|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 3:46 | |
| Bolje sa Sergiom Mada je menii Carlos drazi (: Anahi mi nije nesto ovdje lijepa. Ljepsa mi je u RBD. Vidjecemo kako ce odglmuiti, mada iskreno mislim da njoj bolje ide mikrofon nego gluma (: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 4:07 | |
| pa ne znamo jos kako ce izgledati u seriji ovo je bila na prezentaciji mada se meni bas svidja kako trenutno izgleda |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 4:14 | |
| Pa dobro svatko ima razlicite ukuse. Mislim da joj bolje stoji plava boja kose ovo je smedja kako vidim I abs se vidi da je starija nego prije hehe bez uvrijede fanovima |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 4:56 | |
| pa rebelde serija je bila pre 7 godina normalno da je starija |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 7:47 | |
| Anahi je preeeeelepa sada ;)) kosa joj je predivna <3 Valjda ce sa Carlosa da bude..xD |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:30 | |
| Uskoro pocinju snimanja serijenesto vise detalja... - Quote :
- Na manhã da última terça (5), a Televisa recebeu a imprensa no estúdio 10 da Televisa San Ángel para apresentar a sua nova novela, "Dos Hogares", protagonizada pela estrela mexicana Anahí.
Depois de uma pequena apresentação em vídeo sobre a carreira de Anahí, a atriz entrou no estúdio e conversou ao vivo com os apresentadores de um programa matinal da emissora. Logo após, ela começou a responder as questões da imprensa que estava presente no local.
Anahí viverá o papel de Angélica, mulher que tem o amor dividido entre dois homens. "Ela é muito diferente de mim, vou ter um grande trabalho como atriz", classificou. Ainda sobre o papel de protagonista, ela comentou que está muito emocionada e que está feliz por poder cantar o tema de abertura da trama, e quem sabe fazer um dueto com Carlos Ponce, par dela na novela e também cantor mexicano.
A mexicana, que operou recentemente o nariz para corrigir um problema de obstrução nasal, que ocasionava falta de oxigênio no cérebro, comentou que pediu ao médico que também mexesse um pouco na questão estética e disse: "A mudança não é tão notável. O que vocês acham?".
"Depois de tanto tempo que demorei para consolidar minha carreira como atriz não vou deixá-la", falou Anahí ao ser questionada sobre a demora em fazer uma nova novela. O último folhetim feito por Anahí foi "Rebelde", que deu a ela maior projeção mundial ao lado de seus companheiros de grupo, o RBD.
Sobre a carreira de cantora, a mexicana afirmou que não deixará de lado, já que toda a sua agenda de gravações está devidamente elaborada junto com os shows pelo mundo.
"Dos Hogares" é uma história original de Emilio Larossa, o mesmo de "Hasta Que El Dinero nos Separe", recente grande sucesso da Televisa.
As gravações da novela estão marcadas para começar na próxima segunda (11), nos estúdios da Televisa San Ángel. A novela tem previsão de estreia para o fim de maio, no horário nobre da emissora. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:34 | |
| pa naravno da ce ostati sa Carlosom, provereno U Serhia ce biti samo jedno vreme zaljubljena...sad bas citam po mnogim forumima, i na yt-u svi sa ogromnim netrpljenjem iscekuju seriju, znaci citala sam tooliko komentara i nijedan nije bio negativan bce ovo EXITO TOTAAL, osecam da ce sa ovom serijom se televisa vratiti na velika vrata, upravo zato su i insistirala da glumi anahi, jer zadnjih godina i nisu imali uspeha kakve su imali ranije A Anyyy miicaaa mojaaa, prava je BOGINJAA, znaci kakkoo savrseno izgleda, i to takodje svi komentarisu, pogotovu na video klipovima, kako je bila preeeeeelepa na prezentaciji, svaku put mi je sve lepsa i lepsaaa andjeooo ne bi me cudilo se arturo naljutio sto nece imati priliku da ljubi anahi pred kamerima pa odustao od negativca :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:34 | |
| Pa da nekazem ja nista. Ali recimo na Maite i na Dulce se ne primjeti, Any previse sminke koristi. No svatko ima pravo svoje misljenje izraziti. Ja cu pratiti seriju sigurno ali radi Carlosa A nebi bas rekla da nisu imali uspijeh Sortilegio je oborila rekordnu gledanost |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:41 | |
| Jackeline nije uopšte istina.Imala je prosečnu gledanost sortigelio......
