REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Amor y Odio - KRAJ

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

Broj postova : 9801
Godina : 33

Amor y Odio - KRAJ - Page 3 _
PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 14 Apr 2010 - 1:46

Odlicno, drago mi je sto se Paula ne da.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

Broj postova : 85

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 14 Apr 2010 - 4:44

22,Epizoda
Paula place izlazi iz Lukresijine sobe odlucna da ode u Spaniju i po cijenu smrti njene majke i da je nece nista sprijeciti da se bori za svoje snove. Paula u sobi paukuje se za Spaniju,ali telefon je prekida. Alehandro moli Paulu da neode u Spaniju ali mu ona govori kako je nista nece sprijeciti i da on ima djevojku i da ne zna zasto je uopste moli i prekida slusalicu.

Lukresija zove Sebastijana
Lukresija: Treba mi pomoc. Nesmijemo da dozvolimo da Paula ode u Spaniju.
Sebastijan: Sta treba da radim?
Lukresija: Kidnapuj je i pusti je za tri dana na slobodu. Ne smije da udje u taj avion!
Sebastijan: Nebrini. Unajmicu covjeka da je kidnapuje i samo mi moras reci otprilike kada ce biti na aerodromu.
Lukresija: Sutra cu ti sve reci prije podne.(prekida)

Sebastijan zove svog covjeka od povjerenja i govori mu da se nadju na isto mjesto kao i ranije da ima posao za njega. Sebastijan se nalazi sa njim i sve mu govori sta treba da radi.

Alehandro place zbog Paulinog odlaska,smislja na koji nacin da je natjera da ostane.

Fernando u restoranu na veceri sa Andrijanom. Andrijana mu obecava da ce mu biti vjerna i da ce stalno misliti na njega. Fernando joj takodje obecava kako ce joj biti vjeran i da ce je svakim danom zvati. Andrijana govori Fernandu da ga voli i da ne zna kako ce bez njega,ali on joj govori da ce izdrzati jer treba da se bori za svoje snove.

Sutra dan Natalija zove Paulu i govori joj da u sedam bude na aerodromu i da nekasni ni minut. Paula joj govori da nece kasniti.
Andrijana dolazi kod Paule
Andrijana: Jesi li spakovala sve sto ti je potrebno
Paula: Mislim da jesam.
Andrijana: kako ti je majka podnijela tvoj odlazak?
Paula: Nepitaj,pocela je tu da mi glumi.
Lukresija cuje sta prica Paula i ulazi u sobu.
Lukresija: Kako te samo nije sramota,ja umirem a ti govoris kako glumis. TI si rijesila da ides,pa barem mi reci kada kreces da znam da te negledam kada budes odlazila mrzim rastanke.
Paula: U 6 sati krecem iz kuce,u 7 moram biti na aerodromu.
Lukresija izlazi iz sobe i zove Sebastijana.
Lukresija: U sedam sati treba da bude na aerodrom u setr krece iz kuce.
Sebastijan: Ok,sve je spremno.

Par sati kasnije
Roberta: Kad glupaca odlazi?
Lukresija: KO kaze da odlazi! Hehehhe
Roberta: hahahha sta si smislila?
Lukresija: Nista,nego samo kazem.
Roberta: Ok! A bice nam bolje kad ode,barem cemo odmoriti.
Lukresija: A Nikolas?
Roberta: Nije jedini on koji je bogat. Imam sastanak u novoj firmi tj nasoj bivsoj.
Lukresija: Sta?
Roberta: Tamo cu da se zaposlim i da osvojim direktora. Cula sam da je bogat a i masu je lijep.
Lukresija: Nije losa ideja hehehheheh.

Andrijana zove Paulu
Andrijana: Gdje si?
Paula: E doci cu ja sama,idi ti ja cu taksijem.
Andrijana: ok,nemoj da kasnis.

Sebastijan: Jeli sve spremno.
Covjek: Jeste
Sebastijan: Nemoj nesto da upropastis.
Covjek: Nebrinite,sve ce biti uredu.
Sebastijan: Bolje bi ti bilo.

