| MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS | |
|
|
Author | Message |
---|
Sanda1975 TVNovele Novi član
Broj postova : 193
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 20 Jan 2011 - 0:28 | |
| |
|
| |
*♥ Ivana ♥* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 922 Godina : 31
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 3 Feb 2011 - 5:41 | |
| |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 13 Feb 2011 - 5:18 | |
| Prelijepi..jedan od najljepsih parova |
|
| |
nick315 TVNovele Novi član
Broj postova : 213
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Mon 28 Feb 2011 - 1:25 | |
| Prelepi su..I imaju sjajnu hemiju...Sandra-Franko jedan od mojih omiljenih parova ikada |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sat 16 Apr 2011 - 9:12 | |
| bili su mnogo slatki u seriji Pasion de Gavilanes |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sat 16 Apr 2011 - 9:12 | |
| bili su mnogo slatki u seriji Pasion de Gavilanes |
|
| |
Katty Rbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1727
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 17 Apr 2011 - 10:28 | |
| Lep su par, nisu bas nestoo preterano, ali mogu da prodju xD |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 5 May 2011 - 22:04 | |
| |
|
| |
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sat 10 Mar 2012 - 11:36 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 19 Jul 2012 - 3:02 | |
| Nedavno sam gledala neke videe iz PDG i shvatim da su njih dvoje najbolji par. I Himena&Oskar i Norma&Huan su isto odlični al Sarita&Franko imaju definitivno najbolju i najbolje razrađena priču . Oni se nisu odmah zavoleli kao prva dva para...tek negde oko 50 epizode počinje da se razvija njihova priča i zato su mi bili zanimljivi do kraja.Nekako sam na njih dvoje najviše čekala. Najbolje epizode sa njima po meni te 56,57 kad je i sve počelo Kako su se svađali La primera vez- KLIK samo kraj videa i nije baš bajan Ova scena mi je isto preslatka od 5 minuta počinje |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 19 Jul 2012 - 8:32 | |
| - EJPRIL wrote:
- Nedavno sam gledala neke videe iz PDG i shvatim da su njih dvoje najbolji par. I Himena&Oskar i Norma&Huan su isto odlični al Sarita&Franko imaju definitivno najbolju i najbolje razrađena priču . Oni se nisu odmah zavoleli kao prva dva para...tek negde oko 50 epizode počinje da se razvija njihova priča i zato su mi bili zanimljivi do kraja.Nekako sam na njih dvoje najviše čekala.
Najbolje epizode sa njima po meni te 56,57 kad je i sve počelo Kako su se svađali
La primera vez-KLIK samo kraj videa i nije baš bajan
Ova scena mi je isto preslatka od 5 minuta počinje Slazem se da je ovaj par imao najrazredniju pricu u "Pasion de gavilanes",mogu ti reci da su mi oni stepenicu ispod Paole & Baptiste,ali nisam ih priliku imala vise igdje vidjeti(koji su to producenti idioti!!rijetko koji par ima takvu kemiju i oni to ne iskoriste pa spajaju sve i svasta ) Ispravak:Jimena & Oscar se nisu zaljubili na prvi pogled,cak se jimena na pocetku zanimala za Franca,pa je Oscar nagovorio Franca da bude sa njome,a znamo zasto je Franco to uradio Ma daj sinko,u njih su padale balage i to konjske Mogu reci da imaju najsladu scenu seksa,a kod Jimene i Oscara se vidjela da je to strast,ali nije to to kao i u Sare i Franca,vidi se da je to prirodni korak,da su se upoznali dovoljno,voljeli(svaka cast Sari na samokontroli ) i dogodilo se to sto se dogodilo.Kaca,komentiraj ovo Volim komentirati opcenito "Pasion de gavilanes"jer mi je jos svjeza. |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Fri 20 Jul 2012 - 10:43 | |
