|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Supernatural Tue 31 Jan 2012 - 9:20 | |
| Xexee SPN naravno. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Supernatural Thu 2 Feb 2012 - 14:38 | |
| Meni su zapravo super samo prve četri sezone ... ostale su toliko razvučene,i srž se totalno izgubila -.- Ono,prve dve najbolje,treća i četvrta mogu da prođu,ali ostatak ._. Inače,daj meni link Hou i ja ponovo da hgledam preko neta |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Supernatural Thu 2 Feb 2012 - 23:30 | |
| - Dunja wrote:
- Meni su zapravo super samo prve četri sezone ... ostale su toliko razvučene,i srž se totalno izgubila -.-
Ono,prve dve najbolje,treća i četvrta mogu da prođu,ali ostatak ._.
Inače,daj meni link Hou i ja ponovo da hgledam preko neta Nije sigurno, ja gledam...i koliko vidim cak su te sezone bolje. Svaka epika je vrh. Ja cu sad na PM da ti posaljem link. P.S da gledate bloopers, znaci haos koliko su smesni |
|
| |
| Subject: Re: Supernatural Mon 6 Feb 2012 - 2:12 | |
| Ova serija je tolikoo dobra, ja sam zaludela.xDDD Prve dve sezone odlicne, ali ne toliko kao treca, od trece je najjj. TSC je nulaa za ovu seriju |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Supernatural Sat 31 Mar 2012 - 23:32 | |
| Fantasticni su, ja se toliko ismejem njima da mi nie bude dobro, kao komediju da gledam. I svidjha mi se sto su sva bica koja su koristili prava mitska bica ,ja sam o svakom trazila sta ima po googlu do sad nisam ni znala da ima mitova i legendi za neka jos od pre Hrista. |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Supernatural Tue 3 Sep 2013 - 12:14 | |
| predobra serija obozavam ih ne zelim da zavrsi lol .... njihove provale sve-SAVRSENO- |
|
| |
Miccy TVNovele Novi član
Broj postova : 185 Godina : 35
| Subject: Re: Supernatural Mon 11 Nov 2013 - 3:35 | |
| Odlicna serija,obozavam Dina |
|
| |
ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Supernatural Fri 27 Jun 2014 - 1:54 | |
| Odgledala prvu sezonu, odlična! Jensen je preeelijep, a i jared je isto sladak. Hmm.. diže mi pritisak to što ima čak 9 sezona, odnosno 195 epizoda.. Mislim da ću preskakati neke sezone. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Supernatural | |
| |
|
| |
|