REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije !

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next
AuthorMessage
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

Broj postova : 11689
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 2hci0jd

Komentari serije ! - Page 16 _
PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:37

uf da,al treba dočekat da ccea završi i onda možda krene sortilegio.
ajme da nema interneta poludili bi hahahahah
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

Broj postova : 7403
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 14y26xc

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:40

joj stvarno hehehe
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

Broj postova : 3932
Godina : 113
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 T4xumq

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:41

Pa jos malo i gotova je ccea
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:41

za hrvatsku pričamo:) tu je mc još trudna.
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:42

oko 60.epizode su tek stigli
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:44

A ok, kod nas je 170. i neka
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:57

kod mene na pink bih je neka oko 150 čini mi se..a jedva čekam da se završi ove epizode smaraju ubitačno
Back to top Go down
bombonicaDT
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
bombonicaDT

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 1:58

Ma meni je to sve smesno koliko su ga rastegli...
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 2:01

a bezveze kad je ona estafanija poludila tu su fino mogli napraviti kraj i to bi bilo solidno ovako ga razvukli ko žvaku..
zato sam ja za kraće serije iako mi bude žao što ne više kada je u pitanju dobra serija kao što je sortilegio
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 3:19

eto i ja sam odgledala zadnju epizodu...ima par stvari koje mi se nisu svidjele..uglavnom ono što je gira navela
Alexovo plakanje zbog Brune nepotrebno,pa više je plakao nego Victorija
ceremonija Maja manje-više mi se svidjela,Alexov šešir u tome mi je bio nepotreban baš mi je djelovao nekako out
vjenčanje u crkvi previše ljudi...cijeli grad je došao i to jasno se čuje kada mj ide prema crkvi kako govore Jackyyy tako da trebalo to biti neko intimnije i nakraju ono kada se svi poklone i to mi je malo onako bzvz ali joj je vjenčanica predivna..hoću i ja onakvu
e sad one baš baš zadnje scene na plaži e to mi je savršeno jedino bi izbacila one životinje,slonove i žirafe(nisam baš sigurna koja im je funkcija)
Ali ovo je definitvno moja omiljena serija nakon dužeg perioda u potpunosti me osvojila i baš mi je žao što se završila...baš će mi nedostajati
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

Broj postova : 1153
Godina : 34
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 Miradaspeq

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 4:10

U pravu ste zvjezdice i giro, i ja sam imala utisak da je kao vencanje Williama i Jacky, previse ljudi....I na kraju je glupo ispalo sto je Eric pobegao, o Katji i Liset ne znamo nista, ni koliko god je Maura osudjena, ne znamo da li je Rakel sa Robertom, potpuno su zapostavili ostale glumce i to je bas bezveze, i zato je trebalo da ima jos minimum pet epizoda da svima lepo posvete paznju........i ocekivala sam da prikazu posle nekoliko godina.........Steta ali u svakom slucaju OVO JE NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM GLEDALA U POSLEDNJIH 5 I VISE GODINA, UZIVALA SAM U SVAKOJ EPIZODI I BAS MI JE KRIVO STO SE OVAKO BRZO ZAVRSILA.....

A CULA SAM DA CE SORTILEGIO ICI POSLE MANANA ES PARA SEMPRE, SAMO DA JE TACNA INFORMACIJA.....TO CE ODPRILIKE BITI ZA 3 MESECA......
Back to top Go down
zvjezdica
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
zvjezdica

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 4:23

pa da bas su zapostavili druge likove...
ma samo da nam sortilegio dođe moozemo izdrzati i tri mjeseca
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 4:47

zar nije tebala da bude posle CCEA???
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 6:14

Posle CCEA ide Mas sabe el diablo, zato sto nece da puste dve Williamove serije uzastopno....
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 6:50

ja bih bas bas volela da ova serija vec jednom dodje u Srbiju...valjda ce uskoro...ako je za 3 meseca...to nije nista...brzo ce to doci :)
Back to top Go down
gira
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
gira

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 6:59

nenalevy09 wrote:
U pravu ste zvjezdice i giro, i ja sam imala utisak da je kao vencanje Williama i Jacky, previse ljudi....I na kraju je glupo ispalo sto je Eric pobegao, o Katji i Liset ne znamo nista, ni koliko god je Maura osudjena, ne znamo da li je Rakel sa Robertom, potpuno su zapostavili ostale glumce i to je bas bezveze, i zato je trebalo da ima jos minimum pet epizoda da svima lepo posvete paznju........i ocekivala sam da prikazu posle nekoliko godina.........Steta ali u svakom slucaju OVO JE NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM GLEDALA U POSLEDNJIH 5 I VISE GODINA, UZIVALA SAM U SVAKOJ EPIZODI I BAS MI JE KRIVO STO SE OVAKO BRZO ZAVRSILA.....

