REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Zvezde Granda 2010\2011

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 _
PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySun 24 Jun 2012 - 1:29

Ja sam pocela da pratim od top 12 i to iskljucivo zbog Milice
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySun 24 Jun 2012 - 1:36

Moj komentar:

Ja gledam svaku sezonu, i tako cu gledat i ovu zadnju.

NIKOLINA - Od prosle godine navijam za nju, kad sam vidjela da se vratila bila sam presrecna jednostavno zenska se na sceni ponasa kao DIIIVAAA, kod nas u Bosni gostuje po emisijama uopce cura nije umisljenja thumbup thumbup na mjestu.
Moj favorit bila.

SLOBA- Jednostavno od momaka od samog pocetka najbolji.

DARKO- On mi je i prosle godine bio odlican.

ALEKSA - Nije los ni on.

Nikola Nesic - Jednostavno ima sto je najbitnije glas thumbup thumbup

Milica - Na pocetku mi bila draga i simpaticna, alaj brate ga pretjera sinoc.
Jos ZG kad sam cula pjeva Rihannu e moj boze :)
Jos komentar da je bolja od Beyonce xD xD

Vanja - Jaka cura jedno vrijeme sam mislila da je pobjeda njena.

Nadica - Alaj me ovo dijete nervira o.O

Mirce - Onak je, ali odlicne pjesme bira brate :)

Adreana - Nije losa ni ona :)))
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Elisabetta
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Elisabetta

Broj postova : 7677
Godina : 33
Fan-gif : Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 2a5ja09th

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySun 24 Jun 2012 - 2:14

Pored Nesica, navijala sam i za Vanju, devojka je stvarno dama u svakom smislu te reci... Namig Jedino mi je krivo, sto se Aleksa probio ispred Dzonija o.O , ali ipak cestitam NIKOLI na osvojenom trecem mestu! jea Nadam se da ce dobiti lepu pesmu... enamorado Nikola je najbolji i najkvalitetniji pevac u ovoj sezoni!
Drago mi je i zbog Darka, realno, decko dobro peva... thumbup
Zasto se finale nije odrzalo u "Areni"? haha Pa narod se zasitio i smorio ovim takmicenjem! U svakom slucaju, videcemo ko ce biti najuspesniji... Namig
Back to top Go down
anahi 4ever!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
anahi 4ever!

Broj postova : 8597
Fan-gif : ^^
Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyMon 25 Jun 2012 - 2:55

E ovako, ja nisam gledala finale, vec sam juce na yt-u odgledala klipove.Bas mi je drago sto je Darko pobedio, sasvim zasluzeno thumbup decko prelepo peva enamorado pritom je jako fin i skroman, tako da sve cestitke thumbup thumbup .Moj favorit je bio Sloba, koji svakako nije zasluzio da ispadne u prvom krugu thumbdown pokidao je kako je otpevao "Kap po kap" thumbup thumbup skidamkapu ali dobro...Nikolina ispala u 1.krugu-tako i treba thumbup kao i uvek bezveze otpevala, ponavljam da mi i dalje nije jasno kako je pored svojih glasovnih (ne)mogucnosti dosla dotle...aliii ono sto je ostavilo najveci utisak na mene u finali bio je Milicin nastup sa pesmom "Don't stop the music", moja faca je bila odavde o.O o.O , alooo devojko u grandu si jbt, kakva crna Rihanna te spopala Ijo to se u istoriji zvezda granda nije desilo, i sad tu ona nesto izigrava -.-' glupost! bas mi je drago sto je ispala u tom krugu kad je pevala tu pesmu :) .Mozda bi ona i dalje dogurala da je odabrala neke normalnije pesme za finale, msm "Italiana" i nije bas neki izbor za finale thumbdown a "Don't stop the music" necu vise ni da komentarisem thumbdown .Gledala sam nastupe juce od svih, osim od Nadice :) jednostavno ne mogu da gledam njene antipaticne nastupe sa uvek identicnim pesmama, a i uvek me zaboli ruka gledajuci je, jer kol'ko tokom nastupa mlati onom rukom, mene prosto zaboli dok je gledam -.-'.Sto se tice Sasinog poteza vracanja u finale i ostala 3 takmicara, msm da je to apsolutno neposteno thumbdown iako nemam nista protv recimo Nesica, msm da Sasa to nije trebao da uradi thumbdown . A da, iznenadila sam se i sto je Andreana ispala u 1. krugu, ne gotivim je nesto ali je odlicno otpevala onu Bekutinu pesmu thumbup Mirce predaleko dogurao thumbdown . Bas me zanima kakve ce im biti pesme.
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 26 Jun 2012 - 23:30

