REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Zivot nije mirna luka - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AuthorMessage
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 _
PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 9 May 2010 - 10:41

Odlicno je, obozavam Saru.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 9 May 2010 - 10:44

Superiška
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

Broj postova : 1168

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 9 May 2010 - 10:54

Hvala!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 9 May 2010 - 10:55

Nema na čemu.
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyMon 10 May 2010 - 7:51

Epizoda 19 “Nesreca”

Nekad nam zivot postavi prepreku… Nekad, kad nesto zacrtamo, desi se nesto sto nas u tome spreci…. Zivot nije mirna luka… On je okean, u kome te talasi nekad odnesu daleko… daleko od svega, na mesto koje vidis prvi put u zivotu… Cunami moze da te zbrise… Vir moze da te proguta…. A zivot, sta on moze? Zivot moze da te unisti…

Lupe: Sara! Saraaaa!
Veronica: I ti je trazis? Mislila sam da je sa tobom…
Lupe: Ma nema je vec neko vreme….
Veroniuca: Pa gde li je?!
Lupe: Da nije….. ma ne…
Veronica: Sta?
Lupe: Nije vazno…. Pomislila sam da je otisla do….ali nije…..

Maks: Prokletnica!!!!
Covek: Ko?
Maks: Ona…. Pao….Patrisija!
Covek:Ko?
Maks: Jedna devojka.. Nije vazno… uostalom ko si ti da me ispitujes?
Covek: Izvinite… smem li da vas pitam ko vam je to uradio?
Maks (u trenutku besa): Paola!
Covek: Ne bih da se mesam, ali ona je mrtva…
Maks (shvati sta je rekao, pa pocne da se izvlaci): Kako mrtva? Paula mrtva?
Covek: Paola ili Paula?
Maks: Paula je upitanju!

Sara: Mozes li bar da mi kazes gde idemo?
Paola: Uredu… Pronasla sam nesto cudno u blizini jedne labaratorije, mislim da su te stvasri pripadale Ana Lusiji…
Sara: Ali otkud tako daleko?
Paola: Ne znam, zato sam te I zvala…

Iako nisu znale, bile su blizu sklonista mafije, Maks je to znao, mada je mislio da traze mafiju,… Bilo kako bilo, Maks se spremio…

Sara: zar nismo mogle autom?
Paola: Ma to je u onoj sumi… Vidis onu tamo…
Sarta: Cak tamo?
Paola: Pa nije toliko daleko……

Odjednom nailazi auto, covek otvara prozor I uperi pistol u Saru (misleci da je Paula)

Paola: Mene trazite! Ostavite nju!
Covek se uplasi kad vidi Paolino lice, jer je mislio da je mrtva, vozac u panici pokrene auto, ali pritom udari Saru, koja licem udara u staklo automobile. Sara pada na put, a auto odlazi….

Paola: Sara! Saraaaa1 (vidi jooj lice) Aaa! Sara!!!!!

Tri dana kasnije:
Sara je u bolnici, lice joj je unakazeno, svi su ocajni…

Sara : Necu vise da zivim!!! Neeeeee!
Veronica: Smiri se, molim te…. To moze da se sredi plasticnom operacijom…..
Sara: Stani malo….Znam ko moze ovo da mi sredi….

Maks: Sta ste uradili????????!!!!!!!!!
Covek: Zao nam je…. Ali to je bila Paola!
Maks: Ma moroni!!!! Sto mi niste pre rekli?!?!?!!??!
Covek: ali…
Maks (uzima noz sa stola): Ma nema ali! (nozem u srce pogadja jednog) A ti? Pricaj!
Covek: Sve je islo po planu, a onda se pojavila ona, Paola! A….
Maks: Dovoljno je! Slobodan si!
Covek: Hvala vam (okrece se)
Maks (puca ga pistoljem): Budalo nesposobna!

Veronica: Sara hoce da je prebace na jednu privatnu kliniku…. Zapisala sam kako se zove….
Franco: Uredu, ako ona tako hoce….