Paula stize na aerodrom,izlazi iz taksija. Na Parkingu nema nikog od naroda. Paula sama na parkingu,covjek joj prilazi iz ledja i udara je sledja. Paula se onesvjesti od udarca. Covjek je unosi u auto i odlazi.
Kraj 22,Epizoda

Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 14 Apr 2010 - 7:18

Odlicno, sta li ce sada biti???
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 14 Apr 2010 - 9:45

uros car wrote:
Odlicno, sta li ce sada biti???

hehehhe vidjeces. tu su na jednom forumu bas nagadjali
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyThu 15 Apr 2010 - 8:55

23,Epizoda
Nikolas stize na aerodrom.
Natalija:Gdje si do sada,cekamo te pola sata.
Nikolas: Isao sam po Andrijanu ali sam se prevario,otisla je prije mene na aerodrom.
Natalija: Jesi li vidio Paulu.
Nikolas: Ne.
Natalija: Jaooo sigurno joj majka neda da ide. Uhhh poludjecu od te zene. Vi morate da krenete bez nje,zao mi je ali ona ce doci drugim letom.
Nikolas: Uredu. Kada da je ocekujemo?
Natalija: Vidjecu.
Nikolas i Andrijana ulaze u avion. Andrijana zabrinuta za Paulu sto nije dosla, i boji se da joj se nesto lose dogodilo. Avion polako krece,a Nikolas odlazi do wc-a.

Covjek zove Sebastijana.
Covjek: Sve je zavrseno,djevojka je na mjestu na kojem smo se dogovorili. Vi cete je osloboditi kada budete mislili da je pravo vrijeme.
Sebastijan: Uredu,uplaticu novac na kreditnu karticu.
Covjek: Uredu. (prekida)
Sebastijan zove Lukresiju i saopstava joj da Paula nije usla u avion i Lukresija je presrecna. Lukresija se zahvaljuje. Sebastijan joj govori kako ovo moraju da proslave i poziva je da se veceras nadju u stanu.
Paula se budi zavezana u mracnoj prostoriji u kojoj nema svjetlosti osim sto kroz mali prozor prolaze blagi mjesecevi zraci,ne zna sta se desava,pita se sta joj se desilo. Polako se prisjeca kako je neko udario ispred aerodroma,shvata kako je trebala da ode u Spaniju i da se prije toga raspravljala sa majkom oko putovanja i sumnja kako je ona umjesana u otmicu kako nebi otisla.

Alehandro place sto nije zaustavio Paulu i govori kako nece izdrzati bez nje,a Fernando mu govori da ce proci brzo tih sest mjeseci.
Natalija ispred Pauline kuce i Lukresija joj otvara vrata. Natalija se svadja sa Lukresijom zbog toga sto se Paula nije pojavila na aerodrom i zahtjeva odmah da je vidi. Lukresija se pravi da ne zna o cemu se radi i govori kako je Paula otisla i govori kako je vjerovatno guzva u saobracaju i da nije stigla na avion. Natalija nevjeruje u Lukresijine rijeci i govori kako sumnja da su je zatvorili negdje i govori da ce je prijaviti nejavi li joj se Paula do sutra u podne.
Kraj 23,Epizode!
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyThu 15 Apr 2010 - 8:57

Odlicno, neka se sazna da je ta kucka naredila da joj otmu rodjenu cerku, Ekstra je Jovane, bas sam se pitao kad ce nova epka. Mnogo ti je dobra novela, svaka cast. :super: :super: :super:
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyThu 15 Apr 2010 - 12:55

hehehhe nisam sada bas htio da zakomplikujem stvari u noveli jer bi se i sam spetljao. a hvala drago mi je da ti se svidja

a cita li jos neko osim Urosa :D
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 16 Apr 2010 - 6:25

24,Epizoda
Natalija odlazi a Lukresija ostaje uplasena i razmislja sta da radi. Brzo obavjestava Sebastijana i govori joj kako se moraju rijesiti proklete profesorke. Lukresija govori da to nije pametno i da pusti Paulu veceras u ponoc i da je dovede ispred ulaznih vrata i govori mu da pazi da ga ne prepozna.

Andrijana je uspanicena u avionu plasi se za Paulu. Nikolas joj govori da ce biti sve uredu i da ce krenuti drugim letom sigurno.
Nikolas pomisli u sebi,jaooo kako je dosadna samo. Smorila me je,stalno prica jedno te isto. Dokle ce vise o tome.
Natalija razgovara sa direktorom plesne skole iz Spanije kako ce doci samo dva ucenika,a da jedna plesacica nece doci zbog nekih problema i da ce krenuti sledecim letom.
Kamila razgovara sa Alehandrom o njegovom ocu kako ga nema vec 6 mjeseci i da se boji da se nesto nije lose desilo. Alehandro govori kako ce biti sve uredu sa njim i da je on snazan covjek i da ce sve prezivjeti.
Kamila: Kako ti je u firmi sine?
Alehandro: Dobro,mislim da cemo uspijeti da podignemo firmu na noge.
Kamila: Naravno sine,ti si inteligentan. Sta mislis da prodas diskoteku i da nastavis sa ovim poslom?
Alehandro: Ne znam,vidjecu. Ako nestignem da vodim dva posla onda cu je prodati. Ali samo jednoj osobi.
Kamila: Ok. Sine,kako mi samo nedostaje tvoj brat. Od kada je nestao ni traga ni glasa od njega,a ti si za to kriv. Kako si mogao tako da ga ostavis.
Alehandro: Mama koliko puta da ti kazem da nisam kriv,kada sam se vratio nije ga bilo.
Kamila: Nisi trebao uopste samog da ga ostavis.
Alehandro: Dokada ces me kriviti za to.
Kamila: Dosta vise,necu vise da pricam o ovome.
Alehandro tuzan zbog Paulinog odlaska i prisjeca se kada je izgubio brata.

