| REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/ Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi. |
|
| |
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sat 13 Feb 2010 - 12:49 | |
| |
| | | Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Mon 15 Feb 2010 - 3:08 | |
| Dvostruka ljubav 13. Epizoda
KANKUN, MEKSIKO Veronika je sama u hotelskoj sobi. Razmišlja o prvom vođenju ljubavi sa Hektorom. Hektor ulazi besan u njenu sobu. Veronika: Ko ti dozvoljava da tako ulaziš u moju sobu?! Hektor: Umukni! Hektor je ljubi i oni vode ljubav.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Kristobal je u firmi zato što je Hektor na medenom mesecu. Klaudija i Marica razgovaraju u skladištu odela. Marica: Ne mogu da verujem da je odreagovao onako smireno! Klaudija: Ni ja! Najviše od svega me nervira to što su se venčali! Marica: Nema veze, Klau, ne moraš toliko da se uzbuđuješ! Klaudija: Kako da se ne uzbuđujem?! Ljubav mog života se venčao sa onom kretenkom! Marica: Dobro, smiri se. Razgovaraću sa Kristobalom kada se Hektor vrati. Klaudija: Da, molim te. Otkrij što više detalja o tom medenom mesecu. Marica: Klaudija... Zašto ti ne odeš na tom medenom mesecu? Klaudija: To nije loša ideja... Ali ne znam ni gde su. Marica: Idem do Kristobala da se raspitam pa ću ti javiti večeras. Nabaci nekog manekena iz firme i idi sa njim. Klaudija: Hoću... Drugarice, volim te! Marica: I ja tebe. Ćao! Klaudija: Ćao! Marica odlazi, Klaudija se presvlači za fotografisanje.
NEPOZNATA LOKACIJA Omar nalazi Anhelu pored zapaljenog automobila. Nosi je do svog automobila i odvodi je u Meksiko jer ima strašne opekotine po telu. Međutim... Omar ima prošlost u Meksiku, prošlost kakvu ne može izmeniti.
KANKUN, MEKSIKO Veronika i Hektor su u krevetu zajedno. Razgovaraju. Veronika: I? Šta ti znači sve ovo? Hektor: Ne znam. Ne znam šta mi je bilo. Uzbudila si me. Mislim da nešto osećam prema tebi. Veronika: Kako da ne. Verovatno si došao samo zbog seksa. Hektor: Ne... Osećam nešto čudno... Volim Anhelu, ali i tebe... Veronika: Neću da te delim sa Anhelom! Ako voliš nju, nađi je i ostavi me. Hektor: Ne mogu da te ostavim, volim te. Veronika: Onda zaboravi na Anhelu i na sve ostale žene u tvom životu. Veronika ga ljubi.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Marica ide ulicom do kuće. Slučajno se sudara sa nekim muškarcem. Marica: Izvinite. Brendon: Nije mi ništa. Oni se gledaju. Marica: Uzgred, ja sam Marica. Brendon: Drago mi je, Marica. Ja sam Brendon. Mislim da sam te video na venčanju. Marica: Naravno. Ti si dečko one druge, je l'? Brendon: Da... Marica: Ne moraš da se pretvaraš. Svi znamo da ima sestru biznakinju i da je ubica. Brendon: Dobro, kada već znate, neću da lažem. Marica: Hoćeš da odemo na kafu? Brendon: Može. Brendon i Marica odlaze u kafe iza ugla. Omar stiže sa Anhelom u Meksiko Siti. Odvodi je u bolnicu. Med. sestra: Šta joj je? Omar: Desila se nesreća. Na putu do San Salvadora. Molim vas, ja sam doktor Omar Karvahal. Med. sestra: Dobro, odvodimo je u salu. Omar: Hvala. Doktori odvode onesvešćenu Anhelu u salu. Hektor ni ne sumnja da je Anhela sada tako blizu. ---------- Polako pada noć. Marica i Brendon su i dalje u hotelu smejući se i pričajući. Marica: Haha, znači imao si više devojaka? Brendon: Uh da, mnogo. Marica: Dobro. Nego, šta znaš o sestrama? Brendon: Ništa posebno. Prava Anhela je bila moja ljubavnica. Na venčanju sam rekao da je Veronika da je ne bi otkrili, ali vidim da već jeste. Marica: Aha. Dobro, moram da idem. Već je kasno. Evo ti moj broj telefona. Brendon: Dobro, zdravo! Marica: Zdravo! Marica ljubi Brendona u obraz i odlazi. Brendon ostaje začuđen.
RIM, ITALIJA Rikardo je na aerodromu. Kupuje kartu sa Meksiko. Lepa i zgodna žena prilazi recepciji i uzima kartu za Meksiko takođe. Roberta (Danna Garcia): Dve karte za Meksiko, molim. Rikardu je to poznat glas. On se okreće i ugleda Robertu. Roberta: Ti?
Kraj 13. epziode... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Mon 15 Feb 2010 - 3:33 | |
| |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Mon 15 Feb 2010 - 3:38 | |
| JOj voli obe .. OMG ! nije njemu dobro .... |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Feb 2010 - 2:32 | |
| Dvostruka ljubav 14. Epizoda
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Klaudija odlazi do kafea da nađe muškarca sa kim će otići u Kankun. Nalazi Adrijana (Martin Karpan), najpoznatijeg manekena firme. Klaudija: Zdravo. Adrijan: Zdravo, lutkice. Klaudija: Adrijane, da li bi otišao na neko putovanje? Sami, ti i ja? Adrijan: Zvuči lepo. Ali imam mnogo posla ovde. Klaudija: Ne brini se za posao. Adrijan: Dobro, kada krećemo. Klaudija: Za nekoliko sati, javiću ti. Adrijan: Dobro. [b]Klaudija ljubi Adrijana i odlazi.
Brendon stiže u svoj stan. Oseća se veoma usamljeno jer nema nikoga pored sebe. Zove Veroniku. Veronika je u hotelskoj sobi, sprema se za večeru sa Hektorom. Veronika: Halo? Brendon: Zdravo, Veronika. Veronika: Oh, Brendone. Šta želiš? Ima li nekakvih problema? Brendon: Ne, kada se vraćaš? Veronika: Verovatno za dva, tri dana. Zašto? Brendon: Zato što želim da obnovimo našu ljubav. Veronika: (smeje se) Dobro, videćemo kad dođem. Brendon: Već sam ti nabavio pištolj. Veronika: Odlično. Neko kuca na vratima. Veronika: Moram da idem. Zdravo! Brendon: Zdravo! Veronika otvara vrata i vidi Hektora. Hektor: Je l' si spremna? Veronika: Nikad spremnija. Hektor ljubi Veroniku i silaze na večeru.
