|
|
Author | Message |
---|
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Leighton Meeser Tue 7 Aug 2012 - 4:46 | |
| Prelijepa je i preslatka.Obožavam je kao Blair u Gossip Girl,jako je talentovana i sviđa mi se njen stil oblačenja. |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: Leighton Meeser Sun 12 Aug 2012 - 1:15 | |
| |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Tue 21 Aug 2012 - 5:43 | |
| |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Leighton Meeser Sat 25 Aug 2012 - 21:48 | |
| Extra je kao Bler...ne svidja mi se kao pevacica Stv odlicna glumica |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Wed 29 Aug 2012 - 1:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Wed 12 Sep 2012 - 0:28 | |
| Leighton Meester: Prelepo izdanje uoči premijere “Tračare”Lepa glumica priprema se za početak poslednje sezone šoua “Tračara” ali je pronašla vremena za gostovanje u časopisu Cosmopolitan. 26-godišnjakinja izgledala je predivno u haljini koja joj je otkrivala leđa, a za magazin je pričala o svemu, od svoje prirodne lepote pa do hit serije čije se snimanje privodi kraju.O tome kako voli svoju prirodnu lepotu:“Možete uraditi stvari tako da izgledate drugačije, ali dobro je samo reći, “Volim sebe u ovom trenutku”. Čim prestanu da vam se pojavljuju bubuljice dobijate bore, pa zašto se nervirati onda?” O svom ličnost stilu u odnosu na Blair Waldorf:“Nikad nisam videla Blair sa istom torbom, kaputom ili cipelama dva puta. Ne znam nikog takvog. Imala sam dva para farki kad sam bila tinejdžerka. Ne bih verovala sebi sa Prada torbicom! Nisam želela ni da se presvlačim za fizičko pa sam nosila trenerku preko farmerki a onda se znojila sat vremena.” O tome što se “Tračara” zauvek završava:“Dobro je što odlazimo na vrhuncu, ali spremna sam da krenem dalje. Biće to izazov neko vreme, boriti se protiv tog lika – neću glumiti privilegovanu devojku u skorijoj budućnosti! Ipak, nikad neću zaboraviti “Tračaru.” |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Fri 26 Oct 2012 - 6:44 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Fri 30 Nov 2012 - 3:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Thu 7 Feb 2013 - 3:08 | |
| “Tračara” Lejton Mister u vezi sa glumcem Adamom Brodijem!Zvezde tinejdžerskih sapunica Lejton Mister i Adam Brodi su novi ljubavni par. Mladi glumci su već neko vreme u tajnoj vezi, potvrdili su prijatelji para časopisu Us Weekly. Lejton i Adam su 2011. glumili zajedno u filmu “The Oranges” i otada se druže, a prijateljstvo je s vremenom preraslo u ljubav. “Uvek su bili bliski i prijateljski nastrojeni jedno prema drugom”, rekao je izvor blizak paru za Us Weekly. Tridesettrogodišnji Brodi proslavio se ulogom fanatičnog ljubitelja stripova Setha Cohena u seriji “The O.C.” Sedam godina mlađa Mister slavu je stekla ulogom razmažene bogatašice Blair Waldorf u hit seriji “Tračara”. Iako svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, Adam i Lejton, saznalo se, početkom godine zajedno su bili u Bangkoku, a prvog dana februara viđeni su u razgledanju izložbe u muzeju Los Anđelesa. |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Sat 16 Mar 2013 - 8:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Fri 22 Nov 2013 - 3:16 | |
| Leighton Meester: Veridba sa Adamom Brodyem!Leighton Meester i Adam Brody verili su se nakon samo deset meseci zabavljanja i upoznavanja na snimanju filma “The Oranges”.
Glumac iz serije “O.C.” navodno je pitao bivšu zvezdu serije “Gossip Girl” da se uda za njega i ona je oduševljeno pristala.
Glumački par je već razgovarao o braku, ali je glumica ipak bila šokirana činjenicom da je veridba došla tako brzo. “Leighton i Adam su ludi jedno za drugim i već su razgovarali o tome da će se u budućnosti venčati”, rekao je izvor za časopis “Star”. “Ali, ona nije imala pojma da će se prosidba desiti tako brzo. Bilo je to veliko iznenađenje za nju i bila je oduševljena”, dodao je isti izvor.
“Njihov trenutni plan je da se venčaju sledećeg leta. Još uvek odlučuju gde će to biti, ali priča se da će se svadba odigrati negde u Južnoj Kaliforniji”, objasnio je anonimni izvor. |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Sat 26 Apr 2014 - 22:42 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Leighton Meeser Tue 6 May 2014 - 1:29 | |
| |