|
|
Author | Message |
---|
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 28 Jun 2011 - 11:41 | |
| 23.6 je sasvim solidnoo :Good: :Good: :Good: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Tue 28 Jun 2011 - 11:57 | |
| |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 29 Jun 2011 - 2:33 | |
| Aaa tek su prve epizode i rejting je odlican |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 29 Jun 2011 - 3:05 | |
| Dobro ti ovo za gledanost starih serija. Rubi je ,dakle,lider u gledanosti telenovela u Srbiji ikada..Nisam ni sumnjao :D Samo mi nije jasno zasto je Soledad,po meni jako glupa serija, imala vecu gledanost od Entre el amor y el odio(verovatno zbog Coraime,cuvene Kassandre),koja je jedna od najboljih telenovela svih vremena,i za koju si zaboravio da kazes da je negde na pola emitovanja presla u termin od 20:00 h xD |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 29 Jun 2011 - 3:27 | |
| sve serije su zasluzeno tu sem ccea, stvarno su bile odlicne drago mi je sto je APUA imala visoku gledanost |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Wed 29 Jun 2011 - 14:09 | |
| Rejting druge epizode Dos hogares 20.3 |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Gledanost Serija! Thu 30 Jun 2011 - 8:34 | |
| (ARGENTINA) RATING MIERCOLES 29 JUNIO 2011
CANAL 9: PERRO AMOR -2.5 DONA BELLA-5.0 TRIUNFO DEL AMOR-6.4 CUANDO ME ENAMORO-6.8 ACUARELA DEL AMOR-0.8
EL TRECE: LOS UNICOS-23.0 HEREDEROS DEUNA VENGANZA-24.8 EL PUNTERO -23.7
TELEFE: chiquititas (rep.)-3.3 UN ANO PARA RECORDAR-9.9 EL ELEGIDO-11.6
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Thu 30 Jun 2011 - 8:39 | |
| Gledanost za MX, 29.6.2011.
1. Una familia con suerte 21.3 2. Dos Hogares 19.3 3. La fuerza del destino 18.8 4. La reina del sur 17.4 5. Rafaela 14.2 6. Ni contigo ni sin ti 12.1 7. Cielo Rojo 11.4 8. La casa de al lado 11.1 9. Emperatriz 10.9
Dos hogares razočaravajuće. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Thu 30 Jun 2011 - 8:56 | |
| A 28-6 je bilo:
1. "Una familia con suerte": 21.6 puntos de rating 2. "Dos Hogares": 20.3 puntos de rating 3. "La fuerza del destino": 18.7 puntos de rating 4. "La reina del sur": 16.9 puntos de rating 5. "Rafela": 13.7 puntos de rating 6. "Ni contigo ni sin ti": 13.2 puntos de rating 7. "Cielo Rojo": 12.0 puntos de rating 8. "La casa de al lado": 10.9 puntos de rating 9. "Emperatriz": 10.7 puntos de rating
|
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 6:13 | |
| Haha eto sada i DH nema dobar rejting, maa sta je ovo..xDD |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 6:16 | |
| Isto se dešava Larosi kao i Carli sa Pasion i Mehiji sa TDA.Napravili su vrlo čudnu ekipu.Sa jedne strane zvezde,sa druge neki polu glumci,pola komičari,pola voditelji,ne znaš koja Božja volja.....I to im se obilo o glavu. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 7:52 | |
| Liste gledanosti od 21. do 27.juna 2011.godine
1.Kad lisce pada,PRVA 2.Gorki plodovi,RTS 1 3.Ruzna Beti,RTS 2 4.Doktor Haus,AVALA 5.Trijumf ljubavi,PINK |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 8:02 | |
| Sooper Heh barem je i TDA na listi, i to jedina serija sa Tv pink. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 8:07 | |
| Ali meni su sve te serije vrh, meni nije jasno kako toliko rejting da imaju. Ali kad vidis taj termin uvek ima naj rejting, ove ostale imaju cak 10. |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 8:43 | |
| Pa 21 h je najbolji termin za telenovele. Sigurno ce DH poboljsati svoj rejting |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 9:14 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 12:50 | |
| "Dos Hogares" sube levemente pero cae al tercer lugar. "La fuerza del destino" sube y alcanza los 20 puntos de rating. "Una familia con suerte" sigue en primer lugar. Estos fueron los ratings que obtuvieron las telenovelas mexicanas en el día de ayer, jueve 30 de junio de 2011.