RIM, ITALIJA Rikardo je voema začuđen videvši Robertu jer mu je to žena koju je, kako izgleda, ubio. Rikardo: Šta? Šta ćeš ti ovde? Roberta: Ne mogu da verujem. Idem ja. Roberta beži sa aerodroma, Rikardo ide sa njom. Stižu do napuštene ulice, on je hvata i udara joj šamar. Rikardo: Mislila si da ćeš pobeći? Šta ćeš u Meksiko? Roberta (plače): Tražila sam tebe! Rikardo: Mene? Zar te nisam ubio? Roberta: Nisi! Uspela sam da dođem do telefona i pozovem hitnu! Rikardo: Prokleta kučko! Rikardo joj opet udara šamar i ona krvari. Roberta: Zašto mi ovo radiš? Rikardo: Zato što si me prevarila! Ideš sa mnom sada! Rikardo je odvlači nazad do aerodroma. Oni ulaze u avion i poleću.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Doktori ubacuju Anhelu u sobu. Omar dolazi kod nje. Omar: Je l' je dobro? Med. sestra: Jeste, u nesvesti je. Hvala Bogu, opekotine nisu bile ozbiljne. Omar: Dobro, ostaću ovde dok se ne probudi. Med. sestra: Izvolite.
Marica dolazi kući. Kristobal je očekuje u dnevnoj sobi. Kristobal: Gde si bila do sad? Marica: Sa Klaudijom. Kristobale, u kom hotelu su Hektor i ona njegova žena? Kristobal: U glavnom hotelu Kankuna. Zašto me to pitaš? Marica: Onako, iz čiste radoznalosti. Idem do svoje sobe. Marica odlazi u svoju sobu. Zove Klaudiju i govori joj gde se nalaze Hektor i Veronika. Klaudija odlazi po Adrijana i oni odlaze u Kankun.
Hulija je sama u kući. Pokušava da zove Rikarda u Los Anđeles već nekoliko dana. Veoma se zabrinula.
Veronika i Hektor su na večeri. Hektor: Sa kim si razgovarala u sobi? Veronika: Sa drugaricom iz Montekarla. Hektor: Aha. Hoćeš da se prošetamo? Veronika: Može. Veronika i Hektor odlaze u šetnju. Veroniki je loše i pada u nesvest.
Kraj 14. epizode... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Feb 2010 - 6:08 | |
| |
| | | Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Wed 10 Mar 2010 - 8:56 | |
| TRduna 100% Hajde Stefy mnogo kasnis, ova novela mi je najzanimljivija ... zamisljam kako to izgleda pa mi zanimljivo |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Mar 2010 - 9:38 | |
| Dvostruka ljubav 15-16. Epizoda
[b]MEKSIKO SITI, MEKSIKO Rikardo i Roberta stižu u Meksiko Siti. Rikardo uzima taksi i oni odlaze u obližnji hotel. Roberta: Zašto si me doveo ovde? Šta hoceš od mene?! Rikardo: Ništa. Ne želim da rizikujem da otvoriš tvoja velika usta, stoga ceš biti sa mnom. Roberta: Gde je Danijel? Rikardo: Nemam pojma. Kada sam te navodno ubio, ostavio sam ga na ulici i otišao na fakultet u Los Andeles. Roberta: Šta? Ostavio si moje dete na ulici?! Rikardo: Jesam! I nemoj da mi viceš jer ceš zažaliti! Rikardo i Roberta izlaze iz taksija i ulaze u hotel.
U bolnici, Omar sedi pored Anhele koja polako dolazi k svesti. Anhela: Šta mi se desilo? Omar: Na srecu, ništa. Uspela si da iskociš iz kamiona. Anhela: Je l' jesam? Šta se desilo sa njima? Omar: Izgleda da su... Mrtvi. Anhela: Žao mi je. Devojka je izgleda bila dobra. Omar: Dobro, nemoj se zamarati. Moraš da se odmaraš. Anhela: Hektor... Želim da vidim Hektora... Omar: Kog Hektora? O cemu pricaš? Anhela: Hektora Kruza. Mog momka. Omar: Kruz? Hektor Kruz? Prokletstvo, to je sin coveka kog sam ubio. Omar ostaje zaprepašcen i smiruje Anhelu.
KANKUN, MEKSIKO Hektor zove hitnu pomoc i oni dolaze po Veroniku i odvode je u bolnicu. Klaudija i Adrijan stižu u Kankun i vide hitnu pomoc. Klaudija: Šta li se desilo? Adrijan: Ne znam, srce. Mi smo ovde da bi smo se lepo proveli. Klaudija: Naravno. (Klaudija vidi Hektora kako ulazi u kola hitne pomoci) Zar ono nije Hektor?! Adrijan: Izgleda da jeste. Klaudija: Brzo, ulazi u auto i prati hitnu pomoc! Adrijan ulazi u auto i oni prate hitnu pomoc.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Brendon je sam u stanu. On zove Maricu. Marica: Halo? Brendon: Zdravo. Marica: Ko je to? Brendon: Muškarac sa kojim si bila pre nekoliko sati. Marica: Aha. Kako si? Brendon: Dobro, a ti? Marica: I ja sam dobro, znaš vec kako mi je. Trudna sam. Brendon: Ti si trudna?! Marica: Aha. Želiš li da se nademo? Brendon: Može. Na istom mestu. Marica: Dobro. Kristobal ulazi u sobu. Kristobal: Sa kim si razgovarala? Marica: Sa... Paulom. Sa Paulom, da. Gde ideš? Kristobal: Idem do firme. Marica: Sada? Kristobal: Da, zaboravio sam neke papire. Marica: Aha. Kristobal odlazi, a Marica se sprema za Brendona.
Rikardo i Roberta su u hotelskoj sobi. Rikardo: Vidim da se nimalo nisi promenila. Roberta: Ni ti nisi. I dalje si isti nasilnik. Rikardo joj udara šamar. Rikardo: Skidaj se! Roberta: Molim? Rikardo napada Robertu, ljubi je i siluje.
Veronika i Hektor su stigli u bolnicu. Paula i Adrijan ulaze u bolnicu za Hektorom.
