|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Moja desna ruka Sat 20 Mar 2010 - 5:12 | |
| Najveća balkanska muzička atrakcija Seka Aleksić je u potrazi za ličnim asistentom! Možda „đavo nosi Pradu", ali Seka Aleksić nosi najglamurozniji osmeh na Balkanu. Iza tog osmeha krije se đavolski profesionalna osoba čiji dan traje duže od 24 sata. Zato je Seki Aleksić potrebna još jedna ruka. Desna!
U potpuno novom reality formatu, Seka u Srbiju donosi holivudski trend- ličnog asistenta! Serijal „Moja desna ruka" (MDR) pratiće život najpopularnije folk zvezde sa ovih prostora i njenu potragu za ličnim asistentom. Ona je tema svih tabloida, bez njenih pesama nema provoda, ona diktira modne trendove i daje lekcije iz humanosti. Ali, šta se zna o njenom privatnom životu? Gledaoci će, pored izbora njenog ličnog asistenta, imati priliku da vide i shvate kako zapravo izgleda život jedne muzičke zvezde. Od Sekinih nastupa do njenih najintimnijih trenutaka, šta je sve potrebno da bi postao i ostao velika zvezda. Prikazaćemo lice srpskog show biznisa. Kroz MDR, pored Seke, upoznaćemo i njene prijatelje i mnoge zvezde sa kojima ona sarađuje. Videćemo tajne muzičkog zanata, a prateći njen život gledaoci će moći da zaključe šta zapravo očekuje njenog budućeg asistenta.
MDR je eliminacioni takmičarski format. Kandidati za posao prolaze kroz niz prepreka i zadataka koje pred njih postavlja Seka. Oni će se nekad deliti u timove a nekada i samostalno rešavati zadatke. Sami zadaci će varirati od veoma ozbiljnih zahteva do iznenadnih prepreka kakve mogu da se očekuju samo od velikih zvezda kakva je Seka. Oni koji ispune zadatke ostaju u takmičenju, a neuspešnima sledi otkaz. U samom finalu gledaoci će dobiti šansu da odluče koji je od preostalih kandidata najviše zaslužio posao iz snova i titulu - Moja desna ruka. Kao nagrada za trud, sledi ugovor sa Sekom Aleksić i novi automobil na poklon pobedniku.
I dok svetske trendseterke svoje asistente gađaju pikslama, vazama i tiranišu ih do besvesti, Seka će pokazati kako se prave zvezde ophode prema svojim pomoćnicima. Ona je daleko od šefa iz pakla, a njena desna ruka mora da bude pravi anđeo.
STA MISLITE O OVOME? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Moja desna ruka Sun 21 Mar 2010 - 7:46 | |
| |
|
| |
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
| Subject: Re: Moja desna ruka Sat 3 Apr 2010 - 21:44 | |
| Moje mišljenje o ovoj emisiji na osnovu par minuta koje sam pogledala: bezveze je skroz, ne mogu da slušam Seku kako parla 1000 reči u sekundi, a i vidi se da je fejk sve. Ne planiram da gledam više, dovoljno mi je ono što sam već videla... |
|
| |
| Subject: Re: Moja desna ruka Sun 11 Apr 2010 - 1:07 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Da li je tačno ovo što piše u članku??? Nisam pratila emisiju, ali ako je ovo istina onda nju treba zabraniti!!! Edit: i kazniti i to novčano. Neka pukne jedno 10-20 hiljada eura pa da vidim da li bi se opet ovako ponašala :POIU: |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Moja desna ruka Sun 11 Apr 2010 - 6:23 | |
| malo sam odgledala, ono je skroz bezveze, najgora emisija koju sam gledala |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Moja desna ruka Tue 13 Apr 2010 - 7:35 | |
| Dno dna.. Seka je jedna umisljena prostakusa, i ne mogu da verujem da se Grand preselio i na Fox, uzas |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Moja desna ruka Tue 13 Apr 2010 - 10:16 | |
| Meni se showme svodja mada Seku volim i slusam. Ne svidja mi se jer se previse bahato ona ponasa, nekako prema onim jadnicma koji se prijavljuju, imam osecaj da ona nije takva nego glumi malo tu neku strogocu ... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Moja desna ruka Sat 17 Apr 2010 - 8:57 | |
| Uzas.Ne gledam ovu,Seka prvo treba da nauci da prica,pa tek onda da se pojavi neka emisija s njom! |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| |
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Moja desna ruka Sun 18 Apr 2010 - 0:38 | |
| Ja bi voljela gledati... Al kod nas nema... Seka mi je najbolja :r |
|
| |
zlatazoka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 967 Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 29 Apr 2010 - 6:52 | |
| Gledala sam par puta, ali mi nije bas nesto... |
|
| |
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 29 Apr 2010 - 6:54 | |
| Seku nikada nisam gotivio,ali sma malo ovo pogledao..Jedino sto mogu reci je UZAS!! Koja je to glupaca,mada su vece budale oni sto su se prijavili i trpe je da ih ponizava.... |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Moja desna ruka Sat 1 May 2010 - 8:47 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Meni se showme svodja mada Seku volim i slusam.
