|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 3:48 | |
| DA STE ODMAH OBE PREKINULE!NIJEDNA OD VAS NIJE U PRAVU I OBE STE U PRAVU!I DOS HOGARES I TRIUMFO DEL AMOR I RAFAELA I PECADOS AJENOS I CULPABLE DE ESTE AMOR I EZEL I VETAR I OBLAK I CSI MIAMI I SVE OSTALO SU SAMO FIKTIVNE SERIJE I SRANJA ZA OPUŠTANJE,A JOVANA,ANDRIANA,LAZAR,MIRELA,ŽARKO,MARKO,JANKO SU OSOBE KOJE SU STVARNE I KOJE IMAJU SVOJE MIŠLJENJE I SVOJA UVERENJA I STAVOVE KOJE MORAJU SVI OSTALI POŠTOVATI,A NE MORAJU SE SLAGATI.ZAHTEVAM DA MALO OLADITE GLAVE I TELA A ONDA SE SASTANETE I LEPO POMIRITE!
NA VRUĆINI SE NE MOŽE RACIONALNO RAZMIŠLJATI,EM SMO NERVOZNI,EM SE ŠIRE KRVNI SUDOVI NA TOPLOTI!!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 3:58 | |
| Jovana ja sam veliki covek mozda neznah, ali svima oprastam. Trazim ti ovde pred svima, DA MI OPROSTIS. Ako si i ti covek, oprosti mi. Iznervirala si me i to mnogo. Ja sam prva pruzila ruku pomirenja, tako da ako mi oprostis zaboravicemo ovu svadju, kao da se nije nikadaaa desila. Ako ne, onda nista, barem sam pokusala. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 4:03 | |
| Ova svadja slazem se nikud nije vodila. Svi imaju razlicita misljenja, i to treba postovat. I DH i TDA meni nisu nesto posebno. Od DH se ocekivalo previse radi Anahi, Carlosa, Sergia, a id TDA radi Levija, Maite, Ruffo (ta serija je sve upropastila iskreno)
Nego rejting gledanosti iz Bosne za ovaj mjesec:
1. EZEL 2. Ask ve ceza ( LJUBAV I KAZNA) 3. Triunfo del amor ( POBJEDA LJUBAVI) 4. Yaprak Dokumu ( KAD LISCE PADA) 5. Halile ve Menekse ( HALIL I MENEKSE)
Izvor: Svijet Sapunica |
|
| |
Djavolica TVNovele Novi član
Broj postova : 280 Godina : 29
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 4:49 | |
| CSI:Miami nije sr*nje. -,- |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 4:53 | |
| - Djavolica wrote:
- CSI:Miami nije sr*nje. -,-
Jao poštedi me.Ako nisi shvatila moj post ne bi trebalo da se javljaš! |
|
| |
Djavolica TVNovele Novi član
Broj postova : 280 Godina : 29
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 4:56 | |
| Svejedno. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 9:43 | |
| Jovana znaci videla sam postove sve, ako sam kritikovala Angel to je zato jer smatram da nije trebalo da kaze sve sto je rekla, jer se problemu ne pristupa na tako vulgaran nacin, sto opet tebi ne daje za pravo da je vredjas. Znaci ni ti ni bilo ko od nas nije kompetentan da nekome kaze da je "glup" "ogranicen" i tako to. I to je vredjanje. Mislim da ste obe zustro usle u pricu, a nemate potrebe za tim. Druga stvar: Zbog jedne jedine svadje koju je Angel prouzrokovala, i bila deo nje ne znaci da treba da je izbrisem iz grupe moderatora u kojoj je dosla jako zasluzeno. Tako da Angel nemas potrebe za tim, nemas potrebe da govoris da je bilo lepo, jer ce i dalje biti lepo, nema potrebe da bilo koja od vas napusta forum oko gluposti. To je vase pravo i postovacemo, ali cemu sve ovo ne razumem. I aj sad Jovance prihvati izvinjenje, izvini se i ti za sve sto si rekla, pa da fino bacam temu u kanticu, i nastavljamo kao i uvek |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 10:33 | |
| Eee...ne mogu da verujem!!! Vas dve,ako vam treba k*rac,potrazite ga na drugom mestu.Nismo duzni da citamo vase bljuvotine mi koji ovde svratimo da vidimo nesto zanimljivo!!! A od moderatora se ne ocekuje da psuje!!! Ni na jednom forumu ne videh tako nesto...Nedostatak pismenosti i fonda reci cini cuda. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 10:56 | |