Brendon stiže u kafe. Čeka Maricu, koja dolazi. Marica: Zdravo! Brendon: Zdravo! Čudno da e nalazimo ovako kasno, a? Marica: Jeste, moj muž je otišao do firme pa sam izašla. Kako si? Brendon: Dobro. Oni razhovaraju i smeju se.
Doktor dolazi do Hektora da razgovara sa njim. Paula se pravi da čita novine, dok je Adrijan u bolničkoj kantini. Hektor: Šta joj je? Doktor: Ne bih zna tačno da kažem. Ali izgleda da je važa supruga trudna i da istovremeno ima leukemiju. Hektor: Šta?! Doktor: Da. Potrebno joj je mnogo krvi ili neće izdržati više od dva dana. Hektor: Može li nešto da se uradi da je spasemo? Doktor: Da odete u inostranstvo na operaciju. Ali za sada joj je potrebna krv. Paula izlazi iz bolnice, a Hektor ostaje zaprepašćen. Čak je i zaplakao. Paula: Idemo! Adrijan: Gde?! Paula: U hotel! Hajdemo brže. Oni odlaze.
--------------------------------------------------------------------------------
16. Epizoda Osvanulo je jutro. Anhela upravo ustaje iz kreveta jer joj je bolje. Anhela: Gde ćemo sada otići, doktore? Omar: Možeš me zvati Omar. Zaista. Anhela: Dobro, Omare. Meni se desilo sve i svašta, moram da vidim Hektora. Doktor ulazi u sobu. Doktor: Je l' ste Vi Anhela Montilja? Anhela: Jesam. Doktor: Dobili smo informaciju iz bolnice u Kankunu da je vaša sestra... Veronika Montilja u veoma lošem stanju i da joj je potrebna krv. Nismo našli nikoga sa tom krvnom grupom. Anhela: Šta? Odmah idemo. Hajde, Omare. Omar: Da, naravno. Oni odlaze u Kankun.
KANKUN, MEKSIKO Hektor ulazi u Veronikinu sobu. Hektor: Zdravo. Veronika: Zdravo. Približi se. Šta mi je, Hektore? Zašto sam ovako loše? Hektor: E... Ništa ti nije. Trudna si! Veronika: Šta? Stvarno?! Tako sam srećna! Ali... Ako sam trudna... Zašto mi je ovako loše? Hektor: Bićeš dobro. Veronika: Hvala ti što me podržavaš, ljubavi. Hvala što si uz mene. Hektor: Nema na čemu.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Rikardo je zavezao Robertu. Rikardo: Sada ću te odvesti kod jednog mog prijatelja kod koga ćeš raditi. Ne brini se za ništa, dušo. Rikardo odvodi Robertu kod prijatelja koji drži striptiz-bar.
Hulija se budi i odlazi do Kristobala.
KANKUN, MEKSIKO Klaudija i Adrijan su u hotelskoj sobi. Razgovaraju. Adrijan: Šta ti je, srce? Klaudija: Ništa. Moram da se rešim te lažljivice. Adrijan: Nemoj da se brineš. Sama će umreti po tome što si mi rekla. Klaudija: Da, ali ne znam... Možda se pojavi sestra! Adrijan: Nadajmo se da neće. A sada možemo da uživamo malo. Jer... Zbog toga smo došli. Adrijan i Paula vode ljubav.
Hulija stiže u Kristobalovu kuću i sreće Maricu. Hulija: Zdravo, Marica. Marica: Zdravo, Hulija. Otkud Vi ovde? Hulija: Došla sam da vidim Kristobala. Je l' je tu? Marica: Jeste, sada ću mu javiti. Hulija: Dobro. Marica zove Kristobala i on dolazi. Kristobal: G-đo Hulija. Šta želite? Hulija: Kristobale, htela bih da te pitam... Jesi li čuo nešto o Rikardu? Kristobal: Rikardu? Ne, otkad je otišao u Los Anđeles. Mislio sam da komunicirate. Hulija: I jesmo, (Marica prisluškuje iz druge sobe ali nisam mogla da ga dobijem već nekoliko dana. Kristobal: Ne znam. Pozvaćemo Hektora onda. Kristobal zove Hektora. Hektor: Halo? Kristobal: Zdravo, brate. Kako si? Šta ima novo? Hektor: Nisam baš najbolje. Eh, ima svašta. Kristobal: Čega? Nešto si snužden. Hektor: Ne mogu sada da pričam. Šta si želeo? Kristobal: Tvoja majka je došla kod mene da pita za tvog brata. Je l' si ga ti čuo? Hektor: Ne, nisam. Kristobal: Veoma je zabrinuta. Kada se vraćate Anhela i ti? Hektor: Ona nije Anhela! Kristobal: Šta ti je? Hektor: Ne znam... Pusti me, moram da razmislim. Hektor prekida vezu, Kristobal govori Huliji o Hektoru.
Omar i Anhela su u automobilu. Putuju za Kankun. Omar: Nikada mi nisi spomenula da imaš sestru. Anhela: Pa... Nikome ne pričam jer nas dve ne komuniciramo baš najbolje. Omar: Zašto? Anhela: Duga je to priča, možeš li samo da požuriš? Omar: Naravno. Anhela: Hvala.
Marica i Brendon su i dalje u kafeu. Brendon: Joj, gledaj koliko je sati. Moram da idem. Marica: Dobro. Marica ljubi Brendona i odlazi. On ostaje začuđen.
Rikardo stiže kod svog prijatelja sa Robertom. Dijego (Mauricio Ochmann): Druže! Gde je ta devojka koju si rekao da ćeš dovesti? Rikardo: Evo je. Zove se Roberta i moraš da je istreniraš malo jer nema iskustva. Dijego: Naravno! Dođi, srce. Rikardo: I molim te, ne puštaj je van ovog bara ni slučajno! Je l' jasno? Dijego: Naravno, smiri se, brate. Rikardo odlazi do svoje kuće.
KANKUN, MEKSIKO Anhela i Omar stižu u bolnicu. Anhela: Molim Vas, recite mi gde je Veronika Montilja! Hektor čuje glas i okreće se Hektor: Anhela?!
