REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Da li volite horore ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Dali volite horore ?
1.) Da
Da li volite horore ? Vote_lcap54%Da li volite horore ? Vote_rcap
 54% [ 40 ]
2.) Ne
Da li volite horore ? Vote_lcap28%Da li volite horore ? Vote_rcap
 28% [ 21 ]
3.) Moze proci
Da li volite horore ? Vote_lcap8%Da li volite horore ? Vote_rcap
 8% [ 6 ]
4.) Onako
Da li volite horore ? Vote_lcap9%Da li volite horore ? Vote_rcap
 9% [ 7 ]
Total Votes : 74

AuthorMessage
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

Da li volite horore ? _
PostSubject: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySat 15 May 2010 - 1:59

Pa ???
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySat 15 May 2010 - 1:59

Ja vooolim :)
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySun 16 May 2010 - 9:37

Obozavaaam...omiljeni zanr,kakve akcije,kakvi titanici i avatari...HORORI OBJASNILI!!! Omiljeni su mi iz 80'ih,npr.Friday the 13th,Halloween,Nightmare on Elm street...iz 90'ih jedino Scream i I know what u did last summer...ovo ostalo TOTALNI PROMASAJI...a od novijih Wrong turn,Saw,Rob Zombie's HAlloweens,Final destination,When a stranger calls,Texas chainsaw massacre 2003...............

Last edited by FanSte Pall Mall on Sun 16 May 2010 - 10:54; edited 1 time in total
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Broj postova : 4130

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySun 16 May 2010 - 10:17

Volim, kako da ne :)
Moji favoriti:

The Texas Chainsaw Massacre (mislim na noviju verziju) gledam uvek kad uhvatim na TV-u, bas je fin film xD
The Others, jezovit je, svidja mi se zamisao...
Saw (ok su mi svi delovi) koji nije toliko strasan, koliko je brutalan, kao i francuski À l'intérieur (pogledati obavezno xDD)
Signs mi je takodje jedan od omiljenih, nije bas horor, ali ja sam se toliko isprsesecala kad sam ga prvi put gledala, da to nije normalno xD

Od novijih volim sl - Parasomnia, divan hororcic, cak i malo romantican...finski - Sauna, ok je, ali kraj je malo bzv...28 Weeks Later, neka fora sa zombijima, nije los filmic, a i Robert Carlyle izvlaci stvar...
Frontière(s)
Session 9 ( dobar psiholoski horor, kao i The Others)
E ,da, i Unborn mi se svideo, mada cujem da je izazvao negativne reakcije kod vecine kriticara ... Jel ga gledao neko?
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySun 16 May 2010 - 10:56

Gledao sam ga...TRASH...mnogo smara!!! ...Jel ste culi da se snima Scream 4? Trebao bi u oktobru ili novembru ove god.da izadje...najverovatnije 3D...JEDVAAA CEKAAAM!!! :ajmo:
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySun 16 May 2010 - 11:24

Ej bre, tebi je sve trash! Salim se xD Zasto te smara? Meni je bas kul ona fora sa blizancima, i bas mi je sablasan onaj mali na kome je Dr. Mengele eksperimentisao, nisu mu pomenuli ime, znam, ali o njemu je rec definitivno, jer je covek bio opsednut blizancima...A, I Gary Oldman je po meni lepo odglumio ...I mene retko koji horor naplasi, ali scena u kojoj onaj deda izvrce glavu mi je bas brrr..

Nisam cula da snimaju Scream..Da li ce se Courteney Cox pojavljivati?
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptySun 16 May 2010 - 11:36

Hahahaha..ma ok ...stvar ukusa....Samo hocu da kazem da najvise volim slasher horore...xP
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyMon 17 May 2010 - 1:19

Nisam video tvoje pitanje...Ofc,o5 su u glavnoj ulozi Neve Campbell, David Arquette i Courteney Cox ...s tim sto se prica da ce Sidney umreti...
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Fan-gif : Da li volite horore ? Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyMon 17 May 2010 - 5:49

NIKAKO NE VOLIM!!!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyMon 17 May 2010 - 6:03

:super: ..ni ja isto....mozda pogledam jedan horor u godini dana,i to nije sigurno da li cu ga do kraja odgledat
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyMon 17 May 2010 - 9:17

Oj meni su svi vrhovi samo da je horor :$
Al eto izdvojila bi:

Hallowen (svi dijelovi), Saw takodje, Wrong Turn, The Hills have eyes :D, The bleck chrismis :r
Oj ma najbolji zanr
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyTue 18 May 2010 - 8:44

Sto se tice Scream, lepo sto su zadrzali tu staru glumacku postavu... Malo sam sad guglala i izgleda da film treba da se pojavi u bioskopima tek 2011. godine, tako da, nacekacemo se... Inace, meni to i nije neki horor, ali bas mi je lik onaj tip sa maskom na faci , onaj Ghostface :)

Jos malo, pa stize kod nas i Nightmare on Elm Street, , u Americi se vec daje, a kod nas mislim da bi trebao da stigne ovih dana, jer sam videla njegovu najavu kad sam bila u bioskopu pre nedelju dana...
Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=PEQnoIq4UFY&feature=fvst
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyTue 18 May 2010 - 9:05

JEEEEESSSSSSS........toliko sam ga cekao...valjda ce biti reklama na tv-u o premijjeri...moram da gledaaam!!! :)))) Pisi ovde svaku novost koju cujes,i ja cu!!! A sto se tice Vriska,ni meni nije nesto horor,vise vuce na triler,ali mi se svidja radnja svakog od delova,ta misterija oko ubice...Pre mozda oko mesec dana pisalo je da izlazi u novembru..evo sad i ja googlam,produzili snimanje na 2011.. :(((
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 8:11

Quote :
Pisi ovde svaku novost koju cujes,i ja cu!!!
Vazi, naravno :)
Evo, opet sam guglala i Nightmare on Elm Street je trebao da krene da se prikazuje u nasim bioskopima jos 13. maja :( A, vidi koliko kasni sad... Recimo, jesi cuo za onaj film My Bloody Valentine? za rimejk, u Americi se davao jos pocetkom 2009., a kod nas je tek sad u bioskopima :( Mislim, dok stigne nesto do nas, uhhh...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 8:16

Nisam cuo da ima kod nas u bioskopima(mY BLOODY VALENTINE)....Ali sam ga gledao 10-ak puta...skinuo sam ga jos kad je izasao...smorio me je...ali mnozda odem da pogledam jer je 3D
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 8:39

To ti kazem, mnogo je bolje gledati horor u bioskopu, efekti, pa se svi trzaju u isti mah, hehehe... Ja cu verovatno za vikend ici da ga pogledam...
Da li gledas seriju Harper's Island?
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 8:58

Ne gledam...na kom je kanalu? I ako moze ukratko sinopis..:))

Last edited by FanSte Pall Mall on Wed 19 May 2010 - 8:59; edited 1 time in total
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Da li volite horore ? Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 8:59

Onako... Ljudi, moj zivot je horor...
Malo bi bilo previse da obozavam i da ih gledam na tv-u ili u bioskopu...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 9:04

Jbg...ma svima nam je na neki nacin zivot horor..u odredjenim trenucima...ali zato postoje FILMOVI,SERIJE,EMISIJE...ITD..koji nam pomazu da bar na sat-2 zaboravimo na sve... :O:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 9:51

obozavam ih
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 10:06

Koji su ti omiljeni?
Back to top Go down
Tea Peregrin Bormann
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Tea Peregrin Bormann

Broj postova : 79

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyWed 19 May 2010 - 10:32

Ne!!!
Back to top Go down
Weisse-Engel
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
Weisse-Engel

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyThu 20 May 2010 - 5:15

Quote :
Ne gledam...na kom je kanalu? I ako moze ukratko sinopis..:))
RTS1 nedeljom u 23h
http://www.rts.rs/page/rts/sr/%D0%A0%D0%A2%D0%A1%20%D0%9F%D0%A0%D0%95%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%92%D0%89%D0%90/Filmski%20program/story/551/Uskoro/554271/Harperovo%20ostrvo.html
Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=aNoQM8jH75o

Gledaj obavezno, serija je fenomenalana! Al, nazalost ima samo jednu sezonu sa 13 epizoda... Nisam sigurna do koje su stigli ovi na Prvom, mozda do sedme, a ja mislim da sam pocela da je pratim od trece i navukla sam se odmah!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyThu 20 May 2010 - 5:22

da!!!!
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? EmptyThu 20 May 2010 - 14:14

Jaoo...moracu da pocnem da pratim....!!! Dobro si mi rekla..:)))
Back to top Go down
Sponsored content

Da li volite horore ? _
PostSubject: Re: Da li volite horore ?   Da li volite horore ? Empty

Back to top Go down

Da li volite horore ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next