Kasnije tog dana:

Sara je prebacena u Horheovu “kliniku” (labaratoriju):

Sara: Mozes to da mi sredis?
Horhe: Da ali, trebace mi bar nedelju dana….
Sara: Nije vazno, ali zelim da izgledam isto kao pre!
Horhe: Pa moraces da cekas jedno dve tri nedelje, ali do tad mozes da nosis maksu…
Sara se setila da bi te tri nedelje mogla da iskoristi za konacnu osvetu, izgedace potpuno drugacije, on ce poverovati da je ona druga osoba….
Sara: Da li moxes da mi nabavis masku koja izgleda potpuno drugacije od mog lica?
Horhe: Da… Ali zasto bi to zelela?
Sara: Pa vreme je za konacnu osvetu!
Horhe: Ali, zar nije….
Sara: Ne, izgleda da se izvukao, ali ovog puta ce pozeleti da je mrtav…
Horhe: Ali kako ces da ostalima objasnis zasto nosis takvu masku?
Sara: Pred prijateljima I porodicom ne moram ni da nosim masku…

5 dana kasnije:

Sto dana je proslo od kako je Sara u Mexicu, svasta se izdesavalo, ali poslednji dogadjaj je bio stravican… Sara je bila u Horheovoj labaratoriji, lice joj je bilo operisano I za dva dana je trebalo da joj Horhe skine zavoje…

Sara: Prekosutra….
Horhe: Ali vec sam te upozorio da ces neke dve do tri nedeljeimati mali oziljak, koji ce vise liceti na ogrebotinu…. Ali kasnije ce sve nestati…
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyMon 10 May 2010 - 8:05

Ala je ovaj Maks ludak, ali svidja mi se njegov lik. Jedva cekam da vidim sta ce dalje biti sa Sarom.
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyMon 10 May 2010 - 8:09

Sara ce uraditi nesto sto ce Maksa povrediti vise od bilo cega drugog...
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyMon 10 May 2010 - 8:12

Ako ,zasluio je to.
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyMon 10 May 2010 - 8:20

Jedva čekam
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptyFri 14 May 2010 - 7:13

Extra je... Jedva cekam ostatak... :jupi:
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 0:16

Epizoda 20 “Maska ce se vratiti na lice”

Sara: Sigurno?
Horhe: Da!
Sara: Onda ok…..

Dve nedelje kasnije:

Sara je osmislila savrsen plan za osvetu, ustvari nesreca joj je dala ideju sa drugim likom… Ona izgleda isto kao pre…
Sara je u svojoj sobi, posmatra masku koja je u fioci… Stize joj E-mail od Huana: “Sara, sta kazes da se nadjemo negde na rucku?”
Sara:” Vazi! Moze negde oko 2?”
Huan:” Da! Hoces ……

Kasnije:

Sara: Cao! Izvini sto kasnim…
Huan: Ma nista…. Sedi… Konobar!
Konobar: Izvolite.
Huan:Za mene specijalitet kuce. Sara, sta hoces ti?
Sara: Isto.
Huan: Znas sta? Rucak je bio samo izgovor, zelim nesto da te pitam….
Sara:Reci….
Huan: Sara, zelis li da budes moja devojka?

Veronica (prica telefonom): Samo trenutak, neko kuca… (otvara vrata svoje sobe) Odkud sad pa ti?
Carolina: Moras da mi ….. (gubi svest)
Veronica: Karolina! Karolina! (zatvara vrata) Sta sad da radim? (nekako je stavlja na krevet) O Boze! Sta da radim? Znam! (uzima aceton) Hajde!
Paola (ulazi u sobu): Sta to radis?
Veronica: Pa…drugarici nije dobro…
Paola: Pa to vidim, ali sta radis sa acetonom? (uzima alcohol)
Carolina: uh, ko si sad pa ti?
Paola: Idem ja sad….
Veronica: Sta je sad sa tobom?
Carolina: Nista, samo nisam doruckovala…. Ustvari vec par dana nisam nista ni jela…
Veonica: A?
Carolina: Pobegla sam od kuce….Neznam sta da radim……
Veronica: Ako bilo kako mogu da ti pomognem….
Carolina: Ustvari I mozes…. Da li bi mogla da radim ovde kao kucna pomocnica?

Sara: Da! (poljube se)
Svi prisutni aplaudiraju…
Huan: Volim te Sara!
Sara: I ja tebe, mada sam to kasno shvatila….

