|
|
Author | Message |
---|
Danijela94 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2039 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 8:19 | |
| DA U PRAVU SI :12: ALI OK BAR PUSTAJU MSED.... |
|
| |
Akaica TVNovele Novi član
Broj postova : 455 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : МАРАКАНА СЕВЕР!!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 8:36 | |
| i danasnja epka je bila super^^ :D |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 8:58 | |
| |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 9:26 | |
| Jedino mi se nesvidja sto su je puno rastegli,sve ovo je moglo da bude u 3-4 epizode... |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 11:17 | |
| NAPOOOOKOON I NA PINK M D APOCNE KOD MENE AAAAAAAAAAAAAA YO MURIO |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 23:08 | |
| Ceek cek jel PINK M i PINK BH bude isto ili ??? |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Fri 16 Jul 2010 - 23:25 | |
| NE PINK M JE U CRNOJ GORI A PINK BH U BOSNI I HERCEGOVINI |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 1:58 | |
| msm da je pitala da li je isti program? jel počela na PINK BH? ja nisam gledala, ali msm da jeste??? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 3:31 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- msm da je pitala da li je isti program?
jel počela na PINK BH? ja nisam gledala, ali msm da jeste??? Nije, na PinkBH ima četiri serije: Charmed (Čini) - 19.00h (premijera) 11.00h (repriza) El Rostro de Analia (Anali) - 15.00h (premijera) 07.00h (repriza) Mi Pecado (Grešne duše) - 16.00h (premijera) 08.00h (repriza) Heridas de Amor (Slomljeno srce) - 17.00h (premijera) (nema reprize)PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. |
|
| |
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 3:34 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 4:42 | |
| A koga igra ona Marta iz Tormenta el en paraiso? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 6:17 | |
| - Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
jel počela na PINK BH? ja nisam gledala, ali msm da jeste??? Nije, na PinkBH ima četiri serije:
Charmed (Čini) - 19.00h (premijera) 11.00h (repriza) El Rostro de Analia (Anali) - 15.00h (premijera) 07.00h (repriza) Mi Pecado (Grešne duše) - 16.00h (premijera) 08.00h (repriza) Heridas de Amor (Slomljeno srce) - 17.00h (premijera) (nema reprize)
PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. Ispravka nije Heridas de Amor vec je Corason Partido kod nas :D aa sigurno ce nakon Anali pocet :D |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 6:23 | |
| Ko je onaj što održava imanje Valentininh roditelja? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 6:40 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
jel počela na PINK BH? ja nisam gledala, ali msm da jeste??? Nije, na PinkBH ima četiri serije:
Charmed (Čini) - 19.00h (premijera) 11.00h (repriza) El Rostro de Analia (Anali) - 15.00h (premijera) 07.00h (repriza) Mi Pecado (Grešne duše) - 16.00h (premijera) 08.00h (repriza) Heridas de Amor (Slomljeno srce) - 17.00h (premijera) (nema reprize)
PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. Ispravka nije Heridas de Amor vec je Corason Partido kod nas :D aa sigurno ce nakon Anali pocet :D Ako je posle Anali, ni ne treba da šaljem emailove Pinku, 15.00h je najbolji termin koji mi odgovara. A, inače, ovo je Heridas de Amor: [You must be registered and logged in to see this link.] . :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 6:59 | |
| pa da, ali ja nemam Pink BH... : : a i tebi odgovara, a nekima ne!
Last edited by ♥Diablita♥ on Sat 17 Jul 2010 - 8:16; edited 1 time in total |
|
| |
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 7:20 | |
| SERIJA JE SUUUUPER LUCERO Y FERNANDO COLUNGA NAJLEPSI |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 8:05 | |
| - Stefy wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. Ispravka nije Heridas de Amor vec je Corason Partido kod nas :D aa sigurno ce nakon Anali pocet :D Ako je posle Anali, ni ne treba da šaljem emailove Pinku, 15.00h je najbolji termin koji mi odgovara. A, inače, ovo je Heridas de Amor: [You must be registered and logged in to see this link.] . :S Pa znam da je to Heridas moja Jacky al nije ta serija na programmu :S jbt valjda znam sta gledam CP je glavna glumica je Danna Garcia Lamas :) |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 8:23 | |
| Serija je odlicna,stigo sam do 63 epizode. Jedva cekam kraj! |
|
| |
KATE TVNovele Zavisnik
Broj postova : 645 Fan-gif : Lokacija : Con Valentina Villalba y José Miguel Montesinos
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 8:38 | |
| DA I MENE BAS ZANIMA KRAJ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 9:52 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- pa da, ali ja nemam Pink BH...