| Znaci ja se izvinjavam a od vas nista. Ja stvarno ne razumem vas, prva mi je greska, oprostite mi. Ako ponovo nesto pogresim onda imate pravo da mi ne oprostite. A sto se tice da sam nepismena, uredu je ako tako mislite. Dodjite naucite me da pisem, i padeze takodje. Nastavnici srpskog jezika cak grese, i neznaju gramatiku i sigurno vi u potpunosti neznate. Izvinjavam se znaci milion puta. Ja lepo molim i Jovanu za oprostaj, no ona u njeon hotseatsu meni pise sve i swasta, vredja me po nacionalnosti, a msm da smo svi isti. Bolje da ovu temu posaljemo u kantu i otvorimo novu. Hvalaaa Mirelice, valjda cu i dalje biti tvoja mala devojcica. I ostalima hvala sto ste mi oprostili., ja sam ovog dana bila OUT ali i Jovana se treba izviniti. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 11:03 | |
| Lepo je to kad neko uvidi svoje greske. Nisam za to da tema ide u korpu, jer ce biti lepo da se za par godina podsetimo gledanosti starih serija.Nego lepo treba da se obrisu svi ovi vulgarni komentari. I 'ajde sad,mir-mir...Gde je nestao onaj forum pun pozitivne energije od pre godinu dana?!?!?! |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 11:07 | |
| Naravno, uvidela sam svoju gresku. E ovako ako ona zeli da se pomirimo uredu je, ali msm da nece, ja joj ovde trazim oprostaj a ona u njenom hotseatsu vredja, idi pogledaj. Lepo da ova tema ode u kantu, da Mirelica otvori drugu. A kad zelimo da odemo da vidimo za starije serije onda odemo u kantu.xD Mislim kako god zelite.. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 11:17 | |
| Nema potrebe za daljim spamom sve je oke, sve je uredu. Dont worry, be happy (: relax oba dvije (: A Stefane tu je ovaj forum, samo nam tebe nema dugo ovdje heh (: |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 11:20 | |
| Ma ima me bre,nego sam redje ulazio za vreme skole-onako neprimetno cisto da vidim sta ima Sada sam redovniji,bar tako mislim :jajaja: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 13 Jul 2011 - 11:43 | |
| Las telenovelas sufrieron una leve caída de audiencia. Ni el regreso de Carlos Ponce a "Dos Hogares" ha podido mejorar el rating de la telenovela. "Cielo Rojo" experimenta una leve subida. Estos fueron los ratings que obtuvieron las telenovelas mexicanas en el día de ayer, martes 12 de julio de 2011.
1. "Una familia con suerte": 19.8 de rating 2. "La fuerza del destino": 19.3 de rating 3. "Dos Hogares": 18.0 de rating 4. "Ni contigo ni sin ti": 14.4 de rating 5. "Rafaela": 13.8 de rating 6. "Cielo Rojo": 11.8 de rating 7. "Emperatriz": 10.5 de rating 8. "La casa de al lado": 10.2 de rating
Najpametnije bi bilo da ga prebace u 19 h,a Castrovu novelu u tom terminu. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Gledanost Serija! Thu 14 Jul 2011 - 23:49 | |
| Gledanost serijskog programa u Srbiji
1. Kad lisce pada, PRVA 2. Nasledje jedne dame, PINK 3. Kamiondzije, RTS 1 4. Doktor Haus, AVALA 5. Trijumf ljubavi, PINK
Izvor: TV Novosti |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 1:59 | |
| Cestitke za Kad Lisce Pada. |
|
| |
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 2:38 | |
| Da bas mi je draho sto ima tako veliku gledanost...(: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 8:14 | |
| En su penúltimo capítulo, "Rafaela" da la sorpresa. "Dos Hogares" sube levemente. En Azteca, "Emperatriz" supera a "Cielo Rojo". Estos fueron los ratings que obtuvieron las telenovelas mexicanas en el día de ayer, jueves 14 de julio de 2011.
