REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 _
PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyFri 14 May 2010 - 20:37

PA da...za mesec dana mozda.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyFri 14 May 2010 - 21:25

Sta krece posle Mi pecado? Llena de amor?
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyFri 14 May 2010 - 22:49

Llena de amor je tek pocela snimanje i to ne je nemoguce...
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:09

Trebao bi El clon..jer je otkupljen...ali s pinkom se nikad ne zna...Duguju nam Dona barbaru,Mas sabe el diablo,NRPP........koje kupe prasinu u arhivi...a stvarno steta...
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:10

Nek puste Cs
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:16

Ne d'o lepi Bog!!! Ako mislis na Corazon salvaje :Spam:
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:16

Što?Pa bolje to nego MDA
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:18

Ma kakvi bolje...dosta mi je vise TELEVISE!!!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:20

Meni je Televisa soooper
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:22

Ja da se pitam,Televisi bih zabranio snimanje telenoveli...mislim da bi im vise lezali crtaci... ::D:
Back to top Go down
El Diablo
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
El Diablo

Broj postova : 1042
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 9:32

Meni je ovo sasvim pristojna serija,dosta razlicita od ostalih Osorijevih telenovela kojih su bili :POIU:
Kako god,i pored toga,serija je daleko od WOW.Daniela Castro i Sabien Moussier su strava,Maite je ok,ali ostali elenko je bas hororastican.
Back to top Go down
***Danna es mi Princesa**
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
***Danna es mi Princesa**

Broj postova : 14139
Godina : 27
Fan-gif : Alguien te mira

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySun 16 May 2010 - 22:50

odlicna serija
Back to top Go down
http://www.danna-garcia.com
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyMon 17 May 2010 - 9:28

PA nravno da je odlicna kada je tu Maite :)
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyMon 17 May 2010 - 10:44

xD ja msm da kod nas jos desetak epki i fin
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 1:39

A koliko ima kod nas?
Back to top Go down
Akaica
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Akaica

Broj postova : 455
Fan-gif : Maite mi diva!

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 3:07

Slazem se sa AnGel_Perroni....xDD

EDIT: Kod nas ima jos 25 epki..otprilike..xD
Ja msm..xD
Back to top Go down
http://mpwserbia.forumotion.net
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 4:15

Šta počinje posle ove serije?
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 5:56

S pinkom se nikad ne zna...ali ako cemo po logici,Dona Barbara,Mas sabe el diablo ili NRPP..koje kupe prasinu u arhivi...El clon bi kao trebao posle STNHP
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 5:58

Bilo bi lepo El Nombre del amor.U krajnjoj liniji Corason salvaje(pre Janes nego Gad)-tom logikom idem
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyTue 18 May 2010 - 6:03

eL nombe del amor,koliko znam,nije u arhivi...ali opet kazem S NJIMA SE NIKAD NE ZNA!!!
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyWed 19 May 2010 - 3:03

Moze neko da mi kaze sta je bilo juce? :) Kasnim...Jel se Lukresija razvela od Karmela?
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyFri 21 May 2010 - 7:42

Lukresija se jos uvek nije razvela od Caramela :(
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptyFri 21 May 2010 - 8:49

Jos?! Ajoj :( ako moze neko da mi kaze ukratko sta se sad desava?
Back to top Go down
-Jexy-
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
-Jexy-

Broj postova : 1818
Fan-gif : Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Satc_reading

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySat 22 May 2010 - 0:11

Nazalost, jos se nije razvela od Carmela...I Julian je otkrio da je Carmelo kriv za ubistvo Loreninog oca
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 EmptySat 22 May 2010 - 0:15

Šta ide posle ovoga?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije Mi Pecado ?   Komentari serije  Mi Pecado ? - Page 13 Empty

Back to top Go down

Komentari serije Mi Pecado ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 30Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Next