Mlada pevačica Milica Pavlović otkrila je da će joj ruka biti operisana u septembru, kada prođu sve obaveze i turneja novih "Zvezda Granda". Inače, Pavlovićeva je ranije doživela saobraćajnu nesreću kada je pala sa motora i trenutno ima šipku ruci. Ona nije htela da u toku takmičenja radi operaciju jer nije želela da glasove skuplja na sažaljenju, već je htela da ravnopravno učestvuje u takmičenju kao i ostali.

Milica i ostalih devet finalista ovog muzičkog takmičenja, u subotu će premijerno predstaviti svoje nove pesme i nakon te promocije sledi turneja svih njih na crnogorskom primorju. Pogledajte jedan od njenih žustrih nastupa na ovom takmičenju.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
Peter
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Peter

Broj postova : 140
Godina : 39
Fan-gif : http://images4.fanpop.com/image/photos/19700000/Ask-i-Memnu-Bihter-Behlul-ask-i-memnu-19738429-150-150.gif

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyWed 27 Jun 2012 - 8:05

milica trebase da pobedi...
Back to top Go down
http://kikotodoroskifanclub.forummk.com/
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySun 1 Jul 2012 - 1:23

Ako postoji a postoji rijec SAAVRSENSTVO onda je to nasa Ninica, i njena pjesmica thumbup thumbup

"Ljubav je lavirint, lako se duse zagube, ljubav je samo bol na koju se lako naviknes.."

Nasa DIIIVAAAAAA prelijepo izgleda, preeelijeeep glaaas.
Maa bliista na sceni enamorado enamorado

Ponosni smo na njuuu enamorado enamorado
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
Fan de Portirroni
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Fan de Portirroni

Broj postova : 16445

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySun 1 Jul 2012 - 1:53

Ma Milica je carica. Pesma je :padam u nesvest:
Nije sto je nasa ali je najbolja
I Nikolina i Vanja imaju lepe pesme. I Darkova je lepa,ali Nadicina je thumbdown
Back to top Go down
Peter
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Peter

Broj postova : 140
Godina : 39
Fan-gif : http://images4.fanpop.com/image/photos/19700000/Ask-i-Memnu-Bihter-Behlul-ask-i-memnu-19738429-150-150.gif

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 3 Jul 2012 - 3:19

[You must be registered and logged in to see this link.]
ZVANICNI FORUM MILICE PAVLOVIC
Back to top Go down
http://kikotodoroskifanclub.forummk.com/
maite es mi princesa
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
maite es mi princesa

Broj postova : 22934
Fan-gif : MuraTuba <3  :*
Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 3 Jul 2012 - 6:22

Milicina pesma je predobra :padam u nesvest:
svidja mi se i Andreanina i Vanjina thumbup Pesme od momaka mi i nisi odusevile nesto..
Back to top Go down
arija*
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član

Broj postova : 2770
Godina : 30

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyThu 5 Jul 2012 - 6:12

Milicina pesma definitivno najbolja Ale a od momaka mi se najvise dopao Sloba :)
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

Broj postova : 16321

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyFri 6 Jul 2012 - 3:38

arija* wrote:
Milicina pesma definitivno najbolja Ale a od momaka mi se najvise dopao Sloba :)

Slazem se :)
Back to top Go down
danna_garcia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
danna_garcia

Broj postova : 791
Fan-gif : Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 Ndn25
Lokacija : Olvida lo que fuiste,empieza un nuevo dia, Lo poco que tuviste se queda en otro vida El pasado si se olvida,logrando lo que suenas Es la nueva vida que tu puedes comprar.

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyFri 6 Jul 2012 - 6:38

Meni su najbolje pjesme od Vanje i Andreane.Nikolinina isto nije losa.A najgora definitivno od Milice,ko napisa onako glup tekst na nivou osnovne skole.I mislim da je zaista ovoga puta pretjerala sa scenskim nastupom.Samo joj je sipka nedostajala.Pjesme od muskih mi se bas i ne dopaju,sve su slicne na neki nacin.
Back to top Go down
Mirzaaa
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Mirzaaa

Broj postova : 2004
Fan-gif : Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 Dan-Blair-dan-and-blair-29364374-245-245

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 10 Jul 2012 - 7:27

Ev da i ja dam komentar iako sa zakašnjenjem:

Skoro cijelu sezonu sam pregledao na yt-u a navijao sam za Milicu i Nadicu...Na kraju mi je bilo bezze što ih je Saša sve vratio...iskreno da kažem iznenađen sam što neka od djevojaka nije pobijedila s obzirom da su od početka bile bolje od muškaraca,al ajd ak je već neko od muškaraca morao pobijediti onda mi je drago da je to upravo Darko...

