Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Fri 1 Oct 2010 - 0:41
littleman wrote:
Ja sam nasao sa pinka od 11-33 epizode.fale prve 10
Gde si pronašao?Možeš postaviti?I ja želim da skinem te epizode.
Milojko Jezerkić TVNovele Novi član
Broj postova : 18 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Fri 1 Oct 2010 - 5:05
@ LitTleman:Gde si to pronašao?Jel bi mogao da ostaviš link?
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sat 2 Oct 2010 - 5:05
Da li će biti prevoda?
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sat 2 Oct 2010 - 12:07
imam ja prevod tacnije ima prevod na mom forumu i epizode
littleman TVNovele Novi član
Broj postova : 4
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Fri 8 Oct 2010 - 21:28
Izvinite sto sam tek sad vido vas post,naso sam ovde [You must be registered and logged in to see this link.] morate se reg i pisati postove da bi mogli download.
littleman TVNovele Novi član
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Fri 8 Oct 2010 - 21:39
yo soy rebelde a gde je tvoj forum sa epizodama i prevodom?
~MiaColucciPrincess~ TVNovele Novi član
Broj postova : 68 Godina : 34 Lokacija : En corazon de Juan Sebastian Caicedo...<3
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sat 9 Oct 2010 - 6:00
Ja vec skidam onaj DVD-1 iako nema prevoda...
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sat 9 Oct 2010 - 10:15
Kada možemo očekivati 2 DVD i prevod?
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sat 30 Oct 2010 - 6:41
jeste postavili skraceno?!
mare26 TVNovele Novi član
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Wed 1 Dec 2010 - 11:23
aloooo bre
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Wed 1 Dec 2010 - 11:24
kad ce te zavrsit citavu seriju neku skracenu verziju
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Thu 2 Dec 2010 - 2:31
a zasto epizode ne rade?
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Fri 3 Dec 2010 - 1:30
kad ce 2 dvd ne treba prevod valjda smo svi dosad ko gleda serije naucili spanski jezik
i love hm TVNovele Novi član
Broj postova : 249 Godina : 28 Fan-gif : miley cyrus, orlando bloom and johnny depp <3
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Wed 8 Dec 2010 - 2:56
alo xaxax koliko pitanja..sacekajte stvarno LOL xD epke mozda ne rade zbog toga sto mozda treba sve delove skinuti..sacek ostale partove ;)
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Wed 8 Dec 2010 - 3:03
Ne razumem sta je ovo, ako hocete da postavljate ovako seruju moracete da otvorite novu temu. Ova ne lici ni na sta.
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Wed 8 Dec 2010 - 5:37
hahha lady u pravu si xDD
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Tue 4 Jan 2011 - 22:05
a kako pravis te skracene verzije???
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Thu 13 Jan 2011 - 10:44
HOCE LI BITI DRUGI DIO-ODGOVORITE MI CLANICE LUCERO-YO SOY MUJ LOOCA POR ESE TELENOVELA
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Sun 16 Jan 2011 - 20:55
da i mene zanima hoce li biti drugi deo
sekica01 TVNovele Novi član
Broj postova : 187
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!) Tue 22 Feb 2011 - 11:45
Jel' ima ta skracena verzija?
Sponsored content
Subject: Re: Soy tu duena-skracena verzija (USKORO I PREVOD!)