|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 5:55 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 7:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 8:17 | |
| |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 8:37 | |
| I meni je pesma prelepaaaaaaaaa... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 9:16 | |
| |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 22:24 | |
| i meni se svidja...UPRAVO GLEDAM 4TU EPIZODU |
|
| |
~*Someone like you*~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8482 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Mon 13 Sep 2010 - 22:30 | |
| da pesma je stw lepa...i ja gledam sad 4 epiku... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 1:50 | |
| Odgledao sam 4. epizodu. Prvo što ću da kažem je da mi se entrada ne dopada, slična je kao za Donde esta Elisa i nema pesme, nego samo instrumentala. Kamila mi je bila super u ovoj epizodi, kako je dobro kada ona ludača razbije staklo. Tatjana je baš glupa kad ne vidi da Kamila flertuje sa Benhaminom. Pedro Pablo mi je bio baš smešan, on i Lusi su mi najsmešniji u seriji. Kako mi je samo bilo drago kada je Hulijan video Pijedad i Rodriga zajedno. Eva mi je takođe super lik, glumici extra stoja uloga detektiva. Matilde i Maurisio su odličan par, daj Bože da budu zajedno. Avance je ok, baš me zanima zašto Rodrigo zove Evu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 3:35 | |
| mislis Hulijan zove Evu,verovatno da joj isprica nesto o Rodrigu
4 epizoda je super...Pedro Pablo je bas smesan lik...hoce li biti sa Lulu? Rodrigo i Piedad preslatki... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 6:05 | |
| Dobro, dok se naviknem na imena. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 6:55 | |
| - Stefy wrote:
- Dobro, dok se naviknem na imena. xD
xD nema veze i ja neke mesam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 8:52 | |
| - Stefy wrote:
- Odgledao sam 4. epizodu. Prvo što ću da kažem je da mi se entrada ne dopada, slična je kao za Donde esta Elisa i nema pesme, nego samo instrumentala. Kamila mi je bila super u ovoj epizodi, kako je dobro kada ona ludača razbije staklo. Tatjana je baš glupa kad ne vidi da Kamila flertuje sa Benhaminom. Pedro Pablo mi je bio baš smešan, on i Lusi su mi najsmešniji u seriji. Kako mi je samo bilo drago kada je Hulijan video Pijedad i Rodriga zajedno. Eva mi je takođe super lik, glumici extra stoja uloga detektiva. Matilde i Maurisio su odličan par, daj Bože da budu zajedno.
Avance je ok, baš me zanima zašto Hulijan zove Evu. i meni se entrada ne dopada...sranjce je bas.. : : ako je Tatjana,Benjaminova zena,mislim da tu nisi uprvu...vidi nego se pravi da ne vidi...pa kad je za vecerom napomenula Camili da zna kakav je on...nije ona mutava... a Benjamin me odusevljava...bas mi je divan...ali skroz... - Quote :
- Kako mi je samo bilo drago kada je Hulijan video Pijedad i Rodriga zajedno.
i kraj mi je dosta dobar... i mene samo zanima sta li ce ovaj da joj nalupa...ko zna... p.s. ona pesma me odusevljava... "Don't you remember our favourite song,don't you remember..." |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 14 Sep 2010 - 8:59 | |
| - Levy's girl wrote:
- Stefy wrote:
- Odgledao sam 4. epizodu. Prvo što ću da kažem je da mi se entrada ne dopada, slična je kao za Donde esta Elisa i nema pesme, nego samo instrumentala. Kamila mi je bila super u ovoj epizodi, kako je dobro kada ona ludača razbije staklo. Tatjana je baš glupa kad ne vidi da Kamila flertuje sa Benhaminom. Pedro Pablo mi je bio baš smešan, on i Lusi su mi najsmešniji u seriji. Kako mi je samo bilo drago kada je Hulijan video Pijedad i Rodriga zajedno. Eva mi je takođe super lik, glumici extra stoja uloga detektiva. Matilde i Maurisio su odličan par, daj Bože da budu zajedno.