Što se tiče novih pjesama dopadaju mi se pjesme od Andreane,Milice,Nadice i Nikoline dok mi ostale baš i nisu nešto...
Back to top Go down
Nemanja4Ever
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nemanja4Ever

Broj postova : 192

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyMon 30 Jul 2012 - 5:15

super su sad su gotove jedva cekam novu sezonu
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyWed 12 Sep 2012 - 0:01

Ana Sević i Milan Mitrović ipak ponovo vode Zvezde Granda!

Po odluci Saše Popovića ovogodišnje takmičenje Zvezde Granda ipak vode Ana Sević i Milan Mitrović. Iako je u prvi mah ponuđeno Vladi Stanojeviću da bude novi voditelj, koji je trebalo da nađe partnerku (i izabrao Ivu Smiljanić) odluka je u poslednjem trenutku promenjena.
Ana i Milan će kao novi-stari voditeljski par biti predstavljeni i zvanično večeras u Klubu S u Jakovu, kada će se javnost upoznati i sa novim kandidatima – 56 takmičara, od kojih će dvoje ići direktno u finale!

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyWed 12 Sep 2012 - 0:03

Ovo su “Zvezde Granda”: 46 novih kandidata, 9 starih i dvoje direktno u finale!

U klubu S u Jakovu večeras se predstavljaju novi kandidati za Zvezde Granda! Na bini se pojavilo 46 novih kandidata. U takmičenju ucestvuje i 9 kandidata iz prethodnog serijala:
1. Dragoljub Knežević
2. Goran Mladenović
3. Miloš Brkić
4. Nemanja Bacilović
5. Aleksandra Mladenović
6. Aleksandra Prijović
7. Ivana Dulić
8. Katarina Didanović
9. Mirjana Milosavljević

Direktno u finale idu Nikola Bokun i Aleksandra Marjanović! Novi kandidati su se predstavljali uglavnom utabanijim pesmama. Predstavljanju u Jakovu prisustvuje i direktor Prve TV Dejan Jocić, iako se takmicenje odrzava na Pinku i počinje ove subote! Večeras ima novih 46 kandidata!
Aleksandra Stojković
Aleksandar Popović
Aleksandra Zdravković
Amar Jasarspahić
Dejana Erić
Dejan Čavić
Đurđica Cvetković
Dejan Ikanović
Ivana Dulić
Denis Ibrahimović
Ivana Milojević
Haris Skarep
Jovana Milić
Igor Ilić
Katarina Grujić
Jovan Radovanović
Katarina Spasojević
Marko Kostić
Marica Đukić
Marko Paunović
Marina Stankić
Marko Sabanović
Milena Novaković
Marko Stolić
Mima Todorović
Miomir Petrović
Mirjana Sisić
Nemanja Anđelović
Nina Mandić
Nemanja Maksimović
Rada Sarić
Nemanja Petković
Rusana Dvorzak
Nemanja Semlejkan
Sandra Stanulov
Radojica Todorović
Sanja Veličković
Rada Savić
Slađana Mandić
Slobodan Đurković
Tamara Radmilović
Stefan Jakovljević
Teodora Toković
Stefan Lukić
Vesna Pitik
Zoran Kostić
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 18 Sep 2012 - 7:36

Saša Popović otkrio: Od svake “Zvezde Granda” uzimamo 30 posto!

Direktor “Grand produkcije” prvi put je otkrio koliko ova muzička kuća uzima od honorara koje za svoje nastupe dobijaju Zvezde “Granda”.
Saša Popović je izjavio u večerašnjoj emisiji “Narod pita” da „Grand“ uzima 30 posto od honorara koje za svoje nastupe dobijaju pevačice i pevači koji su prošli kroz takmičenje „Zvezde Granda“ i tako obezbedili sebi mesto u ovoj kući. Popović je jedino napomenuo da je u dogovoru sa producentom “Granda” Žikom Jakšićem odlučeno da pobedniku poslednje sezone Darku Martinoviću ne uzimaju ni dinar od honorara i da svih 100 posto ostaje ovom mladom pevaču.
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 18 Sep 2012 - 7:47

Nove “Zvezde Granda”: Najmlađa učesnica pobrala simpatije na startu!

