REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Manana es para siempre na NOVOJ!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

Broj postova : 476
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Renatayjeronimo2

Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 _
PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 2:46

Presretna sam što ju je i Nova otkupila, i što sam još sretnija čini mi se da Nova neće sjeći epizode kao što je slučaj na Pinku! Jer u ovih 15 epizoda na Novoj vidjela sam dosta scena koje na Pinku nisu prikazali, upravo one dijelove koji su ključni da bi cijela priča dobila nekakav smisao! Na Pinku su samo prikazali kako je Franko došao na vjenčanje i Anibal ga predstavio kao direktora Power Milka,,,,a ništa ono, otkud on sad njega zna i tako to,,,na Novoj su sve to prikazali, kako je Franko došao u firmu, kako je s njima razgovarao, itd, Bilo je tako još dosta scena! I sad sam presretna i samo se nadam da poslije i Nova neće početi rezati epizode!
Back to top Go down
Barbara Greco
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Barbara Greco

Broj postova : 147
Godina : 29
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 21mte78

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 3:00

Ja obozawam owu seriju...nikad mi ne dosadi da epizode gledam ponowo i ponowo xDDD.....Ma Barbara je zakon!!!!A na Pinku je bilo to kada je on dosao u firmu i swe to...gledala sam neke epizode i na TV nova i ista je duzina trajanja....prikaziwali su swe scene kao i na pinku.....
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 4:10

Blago vama kad mozete da gledate ponovo...Ja se ne secam da je pink prikazao ti scenu u firmi ali iako to jeste,1000 drugih scena je isekao...Moglo se primetiti bezbroj puta...:/
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 9:30

Nije prikazao ovo sa dolaskom u Lactos, je nešto malo, ali ne sve! Komentirala sam i sa prijateljicom koja isto prati seriju, i ona kaže da je na Novoj bilo dosta toga šta na Pinku nije! I ista je dužina serije, ali na Novoj piše da će biti 169 epizoda, znači to mi daje nadu da će je ipak prikazati kako treba! Čitala sam na jednom Forumu kako je i ona scena u kojoj su Fer i Franko bili zajedno snimljena u puno dužoj verziji nego što je prikazana! Ma na kraju krajeva, sjekli oni epizode ili ne,,,,definitivno je najbolja na svijetu!
Back to top Go down
Milos Colunga
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos Colunga

Broj postova : 631
Godina : 32
Fan-gif : fernando colunga

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 9:59

pink je od ove serije na pravio rezance od scena....serija je extra
Back to top Go down
Marko92
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marko92

Broj postova : 330
Godina : 32
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 3008ims

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySat 20 Feb 2010 - 22:39

Tamara_LCF ♥ wrote:
Quote :
e ljudi ja nevjerujem da ce je pustiti i na hrt1...zato sto je vec na novoj...nikad nisu pustali tako...>=)

:POIU: ja se ipak i dalje nadam da ce pustiti i na hrt1...baaas bih volela da gledam ponovo...

Ja reklamu na pinku nisam ni videla,ali ova na rtl je extra!Namig

Nece ici na hrt1 vec posle CCEA ide MI PECADO
Back to top Go down
http://www.borkatomovic.co.nr
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyTue 23 Mar 2010 - 9:04

Hej ljudi,,ovo je malo glupo,,ahha,,al mi je to upalo u oko,,haahh! Ne znam jel još netko primjetio,,ali već je 45 epizoda a Franco Santoro još uvijek vozi auto bez registracijskih pločica,,ahahahah!! Mislim to su gluposti i sitnice,,al mislim da su scenaristi morali voditi računa i o takvim sitnicama,,ahahh! A i još jedna glupost,,,Fer je toliko voljela Eduarda i nanu Soledad,,,da poslije nije više mislim ni jednom otišla na njihov grob,,,to mi malo ne drži vodu,,hahahahah,,ali svejedno,,ostaje mi i dalje to najbolj serija,,,unatoč sitnim promašajima,,ahhaa
Back to top Go down
Amyicha
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Amyicha

Broj postova : 19

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySun 28 Mar 2010 - 5:53

a koliko ima epizoda ova serija. ja pogledam na novoj epizodu koju nisam pogledala na pinku. nata ja nisam niš skužila od ovog šta si ti rekla. hahaa sad ću se malo zagledati u francov auto haha
Back to top Go down
Tamara_LCF ♥
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Tamara_LCF ♥

Broj postova : 2340
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Renatayjeronimo18

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptySun 28 Mar 2010 - 10:32

Hhahaha Nato,dobro si primetila xD Ja se ne secam,nisam obracala paznju na sitnice xD
Serija ima 169 epizoda,a poslednja ep.je specijal od 2 i po sata..Mada su na pinku rezali i skracivali pa je ispalo 160 epizoda Namig
Back to top Go down
Amyicha
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Amyicha

Broj postova : 19

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyWed 31 Mar 2010 - 12:10

aha hvala.. baš me zanima kako će biti na pink-u bih oće isto tako rezati xD možda na novoj neće rezati
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyFri 2 Apr 2010 - 11:16

A šta ću Tammy, ahahha,,,već sam je gledala toliko puta, i na Pink, pa gledam na Novoj, snimam na video, skidala sa youtube,,,tako da sam sad već počela primjećivati sitnice i gluposti,,haaahahh
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 28505204839610125311

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyFri 2 Apr 2010 - 11:33

Haha, tako je to kad gledas nesto vise puta :)
Dobra je serija, ali dobro ti je upalo u oko to da nije isla na grob ,,, lose :)
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyFri 2 Apr 2010 - 12:38

joj mene se cini da na novu sve serije nekako brzo idu=)omg
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyFri 2 Apr 2010 - 12:48

Ma Lady nije mi krivo, gledala bih je još 100 puta, haahah i iako mi je najbolja i najdraža, ali što više gledam nalazim dosta stvari u kojima su pogriješili!
Back to top Go down
Nata
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nata

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyMon 5 Apr 2010 - 9:51

Lady_X_ wrote:
Haha, tako je to kad gledas nesto vise puta :)
Dobra je serija, ali dobro ti je upalo u oko to da nije isla na grob ,,, lose :)

Moram se ispraviti,,haah,,danas na Novoj je Fer bila kod Soledad i Eduarda na grobu, ali ja sam na to zaboravila, haahh,,ali mislim da poslije toga više nije ni jednom,,ali ajde,,bolje ikad nego nikad,,hahah
Back to top Go down
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

Broj postova : 946
Godina : 26
Fan-gif : Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Silvianavarro1

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 EmptyWed 10 Nov 2010 - 21:44

a mene budalu tak serija zivcirala, a sad bi gledo za sve na svijetu....i sad gledam na spanjolskom ;)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Manana es para siempre na NOVOJ!   Manana es para siempre na NOVOJ! - Page 2 Empty

Back to top Go down

Manana es para siempre na NOVOJ!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2