Kraj 16. epizode
Last edited by Stefy on Sat 22 May 2010 - 10:48; edited 2 times in total |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Mar 2010 - 9:40 | |
| Svaka ti cast, Steffy. Vidim ja da te nema. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Mar 2010 - 9:52 | |
| |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 21 Mar 2010 - 9:58 | |
| Nemam vremena da pišem pa sam sada napisao malo duže. |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 2 May 2010 - 10:15 | |
| Sutra nastavak, a još malo kraj prve sezone jer ne mogu pisati kao ranije. |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 2 May 2010 - 23:49 | |
| Dvostruka ljubav 17. epizoda
KANKUN, MEKSIKO
Adrijan i Klaudija su u krevetu i razgovaraju. Klaudija: Moramo da se rešimo jedne sestre. Adrijan: Da, srce. Ali ne znam kako ćemo. Klaudija: Nemoj da se praviš, znaš dobro na šta mislim. Adrijan: Nisi valjda u stanju...!? Klaudija: Jesam, srce. Ubićemo ovu što je u braku sa Hektorom. Da bude nesrećan. Adrijan: Ali zar on ne voli ovu drugu? Klaudija: Da, ali je sa ovom u braku. Adrijan: Dobro. Rešićemo taj problemčić. Adrijan ljubi Paulu.
Anhela gleda u Hektora neko vreme. Med. sestra: Soba 42. Anhela: Hvala Vam, čula sam da treba donacija krvi. Med. sestra: Da, naravno. Njen muž je ovde, možete se raspitati. Anhela: Hvala. Dakle, gde treba da dam krv? Hektor: Molim? Samo to ćeš da mi kažeš? Anhela: (plače) A šta očekuješ!? Da te zagrlim i zahvalim što si me izdao. Volela sam te, Hektore. Hektor: Ali... Ja tebe volim. Anhela: Ne, ne voliš me. Ne bi se venčao sa njom znajući da nisam ja. Da me voliš ne bi ništa od toga uradio! Hektor: Ali... Bio sam zbunjen. Nisam znao da si imala sestru, nikada mi nisi rekla. Anhela: Idi do đavola! Gde treba da dam krv!? Hektor: Prva vrata desno. Anhela: (odlazi i okreće se) Uostalom, ja sam u vezi sa njim. Anhela odlazi plačući a Hektor ostaje začuđen i tužan.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Dijego razgovara sa Robertom. Dijego: Dakle, znaš li da igraš? Roberta: Ne, nikada nisam to radila i neću! Dijego: Ovde ćeš morati, ljubavi. Mnogo si slatka. Dijego se šeta oko Roberte i ljubi je u vrat. Dijego: Ah... Roberta: Pusti me, kretenu odvratni! Roberta mu udara šamar. Dijego: Znači tako... Dijego udara šamar Roberti i siluje je.
Rikardo stiže kući. Hulija ostaje začuđena videvši ga na vratima. Hulija: Sine! Oh, sine! Hulija grli Rikarda. Hulija: Gde si bio do sada? Šta si radio? Rikardo: Ništa, majko. Preselio sam iz stana, mislio sam da znaš. Hulija: Kako sam mogla da znam? Oh, Bože. Rikardo se smeje i grli Huliju.
Marica stiže kući, Kristobal je očekuje. Marica: Zdravo, ljubavi. Još ne spavaš? Kristobal: Ne. Čekam tebe. Gde si bila? Marica: U... Svratila sam do supermarketa. Kristobal: I toliko dugo si se zadržala? Marica: Da, uostalom... Šta je tu... Čudno? Kristobal: Ti misliš da sam ja glup? Ti zaista misliš da sam glup!? Marica: O čemu pričaš!? Kristobal: Bila si sa nekim muškarcem, kučko jedna! Marica: Molim!? Odakle ti to!? Kristobal: Dolaziš kasno, ceo dan nisi kući. Gde bi mogla biti!? Gadiš mi se! Marica: Misli šta hoćeš! Jao... Marici je loše i pada u nesvest. Kristobal: Marica! Marica! Zovite hitnu pomoć! Posluga zove hitnu pomoć.
Anhela je dala krv za Veroniku i odlazi iz bolnice. Vidi Hektora i izlazi sa Omarom, a on je gleda i niz oči mu sklizne suza. Doktor dolazi. Doktor: Vašoj supruzi će biti bolje. Kroz 12 sati će biti potpuno dobro i moći će da ode, ali mora nastaviti lečenje. Mora se operisati u inostranstvu. Hektor: Da, naravno. Hvala vam. Doktor odlazi, a Hektor sedi u čekaonici i razmišlja o Anheli. Anhela je u autu sa Omarom. Omar: Zašto si rekla da smo u vezi? Anhela: Oh, izvini. Htela sam da me ostavi na miru. Omar: A.. Da li bi to želela? Želiš li da budeš moja devojka, Anhela. Anhela: Omare... Pa, znaš. Ja volim njega. Dokle god budem živela nikada ga neću zaboraviti. Omar: Aha, da. Izvini. Anhela: Ne, oprosti ti meni. Bio si stvarno divan prema meni. Ja nemam kuda da odem sada, hajde vrati me u Montekarlo. Omar: Ne. Šta kažeš da iznajmimo stan u Meksiku? Anhela: Ne, bićem blizu njih. Ne želim to. Omar: Dobro. Onda idemo u Montekarlo. Dok su se Anhela i Omar upuštali u pustu noć, mesec je polako izmicao i zamenilo ga je sunce. Marica je bila u bolnici zbog posledice trudnoće. Hektor je odveo Veroniku u inostranstvo, Brendon očekuje da ga zove Marica u svakom trenutku, a Kristobal razmišlja da ga žena vara. Anhela već živi sa Omarom, srećna, ali joj nedostaje ljubav. Rikardo razmišlja šta da radi sa Robertom, dok ona igra u striptiz-baru i trpi Dijegove uvrede.
ČETIRI MESECA KASNIJE Klaudija i Adrijan su u Paulinom stanu. Razgovaraju. Klaudija: Hektor se vraća sa njom sutra, tako da moramo da delamo. Adrijan: Šta predlažeš? Klaudija: Moramo da nađemo nešto mlađe sestre kako bi okrivili nju. Za to ćeš se ti pobrinuti. Živi u Montekarlu sa onim doktorom. Idi tamo i uzmi nešto njeno da podmetnemo. Adrijan: Dobro, i posle ćemo ubiti Veroniku i ti ćeš biti sa Hektorom a ja sa Anhelom? Klaudija: Ne. Ti ćeš sa Anhelom, a ja ću morati nešto Hektoru da vratim. Paula se smeje.