anahi,a šta bi ti imala protiv da ostane sa serhiom? |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:46 | |
| Ja znam u to vrijeme kad se emitovala da je bila najgledanija. Dosta se pisalo o tome i po netu i po novinama no svako svoje prati ;)
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:49 | |
| Za to vreme je imala prosečnu gledanost..MEPS je bilo nešto viši i STD....A najvišu u zadnje vreme FELS |
|
| |
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:54 | |
| Ma sta me birga za maite i dluce xDDD Ovde govorimo o kraljici anahi xDD I "sortilegio" nije imala neki veliki uspeh, bas sam pre neki dan nasla spisak 20 najjuspesnijih televisnih serija na jednom forumu, i sortilegio nije bilo nigde xDD Od novijih bile su jedino MEPS i FELS.. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:55 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:57 | |
| Ja niti sam sta tebi napisala niti sta. I kad netko napise neki los komentar odma se ti javljas. Ako ti smeta gledaj kao da nisam tebi pisala. STD se nije emitovala tada, A MEPS je prije Sortia, FELS ja kako sam cula skroz los prosjek Ne nebitno je ne tice se ove teme :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 9:57 | |
| a da ne biH ja imala nista protiv da anahi ostane sa serhiom, ja njega obooozavam, jeste stariji dosta od nje ali ne bih imala nista protiv, mada 99% ostaje sa carlosom |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 10:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 10:03 | |
| Pa kad citas citaj bolje molim te ;) Ja i EJPRIL smo dotakle temu Rebelde serije. Pa sam spomenula :S |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 10:07 | |
| Citam odlicno nemoj da se brines, i ti se dotakla serije rebelde a ejpril ti je samo odg. kao ja |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 10:19 | |
| Ja molim te lijepo. Ja mislim da moj kom ide izgledala mi je ljepse prije Sada se vidi da je starija. Kaca je nap rebelde je snimana davno. Ja sam nap pa nema veze May i Dul su i dalje prelijepe Ako skuzis kom ako ne, ne. Boze moj neko svati neko ne. Ajde ovdje je moj zadnji komentar. Samo moras prihavtiti da ce ova serija mozda imat dobre komentare, a imace i lose mozda. Kao i Anahi. Postoje FANS i ANTI FANS |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 10:47 | |
| tvoj kom je da je lepsa u rbd, i ejpril se kao ja nadovezala na tu pricu...ako si njen anti fan ne moras ovde da provociras, jer i ja PREZIREMJacqueline, pa ne idem u teme vezana za nju da je pljujem i provociram njene fanove, jer me ona savrseno ne zanima! a na anti fanove anahi vise niko i ne obraca paznju, jer ih ja jakooo maloo tako da nas zabole, ali kad je diraju odgovaramo uvek! ne zavu nas dzabe VOJSKOM I Maxim je prosle godine progalsio anahi najjlepsom meksikankom, tako da amin... najjbolja je u svakom pogledau, i ne kazem to kao fan, nego sto jeste tako, rastura kao pevacica, proglasili je najjlpsom, producenti se otimaju oko nje :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 11:22 | |
| PonceCarlos1 - Súper sesión de trabajo con @anahi. Estamos formando un gran equipo con @EmilioLarrosa les va a encantar!!!
DOS HOGARES - @DOMI_VJ apenas van a grabar los promos pero con gusto serás el primero en enterarte, al igual q todos nuestros FANS. |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 11:28 | |
| PonceCarlos1 Carlos Ponce
Felicidades a mi compañera en @DosHogares @Anahi por su exitosa presentación. Que GRAN elenco tenemos!!!! Gracias @emiliolarrosa!!!
|
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 23:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 23:20 | |
| EmilioLarrosa - @AngelDosHogares @PonceCarlos1 se llamará Esteban en @DosHogares |
|
| |
| Subject: Re: Dos hogares Thu 7 Apr 2011 - 23:28 | |
| Recuerden: Hoy es la presentacion de Carlos Ponce a las 11Am de Mexico en vivo por @Canal_Estrellas, en Programa Hoy de Dos Hogares. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Dos hogares | |
| |
|
| |
|