REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Veče sa Ivanom Ivanovićem

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 _
PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyWed 15 Dec 2010 - 5:56

Ejpril wrote:
ljudi jel pratite i dalje emisiju?
Ne...ne mogu da verujem da mi je taj prdonja nekada bio gotiva :o.O: odvratna mu je emisija,fuj...
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

Broj postova : 673

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyWed 15 Dec 2010 - 6:07

Emisija mu je vrlo originalna i zato je postigla veliki uspeh.A to što pljuje Karleušu kod mene mu je ogroman plus, jer je ona svojom zlobom,bezobrazlukom i bolesnom sujetom sama započela sve svoje ratove, a ima ih poprilično mnogo.I to, gle čuda, uvek sa onima koji su popularniji od nje.
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Anlia-gif

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptySat 18 Dec 2010 - 7:09

dpdragan wrote:
Emisija mu je vrlo originalna i zato je postigla veliki uspeh.A to što pljuje Karleušu kod mene mu je ogroman plus, jer je ona svojom zlobom,bezobrazlukom i bolesnom sujetom sama započela sve svoje ratove, a ima ih poprilično mnogo.I to, gle čuda, uvek sa onima koji su popularniji od nje.

Hahahaha, potpuno se slazem :DD
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyMon 27 Dec 2010 - 10:56

Ja sam odgledala nekoliko emisija, i naj mi je bila ona sa Tipsarevicem...
Ne mogu da verujem koliko je gotivan lik... :D
Back to top Go down
bato85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
bato85

Broj postova : 205

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyTue 18 Jan 2011 - 21:16

Ivan je car
Back to top Go down
VeryDarkAngel
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
VeryDarkAngel

Broj postova : 193
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Wentworth-miller-starbucks

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptySun 30 Jan 2011 - 8:27

Ivan je car. Obozavam emisiju
Back to top Go down
joca
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
joca

Broj postova : 937
Fan-gif : Soy tu duena

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 11 Mar 2011 - 13:09

uvek gledam obavezno
Back to top Go down
http://www.latinosvet.com
LA MUJER EN EL ESPEJO
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
LA MUJER EN EL ESPEJO

Broj postova : 9213
Fan-gif : Yo amo anahi 4ever!

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyTue 10 May 2011 - 3:44

Najbolja emisija ikada, Ivana obozavam, i fantastican mi je kad pocne da proziva "poznate licnosti"....obavezno ga gledam enamorado
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyTue 10 May 2011 - 4:37

Vrlo je specifičan i nema konkurenciju.
Doneo je nešto novo, slično onome što je Minimaks nekada radio.ali opet originalno i drugačije.I to je i ključ njegovog uspeha.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 3 Jun 2011 - 2:24

Još jedno specijalno izdanje emisije. Samo u ovoj emisiji pogledajte uživo premijerno izvlačenje 44.kola igre na sreću Loto od 21.05h. Nova Loto devojka Aleksandra Obradović će možda baš Vama doneti sreću! A potom na scenu stupa Ivanović. Njegovi gosti su ministar prosvete Žarko Obradović, rektor Megatrend univerziteta prof. dr Mića Jovanović i pevač koga dugo nije bilo na javnoj sceni Milan Stanković.
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 3 Jun 2011 - 4:21

Trebam se natjerat da gledam, a sve zaboravim
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 18bdb020d2

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 3 Jun 2011 - 4:43

ja kad god imam vremena gledam ga obavezno!
ma najjaci je lik! i kad god ima dobre goste i emisija mu je dobra! ma i kad ih nema nekad je dovoljan i on sam!
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 28505204839610125311

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyMon 6 Jun 2011 - 4:36

Ono covek je poceo strasno da me nervira, to prozivanje sa pinkom mi je strasno u minusu i ispod nivoa. Toliko.
Nekad sam ga gotivila, a sad mi ono bas pravo antipatican.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 26 Aug 2011 - 0:44

[You must be registered and logged in to see this image.]

U proteklom mesecu nedostajao nam je njegov humor. Zaželeli smo se dobrih fora. Ponovo je sa nama i otvara novu sezonu smeha. Odmoran i pun pozitivne energije, Ivan Ivanović vraća se na scenu u petak, 2.septembra.

