Guest Guest
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) Mon 27 Dec 2010 - 8:21 | |
| Šteta što ne mogu pratiti.Jedva stižem i Elenu,, |
|
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) Mon 27 Dec 2010 - 9:04 | |
| Jel sam ja cula da ce nas serija nasmejati do suza? Nzm,mozda budem gledala... Koje vreme i datum, nisam obratila paznju... |
|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) Mon 27 Dec 2010 - 9:20 | |
| - Girl Swan wrote:
- Jel sam ja cula da ce nas serija nasmejati do suza? Nzm,mozda budem gledala... Koje vreme i datum, nisam obratila paznju...
Sutra u 12.00h. Pa serija i jeste smešna, neke scene su baš baš komične, ali je istovremeno i poučna, nauči se mnogo o muslimanskoj kulturi. Šteta što ovako dobru seriju puštaju u očajnom terminu, ali to se dalo očekivati od Pinka, važno da im je Mar de Amor u idealnom terminu, a serija je užas. -.- |
|
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) Mon 27 Dec 2010 - 9:22 | |
| Stvarno bezveze termin... -.- |
|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) Tue 28 Dec 2010 - 2:03 | |
| - Stefy wrote:
- Girl Swan wrote:
- Jel sam ja cula da ce nas serija nasmejati do suza? Nzm,mozda budem gledala... Koje vreme i datum, nisam obratila paznju...
Sutra u 12.00h. Pa serija i jeste smešna, neke scene su baš baš komične, ali je istovremeno i poučna, nauči se mnogo o muslimanskoj kulturi. Šteta što ovako dobru seriju puštaju u očajnom terminu, ali to se dalo očekivati od Pinka, važno da im je Mar de Amor u idealnom terminu, a serija je užas. -.- slazem se sa tobom stefy... vazno je da ce mar de terror biti u odlicom terminu... serija je odlicnaaa a moja prognoza je ipka bila tacna da se serija pocinje posle MSED ko snima neka postavljaaa |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Uskoro u Srbiji (TV PINK) | |
| |
|