| Veče sa Ivanom Ivanovićem | |
|
|
Author | Message |
---|
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Wed 15 Dec 2010 - 5:56 | |
| - Ejpril wrote:
- ljudi jel pratite i dalje emisiju?
Ne...ne mogu da verujem da mi je taj prdonja nekada bio gotiva : : odvratna mu je emisija,fuj... |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Wed 15 Dec 2010 - 6:07 | |
| Emisija mu je vrlo originalna i zato je postigla veliki uspeh.A to što pljuje Karleušu kod mene mu je ogroman plus, jer je ona svojom zlobom,bezobrazlukom i bolesnom sujetom sama započela sve svoje ratove, a ima ih poprilično mnogo.I to, gle čuda, uvek sa onima koji su popularniji od nje. |
|
| |
♥..jeTza..♥ TVNovele Redovan član
Broj postova : 4818 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Sat 18 Dec 2010 - 7:09 | |
| - dpdragan wrote:
- Emisija mu je vrlo originalna i zato je postigla veliki uspeh.A to što pljuje Karleušu kod mene mu je ogroman plus, jer je ona svojom zlobom,bezobrazlukom i bolesnom sujetom sama započela sve svoje ratove, a ima ih poprilično mnogo.I to, gle čuda, uvek sa onima koji su popularniji od nje.
Hahahaha, potpuno se slazem :DD |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Mon 27 Dec 2010 - 10:56 | |
| Ja sam odgledala nekoliko emisija, i naj mi je bila ona sa Tipsarevicem... Ne mogu da verujem koliko je gotivan lik... :D |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Tue 18 Jan 2011 - 21:16 | |
| |
|
| |
VeryDarkAngel TVNovele Novi član
Broj postova : 193 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Sun 30 Jan 2011 - 8:27 | |
| Ivan je car. Obozavam emisiju |
|
| |
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 11 Mar 2011 - 13:09 | |
| |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Tue 10 May 2011 - 3:44 | |
| Najbolja emisija ikada, Ivana obozavam, i fantastican mi je kad pocne da proziva "poznate licnosti"....obavezno ga gledam |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Tue 10 May 2011 - 4:37 | |
| Vrlo je specifičan i nema konkurenciju. Doneo je nešto novo, slično onome što je Minimaks nekada radio.ali opet originalno i drugačije.I to je i ključ njegovog uspeha. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 3 Jun 2011 - 2:24 | |
| Još jedno specijalno izdanje emisije. Samo u ovoj emisiji pogledajte uživo premijerno izvlačenje 44.kola igre na sreću Loto od 21.05h. Nova Loto devojka Aleksandra Obradović će možda baš Vama doneti sreću! A potom na scenu stupa Ivanović. Njegovi gosti su ministar prosvete Žarko Obradović, rektor Megatrend univerziteta prof. dr Mića Jovanović i pevač koga dugo nije bilo na javnoj sceni Milan Stanković. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 3 Jun 2011 - 4:21 | |
| Trebam se natjerat da gledam, a sve zaboravim |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 3 Jun 2011 - 4:43 | |
| ja kad god imam vremena gledam ga obavezno! ma najjaci je lik! i kad god ima dobre goste i emisija mu je dobra! ma i kad ih nema nekad je dovoljan i on sam! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Mon 6 Jun 2011 - 4:36 | |
| Ono covek je poceo strasno da me nervira, to prozivanje sa pinkom mi je strasno u minusu i ispod nivoa. Toliko. Nekad sam ga gotivila, a sad mi ono bas pravo antipatican. |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 26 Aug 2011 - 0:44 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]U proteklom mesecu nedostajao nam je njegov humor. Zaželeli smo se dobrih fora. Ponovo je sa nama i otvara novu sezonu smeha. Odmoran i pun pozitivne energije, Ivan Ivanović vraća se na scenu u petak, 2.septembra.
