|
|
Author | Message |
---|
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 9 May 2011 - 6:35 | |
| Ja upravo ovih dana gledam "Sortilegio". Will mi je odličan u toj seriji, no nešto me muva u ovim prvim epizodama: neko brzinsko zaljubljivanje u nekog totalno nepoznatog... gledam ali mi ne liježe (moglo je biti puno bolje odrađeno). |
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 9 May 2011 - 11:22 | |
| Serija je SUPER!!! Samo me nervira sto Jose Maria stalno pizdi i place! Poludecu od nje! :-D |
|
| |
hollyss TVNovele Novi član
Broj postova : 442 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Tue 21 Jun 2011 - 22:13 | |
| Pogledala sam cijelu seriju i jedino što mogu reći da mi je cjelokupni dojam neki čudan, nešto mi se nije svidjelo, a ne mogu odgonetnuti što... |
|
| |
Heleny007 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 746 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : negde na zemlji...valjda
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 26 Jun 2011 - 8:52 | |
| Dok je Sortilegio bio na TV-u nista me nije privlacilo da ga gledam,i onda mi skoro dune da pogledam barem prvu epizodu na yt. i tako ja umjesto jedne odgledah 10-ak i ostala sam do nekih 3-4 sata ujutro gledajuci seriju,hehe.Sad sam trenutno na 60-oj epki,ma Sorti je zakon! |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 2 Jul 2011 - 10:58 | |
| - vesnac wrote:
- Najbolja je, kada bi je reprizirali ponovo bih gledala :Good:
ponovo ce je emitovati na DOMA TV (REPRIZA) |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 2 Jul 2011 - 12:03 | |
| Jao nemam taaj programm ubicu se :’(: :’(: Ja gledam na netu bez prevoda ponovo. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Sat 2 Jul 2011 - 23:25 | |
| Aaaajj hocuu i ja da gledam... :’(: Volela bih da izadje na DVD kod nas, ali nema nista od toga. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 2:33 | |
| Jooj bas je glupo ali baaaas :’(: aa bila je reklama da ce izac za DVD :’(: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 3:03 | |
| Jestee glupo. Da ce izaci na DVD? Kada, gde??xD |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 10:51 | |
| ja jedva cekam da pocne jer sam prije gledala preko neta a sad cu imati priliku gledati na TV .......Alex je najbolji lik koji je dosad glumio William iako nije ni za odbaciti ni Juan Miguel :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 10:56 | |
| Joj to sam citala u novinama nekim.
Aaali iskreno Alexa je naaajozbiljnije odglumio (: od svih uloga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 11:05 | |
| daaaaa slazem se Jacky : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 3 Jul 2011 - 11:53 | |
| A Jacky nju je suvisno komentarisat barem sa moje strane, serija puna ljubavi i strasti. Karla svaka ti cast za ovo (: Nadam se Levymontes u skorije vrijeme jos u nekoj noveli. |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 11 Jul 2011 - 6:56 | |
| Ja sam skidao seriju i imam na DVD. Nisam gledao bas redovno kada se prikazivala na Pinku , ali sam sada odgledao i serija je solidna... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Tue 19 Jul 2011 - 11:16 | |
| danas se je pocela ponovo emitovati na Doma Tv ... |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Wed 20 Jul 2011 - 7:21 | |
| Evo dns sam se odvanka nesto ranije vratila,pa sam pogledala Sortilegio. Iznova zarazena :burlon: :angel: David Zepeda,Jacky i Ana Brenda su mi predobri. Davidu nikako ne stoje uloge dobrica,nego zloca.Maria Jose jest da nervira mene kao lik,ali Jacky je tako dobro interpetira da je to nemoguce.Jedna od najkvalitetnijih glumica u Meksiku,da je Anahi glumila Mariu Jose,to ne bi bilo to,jest da je Anahi solidna glumica,ali Anahi bi bolje odglumila npr Mauru.Ijako ne volim Williama,ovdje mi je cak i super,mogla bi reci.Jasno se vidi da Williamu bolje pristaje Jacky nego Maite,ne znam,ijako su Leyronni slatki,ovi su rasturili u ovoj seriji. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Wed 20 Jul 2011 - 11:43 | |
| meni je preodlicno bilo danas kako Alejandro iskusava Mariju Jose i jos joj na kraju kaze sad znam zasto sam se ozenio s tobom sviđa mi se tvoj karakter .... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Wed 27 Jul 2011 - 1:57 | |
| Jooooooj daaa meni je ona scena kada ona bjezi od njega kao niz neku planinu on trci za njom zagrli je i poljubi aaa oboje placu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Sun 31 Jul 2011 - 11:52 | |
| a predivni su ali mi se jedino nesviđa sto su im scene u krevetu ono mi je previse za moj ukus |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Aug 2011 - 5:17 | |
| vala jeste serija je dobra ako ste gledali twitcamp sa wiliamom culi bi ste da uloga koja mu se najvise svidela bila je bas alehandro u sortilegiju i meni se tu najvise svideo iako su mi drugarice govorili da je bolji par levyroni ja mislim da je malo bolji levmontes |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Aug 2011 - 7:12 | |
| U ovoj seriji je pokazao koliko je napredovao kao glumac, u ovoj seriji mnogo bolje glumi nego u prethodnim... |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Aug 2011 - 8:17 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- U ovoj seriji je pokazao koliko je napredovao kao glumac, u ovoj seriji mnogo bolje glumi nego u prethodnim...
da upravu si |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Aug 2011 - 9:24 | |
| u to nema sumnje da je lim Alex najbolja uloga koju je imao i zato zalim sto te godine nije dobio nagradu za najboljeg glumca ....zasluzio je :Good: |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije ! Mon 1 Aug 2011 - 22:00 | |
| Pa dobro i sad dobro glumi u Triunfo del amor, zato je i dobio nagradu.... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije ! Tue 2 Aug 2011 - 0:42 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- Pa dobro i sad dobro glumi u Triunfo del amor, zato je i dobio nagradu.... :
ma da i nije dobro glumio ja bi mu dala samo za to sto je morao trpiti onog nazovi producenta MEJIU :jajaja: |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije ! | |
| |
|
| |
|