Kraj 17. epizode
Last edited by Stefy on Sat 22 May 2010 - 10:48; edited 2 times in total |
| | | uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 2 May 2010 - 23:54 | |
| |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 2 May 2010 - 23:55 | |
| |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Tue 4 May 2010 - 9:56 | |
| Dvostruka ljubav 18. epizoda
MONTEKARLO, MEKSIKO Anhela i Omar su u Montekarlu. Razgovaraju o povratku u Meksiko. Anhela: Pa ne znam, Omare. Mislim da nije u redu. Omar: Anhela... Ovde smo udaljeni od svih, nemamo prijatelje. Anhela: A tamo imamo? Šta će tamo da radimo!? Omar: Imam ja prijateljicu. Zove se Marica, znam je još pre pet godina. Anhela: Dobro. Ali samo zbog tebe. Omar ljubi Anhelu u obraz, a ona se nasmeje.
NJUJORK, SAD Veronika i Hektor su u hotelu. Spremaju se da se vrate u Meksiko. Hektor: Kako si? Veronika: Odlično, osećam se ispunjeno posle operacije. Uostalom... Nikada za četiri meseci nisi spomenuo ko me je spasio u Meksiku. Hektor: Pa... Veronika: Hektore? Hektor: Bila je to tvoja sestra. Veronika: Šta!? Hoćeš da kažeš da mi je spasila život!? Anhela!? Hektor: Da... Treba da joj budeš zahvalna! Veronika: (smeje se) Zahvalna? To verovatno ti misliš j... Hektor: Ne dozvoljavam da mi prebacuješ! Ja volim Anhelu... Veronika: Imbecilu! Veronika udara šamar Hektoru i odlazi u drugu sobu.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Marica i Klaudija su u njenoj kući. Razgovaraju. Klaudija: Drugarice, već ti se vidi stomak. Marica: Da... Kada si stigla? Klaudija: Pre nekoliko dana. Nemaš pojma, odlično sam se provela. Marica: Drago mi je. Meni je ovde... Bilo onako. Klaudija: Zašto? Marica: Reći ću ti ovo, ali ne smeš nikome da kažeš. Zaljubila sam se u drugog. Klaudija: Šta!? Ah, drugarice... Je l' zna Kristobal? Marica: Ne, da li si luda. Šta se desilo u Kankunu? Klaudija priča Marici o svemu što se dogodilo.
Kristobal je u firmi. U kancelariju mu ulazi neka žena. Nekoliko trenutaka je samo gledao nemo. Analija (Catherine Siachoque): Dobar dan, g-dine. Kristobal: Eh... Dobar dan... Sedite, sedite. Analija: Hvala. Kristobal: Recite mi, zašto ste došli? Analija: Pa... Prijavila sam se na takmičenju za manekenku. Rekli su mi da sam samo ja prošla jer vam treba jedna i rekli su mi da dođem ovde. Kristobal: Da, da... Naravno. Analija: Dali su mi ovo, treba da potpišete. Kristobal: Da, da... Naravno. Analija daje dokument Kristobalu, on uzima penkalo, i pade mu iz ruku. Analija se smeška, a Kristobal joj uzvraća osmeh.
Klaudija završava priču. Marica: I kažeš da su negde otišlI? Klaudija: Da, znam da se sutra vraćaju. Marica: Oh... A gde je druga sestra? Paula: Ma... Ta kretenka je u Montekarlu negde. Nije ni važno. Klaudiji stiže poruka: Sutra se vraća sa doktorom, ugovoriću sastanak kada dođe u Meksiku. Dođi večeras malo kod mene. Klaudija: Ovaj... Moram da idem, drugarice. Marica: Kako? Tako kratko? Klaudija: Doći ću drugi put da se raspričamo. Srećno na sastanku. Zdravo! Marica: Zdravo. Klaudija odlazi, Marica se sprema za sastanak sa Brendonom.
Roberta je u svlačionici. Sprema se za nastup. Razgovara sa Glorijom. Glorija (Sandra Echeverria): Kako bih volela da nisam ovde. Roberta: Izvini? Glorija: Izgleda da si kao sve ovde. Uživaš u drozi i voliš ovo. Roberta: Ne... Naprotiv. Oni su me silom doveli ovde. Glorija: Stvarno? I mene su... Bilo je to otkad. Roberta: Aha. Je l' znaš kako se izlazi odavde? Glorija: Pa... Neki su pobegli onuda. Glorija pokazuje na razvaljen prozor svlačionice.
-----
NJUJORK, SAD Osvanulo je jutro. Hektor ustaje prvi i oblači se. Veronika: Mogli bi dete jedno da dobijemo. Hektor: Izvini? Veronika: Da, Hektore. Mada, s obzirom kakav si prema meni. Hektor: Izvini... Ovaj... Volim te, Veronika. Ali ne znam šta mi je. Ne znam koga volim. Veronika: Voliš mene! I to je gotovo. Veronika odvlači Hektora u krevet i oni vode ljubav.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Anhela i Omar stižu u Meksiku. Kupuju stan koji se nalazi blizu Hektorove firme. Omar: Dakle, imamo divan pogled na firmu "Kruz". Anhela: Molim? Da... Naravno. Omar: Anhela... Da li hoćeš da budeš moja devojka? Anhela: Ovaj... Ne znam... Da. Omar ljubi Anhelu prvi put.
Kraj 18. epizode...
Last edited by Stefy on Sat 22 May 2010 - 10:49; edited 2 times in total |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sat 8 May 2010 - 10:13 | |
| Dvostruka ljubav 19. epizoda
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Kristobal ustaje i vidi da je Marica već ustala. Pita je gde je bila sinoć jer je došla kasno kući. Kristobal: Gde si sinoć bila? Marica: Ah... Ljubavi, tek sam se probudila. Kristobal: Odgovori! Bila si opet sa onim tvojim!? Kristobal ustaje iz kreveta. Marica: Molim!? Kojim "mojim"!? Kristobal: Znam da imaš ljubavnika, Marica. Primetio sam. Marica: Molim!? Usuđuješ se to da mi kažeš!? Očekujem tvoje dete, Kristobale! Kristobal: Baš ti zbog toga i kažem. Ne želim da moje dete raste znajući da se njegova majka valja sa drugim muškarcima! Marica udara šamar Kristobalu. Kristobal: Istina boli, zar ne? Udari me opet, mene ne boli. Marica opet udara Kristobala i odlazi.
