|
|
Author | Message |
---|
gira TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11689 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:37 | |
| uf da,al treba dočekat da ccea završi i onda možda krene sortilegio. ajme da nema interneta poludili bi hahahahah |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:40 | |
| |
|
| |
bombonicaDT TVNovele Redovan član
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:41 | |
| Pa jos malo i gotova je ccea |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:41 | |
| za hrvatsku pričamo:) tu je mc još trudna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:42 | |
| oko 60.epizode su tek stigli |
|
| |
Broj postova : 3932 Godina : 113 Fan-gif : Lokacija : Ako ti kazem moracu da te ubijem XD
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:44 | |
| A ok, kod nas je 170. i neka |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:57 | |
| kod mene na pink bih je neka oko 150 čini mi se..a jedva čekam da se završi ove epizode smaraju ubitačno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 1:58 | |
| Ma meni je to sve smesno koliko su ga rastegli... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 2:01 | |
| a bezveze kad je ona estafanija poludila tu su fino mogli napraviti kraj i to bi bilo solidno ovako ga razvukli ko žvaku.. zato sam ja za kraće serije iako mi bude žao što ne više kada je u pitanju dobra serija kao što je sortilegio |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 3:19 | |
| eto i ja sam odgledala zadnju epizodu...ima par stvari koje mi se nisu svidjele..uglavnom ono što je gira navela Alexovo plakanje zbog Brune nepotrebno,pa više je plakao nego Victorija ceremonija Maja manje-više mi se svidjela,Alexov šešir u tome mi je bio nepotreban baš mi je djelovao nekako out vjenčanje u crkvi previše ljudi...cijeli grad je došao i to jasno se čuje kada mj ide prema crkvi kako govore Jackyyy tako da trebalo to biti neko intimnije i nakraju ono kada se svi poklone i to mi je malo onako bzvz ali joj je vjenčanica predivna..hoću i ja onakvu e sad one baš baš zadnje scene na plaži e to mi je savršeno jedino bi izbacila one životinje,slonove i žirafe(nisam baš sigurna koja im je funkcija) Ali ovo je definitvno moja omiljena serija nakon dužeg perioda u potpunosti me osvojila i baš mi je žao što se završila...baš će mi nedostajati |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 4:10 | |
| U pravu ste zvjezdice i giro, i ja sam imala utisak da je kao vencanje Williama i Jacky, previse ljudi....I na kraju je glupo ispalo sto je Eric pobegao, o Katji i Liset ne znamo nista, ni koliko god je Maura osudjena, ne znamo da li je Rakel sa Robertom, potpuno su zapostavili ostale glumce i to je bas bezveze, i zato je trebalo da ima jos minimum pet epizoda da svima lepo posvete paznju........i ocekivala sam da prikazu posle nekoliko godina.........Steta ali u svakom slucaju OVO JE NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM GLEDALA U POSLEDNJIH 5 I VISE GODINA, UZIVALA SAM U SVAKOJ EPIZODI I BAS MI JE KRIVO STO SE OVAKO BRZO ZAVRSILA.....
A CULA SAM DA CE SORTILEGIO ICI POSLE MANANA ES PARA SEMPRE, SAMO DA JE TACNA INFORMACIJA.....TO CE ODPRILIKE BITI ZA 3 MESECA...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 4:23 | |
| pa da bas su zapostavili druge likove... ma samo da nam sortilegio dođe moozemo izdrzati i tri mjeseca |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 4:47 | |
| zar nije tebala da bude posle CCEA??? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 6:14 | |
| Posle CCEA ide Mas sabe el diablo, zato sto nece da puste dve Williamove serije uzastopno.... |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 6:50 | |
| ja bih bas bas volela da ova serija vec jednom dodje u Srbiju...valjda ce uskoro...ako je za 3 meseca...to nije nista...brzo ce to doci |
|
| |
gira TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 6:59 | |
| - nenalevy09 wrote:
- U pravu ste zvjezdice i giro, i ja sam imala utisak da je kao vencanje Williama i Jacky, previse ljudi....I na kraju je glupo ispalo sto je Eric pobegao, o Katji i Liset ne znamo nista, ni koliko god je Maura osudjena, ne znamo da li je Rakel sa Robertom, potpuno su zapostavili ostale glumce i to je bas bezveze, i zato je trebalo da ima jos minimum pet epizoda da svima lepo posvete paznju........i ocekivala sam da prikazu posle nekoliko godina.........Steta ali u svakom slucaju OVO JE NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM GLEDALA U POSLEDNJIH 5 I VISE GODINA, UZIVALA SAM U SVAKOJ EPIZODI I BAS MI JE KRIVO STO SE OVAKO BRZO ZAVRSILA.....