:: a i tebi odgovara, a nekima ne! Izvini, ti si pitala za PINK, a ne za PINKBH, a ako se pitam, meni na PINK-u odgovara u 15.00h , a to što većina nema PinkBH i ne mogu da gledaju, nije moj problem. Uostalom, baš me briga, gledaću seriju i da menjaju i da ne menjaju termin, naći ću rešenje za to. - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Stefy wrote:
- Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. Ispravka nije Heridas de Amor vec je Corason Partido kod nas aa sigurno ce nakon Anali pocet Ako je posle Anali, ni ne treba da šaljem emailove Pinku, 15.00h je najbolji termin koji mi odgovara. A, inače, ovo je Heridas de Amor: [You must be registered and logged in to see this link.] . :S Pa znam da je to Heridas moja Jacky al nije ta serija na programmu :S jbt valjda znam sta gledam CP je glavna glumica je Danna Garcia Lamas Aha, ok, pa nisam znao. Ta serija se emitovala kod nas na FOX-u što znači da će i Perro Amor biti na PinkBH najverovatnije. Baš čudno da imaju sliku Heridas de Amor, a pustaju Corason Partido. :S No, je l' je bila neka od ovih serija na PinkBH poslednjih 3 godine: Pecados ajenos Madre Luna El Juramento El Cuerpo del Deseo La Mujer en el Espejo ? |
|
| |
~Bella~Callamidades TVNovele Zavisnik
Broj postova : 524 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con mi pareja perfecta Marselo i Lola <33333333333333
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 20:02 | |
| Serija je super,nije losa :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 22:19 | |
| pa kad igraju Lucero i Colunga, kako može da bude loša... :)) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Sat 17 Jul 2010 - 23:56 | |
| - Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- pa da, ali ja nemam Pink BH...
:: a i tebi odgovara, a nekima ne! Izvini, ti si pitala za PINK, a ne za PINKBH, a ako se pitam, meni na PINK-u odgovara u 15.00h , a to što većina nema PinkBH i ne mogu da gledaju, nije moj problem. Uostalom, baš me briga, gledaću seriju i da menjaju i da ne menjaju termin, naći ću rešenje za to.
- Stefy wrote:
- Stefy wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
PinkBH je uvek imao najbolje termine, nikada nisu puštali serije pre 15.00h . Ja čekam da tu počne MSED, pa ću gledati ako ne promene termin. Ispravka nije Heridas de Amor vec je Corason Partido kod nas aa sigurno ce nakon Anali pocet Ako je posle Anali, ni ne treba da šaljem emailove Pinku, 15.00h je najbolji termin koji mi odgovara. A, inače, ovo je Heridas de Amor: [You must be registered and logged in to see this link.] . :S Pa znam da je to Heridas moja Jacky al nije ta serija na programmu :S jbt valjda znam sta gledam CP je glavna glumica je Danna Garcia Lamas Aha, ok, pa nisam znao. Ta serija se emitovala kod nas na FOX-u što znači da će i Perro Amor biti na PinkBH najverovatnije. Baš čudno da imaju sliku Heridas de Amor, a pustaju Corason Partido. :S No, je l' je bila neka od ovih serija na PinkBH poslednjih 3 godine: Pecados ajenos Madre Luna El Juramento El Cuerpo del Deseo La Mujer en el Espejo ? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 19 Jul 2010 - 4:54 | |
| raskinula Vale sa Alonsom!!! vratila mu verenički prsten!!! |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari o seriji Mon 19 Jul 2010 - 4:59 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|