Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Thu 7 Oct 2010 - 2:05
Sada sam i ja probala i nece ni meni da se otvori. Izgleda da su blokirali stranicu pokusacu da otkrijem sta je u pitanju ili da nadjem neku drugu pa javljam ti
Teolino TVNovele Novi član
Broj postova : 75
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Thu 7 Oct 2010 - 4:07
Evo uspela sam da pronadjem gde mogu da se gledaju epizode samo nisam sigurna koliko vremena cemo moci na miru gledati jer koliko sam ja razumela ovi iz Telemunda cim skontaju da im se sajtovi sa njihovim serijama previse posecuju odmah ukidaju(to je bio slucaj i na yt.)
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Thu 7 Oct 2010 - 4:28
Hvala ti punoooo :
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sat 9 Oct 2010 - 8:50
Ne radi stranica... :
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sat 9 Oct 2010 - 9:09
~MiaColucciPrincess
Kako ne radi stranica!!!! :: Ja sam sada probala i radi cak sam odgledala 128 ep. Probaj ponovo pa javi da li si uspela!!!
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sat 9 Oct 2010 - 22:56
I dalje ne radi... : Evo sta pise kad udjem na stranicu:
No se encuentra la página. Lo sentimos, la página que estabas buscando en el blog Videos de Telenovela Youtube no existe.
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sun 10 Oct 2010 - 3:48
~MiaColucciPrincess
evo ja sam probala jos jednom i radi ne znam sta je kod tebe u pitanju probaj da ides direktno sa stranice tvnovela tj. sa ove ovde gde sam ja postavila ja upravo sada gledam zadnju epizodu
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sun 10 Oct 2010 - 6:00
OK. A jesi ti regovana na njihov sajt?
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sun 10 Oct 2010 - 8:43
Ne nisam registrovana a ja samo ukucam tu stranicu i normalno gledam epike koje zelim
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sun 10 Oct 2010 - 9:37
[You must be registered and logged in to see this link.] stranica radi... samo je malo zeznuto dok nadjes epku koju zelis... moja sestra gleda preko ove stranice seriju... posto je mrzi da ustaje rano... inace studira :D
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sun 10 Oct 2010 - 21:58
Milose i ja gledam preko te sranice,a u pravu si da je zeznuto naci epizodu razumem tvoju sestru posto je i meni nekad tesko ustati (sve su nas zeznuli sa ovim glupim terminom)
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Mon 11 Oct 2010 - 1:45
Blago vama...meni uopste ne radi... :
maajaa99 TVNovele Novi član
Broj postova : 1
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Thu 14 Oct 2010 - 5:11
Ejjj pomoc...........kako da se snadjem na ovoj stranici gde mogu da se gledaju epizode? Sad sam prva smena, pa ne mogu da gledam seruje, a najzanimljiviji je deo....plzz pomagajte Treba mi 89, pa gore...
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Sat 23 Oct 2010 - 5:54
MENI HOCE DA SE PUSTI!!!!!!! : THANKS DANIJELA BAS SI SUPER!
Vera*** TVNovele Novi član
Broj postova : 6 Godina : 27 Fan-gif :
Subject: Re: Gledajte epizode bez prevoda!!! Mon 29 Nov 2010 - 14:12