A CULA SAM DA CE SORTILEGIO ICI POSLE MANANA ES PARA SEMPRE, SAMO DA JE TACNA INFORMACIJA.....TO CE ODPRILIKE BITI ZA 3 MESECA...... da,zapostavili su neke glumce,slažem se... - zvjezdica wrote:
- eto i ja sam odgledala zadnju epizodu...ima par stvari koje mi se nisu svidjele..uglavnom ono što je gira navela
Alexovo plakanje zbog Brune nepotrebno,pa više je plakao nego Victorija ceremonija Maja manje-više mi se svidjela,Alexov šešir u tome mi je bio nepotreban baš mi je djelovao nekako out vjenčanje u crkvi previše ljudi...cijeli grad je došao i to jasno se čuje kada mj ide prema crkvi kako govore Jackyyy tako da trebalo to biti neko intimnije i nakraju ono kada se svi poklone i to mi je malo onako bzvz ali joj je vjenčanica predivna..hoću i ja onakvu e sad one baš baš zadnje scene na plaži e to mi je savršeno jedino bi izbacila one životinje,slonove i žirafe(nisam baš sigurna koja im je funkcija) Ali ovo je definitvno moja omiljena serija nakon dužeg perioda u potpunosti me osvojila i baš mi je žao što se završila...baš će mi nedostajati drago mi je što se slažeš samnom:) ma cure,ajmo mi bit carline nasljednice hahaha i same radit novele :o tome se radi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 7:02 | |
| Sto se mene tice vrlo rado :jupi: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 8:03 | |
| moze,moze...ja vas podrzavam... |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 8:38 | |
| SAD Sam odgledala zadnju epizoduuuuu, i nenormalno mi zao sto se zavrsilaaa.... bezveze mi je bilo ono vencanje onoliki ljudi i ono, ali zato ovaj zadnji deo ubija, kad su na ovoj plazi....za njega da ne pricam kakav je u onom belom odelu, a jos na plaziii....pa u pravu je Maura sto je sve ono radila, za onakvog coveka, ja bi pobila sve zivo....MJ vencanica je fantazijaaa, bas je bila slatka!!! sve u svemu, tuzna sam sto se zavrsila... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 8:51 | |
| a ko nije tuzan...meni je sad pored svih vasih komentara zao da gledam kad znam da ce se zavrsiti.... |
|
| |
Maja_bgd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 924 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 9:04 | |
| - Levy's girl wrote:
- a ko nije tuzan...meni je sad pored svih vasih komentara zao da gledam kad znam da ce se zavrsiti....
e upravo tako :srce: |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 11:21 | |
| ja sam tek sada odgledala kraj...prilično je bzvz,posebno ono vjenčanje po Majama i ono crkveno mi se nije svidjelo,pretjerali su sa onolikim svijetom,zadnje scene su fine,njih dvoje na plazi ali ovo prije mi se nije svidjelo |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 11:25 | |
| a da zaboravila sam malo mi je bezveze sto su Viki i Fernando ostali zajedno,trebao je biti sa onom doktoricom kada se vec pojavila a ona sa doktorom sve u svemu strasno mi je zao sto se Sortilegio zavrsio :007: zalosno je sto Corazon salvaje zamjenjuje Sortilegio |
|
| |
*Tasa-Will & David* TVNovele Pričalica
Broj postova : 5557 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : twitter.com/Tasabg
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 13:24 | |
| Ma meni je super sto su na kraju sa tim ljudima pokazali da je to serija, hehehehe i sto se nije zavrsila kao ostale...a sami kraj kada ono tce i kad je on podize cini se kao da su goli potpuno, hehehe... Inace ja sam sad oddgledala kraj jedva nekako, bas mi je krivo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 10 Oct 2009 - 21:49 | |
| - Quote :
- Inace ja sam sad oddgledala kraj jedva nekako, bas mi je krivo...
i ja isto.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|