Sebastijan ulazi u prostoriju u kojoj je Paula. Veze joj oci i izvodi je iz prostorije. Dovozi je ispred njene kuce i ostavlja je ispred kapije odvezanu. Paula bijesna ulazi u kucu i doziva Lukresiju. Paula se svadja sa Lukresijom i govori joj kako joj ovo nikada nece oprostiti i da moze da zaboravi da je ima. Lukresija se pravi kako ne zna o cemu se radi i pita je sto nije otputovala,a Paula joj govori da ne glumi i da joj je dosta njenog licemerja. Lukresija je udari i govori joj da ne moze tako da razgovara sa majkom.
Kraj 24,Epizode
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 16 Apr 2010 - 7:57

I ova jos ima obraza da se folira? Kakva vestica. Nadam se da Paula nece vise dozvoliti majci da manipulise njom.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 16 Apr 2010 - 9:35

uros car wrote:
I ova jos ima obraza da se folira? Kakva vestica. Nadam se da Paula nece vise dozvoliti majci da manipulise njom.

heheheh vidjeces.
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 16 Apr 2010 - 10:07

Cekam zeljno novu epizodu. Odlicna je serija.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptySat 17 Apr 2010 - 7:43

25.Epizoda
Paula joj govori da moze da je tuzi zbog ovoga,ali da nece samo zato sto joj je majka.

Sutra dan...
Natalija dolazi kod Paule i njih dvije razgovaraju o tome sto se desilo. Natalija joj govori kako ce tuziti Lukresiju zbog otmice ali Paula je moli da neradi to jer ce biti samo gore. Natalija jedva pristane na to. Natalija joj govori kako veceras ima let i da moraju sa njim da krenu. Natalija srece Lukresiju u kuci i govori joj da veceras Paula ide u Spaniju i da ce doci po nju. Lukresija govori da nece Paula ici,a na to joj Natalija odgovori AKO NEBUS DALA PAULI DA IDE,TUZICU TE ZBOG OTMICE. Nataliaj odlazi,a Lukresija ostaje nervozna u kuci.

Paula se penje uz stemenice i srece Robertu.
Roberta: Vidi...gospodjica nije otisla,znala sam.
Paula:Roberta pusti me na miru.
Roberta: Jesam ti rekla da neces otici,a samo da znas Nikolas je moj i niciji vise,jel ti to jasno.
Paula: Ne,nije mi jasno. Sada me pusti da prodjem,zurim.
Paula prolazi a Roberta ostaje bijesna.

Alehandro u firmi i dolazi Sandra.
Sandra: Mogu li...
Alehandro: Sta ti trazis ovdje.
Sandra: Moju ljubav...(prilazi mu i sjeda mu u krilo i ljubi ga)
Alehandro pokusava da je odmakne,ali ne uspijeva. U tom trenutku ulazi Kamila i vidi Alehandra i Sandru i ispadaju joj papiri. Kamila pocinje da se dere na Alehandra kako je neodgovoran i govori mu da mu ovo nije javna kuca nego firma u kojoj je direktor.

Viktorija se svadja sa Sebastijanom kako je zapostavio i da nema vremena za nju. Sebastijan joj govori kako mu se smucila i da vise ne moze da dise od nje. Viktorija place,a Sebastijan izlazi iz vile i odlazi da se nadje sa Lukresijom.

Lukresija i Sebastijan razgovaraju i Lukresija mu govori kako profesorka hoce da je optuzi za otmicu Paule. Sebastijan joj govori kako netreba da brine,da ce profesorka biti uklonjena. Lukresija joj govori da nesmiju to da rade jer bi Paula posumnjala na nas i tuzila bi nas. Lukresija govori kako veceras Paula ide za Spaniju.

Alehandro saznaje od Fernanda kako Paula nije sinoc otputovala za Spaniju i govori mu kako veceras ima let. Alehandro mu govori da ce ici da je zaustavi.

Blizi se veče...
Natalija: Jesi spremna?
Paula: Jesam.
Natalija: Za 5minuta sam kod tebe.

