|
|
Author | Message |
---|
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 3:29 | |
| Da,nazalost :$...A sto je najgore,ne pustaju redovno ni nocnu reprizu,koja mi jedino odgovara (a i vecini,koliko vidim na njihovom sajtu)...Najgora su televizija sto se tice ophodjenja prema telenovelama,i to kakvim telenovelama... ://// |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 3:40 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- Da,nazalost :$...A sto je najgore,ne pustaju redovno ni nocnu reprizu,koja mi jedino odgovara (a i vecini,koliko vidim na njihovom sajtu)...Najgora su televizija sto se tice ophodjenja prema telenovelama,i to kakvim telenovelama... :////
Jeste, nemaju ni promoe pre nego što počnu, nikad nemaju udarni termin, dok za turske serije ima promo pre početka, najave za epizode i još su u udarnom terminu i traju po sat i po vremena. Ne treba onda uopšte da otkupljuju telenovele, i još ovako dobre, ne razumem u čemu je cilj da otkupe dobru telenovelu i stave premijeru u 8 ujutru. -.- |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 4:52 | |
| pa ono sto ima najvecu gledanost ide u najbolji termin bilo to serija,emisija ili nesto trece |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 8:16 | |
| - Stefy wrote:
- FanSte Pall Mall wrote:
- Da,nazalost :$...A sto je najgore,ne pustaju redovno ni nocnu reprizu,koja mi jedino odgovara (a i vecini,koliko vidim na njihovom sajtu)...Najgora su televizija sto se tice ophodjenja prema telenovelama,i to kakvim telenovelama... :////
Jeste, nemaju ni promoe pre nego što počnu, nikad nemaju udarni termin, dok za turske serije ima promo pre početka, najave za epizode i još su u udarnom terminu i traju po sat i po vremena. Ne treba onda uopšte da otkupljuju telenovele, i još ovako dobre, ne razumem u čemu je cilj da otkupe dobru telenovelu i stave premijeru u 8 ujutru. -.- Ma strasno...Mogli bi bar da sinhronizuju odlicne telemundove promoe..koja je tu muka? I ne znam samo kako im se isplati da otkupljuju telenovele za koje verujem da nisu bas jeftine,a da ih stavljaju u ovakve termine...Ajd' da su aztekine ili venevisionove,pa da razumem.. O.o -.- |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 9:40 | |
| Ja mislim da jedna epizoda kosta oko 500dolara.Nisam siguran za ovu ali znam da je DomaTv(hr tv) kupovala efde,acorraladu,rebelde,camaleones i ostale i citao sam da su kostale oko jedan ep 500dolara.Verovatno priblizno dodje i ovo.Mada i sam se pitam kako im se ispalti da je pustaju u to doba,tad niko reklame ni nece xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 9:49 | |
| mozda kod vas ja znam gomilu ljudi koja ustaje u 8 jer rade od 9,isti je moj slucaj samo sto ja idem u skolu od 9
mada se slazem da je mnogoooo bolje da serija ima neki termin popodne |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Tue 29 Mar 2011 - 10:53 | |
| Ne podnosim turske serije! :D |
|
| |
Anna-Maria^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 38 Godina : 29 Lokacija : Dreams ^^ :D
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Mar 2011 - 3:54 | |
| - jowana94 wrote:
- Ne podnosim turske serije! :D
hmm... pa Alguien te Mira je meksicka ;D |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Mar 2011 - 11:43 | |
| Pa znam,ali smo pricali kako ubacuju onu gumus u normalan termin,a ovu novu ubacili ujutro u 8 :( .. Bas bezveze... Zato kazem da ne volim turske serije :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Mar 2011 - 17:18 | |
| - Anna-Maria^^ wrote:
- jowana94 wrote:
- Ne podnosim turske serije! :D
hmm... pa Alguien te Mira je meksicka ;D Nije meksička, već latino-američka jer je snimana u Majamiju, a Majami nije u Meksiku i sedište Telemunda nije u Meksiku, takođe. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 30 Mar 2011 - 20:36 | |
| danas sam malo uhvatila..pojavila se ona Blanka Hulijan i Eva poceli da se muvaju... |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Thu 31 Mar 2011 - 1:07 | |
| dobra serija,ali mi je danna garcia lepse izgledala u seriji bella calamidades.. |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Thu 31 Mar 2011 - 8:31 | |
| Serija je super !!! Danna Garcia je slatka, a ima mng njih koji me nerviraju, a termin je uzas !!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 31 Mar 2011 - 9:32 | |
| meni je Danna u BC isto bila lepsa al lepa je i ovde mada ona u svakoj seriji izgleda isto sem sto menja friz |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 31 Mar 2011 - 9:54 | |
| Meni je Danna baš lepša ovde nego u BC, ne volim je mnogo, samo kažem. |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari Fri 1 Apr 2011 - 23:47 | |
| Odgledala sam na jutubu bez prevoda, svidjaju mi se pajkani i cela prica o ubistvima mada su ljubavni odnosi dosadni. Krivo mi je sto su neki likovi poginuli to jest ubijeni ali u sustini nije losa serija i dobra je muzika. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 3:16 | |
|
Last edited by LA MUJER EN EL ESPEJO on Sun 3 Apr 2011 - 19:47; edited 2 times in total |
|
| |
Aurora & Aida TVNovele Novi član
Broj postova : 71
| Subject: Re: Komentari Sat 2 Apr 2011 - 6:43 | |
| I meni se svidja stoo Danna glumi ... |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari Sun 3 Apr 2011 - 21:29 | |
| Jutros sam odgledala i ništa nisam shvatila i ne sviđa mi se uopšte. Danna je lepa, lepša nego u BC, ali mi je u onoj seriji bolje glumila i imala lepšu ulogu. Mada, ne mogu previše da zaključim na prvu epizodu, iako sumnjam da ću da pratim ubuduće |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Apr 2011 - 8:58 | |
| meni se u seriji ne svidja sto se sve radnja vrti oko policije,nekih ubitstava...vise izgleda kao neki kriminalni film.xD.A glavni glumci,kao i da nisu glavni... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Apr 2011 - 9:56 | |
| - Mica Voli Lucero wrote:
- meni se u seriji ne svidja sto se sve radnja vrti oko policije,nekih ubitstava...vise izgleda kao neki kriminalni film.xD.A glavni glumci,kao i da nisu glavni...
Pa ova telenovela i treba da bude takva, uopšte nije klasična telenovela na koje smo svi navikli, zato mi se i sviđa, jer je nepredvidiva. Ne znam da li bi bila interesantna da je do kraja serije umrlo 2-3 lika koji su sporedni i na kraju happy end, lepše je ovako kada je npredvidivo i kada stradaju i pozitivni likovi. |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Apr 2011 - 22:01 | |
| |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Apr 2011 - 8:33 | |
| sta mislite , ko je ubica?? Piedad je ubila onu Blanku Gordon.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Apr 2011 - 9:18 | |
| Znamo ko je ubica, serija se završila, ali neću ništa da otkrijem da ne pokvarim iznenađenje, ali sumnjam da ćete uspeti da odgledate do kraja, a da pre toga ne saznate ko je ubica. ;) Inače, imate reprizu u 5.45h svakog dana, znam da je tako bilo i za NRPP, ide ATM, EFDE, pa opet ATM premijerna epizoda. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|
| |
|