sa Hulijanom ona je lezbejka... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 2:07 | |
| Mislim.A mozda je i tv saga. Zbog decka koji joj se svidjao,a ona njemu nije.Tako je pisalo.
|
|
| |
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 4:17 | |
| Da njoj se svidjao Dijego a ona njemu nije... |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 5:10 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 6:32 | |
| Pa da,sa Santjagom je spavala pa je ostavio. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 8:13 | |
| |
|
| |
Milos 92 TVNovele Novi član
Broj postova : 291
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 9:20 | |
| Alejandra je u početku zaljubljena u Estebana, i biće više od pola serije sa njim... Ali on će se posle oženiti sa Isabel, pa će se ona zbližiti sa Davidom koji će pre toga biti sa Hulijanom koja će imati rak, pa će nakon što se izleči postati dobra... Uglavnom nakon smrti od Lucie Alejandra se vraća u svoju zemlju, a tamo će doći i David i oni će ostati zajedno.
Anais će kasnije postati lezbejka kad asazna da je Santiago gej. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 19:33 | |
| A zasto i kako ce Monika ubiti Luciu?I zasto ce se Esteban ozeniti sa Izabelom?Videla sam da na kraju ona ima bebu,s kim je zatrudnela? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 22:01 | |
| Zato što će je Giljermo ostaviti i hteti da se oženi sa Luciom, na dan venčanja će je ubiti... Esteban će se oženiti zbog toga što je Isabela zatrudnela, ali dete nije njegovo već od onog baštovana... isabel na kraju ide da živi kod baštovana jer je njena porodica bankrotirala. |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 22:38 | |
| Hvala ti,ako se setim jos necega pitacu.... : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Thu 14 Oct 2010 - 22:46 | |
| sta ce sve biti izmedju Alehandre i Estebana,dokle ce dogurati? |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Fri 15 Oct 2010 - 8:58 | |
| Pa bice zajedno do pola serije,posle ce Alejandra biti sa Davidom... |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Fri 15 Oct 2010 - 21:32 | |
| Mislim da je Ejpril mislila na to dali ce spavati njih dvoje ili ne.... |
|
| |
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Sat 16 Oct 2010 - 2:16 | |
| Koliko se ja sećam neće... Alejadnra će otići jednom prilikom sa Estabnom u neku vikendicu, ali ništa se neće desiti jer on neće moći, tada je još uvek impotentan. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama Sun 17 Oct 2010 - 18:36 | |
| Xaxa,al ga je usrecio scenarista.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Sta ce se desavati u narednim epizodama | |
| |
|
| |
| Sta ce se desavati u narednim epizodama | |
|