|
|
Da li se slažete? | Da! | | 88% | [ 50 ] | Ne! | | 12% | [ 7 ] |
| Total Votes : 57 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
Miroslav92 TVNovele Novi član
Broj postova : 9
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 4:57 | |
| Ja sam njima poslao do sada 10 poruka sa 10 email adresa :D da se promjeni termin i to sve zbog skole itd, kako ne moze da gleda ni prva ni druga smjena. Bagra nishta nije odgovorila! :D
Prvo oko 20h sati nece moci da se emituje pocinje farma i to uvijek bude navece od 8 sati pregled dana sa farme, od 9 ponedeljkom na farmi bude zurka ona, tako da termin posle 19:30 ne moze, jedina opcija je da pocinje serija oko 17:30 i zavrsi se pred dnevnik tako nesto malo prije. Taj termin bi odgovarao. Sada cu ja njima poslati i link od ove teme, ima da promjene. Obozavam krimi serije :), prije ove gledao sam El rostro de analia :).
POkrenucu po komsiliku kampanju svi da salju za promjenu termina ima da promjene, poslacu oko 50 primjedbi samo od mene, saljite i vi, Termin 17:30 svima bi odgovarao. barem ja mislim :D.
Jbt musko sam i gledam serije, ali je ipak krimi akciona serija |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 5:46 | |
| Termin ne odgovara onima koji gledaju ''Valentinu''.
Jedino nam preostaje da predložimo ovako:(pošto će morati i ''More ljubavi'' da ukinu zbog farme u 16:00)-svaka serija po pola epizode
17:00 VALENTINA 17:30 PALI ANĐEO 18:00 LOLA 18:30 MORE LJUBAVI
Jeste da je glupo,ali ne znam gde će staviti 4 serije kad ima termina samo za 2! |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 7:26 | |
| Glupo je to stefane pola sata da gledam jok :/ |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 7:36 | |
| Znam da je glupo ali ce i oni tako uraditi.Jer ''Farma'' je u 10:00 u 13:00(a ''Pali anđeo'' počinje u 12:30-nekad i kasnije),onda u 16:00 kada je ''More ljubavi'',pa je čak jedno vreme bilo i u 19:00,pa u 20:00 znaju da puste od 20:00-00:00 ''Farmu''!Tako da... |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 7:42 | |
| Stvarno ce tako da urade??? |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 8:08 | |
| Pa zato sam ja rekao da ce pomjeriti najverovatnije u 17:30h. Sunce im moraju promeniti termin ! |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 3 Sep 2010 - 8:59 | |
| kad bi preomenili pa makar gledala po pola sata.....samo da gledam... |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Sat 4 Sep 2010 - 0:36 | |
| Neka se neko pokusa setiti kada se bila emitovala serija Ruzna Leti isto je bila u ovo vreme, kako se tada emitovao Veiliki Brat, a mozda je Ruzna leti bila po jednu epizodu, a ovdje je po dvije. Slazem se sa danijelom makar gledali po pola sata samo neka promjene termin da bude u poslepodnevnim casovima. |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 9 Sep 2010 - 10:07 | |
| Od ponedeljka pa u narednom periodu serija ce se emitovati od 12 do 13h :( . Znaci od sada po jedna epizoda ide :/ . [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 9 Sep 2010 - 10:13 | |
| to smo vec znali od pocetka,isto je bilo i prosle godine dok je bila Nevina... |
|
| |
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 23 Sep 2010 - 3:02 | |
| Znaci strashno hocu promenu termina vec 2 nedelje ne stizem da gledam seriju,ni malo.. Neka je ubace mesto more ljubavi jbt :@@ :(((((( GLUPA FARMA,NAJGLUPLJA |
|
| |
nikolastankovic TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 23 Sep 2010 - 9:15 | |
| najbolje je da repriziraju ali od toga nema nista. Na Pink Plus ide u 12:00, u 17:30 i oko 1 - 2 sata nocu (posle farme). Valjda mogu da nadju termin i na Pink Srbija da je repriziraju! |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 23 Sep 2010 - 9:19 | |