Natalija i Paula stizu na aerodrom.
Malo kasnije Paula i Natalija se penju pokretnim stepenicama i nailazi Alehandro. Alehandro zove Paulu i moli je da ostane. Paula mu govori kako je bolje ovako i da zeli da ostvari svoj san i da nece odustati od Spanije. Paula silazi sa stepenica i ljubi ga. Paula mu govori da ga voli i odlazi na avion.

Kraj 25,Epizode
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptySat 17 Apr 2010 - 7:56

Super je, drago mi je sto je napokon otisla za Spaniju.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyMon 19 Apr 2010 - 6:58

26,Epizoda
Avion se krece,Paula place u avionu a Alehandro na aerodromu. Alehandro gleda kako se polako avion udaljava.
Par dana kasnije
Roberta: Kako je mirna kuca bez Paule. Pitam se samo sta li radi tamo,sta li onaj glupak radi. Kako ih samo mrzim kreteni jedni,platice mi za to kunem ti se...

Sebastijan i Lukresija u djakuziju razgovaraju. Lukresija pita Sebastijana sto se ne vjencaju,a Sebastijan od soka obara casu sampanjca,i govori joj kako to sada nije moguce. Lukresija pocinje da se dere i pita do kada ce da ceka.

Paula,Nikolas i Andrijana uvjezbavaju nove korake.
Natalija im prestavlja Silviju i Pedra i govori da ce i oni uciti sa njima ples. Pedru se odmah svidi Paula i odmah pocinje da razgovara o plesu i raznim stvarima. Andrijana komentarise kako je Pedro super gradjen,ali steta kada sam zauzeta. Nikolas joj goviri da to nista ne znaci da ne mora da mu bude vijerna. A Andrijana mu govori da nece da prevari Fernanda.Nikolas joj govori da je luda.

Dva mjeseca kasnije
Natalija: Jeste li spremni za koncert.
Njih petoro: Jesmo.
Natalija:Super. Na ovom koncertu cete zaraditi puno para,to je vas prvi koncert koji ce vam biti placen. Igracete 10koreografija.
Paula: Hocemo li imati vremena da se presvucemo.
Natalija: Hocete jer je program dobro napravljen.

Alehandro razgovara sa Fernandom
Alehandro: Sledece nedelje imam neki seminar u Spaniji u Madridu ako hoces mozes samnom,pa mozes vidjeti Andrijanu.
Fernando: i ti Paulu.
Alehandro: Ne,Paula me ne zeli,ne voli me. Da me voli ostala bi samnom.
Fernando: Nebudi takav,voli te ona,ali svako zeli nesto da zavrsi sta voli. Ona voli ples i hoce da uspije u tome.

Sebastijan govori Lukresiji kako Paula ima koncert i da bi bilo dobro da idemo da gledamo. Lukresija ne zna jeli pametno da ih vidi zajedno. Sebastijan govori da ide i Viktorija i da nece biti problema. Sebastijan govori da treba da naprave Pauli spektakl i da joj govore kako joj nikako neide. Sebastijan pita zasto toliko zeli da Paula neprati svoj san,a Lukresija mu govori zato sto je Nikolas zaljubljen u nju i da je to zabranjeno. Lukresija se uspanici kada to kaze i pita je Sebastijan zasto to kazes.
Kraj 26.Epizode
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyMon 19 Apr 2010 - 7:02

Odlicno, bas me zanima sta ce dalje biti.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyTue 20 Apr 2010 - 4:29

27.Epizoda
Par dana kasnije-Natalija priprema Paulu,Nikolasa i ostale za koncert. U tom trenutku Andrijana saznaje kako Fernando i Alehandro dolazi da ih gleda i govori da nekaze nista Pauli za Alehandra jer to treba da bude iznenadjenje i da ce pokusati da se pomire. Andrijana je presrecna,ali nikome ne govori razlog.
Alehandro razgovara sa Sandrom i govori joj da ide u Spaniju.
Sandra: Sta? Ne...nemozes otici kod one drolje.
Alehandro: Ne zovi je tako,prvo kreni od sebe.
Sandra: (udara mu samar) ako me vec smatras kurvom sto si samnom.
Alehandro: ne smatram te kurvom nego pretjerujes sa tim. Paula nije kurva i neidem da bi vidio nju nego idem na sastanak.
Sandra: Ma daj molim te,mislis da cu povjerovati u to. Odlazi,ne zelim vise da te slusam.....Napolje.
Sandra zalupi vrata za Alehandrom.Sandra razmislja kako da sprijeci taj odlazak...
Sandra: Da...to cu uraditi.....
Par dana kasnije
Sebastijan, Viktorija i Lukresija na aerodromu,ulaze u avion. Spremni su da krenu za Spaniju da gledaju Nikolasa i Paulu na njihovom prvom koncertu. Lukresija pomisli u sebi da treba da bude ljubazna prema Pauli da shvati da se promjenila.