1. "Una familia con suerte": 22.0 de rating 2. "La fuerza del destino": 20.0 puntos de rating 3. "Dos Hogares": 19.7 de rating 4. "Rafaela": 16.2 de rating 5. "Ni contigo ni sin ti": 13.5 de rating 6. "Emperatriz": 11.2 de rating 7. "Cielo Rojo": 10.9 de rating 8. "La casa de al lado": 9.7 de rating |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 9:09 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 11:44 | |
| Ovde cu objaviti neke podatke koje sam nasao vezane za gledanost telenovela kod nas od pocetka ove godine: JANUAR 2011 - Soy tu duena ( poslednja epizoda ) oko 1.500.000 gledalaca ili oko 30% FEBRUAR 2011 11.02. - Kad lisce pada 22.7% - Gumus 23.1% MART 2011 03.03. - Kad lisce pada 26.26% - Gumus 23.67% - Trijumf ljubavi 20.13% 08.03. - Kad lisce pada 30.57% - Gumus 30.25% 21.03 - 27.03. - Kad lisce pada 29.19% - Gumus 27.05% - Trijumf ljubavi 18.33% - Najbolje godine 10.31% ( samo jedno obavestenje plus: po ko zna koja repriza ''Sundjer Boba'' i dalje sa rejtingom od 8.19% obara gledanost decijeg programa kod nas - naravno tu su i Diznijevi vikend crtaci na RTS-u sa 13.06% ) - Ljubav u zaljedju 3.72% - Porodica Serano 3.37% APRIL 2011 28.04. - Kad lisce pada 34.13% - Gumus 33.23% - Trijumf ljubavi 21.79% - Nasledje jedne dame 20.77% MAJ 2011 30.05. - Nasledje jedne dame 1.147.841 JUN 2011 20.06. - Triumf ljubavi 28.33% - Nasledje jedne dame 28.10% 25.06. - Kad lisce pada 33.02% - Mala nevesta 22.18% JUL 2011 08.07. - Trijumf ljubavi 1.140.007 - Nasledje jedne dame 971.697 - Mala nevesta 882.125 Imam jos dosta podataka o gledanosti medju kojima sam skoro redovno objavljivao one iz TV Novosti.Toliko od mene... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 15 Jul 2011 - 23:45 | |
| moram da kazem da sam se vrlo neprijatno iznenadila kad sam videla svadju Angel i Jovane,pre svega me Angel razocarala jer nikad nisam mislila da ce se sluziti takvim komentarima :Out: - Quote :
- Gde je nestao onaj forum pun pozitivne energije od pre godinu dana?!?!?!
svadje su ovde retkost-ovakve svadje sto je dobro :Good: sad da se vratim na temu Rafaela kakvo iznenadjenje pred kraj belezi sve bollju gledanost..cak odlicnu uzimajuci u obzir da ide u 16 h Dos Hogares i dalje sve isto :Out: Stefane hvala za ove podatke,interesantno je videti sve ovo :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Sun 17 Jul 2011 - 4:30 | |
| Izvinjavam se sto sam svakog razocarala, i ja sam morala jednom da puknem. Stefane, zanimljiv podatak ;) |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Mon 18 Jul 2011 - 9:08 | |
| El viernes se emitió el último capítulo de "Rafaela". La telenovela se despidió por todo lo alto y, a pesar de emitirse a las 4 de la tarde, superó a "Dos Hogares" que está en el horario estelar. Estos fueron los ratings que obtuvieron las telenovelas mexicanas el viernes, 15 de julio de 2011.
1. "Una familia con suerte": 22.5 de rating 2. "La fuerza del destino": 19.3 de rating 3. "Rafaela": 17.9 de rating 4. "Dos Hogares": 17.6 de rating 5. "Ni contigo ni sin ti": 13.5 de rating 6. "Cielo Rojo": 11.1 de rating 7. "Emperatriz": 10.3 de rating
Bravo za Rafaelu... |
|
| |
Fan de Portirroni TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16445
| Subject: Re: Gledanost Serija! Mon 18 Jul 2011 - 9:10 | |
| - Don Pio wrote:
4. "Dos Hogares": 17.6 de rating
Samo :’(: |
|
| |
Guest Guest