| Manana es para siempre na NOVOJ! | |
|
|
Author | Message |
---|
Nata TVNovele Novi član
Broj postova : 476 Fan-gif : Lokacija : SilvaLand
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 2:46 | |
| Presretna sam što ju je i Nova otkupila, i što sam još sretnija čini mi se da Nova neće sjeći epizode kao što je slučaj na Pinku! Jer u ovih 15 epizoda na Novoj vidjela sam dosta scena koje na Pinku nisu prikazali, upravo one dijelove koji su ključni da bi cijela priča dobila nekakav smisao! Na Pinku su samo prikazali kako je Franko došao na vjenčanje i Anibal ga predstavio kao direktora Power Milka,,,,a ništa ono, otkud on sad njega zna i tako to,,,na Novoj su sve to prikazali, kako je Franko došao u firmu, kako je s njima razgovarao, itd, Bilo je tako još dosta scena! I sad sam presretna i samo se nadam da poslije i Nova neće početi rezati epizode! |
|
| |
Barbara Greco TVNovele Novi član
Broj postova : 147 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : con mi Barby preciosa ;)
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 3:00 | |
| Ja obozawam owu seriju...nikad mi ne dosadi da epizode gledam ponowo i ponowo xDDD.....Ma Barbara je zakon!!!!A na Pinku je bilo to kada je on dosao u firmu i swe to...gledala sam neke epizode i na TV nova i ista je duzina trajanja....prikaziwali su swe scene kao i na pinku..... |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 4:10 | |
| Blago vama kad mozete da gledate ponovo...Ja se ne secam da je pink prikazao ti scenu u firmi ali iako to jeste,1000 drugih scena je isekao...Moglo se primetiti bezbroj puta...:/ |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 9:30 | |
| Nije prikazao ovo sa dolaskom u Lactos, je nešto malo, ali ne sve! Komentirala sam i sa prijateljicom koja isto prati seriju, i ona kaže da je na Novoj bilo dosta toga šta na Pinku nije! I ista je dužina serije, ali na Novoj piše da će biti 169 epizoda, znači to mi daje nadu da će je ipak prikazati kako treba! Čitala sam na jednom Forumu kako je i ona scena u kojoj su Fer i Franko bili zajedno snimljena u puno dužoj verziji nego što je prikazana! Ma na kraju krajeva, sjekli oni epizode ili ne,,,,definitivno je najbolja na svijetu! |
|
| |
Milos Colunga TVNovele Zavisnik
Broj postova : 631 Godina : 32 Fan-gif : fernando colunga Lokacija : tamo daleko
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 9:59 | |
| pink je od ove serije na pravio rezance od scena....serija je extra |
|
| |
Marko92 TVNovele Novi član
Broj postova : 330 Godina : 32 Fan-gif : Lokacija : Zacatillo
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sat 20 Feb 2010 - 22:39 | |
| - Tamara_LCF ♥ wrote:
-
- Quote :
- e ljudi ja nevjerujem da ce je pustiti i na hrt1...zato sto je vec na novoj...nikad nisu pustali tako...>=)
:POIU: ja se ipak i dalje nadam da ce pustiti i na hrt1...baaas bih volela da gledam ponovo...
Ja reklamu na pinku nisam ni videla,ali ova na rtl je extra! Nece ici na hrt1 vec posle CCEA ide MI PECADO |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Tue 23 Mar 2010 - 9:04 | |
| Hej ljudi,,ovo je malo glupo,,ahha,,al mi je to upalo u oko,,haahh! Ne znam jel još netko primjetio,,ali već je 45 epizoda a Franco Santoro još uvijek vozi auto bez registracijskih pločica,,ahahahah!! Mislim to su gluposti i sitnice,,al mislim da su scenaristi morali voditi računa i o takvim sitnicama,,ahahh! A i još jedna glupost,,,Fer je toliko voljela Eduarda i nanu Soledad,,,da poslije nije više mislim ni jednom otišla na njihov grob,,,to mi malo ne drži vodu,,hahahahah,,ali svejedno,,ostaje mi i dalje to najbolj serija,,,unatoč sitnim promašajima,,ahhaa |
|
| |
Amyicha TVNovele Novi član
Broj postova : 19
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sun 28 Mar 2010 - 5:53 | |
| a koliko ima epizoda ova serija. ja pogledam na novoj epizodu koju nisam pogledala na pinku. nata ja nisam niš skužila od ovog šta si ti rekla. hahaa sad ću se malo zagledati u francov auto haha |
|
| |
Tamara_LCF ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2340 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Sun 28 Mar 2010 - 10:32 | |
| Hhahaha Nato,dobro si primetila Ja se ne secam,nisam obracala paznju na sitnice Serija ima 169 epizoda,a poslednja ep.je specijal od 2 i po sata..Mada su na pinku rezali i skracivali pa je ispalo 160 epizoda |
|
| |
Amyicha TVNovele Novi član
Broj postova : 19
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Wed 31 Mar 2010 - 12:10 | |
| aha hvala.. baš me zanima kako će biti na pink-u bih oće isto tako rezati možda na novoj neće rezati |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Fri 2 Apr 2010 - 11:16 | |
| A šta ću Tammy, ahahha,,,već sam je gledala toliko puta, i na Pink, pa gledam na Novoj, snimam na video, skidala sa youtube,,,tako da sam sad već počela primjećivati sitnice i gluposti,,haaahahh |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Fri 2 Apr 2010 - 11:33 | |
| Haha, tako je to kad gledas nesto vise puta Dobra je serija, ali dobro ti je upalo u oko to da nije isla na grob ,,, lose |
|
| |
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Fri 2 Apr 2010 - 12:38 | |
| joj mene se cini da na novu sve serije nekako brzo idu=)omg |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Fri 2 Apr 2010 - 12:48 | |
| Ma Lady nije mi krivo, gledala bih je još 100 puta, haahah i iako mi je najbolja i najdraža, ali što više gledam nalazim dosta stvari u kojima su pogriješili! |
|
| |
Nata TVNovele Novi član
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Mon 5 Apr 2010 - 9:51 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Haha, tako je to kad gledas nesto vise puta
Dobra je serija, ali dobro ti je upalo u oko to da nije isla na grob ,,, lose Moram se ispraviti,,haah,,danas na Novoj je Fer bila kod Soledad i Eduarda na grobu, ali ja sam na to zaboravila, haahh,,ali mislim da poslije toga više nije ni jednom,,ali ajde,,bolje ikad nego nikad,,hahah |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! Wed 10 Nov 2010 - 21:44 | |
| a mene budalu tak serija zivcirala, a sad bi gledo za sve na svijetu....i sad gledam na spanjolskom ;) |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ! | |
| |
|
| |
| Manana es para siempre na NOVOJ! | |
|