Paula i Pedro razgovaraju o nastupu. Paula govori da je strah susreta sa njenom majkom jer je cula da dolazi.
Pedro ljubi Paulu a ona mu udara samar i govori mu da ne moze nista izmedju njih da bude jer voli drugoga. Pedro pomisli u sebi da ce je osvojiti kad tad.
Alehandro se pozdravlja sa Kamilom i Kamila mu govori da se cuva. Alehandro odlazi a Kamila ostaje sama. Kamila place jer joj nedostaje muz.
Alehandro i Fernando su spremni da krenu na aerodrom. Krecu i neshvataju da ih prati tamno auto.
Alehandro i Fernando ulaze u avion. Alehandro govori da nece pustiti lako Paulu i da ce je ponovo osvojiti...
Kraj 27,Epizode
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyTue 20 Apr 2010 - 5:12

Serija je sve bolja i bolja, svaka cast. Kad ce nova epka???
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 21 Apr 2010 - 5:20

28.Epizoda

Par dana kasnije Paulu hvata trema od koncerta i govori Andrijani kako ne zna hoce li moci da izadje pred toliko ljudi. Andrijana joj govori da ne moze sada da odustane. Paula prolazi kroz hol dvorane i vidi Alehandra sa Fernandom. Paula odlazi kod Andrijane i zapocinje svadju.
Paula: Zasto mi nisi rekla da je Alehandro ovdje?
Andrijana: Ko?
Paula: Nepravi se luda nego mi reci...(Andrijana cuti)...Odgovori!!!
Andrijana: Daj smiri se...
Paula: Necu da se smirim,zasto mi nisi rekla.
Andrijana: Ne znam zasto podizes toliku prasinu oko toga. Fernando me je zamolio da ti nekazem,a dosao je da te ponovo osvoji.
Paula: hahahahha on misli da cu opet poci sa njim. Hahahhaha on je lud ako to misli... a mogla si mi reci nisi trebala da krijes od mene to.

Alehandro i Fernando cekaju da pocne koncert. Alehandro jedva ceka da vidi Paulu,prisjeca se kada je upoznao... Alehandra gleda osoba koja ga je pratila cijelo vrijeme do Spanije.
Viktorija je masu ponosna na Nikolasa a Lukresija govori kako oni nemaju pojma o plesu jer je to najveca glupost na koju su mogli da krenu.

Koncert pocinje publika je odusevljena sa igracima.
Kamila saznaje kako se Manuel vraca sa broda i da treba da bude za manje od mjesec dana u Mexicu. Kamila je srecna jer ce vidjeti muza.
Dolazi na red Paula koreografija,Paula plese sa Andrijanom. Koreografija prolazi fantasticno,ples se zavrsava,Paula i Andrijana se poklanjaju a Alehandro ustaje i aplaudira im. Paula vidi Alehandra i gubi svijest. Alehandro se penje na svenu i pomaze Pauli. Alehandro govori da je voli i ljubi je.
Covjek: Platice mi za ovo kunem mu se. Proklet bio!!!
Kraj 28.Epizode
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyThu 22 Apr 2010 - 8:37

29.Epizoda
Fernando izlazi iz dvorane i ugleda poznatu djevojku. Krene prema njoj zbunjeno joj govori TI?
Sandra: Da,ja sam. Dosla sam da se uvijerim da me onaj gad vara,ali platice mi za ovo.
Fernando: Koliko sam ti puta rekao da on nije za tebe. (pokusava da je zagrli)
Sandra: Pusti me,svi ste vi takvi,gadovi. Piii,gadite mi se.
Fernando: Mislim da je bolje da odes odavde.

Lukresija: Hvala Bogu pa me niko ne zna ovdje osim vas. Kakvo sam ponizenje i da me onako ona moja smotana kcerka izblamira. Znala sam da je nesmijem pustiti a znala sam da ce se vucarati sa nekim.
Viktorija: Daj Lukresija normalno ja da djevojka u njenim godinama ima momka.
Lukresija: Da,ali ne da krije od mene. Platice mi za ovo,odmah ce da ide sa nama nazad u Mexico.

