| Nova telenovela Carle Estrade | |
|
|
Author | Message |
---|
anouk031 TVNovele Novi član
Broj postova : 61 Fan-gif :
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 5:27 | |
| Meni osobno Carla Estrada mi ima najbolje telenovele. |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 6:06 | |
| - anouk031 wrote:
- Meni osobno Carla Estrada mi ima najbolje telenovele.
Slazem se |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 7:23 | |
| meni nikad nece biti jasno zasto svi uzdizu karlu kad su njene jedine dobre serije one sto je ranije radila, do amor real, sve kasnije su jedino je izvlaci to sto dosta novca ulaze u serije... a sto se tice levia ne bi me cudilo da bude on glabni, jer karla kad se zalepi za nekog, gura ga kasnije u svim svojim daljim projektima, a on covek nema veze s glumom :Out: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 8:24 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- meni nikad nece biti jasno zasto svi uzdizu karlu kad su njene jedine dobre serije one sto je ranije radila, do amor real, sve kasnije su jedino je izvlaci to sto dosta novca ulaze u serije... a sto se tice levia ne bi me cudilo da bude on glabni, jer karla kad se zalepi za nekog, gura ga kasnije u svim svojim daljim projektima, a on covek nema veze s glumom :Out:
Ogroman potpis na ovo....Svaka ti čast... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 9:13 | |
| - ilce wrote:
- anouk031 wrote:
- Meni osobno Carla Estrada mi ima najbolje telenovele.
Slazem se I ja se slazem sa vama : |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 9:15 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- meni nikad nece biti jasno zasto svi uzdizu karlu kad su njene jedine dobre serije one sto je ranije radila, do amor real, sve kasnije su jedino je izvlaci to sto dosta novca ulaze u serije... a sto se tice levia ne bi me cudilo da bude on glabni, jer karla kad se zalepi za nekog, gura ga kasnije u svim svojim daljim projektima, a on covek nema veze s glumom :Out:
tacno je da kada karla zalepi za nekoliko glumaca salno ih iste forsira, ali njene serije su vrlo brze nemaju miliarda epizoda i neponavlja se jedna te ista stvar sto puta, u druge serije naka stvar dok sve likove u seriju saznaju prodjice 2-3 epizoda i sve iste dijaloze cujes, ali kod karline serije dejstvije je brze, zbog toga mene mi se vise svidjaju njene serije, mada meni mi se svidjaju vise sgo toga stu njme serije su pretezno kostimirani, mada mnogo ljude ne vole takve serije |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 10:10 | |
| - ilce wrote:
- anahi 4ever! wrote:
tacno je da kada karla zalepi za nekoliko glumaca salno ih iste forsira, ali njene serije su vrlo brze nemaju miliarda epizoda i neponavlja se jedna te ista stvar sto puta, u druge serije naka stvar dok sve likove u seriju saznaju prodjice 2-3 epizoda i sve iste dijaloze cujes, ali kod karline serije dejstvije je brze, zbog toga mene mi se vise svidjaju njene serije, mada meni mi se svidjaju vise sgo toga stu njme serije su pretezno kostimirani, mada mnogo ljude ne vole takve serije Slazem se to sto si rekla vezano za Carline serije, i po meni Carla ima lijepi serija ne samo Amor Real. Meni od svih Carlini Sortilegio, Mi Destino Eres Tú su mi omiljene : |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 21:38 | |
| nedavno sam pogledala amor real,odlicna serija po meni odlicna serija i alborada pasion onak,sortilegio fuj
nemam nista protiv Carle..nisam gledala njene mega hitove kao sto su privilegio de amar,lazos de amor.al ove sto sam gledala su sasvim okej
al ako opet dovede Colungu (dobar je glumac al dosadio je vise kao glavni,bolje da glumi tatu ) i Levog onda je bojkotujem zajedno sa debelim |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 21:47 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 22:53 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 22:56 | |
| : |
|
| |
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 25 May 2011 - 23:05 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Thu 26 May 2011 - 23:07 | |
| Nadam se da ce Carla ipak napraviti ovu seriju, voleo bih da je gledam.. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Tue 31 May 2011 - 11:06 | |
| Serija će biti kostimirana,ali sa delovima u sadašnjem vremenu. - Quote :
- El nuevo melodrama de Carla Estrada será de época, pero también tendrá partes que se grabarán en la actualidad
|
|
| |
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 1 Jun 2011 - 6:38 | |
| |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Wed 1 Jun 2011 - 11:29 | |
| Znaci nista od romana Ketrin Bleir? |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Thu 2 Jun 2011 - 21:23 | |
| Deleted
Last edited by Delirosa on Thu 15 Dec 2011 - 0:31; edited 1 time in total |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Sun 5 Jun 2011 - 11:13 | |
| Jel se zna ovde ko će glumiti glavne likove? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Sun 5 Jun 2011 - 11:14 | |
| Ne.Još se ne zna ni da li će se snimati...Ja navijam da otkažu.... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Mon 6 Jun 2011 - 3:47 | |
| Snimanja počinju u avgustu. - Quote :
Las grabaciones de la nueva telenovela de Carla Estrada podrían comenzar en agosto, actualmente están en etapa de preproduccion |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Mon 6 Jun 2011 - 3:49 | |
| Prema nekim informacijama,Fernando Kolunga je najozbiljniji kandidat za glavnu ulogu. - Quote :
En las oficinas de Televisa San Ángel suena muy fuerte el nombre de Fernando Colunga para protagonizar la nueva telenovela de Carla Estrada A kao protagonistkinje se pominju Silvia Navaro i Lusero. - Quote :
Y como protagonista femenina de la nueva telenovela de Carla Estrada las favoritas son Silvia Navarro y Lucero |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Mon 6 Jun 2011 - 3:53 | |
| Chatemuc Blanco će da uradi adaptaciju. - Quote :
- El escritor Cuauhtemoc Blanco es el encargado de adaptar el libreto de la nueva producción de Carla Estrada
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Thu 9 Jun 2011 - 2:41 | |
| Carla Estrada za svoju novu telenovelu pozvala Rebeku Džouns,Helenu Rojo i Alehandra Kamača.Jedini potvrđen glumac za sada je Sesar Evora. - Quote :
В свое скорошно интервю Алехандро Камачо ("Да обичаш отново", "Душа от желязо") разкри, че е бил поканен от Карла Естрада да участва в новата теленовела, която подготвя по романа на Катрин Блеър "A la Sombra del Angel". Както изглежда, актрисите Ребека Джунс и Елена Рохо също са получили покана от успешната продуцентка. За момента, единственият актьор, който се твърди, че е потвърден за продукцията е Сесар Евора. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Thu 9 Jun 2011 - 8:25 | |
| Vrlo je moguće da će Zuria igrati u ovoj seriji - Quote :
- Se menciona en el programa Fórmula Espectacular que Zuria Vega podría quedarse en la nueva novela de Carla Estrada, aunque habrá que esperar
|
|
| |
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade Fri 17 Jun 2011 - 21:00 | |
| kasting |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nova telenovela Carle Estrade | |
| |