REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Moja desna ruka

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

Moja desna ruka - Page 2 _
PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyThu 24 Jun 2010 - 0:04

hari_95 wrote:
Pocela i na OBN
Uzas

:super: :super: ...obn jadan samo dokazuje da je definitvno propao
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Moja desna ruka - Page 2 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyFri 25 Jun 2010 - 4:31

::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D: ::D:
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyFri 9 Jul 2010 - 7:38

jos jednom moram da ponovim strava i uzas
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Godina : 30
Fan-gif : Moja desna ruka - Page 2 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyTue 27 Jul 2010 - 2:59

uros car wrote:
Glupost ziva.. Sta ona kao izigrava Rijanu, sve neke egzibicije glumi, dok je ekonomska kriza u svetu? Jadna Srbija u kojem ljudi nemaju da jedu, a ona trazi desnu ruku...

Slazem se...

hari_95 wrote:

Ova Seka je smaracica samo takva,onaj decko joj kao nekakvo pasce za njom,kao mutav..Seka kao prasica,mada glupsi su ucesnici sto su dosli na audiciju kod ove seljanke da ih ponizava...

E, onaj njen decko me zabrinjava...
K'o da nije normalan...
Tuta - muta...
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyTue 27 Jul 2010 - 3:08

::D: ::D: ::D: ::D:
jao jeco opisa :-))))))))))))
al stvarno je tako
Back to top Go down
Jelen@007
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Jelen@007

Broj postova : 10491
Fan-gif : Moja desna ruka - Page 2 Tumblr_m5qyisF85i1rw1osso16_250

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyTue 27 Jul 2010 - 3:40

*Flippy* wrote:
::D: ::D: ::D: ::D:
jao jeco opisa :-))))))))))))
al stvarno je tako

Nisam ni sumnjala da ce ti se svideti...
Mene su oborili Urosev i Harijev komentar...

:LaY:
Back to top Go down
♥..jeTza..♥
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
♥..jeTza..♥

Broj postova : 4818
Godina : 28
Fan-gif : Moja desna ruka - Page 2 Anlia-gif

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptySat 31 Jul 2010 - 9:31

Izgleda da sam jedina ovde koja je ovo gledala :P
Ja sam se zaljubila u Draska, pa zato :DDDDDDD
I bas mi zao sto je pobedio mutavi Vukasin, trebao je Drasko -.-'

Inace, ja nemam neko lose misljenje o Seki, okej je ona, svakako MNOGO bolja od JK..
Back to top Go down
Marina_92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marina_92

Broj postova : 83
Godina : 32
Fan-gif : Moja desna ruka - Page 2 Sexandcity_ins

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyWed 11 Aug 2010 - 10:08

Mene taj Veljko tako zivcira,uzas jedan.Najgore je sto taj covek nema posao nicim se ne bavi zivi na njen racun.Nesto glumi ide sa njom na snimanje svake emisije tako je i Mladen radio,ona izgleda voli samo takve koji se nicim ne bave samo trckaju za njom..Da je neki ostvaren i uspesan bio bi zauzet i to bi vec mogla da nazovem normalnim covekom a ne on koji jedino udara u onu vrecu i ide sa njom na nastupe.A jos mi je zasmetalo kad je ona jedanput krisom jela,on je uhvatio i poceo da se dernja-Ne smes da jedes,ne smes da jedes kao da je ucinila zlocin,mislim i Dr Feelgood kaze da se ponekad moze pojesti nesto slatko ili kaloricno ali umereno a ovaj ju je kreten uslovio da ne sme nista da jede 5 dana da bi opravdala tu situaciju.Kakva budala,bolesnik jedan.A najgore je sto Seka pita sve da li znaju sta je PR ili da li znaju engleski a pitanje je da li ona zna,u sta sumnjam.Ona ne zna ni maternji jezik pa govori:Ja bih,ti bih.A tek ono takozvano ucenje nemackog,imala tri casa da se pokaze,i aj zdravo kao naucila je nemacki.A izgovor joj je haotican.A da je smrsala,nije,samo ima dobar steznik!Videli ste je u trenerci,ista kilaza.Ona je niska i zdepasta pa uvek izgleda debelo.Drago mi je da je pobedio Vukasin,on je to jedino zasluzio pored Sanje,zato sto je jako profesionalan i pouzdan,ali sumnjam da ce se pored Seke usreciti,verovatno ce joj sluziti samo za hirove i istresavanje besa!
Back to top Go down
Dunja
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Dunja

Broj postova : 6774
Fan-gif : I am strange,but,what are you?????

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 EmptyWed 11 Aug 2010 - 22:02

Marina_92 wrote:
Mene taj Veljko tako zivcira,uzas jedan.Najgore je sto taj covek nema posao nicim se ne bavi zivi na njen racun.Nesto glumi ide sa njom na snimanje svake emisije tako je i Mladen radio,ona izgleda voli samo takve koji se nicim ne bave samo trckaju za njom..Da je neki ostvaren i uspesan bio bi zauzet i to bi vec mogla da nazovem normalnim covekom a ne on koji jedino udara u onu vrecu i ide sa njom na nastupe.A jos mi je zasmetalo kad je ona jedanput krisom jela,on je uhvatio i poceo da se dernja-Ne smes da jedes,ne smes da jedes kao da je ucinila zlocin,mislim i Dr Feelgood kaze da se ponekad moze pojesti nesto slatko ili kaloricno ali umereno a ovaj ju je kreten uslovio da ne sme nista da jede 5 dana da bi opravdala tu situaciju.Kakva budala,bolesnik jedan.A najgore je sto Seka pita sve da li znaju sta je PR ili da li znaju engleski a pitanje je da li ona zna,u sta sumnjam.Ona ne zna ni maternji jezik pa govori:Ja bih,ti bih.A tek ono takozvano ucenje nemackog,imala tri casa da se pokaze,i aj zdravo kao naucila je nemacki.A izgovor joj je haotican.A da je smrsala,nije,samo ima dobar steznik!Videli ste je u trenerci,ista kilaza.Ona je niska i zdepasta pa uvek izgleda debelo.Drago mi je da je pobedio Vukasin,on je to jedino zasluzio pored Sanje,zato sto je jako profesionalan i pouzdan,ali sumnjam da ce se pored Seke usreciti,verovatno ce joj sluziti samo za hirove i istresavanje besa!

:super: :super: :super:
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Moja desna ruka   Moja desna ruka - Page 2 Empty

Back to top Go down

Moja desna ruka

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2