Avance je ok, baš me zanima zašto Hulijan zove Evu. i meni se entrada ne dopada...sranjce je bas.. :: ako je Tatjana,Benjaminova zena,mislim da tu nisi uprvu...vidi nego se pravi da ne vidi...pa kad je za vecerom napomenula Camili da zna kakav je on...nije ona mutava... a Benjamin me odusevljava...bas mi je divan...ali skroz...
- Quote :
- Kako mi je samo bilo drago kada je Hulijan video Pijedad i Rodriga zajedno.
i kraj mi je dosta dobar...
i mene samo zanima sta li ce ovaj da joj nalupa...ko zna...
p.s. ona pesma me odusevljava... "Don't you remember our favourite song,don't you remember..." pesma je vrh! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Sep 2010 - 2:43 | |
| Odgledao sam 5. epizodu. Kako su mi Kamila i Behamin bili smešni kada su se uplašili da ih Tatjana ne vidi. Kamila mi je super lik. Matilde i Maurisio su prelep par, jedva čekam prvi poljubac. Kako me nervira Hulijan, mora svugde da se upetlja, sada Eva sumnja na njega. Kako su mi bili smešni Lola i Pedro Pablo u krevetu i kada je Pedro Pablo dao novac Lusi. Avance nije nešto, opet Hulijan spletkari. |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Sep 2010 - 4:54 | |
| meni je super bila 5 epka, steta sto ih Tatiana nije uhvatila. Meni je Camila uzas. Julian smarac |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Sep 2010 - 9:16 | |
| Da, i mene Hulijan užasno smara i glumac mi je mnooooogo antipatičan. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Sep 2010 - 10:20 | |
| Meni se ova epizoda svidela... Tatjana mi je extra... A Hulijan smor... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 15 Sep 2010 - 11:36 | |
| Hulijan iritira...ali takva mu je uloga.... 5. epka je super...sve ovo oko Benjamina i Camile mi je divno...msm on sav mi je divan...super mi je serijica...alimoglobi neko ubistvo da bude...malo da unesu tenzije... i jedva cekam tu veceru kod Rodrigai kakve li su ono slike sto je doneo Hulijan... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 3:14 | |
| Odgledao sam 6. epizodu. Kako me nervira Hulijan, stvarno nije fer prema Matilde. Pijedad i Rodrigo su mi extra par, šteta što je Hulijan uspeo da ih rastavi. Ne mogu da verujem da je Rodrigo venčan. o_O Maurisio i Eva su mi isto super likovi, Eva me nervira jer stalno viče na Maurisija zbog informacija. Baš je glupo što hoće da okrive Benhamina. :/ Avance je ok, ne daj Bože da Rodrigo opet pije. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Thu 16 Sep 2010 - 3:32 | |
| odgledala sam 5 epku i pola seste jer sad nemam vremena da gledam celu 6..videcu da dovrsim posle..svidelo mi se ovo sto sam videla,Hulijan je grozan,jadna Matilde samo je koristi.... : |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 2:49 | |
| Odgledao sam 7. epizodu. Ova Marija Grasija je baš fuxa, kako mi je grozno kada Eva uzme ono srce. Matilde i Maurisio su bili extra na prvom sastanku, Lusi mi je bila smešna kada je došla kod Pedra Pabla i kada ih je ona služavka videla. Ne mogu da verujem da je Rodrigo pio, sada će opet neku krizu da ima. Benhamin i Kamila su mi bili super u ovoj epizodi, oboje ih volim. Tatjana mi je simpatična. Avance nije ništa posebno. :/ |
|
| |
Her Zika Pavlovic TVNovele Novi član
Broj postova : 82 Godina : 39 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 6:52 | |
| jel neko zna kako se zove ona pesma u danasnoj ep kad rodrigo pije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Fri 17 Sep 2010 - 7:17 | |
| - Her Zika Pavlovic wrote: