Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 11:23
ako su ninos ricos... onda užas :-/
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 11:53
e to bice=((ja ocu rbd la familia ili LTNVAC
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 11:56
RBD La familia sigurno nece pustiti...nadam se da ce biti neka dobra....
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 12:05
e biga je te silikonske loptice ko zna koliko imaju epki uzas
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 22:41
A mozda bude i Perro amor...hmm pojma nemam.
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 22:48
a neki kazu el clon =( a neki kazu nema sanse to ide posle mp ili na fox
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 22:49
Nezna se bash tacno...videcmo, ima jos malo do kraja.
benu :) TVNovele Zavisnik
Broj postova : 677 Godina : 34 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije ! Sat 3 Apr 2010 - 23:11
Ne verujem da će Foks otkupiti Klona, jer im se ne isplati da ga puste u ranim jutarnjim satima. Ne znam šta bi moglo biti ovo Silikonske lepotice :HY: da nisu ''Žene sa Dedninja'' sa promenjenim nazivom? Najavljivali su nešto da treba uskoro da počnu. Da se razumemo, ovo su moja nagađanja
Nego, kako je bilo odvratno ono sa Ulisesom u petak bljak
-Jexy- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1818 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : WiTh SeGuNdO cErNaDaS, tOrReS aNd MeSsI...^^:D
Subject: Re: Komentari serije ! Sun 4 Apr 2010 - 9:02
Da, bas je bilo odvratno...a nije mi jasno zbog cega toliko nagadjate umesto da sacekate 2 nedelje i vidite sta ce biti
Dayana TVNovele Novi član
Broj postova : 3 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : :-))))
Subject: Re: Komentari serije ! Sun 4 Apr 2010 - 12:02
Ma serija je extra...Aley je najbolji frajer u serijiiiii.....A Marija Hose najlepsa od svih....msm da u toj seriji ne bi trebao da glumi Ulises nzm njegovo pravo ime trebali su naci nekog drugoog umestoooo njegaaa..!!!!:-PPPPpPpPPpPpPppPp :-DddDDdDdDdd
Subject: Re: Komentari serije ! Sun 4 Apr 2010 - 21:51
Pogledaj koliko si puta napisala post za postom....nemoj vise da se ponovi, mogla si da koristis opciju edith. Za sada su obrisani.
"silikonske lepotice" ili "sin tetas no hay paraiso" (španska verzija) će od utorka 13.04 zameniti "sortilegio"... serija ima 43 epizode od 75 minuta...
Odlicno, ali to nije tema ovog topica. Dokle je stigao to Sortilegio ? Zavrsava se uskoro ... Lepo je kad serija nema mnogo epizoda, nego sve sazeto...
e kod nas jos puno pa karj=)XD da li ce maura oteti malog tonia ii ce nabosti mj na spric skim ce viktorija bi na krju a skim paula liset
Meni je malo zao sto sam mnogo epizoda propustila. Moje neke drugarice gledaju seriju i na pinku i na netu unapred i nemaju pojma o cemu se radi u seriji Samo zevaju u Willia ))
Ovo je odlicna serija, zasita jedna od boljih. Ne samo zbog Williama nego i uopste. Ja Jacky nisam volela do ove serije, u ovoj seriji je predivna, i svidjaju mi se kao par....