REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

PAKLENA KUHINJA(PST)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

Broj postova : 937
Godina : 28
Fan-gif : Soy tu duena

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptySun 3 Oct 2010 - 4:20

Saša Mišić zna sve tajne kulinarskog zanata i zna kako da jedan nesavršeni restoran dovede u red.
Paklena kuhinja.Da bi od lošeg restorana napravio savršeno mesto za ishranu i uživanje, što mu je osnovni zadatak u ovom rijalitiju, njegovom oštrom oku neće smeti da promakni ni jedan detalj, ni najsitnija mana restorana. Zapaziće sve: kelnere koji otaljavaju posao, šefove kuhinje bez autoriteta, bezukusnu hranu, lošu dekoraciju, slabu promociju… I neće naići na dobar prijem kod kuvara i kelnera. Zapravo, zaposlenima će ulazak, namrštenog, samouverenog “ majstora kuhinje” bez dlake na jeziku, na njihovu teritoriju postati ravan paklu. A Saša će morati dobro da "zasuče rukave" da bi za samo četiri dana uspešno završio svoju misiju.

„Paklena kuhinja“ je domaća verzija svetski poznatog i uspešnog rijalitija “Gordon Ramsey’s Kitchen nightmare”

Saša Mišić je čovek najviših profesionalnih kvaliteta i rezultata, znanja i kriterijuma. Veći deo života proveo je u Nemačkoj gde je radio u ekskluzivnim restoranima. Znanje je sticao u prestižnim školama Nemačke i Francuske ali i širom sveta. Saša je britak i strog u kritikama, katkad ciničan, ali i iskren u pohvalama. Veruje da srpska kuhinja nema čega da se stidi već da joj treba nadogradnje i osveženja. Njegov koncept imaće emocionalne susrete sa restoranima kroz serijal. Saša se ne povlači bez jasnog argumenta. Imaćemo priliku da se zabavimo, ali i da naučimo o hrani, restoranima, ljudima.
-sredom od 21:00

Back to top Go down
http://www.latinosvet.com
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyThu 21 Oct 2010 - 10:56

Ja ovo gledala sinoc na Foxu, hehe nije lose za ubijanje vremena ; ) smesan mi je onaj lik Sasa pogotovo kad im kritikuje hranu Hihi al nisam odgledala do kraja,pa ne vidoh da l ih je doveo u red xD
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Godina : 30
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyThu 21 Oct 2010 - 18:03

Simpaticna emisija,ali ono su price za malu decu.Da,posle 3 dana navala musterija a pre toga sve prazno.
Bas mi se cini da su na fox-u sve emisije namestene.
Smesno mi je kad se svadja na pocetku s osobljem.
Back to top Go down
Maya...
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Maya...

Broj postova : 3004
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) Untitled-1

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyThu 21 Oct 2010 - 23:22

Dunja wrote:
Simpaticna emisija,ali ono su price za malu decu.Da,posle 3 dana navala musterija a pre toga sve prazno.
Bas mi se cini da su na fox-u sve emisije namestene.
Smesno mi je kad se svadja na pocetku s osobljem.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyWed 3 Nov 2010 - 10:37

skroz simpa emisija,bas za ubijanje vremena...ali sve je to ustvari cista reklama! :da:
Back to top Go down
bato85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
bato85

Broj postova : 205

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyTue 18 Jan 2011 - 21:24

Ok emisija
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) 18bdb020d2

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyWed 6 Apr 2011 - 5:04

mnogo dobra emisija...a on ponekad bas nema dlaku na jeziku, ali bas volim da pogledam...
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyMon 25 Apr 2011 - 5:05

Gledala sam jednom ili dva puta...
Svidja mi se bas... On mi je bas super...
Back to top Go down
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

Broj postova : 9213
Godina : 28
Fan-gif : Yo amo anahi 4ever!

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyTue 10 May 2011 - 3:40

Super je, a i Sasa mi je cool :Good:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) 28505204839610125311

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyMon 6 Jun 2011 - 4:39

Simpaticna emisija skroz, ono moze da se gleda i nekad bacim pogled, samo nekad tripujem da je to sve namesteno, ne znam zbog cega :o.O:
Back to top Go down
tutankamon85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tutankamon85

Broj postova : 295

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyTue 29 Nov 2011 - 10:17

emisija je ok mogu se videti novi recepti ali SASA ponekad malo preteruje
Back to top Go down
saricica
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
saricica

Broj postova : 696
Godina : 27
Fan-gif : PAKLENA KUHINJA(PST) 23kw2a8

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) EmptyThu 14 Jun 2012 - 21:54

super je emisija.Najjace je kad je u nekom restoranu uzeo da broji bube:Bubasvaba,bubarus,bubanemac... haha
Back to top Go down
Sponsored content

PAKLENA KUHINJA(PST) _
PostSubject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST)   PAKLENA KUHINJA(PST) Empty

Back to top Go down

PAKLENA KUHINJA(PST)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1