|
Author | Message |
---|
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Veliki Brat VIP Wed 3 Feb 2010 - 21:35 | |
| Pa ko gleda ) |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 4 Feb 2010 - 0:35 | |
| gledala sam samo jednu epizodu, i dobar je sastav ucesnika.... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 4 Feb 2010 - 2:01 | |
| Ukucani su UZAS zivi! era,bora,ona boki 423 sta je on uopste ne kontam musko ili zensko?onda lepa lukic UZAS!!! Ostali su eto da kazem ok! Navijam za Anu Bebic i Anabelu |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 4 Feb 2010 - 2:55 | |
| Hahaha, Hari kao po obicaju Ovaj, Bora, Era i Lepa nisu potrebni tamo ni malo. Boki mi je smesan te tako i zanimljiv kad se dotera covek, eheheh Bruka malo muskarce al sta ce se . Navijam za Anabelu. LILI gledala si jednu epizodu pa nije ti to Sortilegio Hehhe |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 4 Feb 2010 - 3:05 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Hahaha, Hari kao po obicaju
Ovaj, Bora, Era i Lepa nisu potrebni tamo ni malo. Boki mi je smesan te tako i zanimljiv kad se dotera covek, eheheh Bruka malo muskarce al sta ce se .
Navijam za Anabelu.
LILI gledala si jednu epizodu pa nije ti to Sortilegio Hehhe Da nista nisu trebali!Starci A Boki iritra glupan Hahaha LILI promasila temu : : |
|
| |
Lil`Mini`Mouse <3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 936 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Mon 8 Feb 2010 - 11:51 | |
| Ove godine su napravili uzasan izbor. Previse matorih ljudi,pogotovu muskaraca. Jedini koji valja je Mladen,a i on nije nesto posebno. Skroz su mi super Anabela i taj omrazeni,cuveni Boki. I naravno kao i svaki put ovi iz Emotiona dovode neke leve manekenke,cuvene modele(za koje niko nije cuo)... Glupost... Sta ces )) |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Tue 9 Feb 2010 - 5:34 | |
| Matori su odvratni...a navijam za Anabelu i Mladena. |
|
| |
Weisse-Engel TVNovele Redovan član
Broj postova : 4130 Lokacija : Lemuria
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 11 Feb 2010 - 11:40 | |
| Kako neko moze to gleda,nikada mi nece biti jasno.... I oni,kako se spustaju nisko,zarad malo slave i para,strasno,sramota ! |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 13 Feb 2010 - 1:04 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Hahaha, Hari kao po obicaju
Ovaj, Bora, Era i Lepa nisu potrebni tamo ni malo. Boki mi je smesan te tako i zanimljiv kad se dotera covek, eheheh Bruka malo muskarce al sta ce se .
Navijam za Anabelu.
LILI gledala si jednu epizodu pa nije ti to Sortilegio Hehhe hahhahah... uopste nisam ukapriala sta sam napisala. serije mi mozak popise...hihih zanimljivo je, mada se slazem sa ostalima da nekima nije mesto u kuci ali dobro! meni se najvise dopada Anabela i Divna , bar po onom sto sam ja gledala.... i volela bihh da Anabela pobedi |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 13 Feb 2010 - 3:15 | |
| I ja bih da Anabela pobedi... |
|
| |
Pompas.De.Poncho TVNovele Zavisnik
Broj postova : 709 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Vatam nekogaa...^^
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 13 Feb 2010 - 3:55 | |
| Ne gledam...Tako mi je dosadno to..=) |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: kuku meni kuku tebi Tue 16 Feb 2010 - 7:06 | |
| postede veliki brat dom penzionera izbacite one matore seljake
anabela i svabo napred |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Tue 16 Feb 2010 - 10:12 | |
| NIsam htela ni ove godine da gledam kao ni proslih ali sam uhvatila malo prve nedelje dok je Anee bila tamo.. Inace mislim da je to cisto zaglupljivanje i gubljenje vremena -.-' |
|
| |
~Brancica~ TVNovele Novi član
Broj postova : 48 Godina : 34
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Fri 19 Feb 2010 - 9:44 | |
| Gledam redovno... Nikoga od njih ne volim ali zanimljivi su mi jako... Boki 13 nije normalan Era me nervira ali bio mi je zanimljiv kad je ozvalio Lepu Lukic, umirala sam od smeha Drago mi je sto je Ana Bebic ispala, potpuno je nezanimljiva, nije on za takav show... Anabela i Mladen su mi preslatki i drago mi je sto su se smuvali Enu bih ubila koliko me nervira, ubrazena glupaca.... |
|
| |
MISA TVNovele Dizajner
Broj postova : 1894 Lokacija : Mystic Falls & New Orleans
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 27 Feb 2010 - 11:39 | |
| Anabela 2 mesto! : : : : : : : : : : |
|
| |
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 27 Feb 2010 - 11:42 | |
| zasluzio je pobedu svaba ....cestitam svabo |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 27 Feb 2010 - 11:51 | |
| Sta?Ovo se vec zavrsilo!?Ja sam mislila da ce duze trajati A odmah se znalo da ce Svaba pobediti,pa sve klinke poludele za njim... |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 27 Feb 2010 - 14:01 | |
| ne samo to nego je kupio moju tvoju generaciju sa ulogom svabe... |
|
| |
ika2904 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1178 Godina : 37
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 27 Feb 2010 - 21:59 | |
| mnogo mi je drago sto je Milan pobedio, potpuno je zasluzio pobedu jer je dobar, fin, kulturan, vaspitan i jako talentovan decko |
|
| |
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sun 28 Feb 2010 - 1:59 | |
| makedonci se nadali da ce boki da pobedi...bolje da naprave svog velikog brata nego kod nas... |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 20 Mar 2010 - 4:56 | |
| JA SAM NAVIJAO ZA SVABU... BAS MI JE DRAGO STO JE POBEIO... PORED SVABE FAVORITI SU MI BILI BOKI I LEPA |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Mon 5 Apr 2010 - 5:03 | |
| Ova sezona mi se svidela. . . Navijala sam za Bokija. . . Zato sto je bio najoriginalniji, barem u onim delovima koje sam ja ispratila. . . |
|
| |
zlatazoka TVNovele Zavisnik
Broj postova : 967 Fan-gif : Sase Kapora, Dulce Marie, Milana Stankovic, Sase Kovacevica...
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Thu 29 Apr 2010 - 6:57 | |
| Ja sam navijala za Svabu i naravno pobedio je...... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Veliki Brat VIP Sat 10 Jul 2010 - 5:52 | |
| glupost ipak pobednik je super |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Veliki Brat VIP | |