Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Dos hogares Sun 20 Mar 2011 - 11:45
pa dobro radnju serije jos niko tacno ni ne zna Cak ni glumci ne govore mnogo o svojim ulogama, jedino sto otrpilike znamo je da ce anahin lik da se poigrava sa likovima karlosa i artura, koji ce biti ozenjeni, ostalo i ne znamo Ja ne smunjam u kvalitet i uspeh ove serije
a fan made jeste vrh :Good: :Good: danas kad sam videla na fejsu odusevila sam se, i odmah potavila
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Dos hogares Mon 21 Mar 2011 - 3:59
Ni ja ne sumnjam u kvalitet jer msm da Anahi i Carlos zanju odabrati one prave uloge i ovo cu definitivno pratiti vise zbog Carlosa nego zbog Anahi
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Dos hogares Mon 21 Mar 2011 - 5:01
Samo radi Carlosa gledam :D
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Dos hogares Mon 21 Mar 2011 - 7:00
Rose ♥ wrote:
Ni ja ne sumnjam u kvalitet jer msm da Anahi i Carlos zanju odabrati one prave uloge i ovo cu definitivno pratiti vise zbog Carlosa nego zbog Anahi
pa naravno cim je diva odmah je kvalitet na nivou xDD ZNACI JEDVAAA CEEEKAAAAM!!!!!!! Any ce mi izgleda biti neka zloca, imace drugaciji stajling, jos carlos aa objasnice neke stvari!!! p.s. super su ti avatar i potpis " longdesc="22" />
Subject: Re: Dos hogares Mon 21 Mar 2011 - 9:35
Ja sam odma rekla,ocu Anahi kao neku samouvjerenu,grezu zenu koja zna sta zeli,a ne jos jednu Miu Colucci jer bi se trebala razvijati jos vise u glumackom svjetlu Hvala Jovana
Subject: Re: Dos hogares Mon 21 Mar 2011 - 10:39
Meni je ona stvarno super glumica, znaci u clase 406 presavrseno odglumela lik jessice :Good: :Good: :Good: i tamo je bila malo zla xDD Tj vise je bila luda, ali stvarno luda, posle u rebelde odglumela totaaalno drugaciji lik, i to opet savrsnoo, a sad ovde opet ce pokidati, uloga ce joj sjajno pristajati
~Sugar Baby~ TVNovele Novi član
Broj postova : 474 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Upper East Side
Subject: Re: Dos hogares Tue 22 Mar 2011 - 0:33
jedva cekam da je vidim u takvoj ulozi. Msm da zna dobro da glumi :D Jel se zna kada ce biti neki promo?
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
Subject: Re: Dos hogares Tue 22 Mar 2011 - 3:44
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
Subject: Re: Dos hogares Tue 22 Mar 2011 - 4:18
I ja jedva cekam da pocne Mozda ce dati da Anahi peva uvodnu pesmu
Subject: Re: Dos hogares Tue 22 Mar 2011 - 6:54
~Sugar Baby~ wrote:
jedva cekam da je vidim u takvoj ulozi. Msm da zna dobro da glumi Jel se zna kada ce biti neki promo?
ne snimanje jos nije pocelo snimanje pocinje 4. aprila
Subject: Re: Dos hogares Thu 24 Mar 2011 - 10:44
Stvarno ocekujem doosta od ove serije od svih emiliovih serija meni se jedino svidja "las vias del amor", znaci ta serija mu je stvarno bila ODLICNAAA :Good: :Good: Jeste imala oko 250 epizoda, ali mene ni u jednom trenutku nije smorila Tako da se nadam da ce i ovu tako dobro uraditi kao LVDA : ) Nije mu bila losa ni "mujer de madera"
Subject: Re: Dos hogares Thu 24 Mar 2011 - 10:54
I ja polazem puno nada u ovaj projekt.
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 0:24
Carlos Ponce busca sus dos hogares
Ciudad de México (MÉXICO). Carlos Ponce arribó ayer al DF para ajustar los detalles de su participación en Dos Hogares, telenovela de Emilio Larrosa que comenzará grabaciones en breve.
El boricua bromeó sobre la diferencia de edad entre Anahí y él, que ha causado críticas.
'Está un poco mayor que yo, pero se cuida mucho y se ve muy bien, así que le damos la talla, que creo que sí va a poder'.
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 3:13
aa kako lepo prica o anahi
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 3:22
Carlos Ponce llega a Mexico y habla de 'Dos Hogares' y Anahí (1N & HOY)
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 4:09
:Good: znaci u ponedeljak pocinju snimanja Carlos je sve lepo rekao u ovim videima
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 11:06
Kako lijepo prica o Anahi..esta nina..bas nije djevojcica Jedva cekam samu pricu,ali i kako ce funkcionirati kao par Carlos i Anahi i oce li biti kemije izmedu njih Presimpatican mi je ovaj Carlos
@CarlosPonce1 Gracias a todos los fans de @Anahi por los lindos comentarios. Estoy seguro que no los vamos a defraudar. Mil besos!
Ehh..sada jos vise volim Carlosa
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 11:08
aham krece u ponedeljak, a anahi krece tek 4. aprila zbog koncerata u Brazilu...a karlos je super, najjace kad se nasalio na pitanje u vezi razlike u godinama njega i anahi, ludak :jajaja:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Dos hogares Fri 25 Mar 2011 - 11:25
meni razlika u godinama nije bitna,samo 10 godina bilo je u raznim serijama i vece razlike na primer Cesar i Gabi Espino