| - Rose ♥ wrote:
Slazem se da je ovaj par imao najrazredniju pricu u "Pasion de gavilanes",mogu ti reci da su mi oni stepenicu ispod Paole & Baptiste,ali nisam ih priliku imala vise igdje vidjeti(koji su to producenti idioti!!rijetko koji par ima takvu kemiju i oni to ne iskoriste pa spajaju sve i svasta )
Ja više volim Paolu i Gata nego Natu i Michela al zato više volim Saritu i Franka nego Oskara i Himenu Nekako Norma i Huan su bili da kažem romantičan par,Himena i Oskar zabavan par a Franko i Sarita su bili i jedno i drugo - Quote :
- Ispravak:Jimena & Oscar se nisu zaljubili na prvi pogled,cak se jimena na pocetku zanimala za Franca,pa je Oscar nagovorio Franca da bude sa njome,a znamo zasto je Franco to uradio
Ma daj sinko,u njih su padale balage i to konjske Mogu reci da imaju najsladu scenu seksa,a kod Jimene i Oscara se vidjela da je to strast,ali nije to to kao i u Sare i Franca,vidi se da je to prirodni korak,da su se upoznali dovoljno,voljeli(svaka cast Sari na samokontroli ) Da sećam se da je ona prvo bacila oko na Franka,nego sam mislila da je kod prva dva para to sve brzo išlo a kod ovih dvoje polako al sigurno Scena seksa je odlična slažem se nemam šta da dodam - Quote :
- Volim komentirati opcenito "Pasion de gavilanes"jer mi je jos svjeza.
E da u Hrvatskoj su je skoro reprizirali ,baš sam se zahvaljujući tim snimcima sa rtl-a podsetila serije bilo bi lepo i da je kod nas ponovo daju ili bar na lokalnim televizijama |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Fri 20 Jul 2012 - 13:09 | |
| Slatki su |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 22 Jul 2012 - 3:27 | |
| - Quote :
- Nekako Norma i Huan su bili da kažem romantičan par,Himena i Oskar zabavan par a Franko i Sarita su bili i jedno i drugo
Doduse Norma & Juan su tipicni par iz telenovela,no tako su mi bili slatki kad bi plesali skupa,kao da su u nekom svom pararelnom svijetu. Jimena & Oscar,oni su komedija sami za sebe,ja samo znam jedan njihov ozbiljni razgovor,a tad je OScar preklinjao Jimenu da dode zivjeti sa njime nakom sto je svjetski premlatio Fernanda (njihova najtuznija scena https://www.youtube.com/watch?v=uwIu9pruZkc),a za Saru & Franca si sve rekla - Quote :
- Da sećam se da je ona prvo bacila oko na Franka,nego sam mislila da je kod prva dva para to sve brzo išlo a kod ovih dvoje polako al sigurno
A ja sam krivo shvatila,bez brige |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 22 Jul 2012 - 8:12 | |
| ma ništa Baš mi je tužna ta scena J&O hvala ti što si me podsetila |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 22 Jul 2012 - 11:53 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Sun 22 Jul 2012 - 20:25 | |
| Već sam pomenula da mi je to jedna od omiljenih scena- savršena je! Himena i Oskar tu opet u svom elementu , a Huan i Norma preslatki sa ovim malim <3 |
|
| |
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Mon 23 Jul 2012 - 0:17 | |
| |
|
| |
Mirjanna96 TVNovele Administrator
Broj postova : 16321
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Fri 3 Aug 2012 - 5:00 | |
| Idu jedno uz drugo,lepi su oboje |
|
| |
ElCazador TVNovele Novi član
Broj postova : 239 Godina : 34
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Thu 7 Nov 2013 - 2:19 | |
| |
|
| |
*Fiorella* TVNovele Novi član
Broj postova : 13
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS Fri 19 Sep 2014 - 1:23 | |
| Najljepsi par u seriji, a i inace, obozavam njihovu pricu koja je daleko interesantija od price druga dva para. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS | |
| |
|
| |
| MICHEL BRAWN Y NATASHA KLAUSS | |
|