|
|
Author | Message |
---|
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 10:45 | |
| Da, bas su strogi..mlate samo nesto, ocene nikakve A, i jak mi ziriiii..... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 10:47 | |
| Ahaha ma ko da sta znaju. Ne znam dali sada gledas ove muske, ali je publika zakon, na svaku uuuu onaj ko fo buni se iz zirija idi ba Slabo ko da ima 10, ko dobije svaka mu cast |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 10:50 | |
| Da, da! Gledam ja svaku emisiju... Lepo generalno pevaju...a publika je uvek extra! |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 10:53 | |
| Samo daju 6 do 7 :/ Kod mene kuci je uvijek svadja brat za jednohg ja za drugog, ja za Darka a on Aleksa, a prosle godine ja Milan on Aleksa Meni su zenske bolje ove godine, dok prosle godine su muski bili |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 11:02 | |
| Po mom misljenju, rano je za poredjenje...ali definitivno devojke pevaju dosta bolje nego proslogodisnje! Kako niske ocene ovom poslednjem kandidatu...bas su DJUBRAD!!! |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 5 Nov 2011 - 11:13 | |
| Ma meni se nesto ne svidjaju momci ove godine, neznam zasto -_- Lose su im ocjene brate stvarno -_- |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 6 Nov 2011 - 6:57 | |
| Ovo ubacivanje KOREOGRAFA je potpuno nepotrebno. Pa, gomila velikih zvezda nema NIKAKVU koreografiju, pa su i dalje velike zvezde. Da, nama će mnogo biti važno da li je Pera,Mika ili Laza DVAPUT ILI TRIPUT MLATARAO LEVOM I DESNOM RUKOM i DA LI JE NEKO IŠAO KORAK NAPRED ILI KORAK NAZAD i ostale stupidarije........... Neko se rodi sa tim da ima odličnu koreografiju na sceni, neko nema, pa nauči, a neko nema i ne želi da nauči, pa je opet VELIKA ZVEZDA. |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 6 Nov 2011 - 10:26 | |
| Da, to mene bas zanima sta ce reci Darku, recimo on je slijep bgt kakvu ce on imati koreografiju :S uzas. |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Tue 8 Nov 2011 - 9:40 | |
| ŽENSKI BARAŽ Nikolina Kovač Zvezde Granda 2011/2012[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 12 Nov 2011 - 11:25 | |
| drago mi je zbog ove dve devjke sto su ispale veceras, defintivno i jesu bile najgore...ova plavusa kako se obukla ono je plac majke Bozje ja se onako ne bi smela obuci ni da sama ostanem kuci pa da isprobavam, a ne javno na televiziji a, i nezavisno od toga nije pevala dobro, bizuteriju ocajno otpevala sto se tice ove druge devojke (ne znam im imena ), Takodje ocajno pevala...cecinu pesmu "bruka" kastrofalno izvela, kao da sam slusala neku drugu pesmu ONa mala katarina je bas dobro otpevala cecinu kukavicu, ne perfektno ali opet sasvim ok vidim da i dalje Cecine pesme dodju nesto kao lektira xDD |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sat 12 Nov 2011 - 11:29 | |
| Drago mi je ove sto su ispale, i znala sam da hoce. veceras je Adreana pokazala kako se pjeva, ali onaj nije samo njoj dao 9 zato sto je Bosanka veeec zato sto djevojka posjeduje sve. Semsu prelijepo otpjevala, kao i u barazu. Kada moja Nikolina dode ima da svima pokaze kako treba da izgleda jedna zvijezda |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 13 Nov 2011 - 3:34 | |
| Sinoc sam malo gledala,prvi put Ona iz NS,plavusa,devojka je bila uzaasna,ona ne zna da peva,nzm kako se progurala uopste. A sto se obukla,to je posebna prica. Samo joj je jos sipka falila ima 19 godina Super je ona iz Sida,sto je bila u zelenoj haljini. Bas je simpa cura A ziri katastrofa |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 13 Nov 2011 - 3:47 | |
| Da ziri je bas los, ali opet su blazi prema djevojkama nego prema muskracima. Inace vec otprilike imam neke svoje favorite od zenski, a od muski jedino sto mi se dopada je Darko i zao mi je onog sto je prosli put isao nesto mu ide ime sa M. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 13 Nov 2011 - 4:14 | |
| Jel Nikolina Kovac u nekoj grupi ove god? Nju sam zapamtila prosle god,baas je dooobra lepo peva,simpaticna skroz ja navijam za nju,msm jedino nju znam od svih njih ove god A muskarce nisam ni gledala |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 13 Nov 2011 - 10:39 | |
| Aaaaaa Nikolina ma lutkica jeste prosla je u barazu ona ce za sedmicu biti tj njena grupa, jer sada je muska grupa. eto postavila sam sto je pjevala u barazu gore link. Ma diva kako je lijepo otpjevala Metak sa posvetom |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 20 Nov 2011 - 22:53 | |
