serija je bila odlicna ja i moja sestra smo je obozavale
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Sat 26 Nov 2011 - 8:19
Serija odlicna,a termin uzasan...
Lalola TVNovele Novi član
Broj postova : 64
Subject: Re: Komentari Mon 19 Dec 2011 - 23:29
meni je serija bila ok,valjda mi je dosadila standardna tematika ljubav izmedju glavnih likova,negativci koji celu pricu kvare i ljubav koja na kraju pobedjuje takvu radnju pratimo manje vise u svim serijama jos od Kasandre,kojs je stoga za mene iz istog razloga i ostala no.1,dakle uglavnom je to ljubav pobedjuje negativci stradaju ...pa ovakve serije za promenu kod mene u poslednje vreme dobijaju visoke ocene
Princess of dark TVNovele Novi član
Broj postova : 14 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Mon 26 Dec 2011 - 6:21
Beše ovo bolesna serija, taman za mene..Samo nisam imala vremena da je pratim.
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
Subject: Re: Komentari Mon 9 Jan 2012 - 20:43
Dobra je radnja i glumci su extra
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
Subject: Re: Komentari Tue 12 Jun 2012 - 14:45
Odlicna serija,Danna je fenomenalna
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Komentari Fri 13 Jul 2012 - 8:24
Oj kako volim ovu seriju
Pusta se na BN svaku radni dan u 17:00
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari Mon 16 Jul 2012 - 7:17
Quote :
Oj kako volim ovu seriju
Pusta se na BN svaku radni dan u 17:00
Rekoh ti pre da ce ti se serija mnogo svideti.
Malo ce poceti da smara kasnije,ali ne odustaj jer kada se bude otkrilo ko je ubica(negde na sredini serije),krece pravi zaplet!
Subject: Re: Komentari Wed 18 Jul 2012 - 8:59
A ko je bgt ubica ???
Jao kako mi je ova Kamila glupa mislim da se tako zove
Subject: Re: Komentari Wed 18 Jul 2012 - 10:31
Moram da te razocaram(znam po sebi ),ubica je Hulijan.
Jeste,mnogo je glupa. Ali ce se opametiti kad bude izgubila sestru.
Evo,pogledaj jednu scenu gde Hulijan ubija. Podseca me na Leatherface-a.
Subject: Re: Komentari Wed 18 Jul 2012 - 12:35
Cekaj to je onaj doktor sto se nabacuje Piedad ?? Znaci umrijece joj i sestra ??
Aj bgm isto kada sam pogledala i mene podsjeca..Nego jel to on ubio onog sto mu je isao sa bivsom zenom ?? Ja sam na 14 ep.
Subject: Re: Komentari Wed 18 Jul 2012 - 13:39
Da,to je onaj koji se nabacuje Pijedad,ali bezuspesno jer ona voli Rodriga. I to je jedan od razloga zbog koga je on postao ubica,ali ima ih jos..Videces kasnije,da ti ne ispricam sad sve-nece ti biti zanimljivo.
Nece umreti,ali ce je uhvatiti u krevetu sa Benhaminom isto na sredini serije i bice svasta.
Da,Mauricija. Policija ce sumnjati na njega sve dok ga Hulijan ne kidnapuje i ne ubije,jer ima kolekciju onih privatnih snimaka. Hulijan ce biti poslednja osoba na koju ce policija,ali i gledaoci(ne racunajuci tebe,jer sam ti otkrio) posumnjati da je ubica. Ja sam bio zapanjen kad se saznalo.
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 0:40
A znas sta, po ovome nekako meni je i cudan taj Marusijo. Nekako neznam.. da mi nisi rekao da je Hulijan bgm nebi sumljala, djeluje mi kao neki smotanko a gledaj ga na tom klipu boze Cekaj on od pocetka ubiaj ? i ove zene ? Ova policajka misli da je zensko ubica
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 2:24
Sećam se još kad je prvi put na telemundu počela serija,već kod prvih epizoda smo znali da je Hulijan ubica al to nije umanjilo želju za gledanjem . Mada po meni te prve epizode su dobre,posle nešto između i ne baš al od Evine smrti pa do kraja je serija stvarno odlična.