A CULA SAM DA CE SORTILEGIO ICI POSLE MANANA ES PARA SEMPRE, SAMO DA JE TACNA INFORMACIJA.....TO CE ODPRILIKE BITI ZA 3 MESECA......

da,zapostavili su neke glumce,slažem se...

zvjezdica wrote:
eto i ja sam odgledala zadnju epizodu...ima par stvari koje mi se nisu svidjele..uglavnom ono što je gira navela
Alexovo plakanje zbog Brune nepotrebno,pa više je plakao nego Victorija
ceremonija Maja manje-više mi se svidjela,Alexov šešir u tome mi je bio nepotreban baš mi je djelovao nekako out
vjenčanje u crkvi previše ljudi...cijeli grad je došao i to jasno se čuje kada mj ide prema crkvi kako govore Jackyyy tako da trebalo to biti neko intimnije i nakraju ono kada se svi poklone i to mi je malo onako bzvz ali joj je vjenčanica predivna..hoću i ja onakvu
e sad one baš baš zadnje scene na plaži e to mi je savršeno jedino bi izbacila one životinje,slonove i žirafe(nisam baš sigurna koja im je funkcija)
Ali ovo je definitvno moja omiljena serija nakon dužeg perioda u potpunosti me osvojila i baš mi je žao što se završila...baš će mi nedostajati

drago mi je što se slažeš samnom:)

ma cure,ajmo mi bit carline nasljednice hahaha i same radit novele :o tome se radi
Back to top Go down
♥ nenalevy ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
♥ nenalevy ♥

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 7:02

Sto se mene tice vrlo rado :jupi:
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 8:03

moze,moze...ja vas podrzavam...
Back to top Go down
-Lili-
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
-Lili-

Broj postova : 7883
Fan-gif : Komentari serije ! - Page 16 Sabes2

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 8:38

SAD Sam odgledala zadnju epizoduuuuu, i nenormalno mi zao sto se zavrsilaaa.... bezveze mi je bilo ono vencanje onoliki ljudi i ono, ali zato ovaj zadnji deo ubija, kad su na ovoj plazi....za njega da ne pricam kakav je u onom belom odelu, a jos na plaziii....pa u pravu je Maura sto je sve ono radila, za onakvog coveka, ja bi pobila sve zivo....MJ vencanica je fantazijaaa, bas je bila slatka!!! sve u svemu, tuzna sam sto se zavrsila...
Back to top Go down
http://www.tvnovele.net/
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 8:51

a ko nije tuzan...meni je sad pored svih vasih komentara zao da gledam kad znam da ce se zavrsiti....
Back to top Go down
Maja_bgd
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Maja_bgd

Broj postova : 924
Fan-gif : Levyrroni

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 9:04

Levy's girl wrote:
a ko nije tuzan...meni je sad pored svih vasih komentara zao da gledam kad znam da ce se zavrsiti....

e upravo tako :srce:
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

Broj postova : 13400
Godina : 31
Fan-gif : http://b1110.hizliresim.com/11/10/7/3838.gif

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 11:21

ja sam tek sada odgledala kraj...prilično je bzvz,posebno ono vjenčanje po Majama i ono crkveno mi se nije svidjelo,pretjerali su sa onolikim svijetom,zadnje scene su fine,njih dvoje na plazi ali ovo prije mi se nije svidjelo
Back to top Go down
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 11:25

a da zaboravila sam malo mi je bezveze sto su Viki i Fernando ostali zajedno,trebao je biti sa onom doktoricom kada se vec pojavila a ona sa doktorom
sve u svemu strasno mi je zao sto se Sortilegio zavrsio
:007:
zalosno je sto Corazon salvaje zamjenjuje Sortilegio
Back to top Go down
*Tasa-Will & David*
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
*Tasa-Will & David*

Broj postova : 5557
Godina : 38
Fan-gif : Te amoooo!!!

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 13:24

Ma meni je super sto su na kraju sa tim ljudima pokazali da je to serija, hehehehe i sto se nije zavrsila kao ostale...a sami kraj kada ono tce i kad je on podize cini se kao da su goli potpuno, hehehe...
Inace ja sam sad oddgledala kraj jedva nekako, bas mi je krivo...
Back to top Go down
http://twitter.com/Tasabg
*Flippy*
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
*Flippy*

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 EmptySat 10 Oct 2009 - 21:49

Quote :
Inace ja sam sad oddgledala kraj jedva nekako, bas mi je krivo...

i ja isto....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije !   Komentari serije ! - Page 16 Empty

Back to top Go down

Komentari serije !

View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next