Nova sezona „Zvezda Granda“, najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu, počela je sinoć i obeležili su je rekordna gledanost i spektakularna scenografija, ali i žiri, koji ovog puta ima mnogo veću ulogu i odgovornost jer ima mogućnost da četiri kandidata pošalje direktno u sledeći krug.
Ovog puta, najviše simpatija žirija osvojila je najmlađa takmičarka Katarina Spasojević (15), koja je dobila najviše glasova u emisiji i sa još četiri takmičarke se direktno plasirala u sledeći krug. U prvoj emisiji učestvovalo je devet devojaka. Žiri u kojem su bili pevač Aco Pejović, producent Dragan Stojković Bosanac, tekstopisac Ljilja Jorgovanović, kompozitor Dragiša Baša, reditelj Darko Kamarit i novinar Goran Jovanović je po pricipu evrovizijskog glasanja Kaću, ali i Radu Šarić, Jovanu Milić, Marinu Stankić i Aleksandru Mladenović spasao od izbacivanja. 
Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 18 Sep 2012 - 8:15

NOVE NADE: ONE VRCKAJU, ZAVODE NA SCENI I NOSE PROVOKATIVNU GARDEROBU POPUT SVOJIH KOLEGINICA!

Nije tajna da je Rada Manojlović neko ko ima najzapaženije nastupe. Polažu se velike nade u nju i njenu karijeru a hitovi se nižu jedan za drugim. Haljinice, šortsevi a kako vreme prolazi, sve provokativniji nastupi, su nešto što se kopira. Ona je jadan od primera.

Jovana Milić je devojka koja gaji nadu, kao i sve ostale kandidatkinje, da će zablistati na Grandovom estradnom nebu. Smirena je, staložena, pomalo zbunjena, ali, takva je bila i Rada Manojlović kada je počinjala. Po stajlingu neodoljivo podseća na nju, ali ne sumnjamo da će se poput Rade opustiti na sceni kako takmičenje bude odmicalo.

Milica Pavlović je postavila izvesni standar na sceni Granda. Iako je tek započela karijeru, interesovanje za njom ne jenjava a na nastupima se podiže prašina. Muškarci lude za njom, a devojke bi želele da su poput nje.

Vodeći se time, njenim stajlingom i plesom, novu sezonu takmičenja u Zvezdama Granda započele su i njene koleginice.

Neki je upoređuju sa Anom Sević ali, po stajlingu i provokativnim fotografijama koje svakodnevno viđamo na njenim Fejsbuk profilima kao i profilima njenih fanova, Marica Đukić neverovatno podseća i na Milicu Pavlović. Isti oni kombinezoni, haljinice, ali i kosa vezana u rep su definitivno nešto što je preuzela od koleginice.

Rada Sarić je zablistala na sceni. Sigurna u sebe, svoj izgled, oslanjajući se na iskustvo koje ima u pevanju, ona je jedna od kopija Milice Pavlović. Istina, videli smo je samo u kožnim pantalonama, ali zato je ispod bele košulje koju je nosila prek njih, zasijao zlatni brushalter. Ima vremena, viđaćemo mi nju sigurno i u još smelijim kombinacijama.

Marina Stankić pored atraktivnog izgleda ima veoma upečatljiv i dubok glas. Istakla se na sceni svojom interpretacijom, a stajling je nalik Milicinom. Farmerice, duga razbarušena kosa i nakit jarkih, fluorescentnih boja.

Nikolina Kovač je čas mila čas "divlja"! Kada se pojavila, forsirala je duge haljine, bila je zakopčana do grla, a sada je druga priča. Ima šortseve kao Rada Manojlović a provokaciju Milice Pavlović. Milica i Nina se i privatno druže, ali nije tajna da su "rivalke na sceni!

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyTue 18 Sep 2012 - 8:17

MAJA NIKOLIĆ DOBILA DVOJNICU U "ZVEZDAMA GRANDA"

Maja Nikolić nije bila zadovoljna plasmanom na ovogodišnjem "Grand festivalu" kao ni brojni njeni fanovi. Ona se posle toga nije ni pojavljivala u emisijama ove diskografske kuće, ali zato jeste njena dvojnica! Naime, mlada Aleksandra Mladenović neodoljivo podseća na Maju! Frizura, visina, stajling i pokreti neodoljivo podsećaju na vlasnicu hitova "Boli", "Varali me svi" i mnogih drugih. Da li je Maja Aleksandrin uzor ili je ovo puka slučajnost?