Sutra:
Sara: Mozda sam pronasla svoju srcu, ali ja ne odustajem od osvete!
Horhe: Ali sta ces reci ostalima?
Sara: Idem na put, zbog snimanja, vec sam im rekla…
Horhe: a Huanu?
Sara: I njemu…. Idem uskoro…. Dvoumim se izmedju crne perike I crvene…

Nedelju dana kasnije:

Sara je otisla na “put” .
Sara sa maskom na licu, (maskom koja joj daje drugi indetitet) crnom perikom ulazi u neku zgradu…
Maks, je takodje nosi masku, ali masku koju nose lopovi, mafijasi…
Maks: Stoj (uperi pistolj u nju) Ko si ti?
Sara: Ja sam Paloma, dosla sam ovde da bih se pridruzila mafiji!
Maks: A kako da ti verujem?
Sara (Paloma): Moraces…

Malo kasnije:

Maks skida masku, u ogledalu posmatra unakazeno lice I telo, priseca se trenutaka provedenih sa Paolom, Sarom…. Odjednom pomisli na Palomu…
Maks: Paloma…. Neznam sta me tera da mislim na nju…. Dobro zgodna je I lepa, ali ja volim Saru….
Sara gleda svoju mafijacku sobu, ili sta je vec…. Uzima kofer I vadi peskir, bademantil…. A onda dolazi do svojih stvari…. Oblaci mini haljinu sa velikim dekolteom, carape, haltere… Ulazi u sbou u kojoj je Maks….
Sara (Paloma): Hej…
Maks: Paloma…. Izgledas…. (jedva izdrzi da ne kaze sexy) lepo….
Sara (Paloma): Stalno nosis masku, zasto?
Maks: uf…Duga prica…. Ali, ajde ispricacu ti…. Zabavljao sam se sa jednom devojkom, veoma lepom… njeno ime je Paola, naravno ona nije znala da sam mafijas I kada je to otkrila, htela je da me prijavi….

Veronica ulazi u Sarinu sobu, trazeci nesto u fioci pronalazi crvenu periku, deluje joj malo cudno, ali je ostavlja tamo gde ju je I nasla…

Paola: Dobar dan…
Horhe: Paola…
Paola: Sta je bilo, nesto ste neraspolozeni….
Horhe: Nedostaje mi Sara, ne znam sta da radim u labaratoriji bez nje….

Sara (Paloma): Uh, bas nezgodno…. Spalila te zivog kazes… Moram da priznam da se ja toga ne bih setila… Bas cudan nacin za osvetu…. Ali kako si ostao ziv?
Maks: Ne znam ni sam (u sebi pomisli) Sta je sa mnom, zar sam morao sve da joj kazem.. Ali ona izgleda tako….
Sara (Paloma): Hej….
Maks: Izvini, nesto sam se zamislio…. Mislim na Saru… Da li me jos voli….
Sara (Paloma): Ta Sara bas extra glumi u onoj seriji…. Ali kako se suska u vezi je sa onim biznismenom….
Maks (ozbiljno): A? Odkud ti to?
Sara (Paloma): Pa u novinama je izaslo…. Ali ona jos nista nije rekla…. Izvini, mislila sam da si je preboleo……
Maks: I ja sam to mislio…
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 0:19

Život nije mirna luka....sjajno...
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 0:25

hvala sto citas!
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 1:02

Epizoda 21 “Sara, Paloma? ” deo

Sara (sa maskom) lezi na krevetu I telefonira….
Sara (Paloma): Mozes da mi ucinis uslugu?
Horhe: Naravno!
Sara (Paloma): Mozes li da mi posaljes primerak onih nopvina u kojim je izasla prica u vezi Huana I mene? Zelim da se priblizim Maksu, da mi potpuno veruje…..
Horhe: A da das neki intervju u nekoj emisiji? Vec si rekla da si na putu… A mogla bi da izadjes na sat vremena das neki intervju…
Sara (Paloma): Ok…