I u novoj sezoni Ivan će ostati na liniji humora koji je gajio u prethodnih 60 emisija. Obećao je da će njegovi gosti i ove godine biti sjajni, jer kako je sam rekao: "Moramo da odbranimo šampionsku titulu"! |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 29 Sep 2011 - 4:24 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Ono covek je poceo strasno da me nervira, to prozivanje sa pinkom mi je strasno u minusu i ispod nivoa. Toliko.
Nekad sam ga gotivila, a sad mi ono bas pravo antipatican. Meni je on oduvek antipatican, organski ga ne podnosim! Njemu da nije Jelene Karlesue ne bi se ni znalo ko je! FUJ!!! |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 29 Sep 2011 - 4:50 | |
| Bacim oko na neku emisiju, ma on je kralj. On samo govori istinu nije on kriv sto je vecina nasih zvijezda glupa |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 30 Sep 2011 - 2:20 | |
| Ivan Ivanović ugostiće legende YU rok scene – Nenada Milosavljevića (Nešu Galiju) i Dadu Topića.[You must be registered and logged in to see this image.]Njih dvojica podsetiće nas na najznačajnije i najzanimljivije trenutke višedecenijske karijere koja je bila hvaljena i osporavana. Galija obeležava 35 godina, a nekadašnji pevač Korni grupe i vođa Tajma (Time) Dado Topić 40 godina prisustva na domaćoj muzičkoj sceni. Uz dosta humora gledaoci će uživati i u odličnoj muzici. Neša Galija izvešće specijalno za gledaoce Prve numeru sa belgijskim gitaristom Žan- Žak Roskamom. |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Wed 5 Oct 2011 - 6:47 | |
| Ima uvek glupe goste, ko zna odakle ih vadi, ali on kao voditelj me ponekad nasmeje, ali pola njegovih fora ne kapiram... |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 3:56 | |
| Sutra gostuje... [You must be registered and logged in to see this image.]Prethodnih dana svojim pobedama unosile su radost u naše domove.Zlatne odbojkašice Jovana Brakočević i Sanja Malagurski, podeliće svoj uspeh sa gledaocima Prve srpske televizije. Kod Ivanovića stižu i doktori “zlatnih ruku”, plastični hirurzi Milan i Miodrag Colić i stomatolog Milan Todorović, ljudi zaduženi za stvaranje magije u emisiji “Moje novo Ja”. Posebno iznenađenje biće gostovanje Tanje Vojtehovski, bivšeg PR-a televizije Pink, koja će gledaocima otkriti da li se pronašla među 10 razloga zbog kojih treba napustiti “ružičastu televiziju”. |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 8:02 | |
| E ovo moram da gledam.... |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 8:27 | |
| Cime bi drugoo gos'n Ivanovic mogao da se bavi osim ljudima sa Pink-a i sta oni rade! Jadno, da ne moze jadnije! |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 9:03 | |
| pa ona je sama htela da dodje
trac ili istina?citala sam u blicu:Tanja novi PR Novaka |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 9:06 | |
| Tanja je veoma kvalitetna voditelja i veoma je postujem. PRVA je pokupila sve sto je dobro sa nasih prostora. Sad jos kad pocne ''jutarnji'' i ''Pìramida''... |
|
| |
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Thu 6 Oct 2011 - 9:42 | |
| Tanja nije prešla na PRVU, ona samo gosuje u Ivanovoj emisiji. |
|
| |
Milicasvc TVNovele Novi član
Broj postova : 151 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem Fri 7 Oct 2011 - 3:37 | |
| Iskreno, nisam očekivala da ću je videti kod Ivana. - dpdragan wrote:
- Tanja nije prešla na PRVU, ona samo gosuje u Ivanovoj emisiji.
Što ne znači da neće. Za sada otvara privatnu agenciju za PR usluge “Vojtehovski comunications”, ali ne isključuje mogućnost da pređe na Prvu ili B92 (što je u principu manje više isto, budući da im je isti vlasnik), ukoliko dobije dobru ponudu. Kod Tijanića sigurno neće ići, javno izjavila. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem | |
| |
|
| |
| Veče sa Ivanom Ivanovićem | |
|