Adrijan i Klaudija su u restoranu na doručku. Adrijan: Lepo smo se proveli sinoć, zar ne? Klaudija: Da... Nego, nismo razgovarali o sestrama. Danas se vraćaju, zar ne? Adrijan: Da, dolazi sa onim doktorom. Pronaći ću je i pozvaću na piće, nateraću je da jede, uzećemo nož i ostaviti na mestu zločina. Klaudija: Odlično. Danas se vraćaju Hektor i Veronika. Već sutra možemo sprovesti plan u delo. Adrijan: Ako uspem danas da se dokopam tog noža. Klaudija. Da, naravno. Hajde sada da jedemo i odemo u firmu. Moramo zajedno da se slikamo za novu kolekciju donjeg veša. Adrijan: Da... Naravno.
Hektor i Veronika se oblače. Uzimaju kofere i odlaze na aerodrom. Ulaze u avion. Veronika: Eh, ne mogu da verujem da napuštamo ovaj grad. Hektor: Zašto? Nije valjda da ti se ostaje? Veronika: Ne... Nego sam ovde provela tri meseca... Tri divna meseca sa tobom. Hektor: Ne brini... Biće još takvih putovanja... (Veronika ulazi u avion, a Hektor staje i gleda) Nadam se. Posle nekoliko minuta, avion leti i gubi se u prelepom vedrom plavom nebu.
Rikardo je u svojoj sobi i zove Dijega. Rikardo: Dijego, kako stoje stvari? Dijego: Odlično, brate. Sve je okej, nema problema sa tvojom ženskom. Rikardo: Odlično, pazi da slučajno ne pobegne otuda, ne puštaj je ni po koju cenu! Dijego: Naravno. Kada ćeš mi doneti novac? Rikardo: Sutra. Danas ne mogu, dolazi moj brat, pa ne bih da posumnja. Dijego: Odlično. Zdravo! Rikardo prekida vezu i silazi na doručak gde ga čeka Hulija i još jedna žena. Hulija: Dobro jutro, sine. Sećaš se Ines? Hektorove drugarice sa fakulteta sa kojom je trebao da se venča. (Hulija se smeje) Rikardo: Naravno da se sećam. Ines (Barbara Mori): Zdravo, Rikardo! Kako si? Rikardo: Odlično. Jedva da te se sećam. Mnogo si se promenila. Ines: Hvala. Bila sam u Madridu, vratila sam se pre nekoliko dana pa sam htela da posetim Hektora. Rikardo: Nisi čula da je oženjen? Ines: (smeje se) Naravno da jesam, nisam ni došla zbog toga. Ja već imam dečka. Rikardo: Aha... Varalice jedna. Rikardo, Ines i Hulija ostatak doručka su proveli smejući se i razgovarajući.
MONTEKARLO, MEKSIKO Lorenso i Lola su u svojoj novoj kući. Lorenso: Ah, ljubavi... Već smo tri meseca zajedno. Ne mogu da verujem. Lola: Da... Volim te. Lorenso: I ja tebe. Moramo da javimo Anheli da smo zajedno i da ćemo se venčati. Lola: Naravno. Dugo se nismo čuli sa njom. Možda nas više ne smatra prijateljima. Lorenso: Njena sestra je sve upropastila. Ne znamo da li je živa. Lola: Ne pričaj tako! Lorenso odlazi na posao, a Lola pokušava da nađe način da pronađe Anhelu.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Kristobal stiže u firmu kako bi spremio sve za fotografisanje nove kolekcije donjeg veša. Klaudija i Adrijan dolaze. Klaudija: Zdravo, Kristobale. Kristobal. E, zdravo, Klaudija. Klaudija: Je l' je sve spremno da se Adrijan i ja slikamo. (Adrijan grli Paulu) Kristobal: Da... Ali... Klaudija: Odlično! Hoćemo li da krenemo, srce? Adrijan: Da, naravno. Kristobal: Sačekajte! Adrijan: U čemu je problem? Kristobal: Klaudija je izbačena iz projetka jer nije izvršavala obaveze oko njega. Klaudija: Molim!? Ako se Adrijan slika... Kristobal. Dosta! Biće kako ja kažem. Hektor nije tu, tako da moram sve da pre... Hektor dolazi iza Paule. Hektor: Evo me. Klaudija: Hektore! On hoće da me izbaci iz projekta! Kristobal: Zdravo, brate. Kako si? (Kristobal i Hektor se grle) Hektor: Dobro, upravo sam se vratio. Kako si ti? Adrijan: Izvinite, hoće li neko rešiti ovo!? Hektor: U čemu je problem, Adrijane? Adrijan: Tvoj "brat" Kristobal je izbacio Paulu iz projekta. Hektor: Ja nemam nikakve veze sa tim jer je Kristobal mene zamenjivao već duže vreme i rekao sam mu da organizuje sve kako misli da treba, tako da mislim da ima dobar razlog što je izbacio Paulu iz projekta. Paula: Hektore!? Ne mogu da verujem! Ako se ja ne slikam, neće ni Adrijan! Ko će mene zameniti!? Analija dolazi iz svlačionice na binu u donjem vešu. Kristobal gleda u nju očarano. Analija: Ja ću te zameniti, draga. Klaudija: Molim!? Izbacuješ mene zbog ove... Ženturače!? Adrijan: Uh... Slikaću se naravno. Klaudija: Adrijane!? Kako se usuđuješ!? Analija: Ne dozvoljavam nikome da me tako naziva! Klaudija: Nema šta da dozvoljavaš... Hektor: DOSTA! Gotova stvar. Hajde svi na posao! Odmah! Paula odlazi sva besna.
Veronika stiže kući, Hulija, Rikardo i Ines je dočekuju. Rikardo: Ti si znači Hektorova žena? Veronika: Da... A ti si? Rikardo: Njegov brat. Gde je on? Veronika: Rekao je da će svratiti u firmu pa će doći ovde. Dobar dan, g-đo Hulija. Hulija: Dobar dan. Dugo se nismo videle, čistačice! Dobro, ustvari nisi kada imaš sestru! Veronika: Ne dozvoljavam da mi se tako obraćate! Dosta mi je glume da sma kao moja sestra kada nisam ista! Nemojte sa mnom da se svađate! Hulija udara šamar Veroniki.