Lupe: Ovo mi je cudno, ne lici na Saru….
Veronica: A pogadja j sta sam nasla u njenoj fioci… crvenu periku….
Lupe: Nisam znala da voli perike… I to crvene….
Veronica: I ne voli…. Nesto se desava sa njom….. a sad I ovaj put……
Lupe: I gde je otisla, nije mi rekla….
Veronica: Cudno, ali zaboravila sam da je pitam…. Poslacu joj poruku…. (salje joj poruku) sada cemo da saznamo…..(5 minuta kasnije) ne odgovara….
Lupe: Cimni je….
Veronica: Hajde javi se!
Lupe: Cekaj, cini mi se da zvoni….ovde!
Veronica: Da, stvarno (idu iz sobe I ulaze u Sarinu sobu) ovde!
Lupe: Definitivno se desava nesto cudno… ode na put a ostavi mobilni na sred stola…

Maks: Paloma stani! Ides negde?
Sara (Paloma): Da, idem da probam da nabavim pare, sem ako nemas nesto protiv…
Maks: Kako to da nabavis?
Sara (Paloma): Ma jedan prijatelj mi duguje, trebao je da mi vrati jos pre 2 meseca…. Neznam sto sam mu uopste I dala…..
Maks: Uredu…

Sara (Paloma) ulazi u javni wc, zakljuca se I presvuce se, masku stavi u torbu, kao I periku I haljinu, preko obuce pantalone I bluzu… Bez problema izlazi, jer nikog nema da je vidi…. Odlazi do studija u kome je predvidjeno snimanje emisije…. Snimanje pocinje, u emisiji komentarise uspesnost novele, kao I svoj privatan zivot…

Snimanje je zavrseno, Sara ulazi u wc I stavlja masku I skida pantalone I majcu, pare stavlja u gornji deo mrezastih carapa da bi delovala sto ubedljivije….Stavlja periku I izlazi kroz prozor….

Maks: Paloma, vec si se vratila?
Sara (Paloma): Kao sto vidis, da… I vidi sta jos (baca pare na sto)
Maks: Toliko?! Ti racunas I kamatu ili?! (nasmeje se)
Sara (Paloma): heh… pa vidi ja sam imala neke veze I mogla sam da izvucem povecu sumu novca, al’ su tog tipa ubili….
Maks: E sta ces… zivot je k****….
Sara (Paloma): Vala bas….

Veronica: Sta li se to desava sa Sarom?! Stvarno nisam navikla da se tako ponasa, ustvari trebalo bi da jesam, jer je ona ovakva jos od kako je dosla iz SAD… A I ja sam se cudno ponasala, mada jer sam skrivala zlocin…. Mozda je to upitanju…. Mozda joj Maks nije bio prva osoba koju je pokusala da ubije, hm mozda… mozda je prisustvovala nekom ubistvu…..hm….
Paola (ulazi u sobu): Izvini, samo sam htela da ti kazem da je vecera gotova…

Carolina: Hocu li ja ikad u zivotu biti srecna?! Dosta sam propatila, hocu li ikad biti srecna?
Paola (ulazi u kuhinju): Sta je bilo? Nesto nije uredu?
Carolina: Ma sve je uredu, sve osim mene…..
Paola: Zaboravila sam da te pitm…. Odkud ti znas Veroniku?
Carolina: Upoznale smo se pre par nedelja, ali smo veom a brzo postale dobre drugarice…..
Paola: Odakle si ti?
Carolina: Iz Mexico City-a, ali zivela sam u siromasnom delu grada… Nemam nikog osim
Alberte, zene koja me je odgajila…. Roditelji su mi poginuli u saobracajnoj nesreci, a ja sam nekako prezivela, usvojila me je Alberta, ona je tada zivla sa sestrom, ali ubrzo je njena sestra umrla I ona je ostala na ulici zajedno sa mnom…..

Sara (Paloma): Idemo il negde?
Maks: Gde mislis da idemo?
Sara (Paloma): Neznam.. Negde na veceru…ja castim!
Maks: Neka… icicemo neki drugi put…
Sara (Paloma): Drugi put mozda necemo imati pare… Hajde da iskoristimo priliku!
Maks: ah….Dobro, hajde (nasmesi se)..

