| Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci | |
|
Author | Message |
---|
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 14 Jun 2010 - 23:00 | |
| Npr, Just my luck,glumio je CArlos Ponce |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 22 Jun 2010 - 9:56 | |
| The Mask of Zorro - Pedro Armendáriz Jr. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Wed 4 Aug 2010 - 9:04 | |
| bio je neki film na foxu-Mario Cimarro je bio glavni zloca... |
|
| |
mvmixy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1456 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Thu 5 Aug 2010 - 1:02 | |
| jureci papija tj CHASING PAPI: Eduardo Verástegui, Roselyn Sanchez, Sofía Vergara, Jaci Velasquez, Lisa Vidal, Freddy Rodríguez, Maria Conchita...i pojavljuje se Carlos Ponce kao pevac...inacce gledala sam just my luck..to je sa Lindsay Lohan jel da?Koga je karlos tu glumio,ne secam ga se. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Thu 5 Aug 2010 - 8:29 | |
| The Cheetah Girls 2 Belinda |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Fri 6 Aug 2010 - 3:50 | |
| - Ejpril wrote:
- bio je neki film na foxu-Mario Cimarro je bio glavni zloca...
secam se bio je na foxu gledao sam film... extra film... |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 9 Aug 2010 - 1:49 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- The Cheetah Girls 2 Belinda
Usla sam u temu da ovo napisem : : : : : : |
|
| |
kona TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Sat 14 Aug 2010 - 9:53 | |
| Manolo Cardona glumi vo Beverly Hills Chihuahua. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 17 Aug 2010 - 21:45 | |
| - mvmixy wrote:
- jureci papija tj CHASING PAPI: Eduardo Verástegui, Roselyn Sanchez, Sofía Vergara, Jaci Velasquez, Lisa Vidal, Freddy Rodríguez, Maria Conchita...i pojavljuje se Carlos Ponce kao pevac...inacce gledala sam just my luck..to je sa Lindsay Lohan jel da?Koga je karlos tu glumio,ne secam ga se.
Jeste... Linsday ga je pozvala da bude pratnja njenog gazdarici.On je radio kao pratnja,ali ona to nije znala(i zavrsila je u zatvoru zbog toga) |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Thu 12 May 2011 - 10:45 | |
| Carlosa sam gledala u nekom američkom filmu filmu, ali mi nekako tamo nije pripadao. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 16 May 2011 - 21:57 | |
| Gledala sam ovaj film,jos davno,u njemu glumi Eduardo Yanez... |
|
| |
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 17 May 2011 - 3:22 | |
| Species: The Awakening ( Marlene Favela) Casa de mi Padre (Genesis Rodriguez) |
|
| |
LA MUJER EN EL ESPEJO TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9213 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : ♥ MARAKANA SEVER - TOPCIDER ♥
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Wed 22 Jun 2011 - 9:20 | |
- Species: The Awakening ( Marlene Favela)
Casa de mi Padre (Genesis Rodriguez) Marlen je tu bila bas lepa, a i dobo je odradila, engleski joj je dobar |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 28 Jun 2011 - 2:43 | |
| Aaa Carlos je najjbolji |
|
| |
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Wed 29 Jun 2011 - 3:54 | |
| Under the same moon ( Kate de Castillo)
|
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Wed 29 Jun 2011 - 4:51 | |
- Under the same moon ( Kate de Castillo)
Je li gledako ko ovo ? Ako je znacajnija uloga skidam :D |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Sun 3 Jul 2011 - 20:16 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 4 Jul 2011 - 2:03 | |
| - hari_95 wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Under the same moon ( Kate de Castillo)
Je li gledako ko ovo ? Ako je znacajnija uloga skidam :D Jesam ja gledala, ima postavljena ovdje tema o filmu. Odddliiicaan film, ima u tom filmu i Gabriel Porras, Sonya Smith (: |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 4 Jul 2011 - 8:38 | |
| E hvala vam cure..Sto se docepam mog kompa skidam |
|
| |
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 4 Jul 2011 - 9:14 | |
| Nema na cemu. Znaci film je ono stvaran tj to sto se u filmu desava moze u stvarnom zivotu, aa ona je predivno odglumila. Pomocu tog filma sam je zavoljela (: |
|
| |
loodachica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 528 Lokacija : With Ian Somerhalder !! <3
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Sun 4 Sep 2011 - 11:03 | |
| Couples Retreat -Carlos Ponce Free Style - Sandra Echeverria Mean Girls 2 - Diego Boneta
ako se setim još nekog stavljam ˘˘
|
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Mon 31 Oct 2011 - 13:06 | |
| Julieta Rosen-The mask of Zorro |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Fri 25 Nov 2011 - 13:04 | |
| Striptiz-Eduardo Janes Kolateralna šteta-Sofia Vergara
Nije film, ali je serija ,,Tropska vrelina''-glavni lik je čuveni Nik Sloter. Jednu od važnijih uloga igra Pedro Armendaris Jr. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 10 Apr 2012 - 0:00 | |
| Ja sam gledao "Couples Retreat" i tu glumi Karlos Ponse: Mislim da sma još nešto gledao, ali se ne sećam... |
|
| |
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci Tue 10 Apr 2012 - 0:47 | |
| Joj gledala sam i ja taj sa Carlosom |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci | |
| |
|
| |
| Americki filmovi u kojima se pojavljuju meksicki glumci | |
|