| Ja nisam gledao seriju ne pamtim...Nema sanse da uklopim ni kad idem pre,a ni popodne u sk....Tkd da mi sve jedno :D,uopste nisam u toku sta se desava,niti bih uspeo da povezem :D Al serija mi je i dalje u vrhu na top listi :D |
|
| |
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 23 Sep 2010 - 9:26 | |
| nema nista od toga kad nisu promenili do sad....tesko.... inace mi jakoooooooooooo zao... |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 23 Sep 2010 - 21:41 | |
| Ni ja nisam odavno gledao seriju.Danas ću je odgledati... |
|
| |
pexy.rulzz TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Za promenu termina! Sat 2 Oct 2010 - 1:39 | |
| Ja imam dvd recorder pa snimim kad idem prepodne u shkolu...na dvd-u za sada imam od 78-121 epizode...snimam josh uwek...bilo bi dobro da ponowo pustaju po 2 epizode dnewno |
|
| |
nesanica TVNovele Novi član
Broj postova : 7
| Subject: Re: Za promenu termina! Sat 2 Oct 2010 - 19:50 | |
| Eh, kad bi neko od nadleznih u Pinku dosao na ovaj forum, mozda bi i bilo sanse da promene termin. Ne razumem, koje je to vreme za tako dobru seriju u 12h?!? Samo domacice i penzioneri mogu gledati u to vreme. Mladi su u skoli ili krecu u skolu (popodnevna smena), studenti na faksu, oni koji rade na poslu. Uf, bas su...bas, bas... Hajde, da pisemo Pinku da promenu termin i ili nar da uvedu reprizu. Ova Farma im je katastrofa, a daju joj vreme kao reklamama....malo, malo pa farma u toku 24h.
P.S Izvinite tek sad vidim da ste vec pisali Pinku i da ne reaguju. Mozda da im se predlozi da epizode od cele nedelje iz tog glupog termina ponove u toku subotu ili nedelje, ali po podne ...nesto slicno sto rade na sa serijom Seherezada. Sta mislite o tom predlogu? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Za promenu termina! Sun 3 Oct 2010 - 0:00 | |
| Pink nema svakog radnog dana reprize serija, a kamoli vikendom. |
|
| |
pexy.rulzz TVNovele Novi član
Broj postova : 5
| Subject: Re: Za promenu termina! Fri 15 Oct 2010 - 10:31 | |
| Slazem se sa tim da predlozite da je repriziraju...Voleo bih da pocnu sa ponownim prikaziwanjem, recimo subotom i nedeljom...Zaista bih zeleo da je odgledam od samog pocetka posto nisam bio u prilici da to ucinim kad je trebalo. )) |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Wed 10 Nov 2010 - 11:46 | |
| savrseno me nerviraju ovi na pinku,jbt stignem kuci retko kad da vidim zadnjih 10 min seriej :s .. AAAAA :((( i sad bas kad je zanimljivo,citala sam u tv novelama sta ce biti i skenjala sam se zbog Marine i steneta :(( .. drago mi je sto ce se diablo i manuela pomiriti uskoro,majke mi ljudi ja vise necu ici u skolu :DD da bi gledaala seriju :DD |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Za promenu termina! Wed 10 Nov 2010 - 11:53 | |
| Ma nece da promene, narocito jer se blizi kraj - mislim da 27. decembra... |
|
| |
BassHunter TVNovele Novi član
Broj postova : 12
| Subject: Re: Za promenu termina! Wed 10 Nov 2010 - 21:01 | |
| Ljudi gledajte na netu seriju....sta svi kukate za tim pinkom... |
|
| |
boomerang TVNovele Novi član
Broj postova : 388 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Espanol
| Subject: Re: Za promenu termina! Wed 15 Dec 2010 - 8:52 | |
| Ja mislim da bi bilo najbolje u 19.00 |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Za promenu termina! Thu 16 Dec 2010 - 2:34 | |
| Glasanje je završeno, jer je ostalo još 10 epizoda, i manje, neće sigurno sada da menjaju! :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Za promenu termina! Sat 18 Dec 2010 - 3:00 | |
| ja sve pratim na netu,stigla sam do 180 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Za promenu termina! | |
| |
|