Kraj 19. epizode
Last edited by Stefy on Sat 22 May 2010 - 10:49; edited 2 times in total |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sat 8 May 2010 - 10:16 | |
| AAAAAAAAAAAAAA............SUPERIŠKA |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sat 22 May 2010 - 10:49 | |
| Dvostruka ljubav 20. epizoda
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Dijego je pozvao Robertu da porazgovara sa njom. Dijego: Kako si, lutko? Zvao me je Rikardo da pita za tebe. Roberta: Što bi mene to zanimalo? Šta ste hteli? Dijego: Polako... Nemoj biti gruba. Želim da se lepo provedemo. Dijego se približava Roberti. Roberta: Sklanjaj se od mene! Dijego: Volim kada ste grube! Dijego siluje Robertu.
Omar i Anhela su u svom novom stanu. Anhela: Predivno je ovde, ljubavi. Omar: Da. Mislim da ćemo se super slagati. Anhela: Ja moram pronaći posao. Ne možeš me ti izdržavati. Omar: Ne. Moraš prvo studirati. Neću dozvoliti da radiš opet kao čistačica. Želiš li da studiraš? Anhela: To je oduvek bio moj san. Da, želela bih. Hvala ti puno. Omar ljubi Anhelu i odlazi na posao.
Veronika ostaje zaprepašćena. Veronika: Kako se samo usuđujete!? Veronika udara šamar Huliji. Rikardo staje između njih dve. Rikardo: Dosta! Veronika: I zapamtite! Nemojte sa mnom da se kačite jer ćete skupo platiti! Matora veštice! Ines: O Bože, kakav karakter. Je l' ste dobro, g-đo Hulija? Hulija: Jesam. Ova ženturača neće proći ovako. Hektor stiže kući. Hulija: Hektore! Tvoja žena me je udarila! Hektor: Majko, čekaj. Nismo se ni pozdravili. Ooo, Rikardo! Brate... Hektor i Rikardo se grle. Hektor: Ines? Ines: Zdravo, Hektore. Nismo se odavno videli. Kako si? Hektor: Dobro... Hoće... Hulija: Molim vas! Hoće li neko mene saslušati!? Neću dozvoliti da me ta čistačica udara pod krovom moje kuće! Hektor: Sada ću razgovarati sa njom! Hektor odlazi do Veronike.
Marica je sa Brendonom. Marica: Ne mogu da verujem! Tako me je ponizio jutros! Brendon: Smiri se, Marica. Kada rodiš to dete, moći ćemo da budemo zajedno. Marica: Da, naravno. Ali za sada moramo da se razdvojimo. Ne želim da i dalje sumnja. Brendon: Dobro, kako ti želiš.
Kristobal je u kancelariji. Dolazi Analija. Analija: Izvinite? Kristobal: Da? Da, da. Izvolite. Analija: Došla sam da vam dam ove papire što se tiče slikanja. Kada počinjemo? Kristobal: Pa... Ovaj... Najverovatnije sledeće nedelje... Da. Analija: Šta vam je? Što ste tako nerovzni? Plašite se mene, a? Kristobal: Molim vas, izađite. Analija spušta bretelu. Analija: Zašto? Kristobal: Zato što... Analija dolazi do Kristobala i ljubi ga.
Hektor dolazi do Veronike. Ona se šminka. Hektor: Možeš li mi reći, šta si kog đavola uradili mojoj majci? Veronika: Udarila sam je! Uvredila me je, uostalom... Ona je mene prva udarila. Hektor: Kako si smela to da uradiš? Ona je moja majka! Veronika: Pa šta!? To ne znači da može da mi gazi kada ona hoće! Hektor: Ne mogu da te podnesem više! Tako si... Zla i pokvarena! Veronika: Molim!? Sada sma zla i pokvarena!? A za krevet sam dobra!? Gadiš mi se, Hektore! Gadiš mi se!!! Veronika odlazi iz sobe, Hektor ostaje zamišljen da li je dobro postupio.
Veronika dolazi u firmu. Ulazi u Kristobalovu kancelariju. Kristobal: Veronika, zar ne? Veronika: Da, drago mi je, Kristobale. Kristobal: Šta si htela? Veronika: Ništa naročito. Htela sam da vidim firmu. Veroniki se vrti i pada na stolicu. Veronika: Da, samo mi se malo zavrtelo. Idem do WC-a. Veronika odlazi u WC. Klaudija razgovara sa nekim. Klaudija: ...uzmi nož. Ako je vidiš, priđi joj nekim glupim razlogom. Da, naravno. Veronika mora biti mrtva jer Hektor mora biti moj. Veronika to čuje i odlazi.
Anhela traži posao. Adrijan je vidi i prilazi joj sa kafom koju prosipa na sebe. Anhela: Jao, izvinite. Nisam htela... Adrijan: Nema veze... Ništa. Anhela: Molim? Adrijan: Da, nema veze. Anhela: Baš ste ljubazni. Idem ja sada. Adrijan: Gde ćete? Anhela: Moram da tražim... Ko ste vi? Je l' se znamo? Adrijan: Ustvari, ne. Ali želeo bih da vas pozovem na ručak. Anhela: Ovaj... Pa ne znam... Adrijan: Prihvatite, molim vas. Kao izvinjenje. Anhela: Dobro, ako je zbog toga. Anhela odlazi sa Adrijanom ne sluteći šta će joj se desiti.
Kraj 20. epizode... |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sat 22 May 2010 - 10:52 | |
| |
| | | ELIZABET Y WILLIAM TVNovele VIP član
Broj postova : 58798 Godina : 27 Lokacija : Đevojko,smaraš me.
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Wed 9 Jun 2010 - 2:04 | |
| |
| | | cana TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Fri 11 Jun 2010 - 4:59 | |
| fora.... sviđa mi se...william i elizabeth <3 |
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Sun 27 Jun 2010 - 4:56 | |
| Dvostruka ljubav 21. epizoda
Roberta se vratila iz Dijegovog kabineta i ušla u svoju sobu. U sobi je ušla Glorija. Glorija: Zdravo, kako si? I tebe je silovao, zar ne? Roberta: Da. Ne znam više šta da radim, ne mogu da podnesem ovo više. (plače) Glorija: Gledaj... Došla sam da ti kažem da sam ja ovde već tri godine i da me stalno tako silovao dok ti nisi došla. Želela sam da te pitam da li bi pobegla sa mnom odavde? Roberta: Mislim da je to nemoguće. Ima stražara na ulazu. Glorija: Da, ali ima prozor u mojoj sobi. Potrebno je samo da pronađemo kanap i preko noći odemo odavde. Roberta: I gde ćemo otići? Saznaće, a ako nas pronađe... Ubiće nas. Glorija: Ne brini. Moja sestra Lola će nam pomoći. Ona živi u Montekarlu. Roberta: Dobro. Pristajem, sada samo kanap da pronađemo. Glorija: Ima jedan u Dijegovoj kancelariji. Služi za specijalne efekte tokom predstava ponekad. Roberta: Aha, dobro. Sledeći put kada me pozove, pogledaću malo bolje. Hvala ti, Glorija. Glorija izlazi iz sobe.
