|
Author | Message |
---|
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: PAKLENA KUHINJA(PST) Sun 3 Oct 2010 - 4:20 | |
| Saša Mišić zna sve tajne kulinarskog zanata i zna kako da jedan nesavršeni restoran dovede u red. Paklena kuhinja.Da bi od lošeg restorana napravio savršeno mesto za ishranu i uživanje, što mu je osnovni zadatak u ovom rijalitiju, njegovom oštrom oku neće smeti da promakni ni jedan detalj, ni najsitnija mana restorana. Zapaziće sve: kelnere koji otaljavaju posao, šefove kuhinje bez autoriteta, bezukusnu hranu, lošu dekoraciju, slabu promociju… I neće naići na dobar prijem kod kuvara i kelnera. Zapravo, zaposlenima će ulazak, namrštenog, samouverenog “ majstora kuhinje” bez dlake na jeziku, na njihovu teritoriju postati ravan paklu. A Saša će morati dobro da "zasuče rukave" da bi za samo četiri dana uspešno završio svoju misiju.
„Paklena kuhinja“ je domaća verzija svetski poznatog i uspešnog rijalitija “Gordon Ramsey’s Kitchen nightmare”
Saša Mišić je čovek najviših profesionalnih kvaliteta i rezultata, znanja i kriterijuma. Veći deo života proveo je u Nemačkoj gde je radio u ekskluzivnim restoranima. Znanje je sticao u prestižnim školama Nemačke i Francuske ali i širom sveta. Saša je britak i strog u kritikama, katkad ciničan, ali i iskren u pohvalama. Veruje da srpska kuhinja nema čega da se stidi već da joj treba nadogradnje i osveženja. Njegov koncept imaće emocionalne susrete sa restoranima kroz serijal. Saša se ne povlači bez jasnog argumenta. Imaćemo priliku da se zabavimo, ali i da naučimo o hrani, restoranima, ljudima. -sredom od 21:00
|
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Thu 21 Oct 2010 - 10:56 | |
| Ja ovo gledala sinoc na Foxu, hehe nije lose za ubijanje vremena ; ) smesan mi je onaj lik Sasa pogotovo kad im kritikuje hranu al nisam odgledala do kraja,pa ne vidoh da l ih je doveo u red |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Thu 21 Oct 2010 - 18:03 | |
| Simpaticna emisija,ali ono su price za malu decu.Da,posle 3 dana navala musterija a pre toga sve prazno. Bas mi se cini da su na fox-u sve emisije namestene. Smesno mi je kad se svadja na pocetku s osobljem. |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Thu 21 Oct 2010 - 23:22 | |
| - Dunja wrote:
- Simpaticna emisija,ali ono su price za malu decu.Da,posle 3 dana navala musterija a pre toga sve prazno.
Bas mi se cini da su na fox-u sve emisije namestene. Smesno mi je kad se svadja na pocetku s osobljem. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Wed 3 Nov 2010 - 10:37 | |
| skroz simpa emisija,bas za ubijanje vremena...ali sve je to ustvari cista reklama! :da: |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Tue 18 Jan 2011 - 21:24 | |
| |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Wed 6 Apr 2011 - 5:04 | |
| mnogo dobra emisija...a on ponekad bas nema dlaku na jeziku, ali bas volim da pogledam... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Mon 25 Apr 2011 - 5:05 | |
| Gledala sam jednom ili dva puta... Svidja mi se bas... On mi je bas super... |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Tue 10 May 2011 - 3:40 | |
| Super je, a i Sasa mi je cool :Good: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Mon 6 Jun 2011 - 4:39 | |
| Simpaticna emisija skroz, ono moze da se gleda i nekad bacim pogled, samo nekad tripujem da je to sve namesteno, ne znam zbog cega : : |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Tue 29 Nov 2011 - 10:17 | |
| emisija je ok mogu se videti novi recepti ali SASA ponekad malo preteruje |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) Thu 14 Jun 2012 - 21:54 | |
| super je emisija.Najjace je kad je u nekom restoranu uzeo da broji bube:Bubasvaba,bubarus,bubanemac... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: PAKLENA KUHINJA(PST) | |
| |
|
| |
|