Rebeca: Veronika, da li si zvala Saru? Meni se ne javlja…
Veronica izvadi iz fioke Sarin mobilni.
Veronica: Nije ni ponela mobilni, a kada sam bolje pogledala, nije ni mnogo stvari ponela…. A ovo sam nasla u njenoj fioci…(pokazuje periku) da li se smo meni cini da se ponasa cudno….
Rebeca: Pa ok to sa perikom…. Ali ovo sa mobilnim I stvarim je bas cudno… Ko zna gde li je otisla…..

Sara (Paloma) ulazi u kupatilo, zakljuca se,skida masku I stavlja je kraj lavaboa, kao I periku…. Iz torbe izvadi makaze I sprej za kosu u rozoj boji I stavlja ih na lavao….
Sara : Da vidim… (cita sta pie na spreju za kosu)”…boja se skida...”aha to je ovde... Pa boju mogu da skinem sa ovim, a mala promena frizure bi mi dobro dosla….
Sara makazama sece kosu I isecene pramenove baca u wc solju… Uzima sprej I farba kosu u roze…
Sara:Sta sam to uradila…. Ali dobro mi stoji… posle svega mozda se I stvarno ofarbam u neku ovakvu boju…haha sto da ne….
Uzima periku u ruke, jos jednom se pogleda u oglealo a onda uzima I makaze I periku sece na sitnije delove a zatim deo po deo ubacuje u wc solju I pusta vodu…

Maks: Paloma, jel ces skoro?
Sara na brzinu stavlja masku I izlazi….
Maks: Paloma?
Sara (Paloma): Svidja ti se promena?!
Maks: Odusevlajvas me sve vise svojm hrabroscu….
Sara (Paloma): Ooo pa hvala na komplimentu (u sebi) a ja sebe sve vise odusevljavam svojom glumom, mislim znala sam das am dobra glumica, ali ovo je savrsenstvo….
Maks: Pa idemo li?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 1:05

Soooper
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 1:10

hvala!
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:32

Da li da danas postavim jos jednu epizodu?
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:37

Da
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:43

Postavi Princess, pobogu. :jupi:
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:48

22 Epizoda “Sara, Paloma? 2 deo”

Rebeca: Da li si primetio da se Sara ponasa cudno?
Franco: Kako to mislis cudno?
Rebeca: Da li znas da je ostavila mobilni na stolu? A koliko malo stvari je ponela….
Franco: Na stolu? To bas ne lici na nju… sigurno nesto krije….
Rebeca: Ali sta? Brinem se da ne napravi neku glupost…..
Franco: Nije ona malo dete, zna ona da brine o sebi….. Ne vidim razlog da brines…
Rebeca: Tako sam I ja mislila….. Ali kad sam videla kako je hladnokrvno pucala u Maksa…. Ocekivala sam da u njenim ocima vidim strah, ali ne, ona je to uradila bez problema…
Franco: Pametna je ona, mislim da nece pokusati nesto…..
Rebeca: Mozda bas to I uradi…. Sta ako ga ubije?! Ne smem ni da pomislim na to….
Franco: Ne verujem… I da planira nesto da mu uradi, nece da ga ubije….mozda je nesto drugo upitanju….
Rebeca: Ali sta?...
Franco: Ne znam… ali mislim da nemas razloga da brines….. (zagrli je)

Sara (Paloma) I Maks se setaju ulicom, Sara (Paloma) je obucena provokativno, ima prekratku haljinu sa povecim dekolteom, a Maks ima tamne naocare I trenerku zakopcanu takoi da mu se ne vidi lice…
Sara (Paloma): Gde idemo?
Maks: Ne znam… Gde ti hoces….
Sara (Paloma): Pa mogli bi smo u neki kafic…
Maks: Hajde…

Sara (Paloma) I Maks su u kaficu, piju kafu I razgovaraju, odjednom Maksu skrene paznju emisija na TV-u…. To je upravo ona emisija u kojoj Sara prica o noveli “Sudbina”, ali I o svojoj vezi sa Huanom………..

