|
|
Author | Message |
---|
Randy Spears TVNovele Novi član
Broj postova : 7
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:35 | |
| Sta je ovo danas bilo,Hulijan upada u kancelariju onog advokata sa nozem,udaljeni su 5m,ovaj ima pistolj,i umesto da puca u Hulijana,ovaj se uplasio i spusta ga na sto i dozvoljava da ga uzme Hulijan??? I onda advokat naravno umire...I treba,kad je tolko retardiran... |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:36 | |
| Pa Hulijan je drzao sekretaricu kao taoca...Advokat se nadao da je nece ubiti ako mu preda dokaze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:39 | |
| Da,zabio joj je noz u stomak,i kreno prema stolu da uzme pistolj,sto onda advokat nije kreno za pistoljem kad je vido da je ipak ubio sekretaricu,nego ga pustio da uzme pistolj? |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:40 | |
| Advokat je zaljubljen u sekretaricu? |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:41 | |
| Uplasio se covek..jbg :D A i da se to desilo,serija bi trajala jos eventualno 2 epke..
|
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:42 | |
| - Randy Spears wrote:
- Da,zabio joj je noz u stomak,i kreno prema stolu da uzme pistolj,sto onda advokat nije kreno za pistoljem kad je vido da je ipak ubio sekretaricu,nego ga pustio da uzme pistolj?
Uplasio se pa nije mogao da reaguje tako brzo.... Nije zaljubljen u sekretaricu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 0:48 | |
| Zajbo ga Hulijan,ko malo dete kad mu uzmes lizalicu. I btw Kintana i ona manekenka su 100x lepsi par nego Kintana i Piedad,steta sto ce na kraju sa Piedad da zavrsi... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 9:42 | |
| Aaa Hulijan je danas bio strava.xD Toliko me nervira, znaci uzasan jee...kako je samo vadio srce onoj sekretarici.x.D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 8 Aug 2011 - 20:23 | |
| - Randy Spears wrote:
- Zajbo ga Hulijan,ko malo dete kad mu uzmes lizalicu.
I btw Kintana i ona manekenka su 100x lepsi par nego Kintana i Piedad,steta sto ce na kraju sa Piedad da zavrsi... slazem se |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 4:55 | |
| slazem se da su Valerija i Rodrigo lepsi par nego sto je on sa Piedad ali Rodrigo naravno na kraju ostaje sa Piedad, inace odlicno je sto su najzad promenili termin |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 9:24 | |
| danas sam odgledala epizodu, slucajno naletela super epizoda, rafael mi je oodliicaan u ulozi psihopate hulijana, svaka mu cast :Aleee: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 9:47 | |
| Slazem se da su Rodrigo i Valerija 100000 puta bolji par,ali..... |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 10:03 | |
| Gledam seriju kad uhvatim, svidj mi se ono sto sam videla Danna mi je mnogo lepa ovde Svidja mi se Danijelin lik |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 10:08 | |
| Meni se Danna i njen lik uopste ne dopada,najbolji su mi Valerija,Benhamin,Tatiana i Matilde. Ponakd mi je i Lola simpaticna dok Hulijana ne podnosim iako je Rafael bio jedan od mojih omiljenjih glumaca |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 10:13 | |
| Ovde Danna kao da je neki sporedni lik ne glavna glumica to je stvarno glupo! ali je lepa Hulijan mi nenormalno nervira! kao sad je on neki frajer pa kolje okolo |
|
| |
Vidovita Bulka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 742 Godina : 39
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 14:31 | |
| - Randy Spears wrote:
I btw Kintana i ona manekenka su 100x lepsi par nego Kintana i Piedad,steta sto ce na kraju sa Piedad da zavrsi... :Good: :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 9 Aug 2011 - 20:06 | |
| - maite es mi princesa wrote:
- Ovde Danna kao da je neki sporedni lik ne glavna glumica to je stvarno glupo!
ali je lepa Hulijan mi nenormalno nervira! kao sad je on neki frajer pa kolje okolo Aha, nekako je nebitna, nista se oko nje ne "vrti", totalno sporedna... A i mene Hulijan uzasno nervira, ali kako glumi svaka mu cast :Aleee: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 0:13 | |
| |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 9:57 | |
| Sta je bilo jutros? Nsm gledala. : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 11:22 | |
| nisam sve gledala ali jesam vecinu:
Hulijan je odlucio da vise ne ubija (kao).Pjedad je svedocila u Rodrigovu korist.Ne znam da li su ga pustili.Matilde je i dalje paralizovana.Inspektorka i dalje sumnja da je lovac Danijel. i to je to uglavnom dobra epizoda |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 22:53 | |
| Ah OMG koliko su glupi da veruju u tu pricu da je Danijel bio lovac. Hvalaa ti amiga punoo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 22:55 | |
| Pa veruju kad je Hulijan ono sve namestio sa srcem i advokatom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 10 Aug 2011 - 23:08 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ah OMG koliko su glupi da veruju u tu pricu da je Danijel bio lovac.
Hvalaa ti amiga punoo Nista..uvek za tebe : : |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Aug 2011 - 4:44 | |
| jos malo pa kraj jos par epizoda definitivno rodrigo i valerija su bolji par nego pijedad i rodrigo |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari Thu 11 Aug 2011 - 8:35 | |
| gledam vec par dana seriju, zaista je oodlicnaa :Good: :Good: mnogo mi je zao sto sam tek sad pocela, ali to je zbog termina, onaj ujutru mi nikako nije odgovarao...kad kreteni sa prve ubacuju telenovele u ocajne termine, a turci u udarnim terminima, jos i vracaju unazad -.-' hulijan mi je najjbolji :DD Tatjana mi je ocaaj :Out: danna u ulozi piedad totalno bezveze, tj. totalno mi je ista u svakoj seriji Rodrigo i vaerija su odlican par :Good: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|