| Po meni su ove subote svi prosecno pevali. Mada, momak broj 3 NIJE trebao ispasti vec decko koji je 2. po redu pevao. |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Mon 21 Nov 2011 - 9:58 | |
| Bruka! Miloš Paunović u "Zvezdama Granda" kritikovao nastup slabovidog pevača
Koreograf Miloš Paunović, novi član žirija ovogodišnjeg serijala "Zvezda Granda", izgleda da ne pravi nikakvu razliku prilikom ocenjivanja scenskog nastupa, pa ima isti kriterijum čak i kada se radi o slabovidom pevaču. Naime, Paunović je u subotu uveče ponašanje na sceni Darka Matinovića ocenio šesticom jer pevačevi pokreti nisu zadovoljavali njegove kriterijume. "Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi na način da je staviš na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe", prokomentarisao je koreograf, a zatim scenski nastup Darka Martinovića ocenio slabom ocenom - šesticom! Mladi pevač se kao i uvek kulturno zahvalio na savetu i rekao da će se potruditi da koriguje ono što nije valjalo. Ovakav stav i komentar Miloša Paunovića izazvao je mnogobrojne komentare na internetu, koji su mahom bili isti i u kojima se rečima poput "bruka", "sramota" i "da li je ovo moguće" osuđuje koreograf koji je ocenio nastup slabovidog pevača. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Mon 21 Nov 2011 - 12:10 | |
| Nemam ništa protiv tog koreografa, ali mislim da uopšte nije neophodno da svi imaju SCENSKI NASTUP da bi bili popularni. Jednostavno, neko se rodi sa tim talentom i to jako lepo radi, a neko nema osećaj za takve stvari, ali opet napravi veliki uspeh zbog nekih drugih talenata koje poseduje. Ogroman je broj pevača koji nemaju NIKAKVU koreografiju, ali ih to nije sprečilo da postanu velike zvezde. To se ovde, slučajno ili namerno - zaboravlja, a ne bi trebalo. |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Mon 21 Nov 2011 - 12:19 | |
| Pa da ali taj covjek je slijep, sta je taj ocekivao da se on pocne tu vrtiti ili ne znam sta :S dobro je jedan ucesnik rekao mislim da to nije potrebno. Inace od muski Darko je moj favorit |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Tue 29 Nov 2011 - 8:26 | |
| ne pratim, jedino kad moja majka odvrne ton na tv-u pa cujem |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Sun 11 Dec 2011 - 0:24 | |
| Moram da prokomentarisem da sam ZGROZENA time sto je prosle nedelje ispao Milos Vujanovic...koja nepravdaaa!!! pa, decko je odlicaaan, preeelepo peva i savrsenoo, kao andjeo izgleda neko takav treba nasoj estradi! a, on ispade znacii UZAS A, fenomenalno je otpevao "hiljadu i dvesta milja" sa Gocom Trzan [You must be registered and logged in to see this link.] znacii ja sam se odusevila zbog njega sam i najvise pratila zvezde granda, on mi se jos u prvoj emisiji dopao, diivaaaan jeee zaista, se nadam da ce proci i barazu, jer to i zasluzuje!!! sto se tice sinocnjeg takmicenja, one dve su ispale potpuno zasluzeno, pogotovu Nevena, koja po meni grozno peva, dobro je i dogurala s obzirom na to kako peva Milica me nervira njoj prilici da radi u striptiz baru ona uvek potencira na svom izgledu, na igranju , a pevanje tamo negdeee u drugom planu Dzej mi je bio najjaci u ziriju nervirtali su me Aca Lukas i Sasa Matic ovi ostali su bili super hvala Bogu prosvetlili su se, pa su izbacili onog koreografa, msm to je krajnje nepotrebno! ona mala Nadica, ima samo 15 godina, a po glasu nikad ne bih rekla, stvarno odlicno peva i, prosli put je super otpevala kukavicu, i sinoc incident |
|
| |
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Mon 19 Mar 2012 - 11:47 | |
| Gleda li ovo još neko... Milica |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Mon 19 Mar 2012 - 12:09 | |
| Gledam ja od zenski su mi Nikolina i Milica kraljice Od muski Slobodan Rakic zao mi je Milosa bas je bio odlican :/ |
|
| |
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Tue 20 Mar 2012 - 5:54 | |
| Meni se još dopada ona mala Nadica,odlično pjeva,nikad ne bih rekao po glasu i načinu pjevanja da ima samo 15 godina... |
|
| |
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 Wed 21 Mar 2012 - 0:34 | |
| Joj mene ona nekako nervira, moj brat navija za nju. Ali eto kod mene nije ostavila neki utisak kao Nikolina i Milica |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Zvezde Granda 2010\2011 | |
| |
|
| |
|