Alehandro i Paula u restoranu veceraju. Paula je veoma iznenadjena sto je Alehandro dosao da je gleda. Alehandro ustaje i kleci pred Paulu vadi prsten iz dzepa i pita je da se vjencaju. Paula iznenadjena ne zna sta da kaze... Paula pristaje da se uda za njega i odlucuju da se vjencaju za 4 mjeseca kada dodje iz Spanije.
Lukresija zove Paulu na telefon i prekida ih u poljupcu.
Paula: Reci,mama.
Lukresija: Moramo odmah da se vidimo. Da si za 15 minuta bila kod mene u stanu,jasno!
Paula: Dobro,doci cu...(prekida)... Ljubavi izvini,moram da idem. Mama hoce da razgovaramo. Sigurna sam da hoce da kritikuje.
Alehandro: Hoces sa tobom da podjem.
Paula: Bolje ne,samo ce jos gore da bude. (ljubi ga i odlazi)
Roberta drogirana sa grupom momaka,odlazi sa jednim i vode ljubav.

Silvia,Pedro,Nikolas i Andrijana u diskoteci. Andrijana zove Paulu da vidi gdje je i Paula joj govori kako mora da joj prica u vezi Alehandra i da ne moze da vjeruje. Paula govori Andrijani kako mora da ode do Lukresije i da odmah poslije toga dolazi u dikoteku.

Paula kuca na vrata Lukresijinog stana. Lukresija otvara vrata i cupa je za kosu.
Lukresija: kako te nije sramota da se onako ponasas na sceni(pusta joj kosu i udara joj tri samara)
Kraj 29.Epizode
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 23 Apr 2010 - 8:48

30.Epizoda
Alehandro govori Fernandu kako se zeni sa Paulom,a Fernando mu cestita i govori mu za Sandru. Alehandro ne moze da shvati kako je tako cura naporna i govori Fernandu da je najbolje da je otpuste jer ce je manje vidjati.

Lukresija: Samo kurve se onako ponasaju kao sto si se ti ponasala.
Paula: Mama,nemoj da me vrijedjas,a i danas su drugacija vremena. U kom ti svijetu zivis.
Lukresija: Briga me kakva su danas vremena,a spakuj se sutra se vracas samnom u Mexico.
Paula: Ja ostajem ovdje pa taman umrla i da znas udajem se.
Lukresija: Staaaa?
Paula: Dobro si cula,udajem se za Alehandra,volim ga a i on mene voli. Samo mi je zao sto sam ga napustila prije dva mjeseca.
Lukresija zbunjena dok Paula odlazi. Lukresija ne zna sta da radi i razmislja da li da kaze Sebastijanu za Paulu.

Paula odlazi u diskoteku i govori Andrijani sta se desilo sa Lukresijom. Andrijana govori da ta zena nije normalna. Paula prica Andrijani za Alehandra i govori svima da se udaje. Pedro malo povrijedjen,ali odlucan da se bori za Paulu.

Par dana kasnije
Alehandro se oprasta od Paule i govori joj da jedva ceka da se ponovo vide. Alehandro joj govori da je voli.

Prolaze dani,Alehandro se prihvata poslu u firmi,Paula plesu... Roberta saznaje od Lukresije da se Paula udaje za nekog nesposobnjakovica. Roberta odlazi kod ljekara i saznaje da je trudna. Roberta place i govori da ne zeli dijete.
Roberta upoznaje Alehandra u diskoteci Galactik i vode ljubav.
Roberta odlazi kod Alehandra i priznaje mu kako je trudna i da mora da je ozeni. Alehandro zbunjen ne zna sta da radi,svjestan da ce ovim razocarati Paulu.

Kamila saznaje da je Manuel ubijen i to govori Alehandru. Alehandro se kune da ce da ga osveti. Kamila place za muzem.

Tri mjeseca kasnije.
Alehandro: Za deset dana dolazi Paula a ja joj jos nisam rekao da cu postati otac. Ne znam sta da radim,volim je i ne mogu bez nje da zivim....Pa da,kako se toga nisam sjetio ranije. Djete ce svakako imati oca,ali cu ostati sa Paulom.

Paula razgovara sa Lukresijom
Paula: Mama,u sledeci utorak krecem za Mexico.
Lukresija: I dalje planiras da se udas za onog kretena?
-Mama on nije kreten,volim ga. A i zaposlen je tako da ga ne mozes smatrati onakvim kako ti hoces.
-Dosta je Paula,ako hoces da se vratis u ovu kucu odustani od te gluposti. I da bolje da ti sada kazem nego kasnije. Sestra ti je trudna.
-Molim
Paula iznenadjena time sto ce postati tekta.
Kraj 30.Epizode

Pitanja:

1.Kakva vam je serija?
2.Omiljeni lik?
Back to top Go down
uros car
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
uros car

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyFri 23 Apr 2010 - 8:51

Odlicna je serija, mnogo mi se svidja.

