|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 9 Aug 2011 - 20:19 | |
| Hahahaha..Ejpriluška ne zazmejavaj me...Carla i dobra priča nikako ne ide |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 9 Aug 2011 - 21:03 | |
| a zasto? meni su bas Carline serije odlicne i zna iz glumaca izvuci ono najbolje ...... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 9 Aug 2011 - 21:11 | |
| Po čemu su najbolje??Zato što su kratke ili što ih je radila Maria Zaratini ili po POZNATIM glumcima....Meni je recimo Para volver amar jedna od boljih serija, a nije uradila Carla Estrada.
Carla i ne samo ona dobija dobre termine na staroj slavi... |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 9 Aug 2011 - 23:22 | |
| - Don Pio wrote:
- Po čemu su najbolje??Zato što su kratke ili što ih je radila Maria Zaratini ili po POZNATIM glumcima....Meni je recimo Para volver amar jedna od boljih serija, a nije uradila Carla Estrada.
Carla i ne samo ona dobija dobre termine na staroj slavi... bas to sto su kratke odnosno imaju mali broj epki radnja nije razvucena i uvijek je zanimljiva .. a to sto glume poznati glumci to je samo jos jedan plus za bolji uspjeh zar ne? i slazem se s tobom da ima dobrih serija koje nisu u produkciji Carle .... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 4:59 | |
| Što se tiče broja epizoda i odlična serija može imati i mali i veliki broj epizoda.Evo recimo Culpable de este amor ima 205 epizoda, ali NIJEDNOG trenutka serija ne smara, uvek je napeto... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 5:11 | |
| Una nueva semana comienza y con ella "Una familia con suerte" recupera el primer lugar, aunque le sigue muy de cerca "Dos Hogares". Sube "La que no podía amar". Estos fueron los ratings que tuvieron las telenovelas en México el lunes, 8 de agosto de 2011.
1. "Una familia con suerte": 20.4 2. "Dos Hogares": 20.3 3. "La que no podía amar": 17.0 4. "Ni contigo ni sin ti": 13.7 5. "Esperanza del corazón": 12.4 6. "Cielo Rojo": 11.9 7. "Emperatriz": 10.9 8. "La casa de al lado": 9.5 |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 9:44 | |
| Aa odlicno za DH Primetila sam da Carla mnogo voli Colungu |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 10:35 | |
| Dh se pomalo i podize,normalno,sada pocinje prava radnja. Drago mi je. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 10:39 | |
| I meni je bash drago Aa i La que no podía amar ima odlican rejting za pocetak. |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 10 Aug 2011 - 11:29 | |
| drago mi je za Dos Hogares ne gledam seriju ali volim Anahi isto tako za La que no podia amar koja je zaista sjajna :Good: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Thu 11 Aug 2011 - 7:11 | |
| 09.08.2011
1. Una familia con suerte 19.6% 2. Dos hogares 18.5% 3. La que no podía amar 16.3% 4. Esperanza del corazón 12.9% 5. Ni contigo ni sin ti 12.5% 6. Emperatriz 11.3% 7. Cielo rojo 10.7% |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 12 Aug 2011 - 1:05 | |
| Gledanost serija u Srbiji od 2 avgusta do 8 avgusta 2011
1.Kad Lisce pada 2.Otpisani 3.Mala nevesta 4.Kapri 5.Trijumf ljubavi
izvor:Tv Novosti |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 12 Aug 2011 - 12:06 | |
| Gledanost za Brazil - 11.8.2011.
1. Insensato Coração - 43.3 % (Posljednje epizode) 2. Morde & Assopra - 33.9 % 3. Cordel encantado - 28.3 % 4. Malhação - 21 % (Posljednje epizode) 5. O Astro - 18.9 % 6. O Clone - 17.2 % (repriza) 7. Vidas em Jogo - 10 % 8. Rebelde BR - 9.6 % 9. Amor e Revolução - 5.1 % 10. Amigas e Rivais - 4.4 % (repriza) 11. Cristal - 3.9 % (repriza) 12. Uma rosa com amor - 3.6 % (repriza) 13. Casi angeles - 1.3 %
Gledanost za 11.8. - Mehiko
1. Una familia con suerte - 19.5 2. Dos hogares - 18.5 3. La que no podia amar - 16.9 4. Ni contigo nin sin ti - 13.9 5. Esperanza del corazon - 11.7 6. Cielo rojo - 10.3 7. Emperatriz - 9.1 |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 12 Aug 2011 - 22:42 | |
| kakva gledanost za Meksiko |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 12 Aug 2011 - 23:16 | |
| Užas....Sad svi imaju net |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 12 Aug 2011 - 23:23 | |
| Mene užasno nervira što LQNPA ima tako slabu gledanost, a bolja je od DH. Ali tačno, u Meksiku stvarno mnogo manje gledaju serije, barem na tv-u. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 0:26 | |
| ma nije ni cudno sto je takva gledanost kada su svi rimejkovi |
|
| |
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 0:36 | |
| uzasna gledanost svih serija i meni je zao za LQNPA stvarni je odlicna serija :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 4:07 | |
| ''Mala nevesta'' kod nas nesto vise od 29%! Ovo je fantastican rejting,morate priznati. ''Trijumf ljubavi'' ne prelazi 22%. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 4:24 | |
| Ja ne znam sta ljudi vide u toj seriji Odgledala sam nekoliko epizoda i :Out: :Out: :Out: Koliko god da je losa, Trijumf ljubavi je bolja od ovoga : |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 4:29 | |
| Nije.Nevesta je bolja.Učimo o novoj kulturi, tako velikoj i složenijoj i od kineske... |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 4:35 | |
| Mala nevesta je odlicna serija, no TDA je imala pre neki dan 25% Tako da je preslo 22..xD Uzas, serije polako padaju. :( |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 4:36 | |
| - Don Pio wrote:
- Nije.Nevesta je bolja.Učimo o novoj kulturi, tako velikoj i složenijoj i od kineske...
U redu je ako neko zeli da sazna o tome i ako je zainteresovan za druge kulture, ali ako neko zeli da gleda seriju :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sat 13 Aug 2011 - 22:59 | |
| Meni su oni mnogo cudni, tj njihova kultura i to :Out: Ali dobra je serija. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sun 14 Aug 2011 - 0:25 | |
| meni je serija MN bas plitka a tako kao sto je prikazano u seriji uopste nije u stvarnosti jeste da imaju svoje obicaje u Indiji al daleko je bolje nego sto to prikazuju u seriji
a i vidite da baba sve tu potencira inace bi svi bili opusteni xD |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gledanost Serija! | |
| |
|
| |
|