Inače rimejk je serija al meni je ipak odlična,kažu da je original dosta brutalniji tamo i Tatjana umire ovde su je spasili ;(
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 8:11
Mene malo ova policajka nervira :S eto danas na BN uhapsi Pijedad do te epizode smo mi dosli, tek 14. Koliko tacno ima ep ? Jao kako ja volim onu uvodnu pjesmu
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 8:28
Ima 116 epizoda.
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 9:51
Hvala na inf sada sam vdijela da ce i Eva umrijeti.
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 10:22
Quote :
A znas sta, po ovome nekako meni je i cudan taj Marusijo. Nekako neznam.. da mi nisi rekao da je Hulijan bgm nebi sumljala, djeluje mi kao neki smotanko a gledaj ga na tom klipu boze Cekaj on od pocetka ubiaj ? i ove zene ? Ova policajka misli da je zensko ubica
Cudan jeste,ali niko ne moze da mu zabrani da snima te snimke kad uziva u njima. Jedino sto su kasnije probudili sumnju kod policije,ali i bolje sto je tako,jer serija ne bi bila zanimljiva da se odmah znalo ko je ubica. I ja sam o Hulijanu mislio da je dobrica,smotanko,jadnik zbog toga sto ga Pijedad odbija ali se na kraju ispostavilo da ga karakterisu totalno suprotne osobine. Da,on od pocetka ubija... I sa policajkom Evom je u vezi(ili ce biti,ne znam da l' je dotle stiglo kod vas) samo kako ne bi sumnjala na njega.
Quote :
Sećam se još kad je prvi put na telemundu počela serija,već kod prvih epizoda smo znali da je Hulijan ubica al to nije umanjilo želju za gledanjem . Mada po meni te prve epizode su dobre,posle nešto između i ne baš al od Evine smrti pa do kraja je serija stvarno odlična.
Inače rimejk je serija al meni je ipak odlična,kažu da je original dosta brutalniji tamo i Tatjana umire ovde su je spasili ;(
Ja nisam znao,sumnjao sam u sve one koji su i policiji bili sumnjivi,dok Hulijana nisam mogao da zamislim kao ubicu. Slazem se..Od oko 30. do 50 i neke epizode radnja je dosta usporena,ali kad se otkrije da je Hulijan ubica,tj. Evinom smrcu krecu najzanimljivije epizode. Poceo sam ranije da gledam original,stigao do 5.-6. epizode i odustao jer su glumci ocajni. Cuo sam da u njemu Tatjana umire,ali mi je ipak bolje sto je u telemundovoj verziji prezivela. Bila je najbolja riba u seriji(posle Camile,naravno ).
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 12:18
Jeste sa njom je u vezi, sada vidjo da ce i nju ubiti OMG :S Od likoova najvise volim Rodriga, Tatjanu, I Piedad tu i tamo..
Kod nas danas hoce da uhapse Piedad kao ubila Blanku :S
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 12:25
Quote :
Jeste sa njom je u vezi, sada vidjo da ce i nju ubiti OMG :S Od likoova najvise volim Rodriga, Tatjanu, I Piedad tu i tamo..
Kod nas danas hoce da uhapse Piedad kao ubila Blanku :S
Meni su bili simpaticni Pedro i Lucy. Kad se setim samo koja je to lujka bila.
Tek se polako zakuvava kod vas.
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Thu 19 Jul 2012 - 20:56
Quote :
I sa policajkom Evom je u vezi(ili ce biti,ne znam da l' je dotle stiglo kod vas) samo kako ne bi sumnjala na njega.
Meni se čini da se on u jednom trenutku stvarno bio zaljubio u nju ne znam al meni je ona bila zanimljiv lik posle još više kad mu se prikazivala kao duh Inače oni su par u privatnom životu.
Quote :
Poceo sam ranije da gledam original,stigao do 5.-6. epizode i odustao jer su glumci ocajni. Cuo sam da u njemu Tatjana umire,ali mi je ipak bolje sto je u telemundovoj verziji prezivela. Bila je najbolja riba u seriji(posle Camile,naravno ).
Ja nisam gledala original,doduše samo tu scenu kad ubija Tatjanu...baš brutalna scena,definitivno ne za ispod 18 godina
Mene je Kamila nervirala celu seriju a Tatajna mi je bila dobra negde od sredine
Subject: Re: Komentari Fri 20 Jul 2012 - 0:26
Jao Lucy to je ona sto ga proganja mislim ona doktorica jel ? Nisam ih sve bas zapmatila najbolje.