I u novoj sezoni Ivan će ostati na liniji humora koji je gajio u prethodnih 60 emisija. Obećao je da će njegovi gosti i ove godine biti sjajni, jer kako je sam rekao: "Moramo da odbranimo šampionsku titulu"!
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 29 Sep 2011 - 4:24

Ezel ♥ Lady wrote:
Ono covek je poceo strasno da me nervira, to prozivanje sa pinkom mi je strasno u minusu i ispod nivoa. Toliko.
Nekad sam ga gotivila, a sad mi ono bas pravo antipatican.

Meni je on oduvek antipatican, organski ga ne podnosim! Njemu da nije Jelene Karlesue ne bi se ni znalo ko je! FUJ!!!
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 29 Sep 2011 - 4:50

Bacim oko na neku emisiju, ma on je kralj.
On samo govori istinu nije on kriv sto je vecina nasih zvijezda glupa xD
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 30 Sep 2011 - 2:20

Ivan Ivanović ugostiće legende YU rok scene – Nenada Milosavljevića (Nešu Galiju) i Dadu Topića.
Njih dvojica podsetiće nas na najznačajnije i najzanimljivije trenutke višedecenijske karijere koja je bila hvaljena i osporavana. Galija obeležava 35 godina, a nekadašnji pevač Korni grupe i vođa Tajma (Time) Dado Topić 40 godina prisustva na domaćoj muzičkoj sceni. Uz dosta humora gledaoci će uživati i u odličnoj muzici. Neša Galija izvešće specijalno za gledaoce Prve numeru sa belgijskim gitaristom Žan- Žak Roskamom.
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Tda3

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyWed 5 Oct 2011 - 6:47

Ima uvek glupe goste, ko zna odakle ih vadi, ali on kao voditelj me ponekad nasmeje, ali pola njegovih fora ne kapiram... Ne znam :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 3:56

Sutra gostuje...

Prethodnih dana svojim pobedama unosile su radost u naše domove.Zlatne odbojkašice Jovana Brakočević i Sanja Malagurski, podeliće svoj uspeh sa gledaocima Prve srpske televizije. Kod Ivanovića stižu i doktori “zlatnih ruku”, plastični hirurzi Milan i Miodrag Colić i stomatolog Milan Todorović, ljudi zaduženi za stvaranje magije u emisiji “Moje novo Ja”. Posebno iznenađenje biće gostovanje Tanje Vojtehovski, bivšeg PR-a televizije Pink, koja će gledaocima otkriti da li se pronašla među 10 razloga zbog kojih treba napustiti “ružičastu televiziju”.

haha
Back to top Go down
Srpski William Levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Srpski William Levy

Broj postova : 1950
Fan-gif : Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Tda3

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 8:02

E ovo moram da gledam.... thumbup
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 8:27

Cime bi drugoo gos'n Ivanovic mogao da se bavi osim ljudima sa Pink-a i sta oni rade! Jadno, da ne moze jadnije! thumbdown Plac
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 9:03

pa ona je sama htela da dodje

trac ili istina?citala sam u blicu:Tanja novi PR Novaka
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 9:06

Tanja je veoma kvalitetna voditelja i veoma je postujem. PRVA je pokupila sve sto je dobro sa nasih prostora. Sad jos kad pocne ''jutarnji'' i ''Pìramida''... thumbup
Back to top Go down
dpdragan
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyThu 6 Oct 2011 - 9:42

Tanja nije prešla na PRVU, ona samo gosuje u Ivanovoj emisiji.
Back to top Go down
Milicasvc
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Milicasvc

Broj postova : 151

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 EmptyFri 7 Oct 2011 - 3:37

Iskreno, nisam očekivala da ću je videti kod Ivana. o.O

dpdragan wrote:
Tanja nije prešla na PRVU, ona samo gosuje u Ivanovoj emisiji.

Što ne znači da neće. Namig
Za sada otvara privatnu agenciju za PR usluge “Vojtehovski comunications”, ali ne isključuje mogućnost da pređe na Prvu ili B92 (što je u principu manje više isto, budući da im je isti vlasnik), ukoliko dobije dobru ponudu. thumbup
Kod Tijanića sigurno neće ići, javno izjavila. Namig

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Veče sa Ivanom Ivanovićem   Veče sa Ivanom Ivanovićem - Page 2 Empty

Back to top Go down

Veče sa Ivanom Ivanovićem

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next