Ne svidja mi se jer se previse bahato ona ponasa, nekako prema onim jadnicma koji se prijavljuju, imam osecaj da ona nije takva nego glumi malo tu neku strogocu ... Slazem se...a i ucesnici su glumi...msm zasto se ponizavaju zbog gluposti. Kao da je Seka neka kraljica |
|
| |
Dulce Maria 95 TVNovele Novi član
Broj postova : 59 Godina : 29
| Subject: Re: Moja desna ruka Tue 4 May 2010 - 5:48 | |
| bruka i sramota za ovu zemlju.. :sleep: |
|
| |
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 20 May 2010 - 10:26 | |
| Izgleda da šou nije doneo očekivane rezultate, pa se odjednom završava )) - Quote :
Folk pevačica Seka Aleksić odredila je datum finala za svoj rijaliti ’Moja desna ruka’, pa je dan kada ćemo saznati ko je njen novi asistent prvi jun. Popularna Seka stavljala je svoje kandidate na razna iskušenja, a sada je preostalo osam takmičara koji se bore za posao Sekinog pomoćnika.
Poznato je da će se konačni izbor desiti u studiju televizije ’Fox’ i uz podršku obožavalaca popularne folkerke, ali se ne zna koliko će takmičara Seka izbaciti ove i sledeće nedelje, što znači da nije poznato ni koliko njih će stići u finale.
Aleksićeva je pre nekoliko dana pokazala i novu frizuru, po kojoj možemo zaključiti da joj je dosta ’Rijana’ frizure i da je odlučila da pušta kosu. Seka je nedavno najavila da se sprema na veliku promenu imidža i da će uskoro iznenaditi fanove svojom pojavom. Izvor: [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by benu :) on Tue 1 Jun 2010 - 9:54; edited 1 time in total |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 20 May 2010 - 10:32 | |
| zavrsava se...aleluja :ajmo: |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 20 May 2010 - 10:51 | |
| jedan komentar-UZAS!!!!!!!!! |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Moja desna ruka Thu 20 May 2010 - 21:56 | |
| Ja volim njene pesme... Stvarno su hitovi... U pocetku sam mislila da je ona pametna, ali kada je ona isprozivala majku JK sto je debela, shvatila sam da je skot... I ona je sama debela, pa nznm kako je tako nesto mogla da kaze... Show mi i nije nesto, odgledala sam jednu emisiju samo... |
|
| |
llili TVNovele Novi član
Broj postova : 263 Godina : 28
| Subject: Re: Moja desna ruka Fri 4 Jun 2010 - 8:51 | |
| Onako./.ok je..!! Ali mene ona uzasno nervira..!! |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Moja desna ruka Fri 11 Jun 2010 - 8:04 | |
| |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Moja desna ruka Sat 19 Jun 2010 - 9:50 | |
| NIsam ni gledala ovaj takorečeno šou Seku ne mogu očima da smislim... Ona me najviše nervira iz onog cirkusa Granda : : |
|
| |
**Mici** TVNovele Zavisnik
Broj postova : 587 Godina : 31
| Subject: Re: Moja desna ruka Tue 22 Jun 2010 - 10:00 | |
| Glupost ziva... hahahaha tu i tamo se gledala neku epizodu da se malo smejem |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Moja desna ruka Tue 22 Jun 2010 - 22:53 | |
| još jedna u nizu gluposti koje nam stavljaju u program |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Moja desna ruka Wed 23 Jun 2010 - 11:26 | |
| imala je veliku gledaonst.. ja sam se zacudio... |
|
| |