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyThu 20 Sep 2012 - 3:36

DA LI SU JOJ SILIKONI BILI NEOPHODNI: DOTERALA GRUDI ZA "ZVEZDE GRANDA" A DO NEDAVNO JE IZGLEDALA OVAKO

Pre nego što je poželela da započne muzičku karijeru, Katarina Grujić bila je još jedan devojčurak koji nije otišao "pod nož". Međutim, kada je kucnuo čas da stane pred žiri i kamere, ova devojka odlučila je da malo popravi svoj izgled. Ugradila je silikone, koji joj možda i nisu bili potrebni pre toga, ali kad poželi nešto Kaća to i ostvari. A kako je izgledala pre i posle operacije, pogledajte i sami.

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyFri 21 Sep 2012 - 3:04

UPOZNAJTE DVOJNIKA JK: BIĆETE IZNENAĐENI, ON JE BIO MEĐU "ZVEZDAMA GRANDA"!

Rastko Obrenić iz Čelareva, koji se pre dve godine takmičio u „Zvezdama Granda“, kopira Jelenu Karleušu! Mladi pevač je još u „Grandovim“ emisijama nagoveštavao da je veliki fan JK. Na najnovijim fotografijama otišao je toliko daleko da je do najsitnijih detalja iskopirao svoju omiljenu zvezdu.

Našminkan i obučen kao žena, ispoljio je svoj „umetnički dojam“ koristeći istovetan stajling kakav je Jelena imala na promotivnim fotkama za singl „Muškarac koji mrzi žene“. Kakvu je Rastko poruku želeo da ostavi, procenite sami!

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptyFri 21 Sep 2012 - 23:02

"EPIDEMIJA" NA ESTRADI: JOŠ JEDNA NOVA NADA JE KOPIJA STARIJE KOLEGINICE!

Nove nade na estradi slepo prate trendove. Ponekad odu u krajnost pa iskopiraju starije i iskusnije kolege. Ova devojka podseća na pevačicu koja se proslavila pre par godina u istom takmičenju u kojem je i ona!

Oni koji prate novu sezonu "Zvezda Granda" znaju ko je Mirjana Šišić. Slatka plavušica koja se istakla divnim glasom. Ako malo bolje pogledate, shvatićete kako izuzetno podseća na stariju koleginicu iz neke od prethodnih sezona takmičenja- Biljanu Sečivanović.
Uporedite ih!

Back to top Go down
Mirjanna96
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Mirjanna96

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 EmptySat 29 Sep 2012 - 2:40

“Zvezda Granda” Goran Mladenović: Pevam da bih izvukao porodicu iz bede!

Kandidat za “Zvezde Granda” Goran Mladenović živi na rubu egzistencije. On je s porodicom pronašao krov nad glavom u iznajmljenom stanu u Novoj Pazovi i jedva sastavlja kraj s krajem. Pevač, koji je učestvovao na ovom takmičenju i prošle godine, peva po kafićima i veseljima a sav honorar daje roditeljima kako bi im bar malo olakšao situaciju.

“Ceo život smo se mučili. Oduvek smo živeli u užasnoj nemaštini. Majka na pijaci prodaje mešovitu robu. Otac je radio na građevini, ali je pre nekoliko godina pao sa skele, povredio se i od tada mu sve loše ide. Čim pronađe neki posao, potera ga maler i on ga izgubi. Brat i sestra rade kako bi mogli sebi da plate školovanje” kroz suze priča Mladenović.
Zahvaljujući poznatom takmičenju Goran je počeo da nastupa. Honorari nisu preveliki, ali njima sebi i svojoj porodici može da priušti bar malo bolji život.
“Sve što zaradim dam u kuću. Hoću roditeljima da skinem teret s leđa, da uživaju u narednim godinama, jer se ceo život muče. Želim da ih odvedem kod lekara. Godinama nisu posetili doktora jer nemamo para”, kaže na kraju Goran.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zvezde Granda 2010\2011   Zvezde Granda 2010\2011 - Page 6 Empty

Back to top Go down

Zvezde Granda 2010\2011

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next