Rebeca sedi u sobi I razmislja o Santjagu…
Rebeca: I posle svega, mozda bi trebalo da odem da ga posetim…..
Veronica (ulazi u sobu): Sta je bilo mama?
Rebeca: Razmisljam o Santjagu…
Veronica: O tom skotu koji je ubio Klaru I pokusao mene da ubije?!
Rebeca: Nemoj tako…. I posle svega mi je stalo do njega…. Trebalo bi da odem da ga posetim…
Veronica: Slobodno idi, ali bez mene….:-

Maks je bio besan zbogonog sto je cuo na TV-u pa je izjurio iz kafica….
Sara (Paloma): Maks! Cekaj! Zao mi je!
Maks: Ma nisi ti kriva… ali.z…uh!..(iz besa sutne kontejner) ja je vo…tojest voleo sam je….ne mogu da slusam….
Sara (Paloma):Znam (zagrli ga)….

Rebeca je otisla kod Santjaga u posetu.
Santjago: O tetka! Setila si se da dodjes!
Rebeca: Mozda nisam ni trebala da dolazim (okrene se, spremna da ode)
Santjago: Ne! Stani tetka…. Moramo da razgovaramo…

Mesec dana kasije:

Sara je bila u Mexico City-u na nedelju dana, ali se vratila na “odmor da nesto zavrsi”. Objasnila je da je mobilni zaboravila, a da je stvari kupila tamo… Ona se kao Paloma zblizila sa Maksom, on joj je u potpunosti verovao, voleo ju je, a ona se pravila da voli njega…. Sada je stavila rozu periku, a boju sa kose je skinula onim sadrzajem iz bocice….

Zivot nije miran luka, talasi te nekad ponesu… Mislis da je bolje ono sto prvo vidis… Kada nadjes svoj brod, nekad si u stanju da njime udavis druge brodolomnike, one koji su sad u istoj situaciji kao ti nekada… Pruzis im smestaj na svom brodu, a onda kad se najmanje nadaju, ti ih bacis u vodu…

Maks: Paloma!!! (prilazi joj I strasno je ljubi)
Sara (Paloma): Ljubavi!
Maks: obavila si ono sto si imala?
Sara (Paloma): Da… Kako si mi nedostajao!
Maks: I ti meni!!! (ljubo je)

Sara (Paloma) je u kupatilu, salje sms…

Maks I Sara (Paloma) su u spavacoj sobi… Maks je spusta na krevet I ljube se…Maks se skida, a zatim Sari (Palomi) skida haljinu …
Maks: Zelis li….?
Sara (Paloma):Da! (ljube se)
U spavacu sobu upada policija, upere pistolje u Maksa.
Maks: Sta je ovo?!?!?
Sara (Paloma)u donjem vesu ustaje I stane pored jednog policajca….
Maks: Paloma?!?!? (policajci mu stavljaju lisice) Paloma?!?!?!?
Sara (Paloma): Maks…. Lagao si kad si rekao da volis samo mene! Ti…. (skida masku I periku)….nas volis obe, a nijedna ne voli tebe! Obe te mrze!
Maks gubi svest, jedan policajac pita Saru da li je dobro, na sta ona samo klimne glavom….

Sutra:

Sara: Ljubavi!
Huan: Vec si se vratila?
Sara: Da, nisam ni imala puno posla, samo neke sitnice… ali to nije vazno, sad smo zajedno…….
Huan: Da, upravu si! (ljubi je)

Veronica I Jems su kod Veronice u sobi.
Veronica: Mislim da bi trebalo da ozvanicimo vezu, slazes se?
Jems: ako ti mislis da je to uredu…
Veronica: Mislim da bi trebalo…
Jems: Onda cemo to I da uradimo….

Nedelju dana kasnije:

Rebeca I Franco su u New Yorku zbog Rebecine modne revije, a Sara I Huan su u Akapulku kod Huanovih roditelja.. Vila je prazna, jer su Veronica I Jems odlucili da provedu par dana u Jemsovom stanu….

Carolina: Ovo je extra! Cela vila mi je na raspolaganju, samo da ode Paola kod prijateljice ili vec negde…[left]
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:49

Bravo
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 6:51

Drgo mi je sto ti se svidja!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 7:46

I MENI JE BAS SUPER...
Back to top Go down
Princess
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Princess

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 8:03

Hvala!
Back to top Go down
Guest
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 EmptySun 16 May 2010 - 8:03

NNC
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Zivot nije mirna luka - KRAJ   Zivot nije mirna luka - KRAJ - Page 4 Empty

Back to top Go down

Zivot nije mirna luka - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 6Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next