Od likova najvise volim Lukresiju i Robertu, prave su spletkarosice i lujke. A nije ni Paula losa, ne da da je majka kinji kako zeli.
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyMon 26 Apr 2010 - 6:10

31.Epizoda
Lukresija razgovara sa Robertom o Pauli.
Lukresija: Kada Paula dodje moras da joj se priblizis i nemoj da pomisli da si losa prema njoj nego da si se promjenila,da te dijete mjenja. Moramo da znamo njena kretanja i sl.
Roberta: Sto to?
-Pocela je da zaradjuje,a koncerti koje ona ima dobro se placaju,a plus je otisla u profesionalce. Trebaju nam pare
-Upravu si. A kasnije cemo je unistiti.
-Tako je.

Kamila: Tri mjeseca je proslo od ubistva tvog tate a jos se ne zna ko je ubica.(place) kada bi znala ko je ubica mislim da bi ga ubila sopstvenim rukama.
Alehandro: Mama smiri se,nemoj plakati. Moramo da se pomirimo sa tim da je mrtav. Nemozemo preko toga,a policija ce valjda da pronadje ubicu.
-Nadam se hoce,joooj Alehandro kako mi samo nedostaje.(Alehandro zagrli majku)
-Mama moram da idem u firmu. Cao

FERNANDO OTPUSTA SANDRU
Sandra: Staaaa? Nemozete mi to uraditi!
Fernando: Zao mi je,ali tako je rekao Alehandro a i ja se slazem sa tim. Treba da budes dalje od njega.
-Platicete mi za ovo. A posebno on odmah idem kod njega.(bijesno govori)
Sandra odlazi da trazi Alehandra a Fernando ostaje i diskoteci.
FERNANDO ZOVE ALEHANDRA
Fernando: Otpustio sam Sandru.
Alehandro: Super i kako je to podnijela...
-Lose. Otisla je nervozna,mislim da je kod tebe otisla.
-Jaooo samo bi mi ona sada trebala.
Viktorija: jedva cekam da vidim sina.
Sebastijan: Uskoro dolazi...Sada je ispunio ono sto je zelio.
Viktorija: Da,sada je vec veliki presac,mamin sin.
Sebastijan(u sebi): Hahahahha kada bi samo znala da on uopste to nevoli.
Viktorija: Sada kada je Manuel mrtav,sta ce biti sa firmom i Kamilom.
Sebastija: Ne znam jos nista. Nije nista zavrseno. Ali sve je sada nase,nikada nece saznati da je taj glupan bio moj brat hahahhahaa.

Kraj 31.Epizode
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyTue 27 Apr 2010 - 8:05

32.Epizoda

Alehandro u kancelariji i ulazi Sandra bez kucanja
Sandra: Kako si mogao(udara mu samar)
Alehandro: Sta pricas,o cemu ti pricas
-Znas ti dobro,prvo ono u Spaniji pa sada me otpustas.
-Sandra ja tebe nevolim,ti nisi za mene.
-Samo si se poigravao samnom,kako si mogao.
-Nisam se poigravao uopste i odlazi sada,nemam vremena za tebe.

Kamila u policiskoj stanici
Kamila: Dobar dan!
Inspektor: Kako vam mogu pomoci.
Kamila: Prije tri mjeseca mi je ubijen muz,pa da li je otkriveno ko je ubica ili nesto.
Inspektor: Odmah cu da provjerim(poslije par minuta)..... Zao mi je,nismo nista uspjeli da otkrijemo o tom slucaju,ukoliko nesto saznamo javicemo vam.
Kamila: Hvala. Dovidjenja.
Inspektor: Ispraticu vas do vrata...Dovidjenja.

Paula: za tri dana krecemo. Jedva sam docekala,jedva cekam da zagrlim Alehandra.
Andrijana: Hehehhe i ja Fernanda. Bas mi nedostaje. Cetri mjeseca ga nisam vidjela.
Paula: Ni ja Alehandra. Pitam se sta li radi sada...

Viktorija: Sine kako si,kada krecete?
Nikolas: Mama nemoj svako malo da me zoves,zauzet sam,jos uvijek ucim nije kraj.
Viktorija: Zovem te jer mi nedostajes puno.
Nikolas: Pa mozes izdrzati jos ovih par dana.
Viktorija: Kako si?
Nikolas: Mama moram da idem,cao...(prekida)
Viktorija place zbog Nikolasa.
Viktorija: Zasto je ovakav prema meni,kao da me mrzi.(cuje je Sebastijan)
Sebastijan: Ko te to mrzi.
Viktorija: Nas sin,nekad imam takav osjecaj.
Sebastijan: (povisenim tonom) I necudi me,kada si tako dosadna,svako malo ga zoves,nemoze da dise od tebe. Pusti ga na miru.
Viktorija: Pa nedostaje mi.
Sebastija: Pusti ga na miru...
Kraj 32.Epizode
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyWed 28 Apr 2010 - 5:53

33.Epizoda
U Spaniji je dodjela diploma. Natalija dobija diplomu za najboljeg profesora modernog plesa,a Paula za najbolju plesacicu godine.