1. "Una familia con suerte": 21.6 puntos de rating 2. "La fuerza del destino": 20.0 puntos de rating 3. "Dos Hogares": 19.7 puntos de rating 4. "La reina del sur": 16.4 puntos de rating 5. "Ni contigo ni sin ti": 14.7 puntos de rating 6. "Rafaela": 13 puntos de rating 7. "Cielor Rojo": 12.9 puntos de rating 8. "Emperatriz": 11.9 puntos de rating 9. "La casa de al lado": 11.9 puntos de rating
Dos Hogares tone sve dublje..... |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 21:05 | |
| e jbg valjda se nesto popravi sledece nedelje |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 21:18 | |
| Aaj, pa TDA je mnogo bolja bila. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 21:21 | |
| kao serija nije bila bolja nikako..bar meni sto se tice rejtinga..dos hogares opada iz drugih stvari..samo sto to larosa ne vidi |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 21:26 | |
| - Ejpril wrote:
- kao serija nije bila bolja nikako..bar meni
sto se tice rejtinga..dos hogares opada iz drugih stvari..samo sto to larosa ne vidi Neko voli Any pa kaze da je ta bolja, neko voli Levyrroni (kao i ja) i kazu da je bolja.. Ii ja msm da je ova serija fenomenalna, to se vidi. Trebam da pocnem da pratim ali nikako ne stignem. Samo su ovi producenti jako glupi postali. Procitala sam negde da su ukrali neke scene iz CCEA. Nzm dali je tacno. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 21:35 | |
| ja sam gledala CCEA nisam primetila nikakvu slicnost TDA je bila rimjek najpopularnije televisine serije od 1997 godine pa do sad a privilegio de amar je snimana 1999 i do sad nijedna serija nije imala njenu gledanost..tako da mi je jasno zasto u meksiku nije bila gledana jer ima dosta ljudi koji su gledali PDA..to je sto se tice gledanosti a za DH sam iznenadjena jer opet kolko sam shvatila meksikanci vole larosin stil mada ja mislim da je losa gledanost zbog nekih glumaca..to se dosta komentarisalo.. - Quote :
- Neko voli Any pa kaze da je ta bolja, neko voli Levyrroni (kao i ja) i kazu da je bolja..xD
ja uopste ne pricam zbog Anahi zbog nje sam pocela da gledam al videcu kolko cu gledati... ne kazem da je serija dobra al daleko je zanimljivija od TDA i ekipe |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 22:15 | |
| - sava wrote:
- Gledanost za 26.10.2010.
1 . Soy tu dueña - 27.1 (Posljednje epizode) 2 . Triunfo del amor - 25.5 3 . Llena de amor - 21.0 4 . Cuando me enamoro - 19.7 5 . Teresa - 18.1 6 . Para volver a amar - 15.2 7 . Profugas del destino - 6.9 8 . Entre el amor y el deseo - 6.6
Eto barem je na pocetku imala vise no DH. Meni je TDA imala najj ekipu do sada. Ali dzabe kad Mehija nije znao da to lepo iskoristi. |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 22:44 | |
| posle je celu seriju imala 21,22 nekad i manje
na pocetku je imala toliko zato sto je delila termin sa soy tu duena |
|
| |
| Subject: Re: Gledanost Serija! Fri 1 Jul 2011 - 22:48 | |
| Uvek je imala oko od 21 do 23 : Maa nije vazno.. Valjda ce rejting da bude bolji DH. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gledanost Serija! | |
| |
|
| |
|