ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: True Blood Tue 18 Dec 2012 - 9:28 | |
| Mislis kada je Eric izgubio pamcenje tada se poceo mjenjat. Opcenito ja tog lika ne gotivim, opet nismo u istom timu Ja sam za Bila od prve epizode mi je on nekako poseban, znam imao je malih greskica ali opet bi voljela da on i Sookie ostanu skupa ( ne znam dali znas ali u privantom zivotu su muz i zena ). A Jason je budala ziva njemu se uvijek nesto ismijem haha, a Jesica ja je volim. Bezobzira na varanje i ja to mrzim, nekako odkako ju je Bill morao da pretvori u vampira i sto su uvijek stalno skupa bili, predragi su mi oboje zaista. Mene Arlene nervira, onda Sam isto mi pici po nervima, nervirala me je Tara sada tu i tamo- |
|
Mirzaaa TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2004 Fan-gif : Lokacija : Disneyland
| Subject: Re: True Blood Wed 19 Dec 2012 - 10:12 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Mislis kada je Eric izgubio pamcenje tada se poceo mjenjat. Opcenito ja tog lika ne gotivim, opet nismo u istom timu
Aha,tad mi je nekako serija bila i najzanimljivija,bilo mi je zanimljivo gledati njegovu drastičnu promjenu...ma pronaći ćemo se mi u nekoj seriji...
Ja sam za Bila od prve epizode mi je on nekako poseban, znam imao je malih greskica ali opet bi voljela da on i Sookie ostanu skupa ( ne znam dali znas ali u privantom zivotu su muz i zena ). A Jason je budala ziva njemu se uvijek nesto ismijem haha, a Jesica ja je volim. Bezobzira na varanje i ja to mrzim, nekako odkako ju je Bill morao da pretvori u vampira i sto su uvijek stalno skupa bili, predragi su mi oboje zaista. Mene Arlene nervira, onda Sam isto mi pici po nervima, nervirala me je Tara sada tu i tamo-
Znam,znam da su zajedno u privatnom životu,mislim da su dobili i blizance ove godine ak se ne varam...a Tara je i meni išla na živce na početku al sad kako je postala vampir i nije više tako loša...
|
|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: True Blood Wed 19 Dec 2012 - 11:36 | |
| Haha valjda hocemo. Nismo ni u TB, TVD pa ni u GG. Jesu dobili Je tada zanimljivaje i lijepa. |
|
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: True Blood Tue 22 Jul 2014 - 4:01 | |
| Ja sam se skroz navukao na ovu seriju, sad gledam drugu sezonu koju sam skinuo i planiram ceo serijal da odgledam. Tara mi je najbolji lik. |
|