Natalija: Cestitam ti,znala sam da ti to mozes i da me neces iznevjeriti. Svaka ti cast.
Paula: Hvala,a to zahvaljujuci tebi sam dovde dosla. A da nije bilo tebe pitaj boga sta bi bilo samnom,i sta bi mi majka uradila. Hvala ti jos jedno.
Pedro: Paula,izvini. Mozemo li da razgovaramo.
Paula: Reci.
Pedro: Molim te nasamo.
Natalija: Izvinite me...
Pedro: Ovaj....zao mi je sto moras da ides,ali nadam se da cemo se vidjeti uskoro. Molim te razmisli o tome da budemo zajedno,volim te,ne mogu bez tebe.
Paula: Pedro...
Pedro: Paula,ne govori nista(ljubi je
Paula: Pedro...ne,ja sam vjerena,trebam da se udam uskoro.
Pedro: Izvini.
Paula: ja tebe volim kao druga,nista drugo. Moram da idem sada. (Paula i Pedro se pozdravljaju) Zbogom...
Pedro place dok Paula odlazi
Pedro: Bices moja kad tad. Ako treba i ubicu za tebe.

Andrijana:Gdje si ti do sada. Zakasnicemo na avion!!!
Paula:Oprastala sam se od Pedra. Evo samo da uzmem stvari i idemo.
Andrijana: Pozuri.Uvijek ona mora da kasni uhhh.
Natalija: Opusti se,ima jos dva sata do aviona.
Andrijana: ja zelim i kafu tamo da popijem.
Natalija: Popicemo nebrini.
Andrijana je nervozna zbog putovanja.
Natalija: A gdje je Nikolas.
Andrijana: Otisao je da se pozdravi sa Silviom.
Natalija: Eto vidis da nije jedina Paula sto kasni,svakako bi cekali.

Alehandro: Danas Paula krece za Mexico.
Fernando: Da.
Alehandro: kako li ce podnijeti to sto cu postati otac.
Fernando: Ne znam stvarno.
Paula i ostali se ukrcavaju u avion. Avion polece i posto je kisa stvaraju se turbulencije. Andrijana pocinje da vristi i ostaje bez svijesti.
Kraj 33.Epizode
Back to top Go down
jovan_357
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
jovan_357

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 EmptyThu 29 Apr 2010 - 6:10

34.Epizoda
U Avionu nastaje guzva. Paula i Natalija se zabrinule za Andrijanu. Natalija uzima alkohol i pomocu njega se budi Andrijana.
Andrijana: Sta se desilo?
Natalija: jesi li dobro?
Andrijana: jesam.
Ljudi se u avionu smiruju. Avion stize u Mexico.
Alehandro ceka Paulu na aerodrom.

Lukresija: Danas dolazi Paula,moramos e drzati dogovora.
Roberta: Vazi. Hocemo li ici na aerodrom?
Lukresija: hahhaha ma ne,nju da docekujemo. Hahahhaha
Roberta: Pa treba da vidi da nam je stalo do nje.
Lukresija: Ma necemo,boli nas uvo hahahha.

Paula vidi Alehandra i trci mu u zagraljaj. Ljube se,Paula mu govori da ga voli i da nemoze bez njega(place)
Paula: Ljubavi,koliko je samo proslo. Nedostajao si mi puno.
Alehandro: I ti meni,volim te.
Roberta zove Alehandra
Alehandro: Halo
Roberta: Gdje si?
Alehandro: Na aerodoromu,sto?
Roberta: Pa treba da se vidimo,sta ces tamo?
Alehandro: Morao sam da docekam nekog partnera.
Roberta: Za koliko se vidimo?
Alehandro: Za pola sata.(prekida) Izvini ljubavi,moram da idem. Imam neki sastanak.
Paula: Ok,razumijem,nebrini nista. Kada cemo da izadjemo.
Alehandro: Ako hoces,veceras?
Paula: Moze,kod mene u 9 dodji.
Alehandro: Vazi....(u sebi) Ne mogu joj sada reci za bebu,jaooo sta sam joj napravio. Boze sta da radim (zasijaju mu oci od suza)
Kraj 34.Epizode
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Amor y Odio - KRAJ   Amor y Odio - KRAJ - Page 3 Empty

Back to top Go down

Amor y Odio - KRAJ

View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next