| Komentari serije 1001 noc ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Ancii ((: ^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 76 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 8:56 | |
| slazem se. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:08 | |
| Jel zna neko sta ce dalje biti? |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:08 | |
| moje misljenje o ovoj seriji se stalno menja...neke epke su jako uzbudljive a neke dosadne.... :n: |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:18 | |
| - Quote :
- moje misljenje o ovoj seriji se stalno menja...neke epke su jako uzbudljive a neke dosadne.... :n:
Ja poludim od silnog grljenja i držanja za ruke! Aman ljudi poljubite se bar na cmok ako ništa drugo! Ako se već vole i tako to )) Ovako me jedino smara cela priča oko Ali Kemala :B: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:28 | |
| |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:41 | |
| smara takodje...nikako ne mogu da podnesem onu njegovu bivsu zenu :S |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:43 | |
| Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako sam se iznervirala :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 9:44 | |
| |
|
| |
SNooPy89 TVNovele Novi član
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 12:24 | |
| - Quote :
- a kako ce ona da sazna istinu??
Pa Onur ce da sazove konferenciju za novinare i Sheks ce na televiziji videti to. Bice joj krivo sto je tako postupila prema njemu. Odlucice da ode kod njega. Medjutim (koji baksuz) njemu ce valjda neka zena da bude tu (mislim psiholog, nisam sigurna) i ona kad bude videla dve case sa vrata, naljutice se i oticice (kobila, opet nije trazila objasnjenje) - Quote :
- Jel zna neko sta ce dalje biti?
tek u 39 ce se pomiriti (ima da se nacekamo). Onur ce da kulira Seherezadu, Peride ce da je zavoli kao cerku, cak se pokusati da je pomiri sa sinom. Sad ce onaj kreten Kerem da raskine sa Benu, ova ce opet da se napije i izbice pozar u stanu. Jedva ce je izvuci. Ali Kemal se vraca kuci, jer mu je zena bolesna (rak materice), ali ce deca da se drugacije ophode prema ocu. Kerem ce da se nabacuje Seherezadi, ova ce popizdeti zbog toga. To bi bilo nesto ukratko i najvaznije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 20:35 | |
| Joj koja kretenka je Seherzada... Stvarno me nervira, mada bi sve mi mozda tako reagovale, ali kad shvati da je pogresila pa ga potrazi, i opet pobegne za sta za nista.. Preteruje i ona... Kerem me strasno nervira... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Thu 20 May 2010 - 21:05 | |
| preteruje ona mnogo..a kerem.idiot -.- p.s.hvala puno za prepricavanje ) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 0:27 | |
| Kako li će se Benu ponašati kad vidi da je budala Kerem pomogao Šeherezadi da pomogne? Ko zna, možda ga jadna bude i podržavala :n: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 1:19 | |
| I ona me nervira, ja bih ga pljunula Nervira me sto se onako ponasa prema benu, a ona tako fina prema njemu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 1:30 | |
| - Quote :
- Kako li će se Benu ponašati kad vidi da je budala Kerem pomogao Šeherezadi da pomogne?
Za sve koji su se pitali šta je pisac hteo reći, ovde gde piše pomogne trebalo je pisati pobegne Ma neću se nerviram oko serije, kad će oni svi srećni da budu na kraju )))) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 5:19 | |
| heheh ee tako se i ja tesim :DDD |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 8:05 | |
| Gledala sam tri epizode... Serija je extra... Seherezada je mnogooo lepa... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 8:41 | |
| |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 8:50 | |
| Slazem se da je Seherezada lepa........... Ali malo mi je glupo da Seherezada tako ode,ali sve jedno morali su nesto da smisle jer nisu mogli da se vencaju odma na pocetku,vencace se negde pri kraju serije....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 8:54 | |
| benu je sad pocela da me nervira :@ zasto nista nije rekla Seherezadi za Kerema? Nista je nije pitala...kao da je naivna, ne zna da se bori :S |
|
| |
Broj postova : 472 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : http://tvnovele.motion-forum :)))
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 8:57 | |
| - Quote :
- vencace se negde pri kraju serije.......
Za devet epki se mire, posle ce biti zajedno jedno vreme, ona ce cak ostati trudna i na vencanju ce da je neko otruje gde ce izgubiti bebu. Mada kao sto kazete, srecni ce biti na kraju ( a kraj mi se ne svidja bas....) |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 9:00 | |
| Znaci i ovu seriju pocinjem da pratim... :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 9:01 | |
| Samo neka se pomire koliko epioda ima serija? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 9:28 | |
| - Quote :
- Samo neka se pomire koliko epioda ima serija?
90, a posto kod nas daju pola, znaci 180. Sad je bila trideseta (odnosno kod nas 60). Do sledece godine ce da traje, kako su poceli :HY: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 9:30 | |
| Ma nema veze...gledacu do kraja bas mi se svidja serija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! Fri 21 May 2010 - 10:20 | |
| bas bzw.sto kod nas daju po pola..-.-..alii dobroo.obozawam seriju..hehe..onuur <333 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije 1001 noc ! | |
| |
|
| |
| Komentari serije 1001 noc ! | |
|