Kristobal odlazi iz firme. Ispred njegovog automobila ga čeka Analija. Kristobal: Šta ćeš ovde? Pomeri se. Analija: Sigurno želiš da se pomerim? Kristobale, ti mi se sviđaš... I... Kristobal: I ja imam ženu koja je trudna. Molim te, pomeri se. Analija ljubi Kristobala. Analija: Neću se pomeriti. Odvezi me kući. Kristobal: Dobro. Analija ulazi u auto, i Kristobal.
Adrijan i Anhela su u restoranu. Adrijan: Znači, imaš dečka? Anhela: Da, i veoma sam srećna. Pričaj malo o tebi. Adrijan: Pa, biće ti veoma dosadno. Anhela: Neće. Izgledaš kao veoma dobra osoba. Adrijan: Pa... Ja imam devojku, najverovatnije ćemo se venčati. Anhela: Aha, pa lepo. Joj, gledaj koliko je sati, moram otići! Adrijan: Ostani još malo. Anhela: Ne mogu, stvarno. Moram ići. Hvala na ručku. Adrijan: Nema na... Anhela odlazi. Kristobal uzima Anhelin nož i ubacuje ga u kesicu.
Veronika iz firme odlazi kod Brendona. Brendon: S kojim pravom upadaš tako u moj stan!? Veronika: Gledaj, nemam vremena za gluposti! Neko hoće da me ubije! Brendon: Molim? Veronika: Da! Čula sam onu prokletu manekenku kako razgovara sa nekim da treba ubiti mene i još nekoga. Brendon: Aha, ona manekenka što si mi rekla da je htela da ti preotme Hektora. Veronika: Da. Brendone, moraš mi pomoći! Brendon: Mislim da je jednostavno. Nećeš ovo raditi prvi put. Veronika: Kako misliš jednostavno? Brendon: Ubij ih ti prva i završi posao. Veronika gleda u Brendona. Veronika: Da ih ubijem? Brendon: Da, ali moraš što pre otkriti ko je ta osoba sa kojom je pričala. Veronika: Naravno. Veronika razmišlja.
Anhela stiže u stan. Zvoni telefon. Anhela: Halo? Lola: Anhela! Konačno te čujem! Anhela: Lola! Ne mogu da verujem. Pa gde si ti do sada? Lola: To ja tebe treba da pitam. Gde si? Anhela: U Meksiku sam. Sa Omarom. Lola: A ko je Omar? Anhela: Duga je to priča. Zašto ne dođeš ovde u Meksiko. Sačekaću te na aerodromu. Lola: Ne, ne. Ti ćeš doći ovde. Lorenso i ja se venčavamo! Anhela: Šta!? To je divno! Naravno da ću doći. Je l' ti smeta da dođe Omar sa mnom? Lola: Naravno da ne! Biće mi drago upoznati ga. Anhela: Dobro, kada je venčanje? Lola: Sledećeg utorka! Anhela: Aha. Doći ćemo! Hvala što si pozvala! Lola: Tako mi je drago da te čujem, prijateljice. Čujemo se onda. Zdravo! Anhela: Zdravo! Pozdravi Lorensa! Anhela spušta slušalicu sva srećna i odlazi u kuhinju.
Kristobal je ispred Analijine zgrade. Kristobal: Pa evo smo... Možeš izaći. Analija: Naravno. Ali prvo moram uraditi ovo. Analija ljubi Kristobala i otvara vrata. Analija: Vidimo se sutra na poslu! Kristobal ostaje smešeći se.
Pala je noć. Adrijan odlazi kod Paule u stan gde je ona sa Maricom. Paula: Zdravo, Adrijane! Adrijan: Zdravo. A Vi ste...? Paula: Umalo da zaboravim. Ona je moja najbolja prijateljica, Marica. Marica, Adrijan. Adrijane, Marica. Marica: Drago mi je da sam Vas upoznala, Adrijane. Adrijan: Molim te, na "ti". Marica: Naravno. Paula: Dobro, je l' ste za kafu? Adrijan: E... Da, naravno! Paula, Adrijan i Marica su ostali razgovarajući.
Veronika stiže kući. Odlazi u svoju sobu. Hektor: Je l' si to ti, ljubavi? Veronika: "Ljubavi"!? Sada sam ti ljubav!? Hektor: Izvini za ono jutros... Ja... Loše sam se poneo prema tebi. Veronika: Aha. A dokle ćeš ti da se ophodiš loše prema meni? Da te podsetim da u ovoj kući svi imaju veća prava od mene! Hektor: To nije istina! I ti to znaš. Nisi trebala udariti moju majku! Veronika: Znači, sada sam opet ja kriva!? Gledaj, Hektore, molim te, ostavi me. Ne želim da se raspravljam sa tobom. Idem da se istuširam. Veronika odlazi, a Hektor je hvata za lakat. Hektor: Nećeš da se raspravljaš!? A ovo hoćeš, zar ne!? Hektor ljubi Veroniku i ona mu uzvraća. Ulaze u kupatilo i vode ljubav.
Omar stiže kući, a Anhela ga dočekuje romatičnom večerom. Omar: Vau, šta je ovo? Anhela: Večera za tebe, ljubavi. Celo posle podne je pravim. Omar: Hvala ti, ljubavi. (Omar ljubi Anhelu) Tako si divna. Anhela: I? Kako je bilo na poslu? Omar: Dobro. Nisam imao nikakvih problema. Nego... Da se vratimo tvojim studijama... Šta bi volela da studiraš? Anhela: Pa... Uvek su me zanimala prava... Uvek sam želela biti advokat. Omar: Veoma interesatno. Posle ćemo na Internetu potražiti fakultet. Omar i Anhela su ostatak večeri proveli u večeri, pričajući, smejući se i tražeći fakultet za Anhelu. Međutim... Anhelu muči nešto drugo... Njena prava ljubav.
Kraj 21. epizode...
|
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Tue 6 Jul 2010 - 3:28 | |
| Dvostruka ljubav 22. epizoda
Marica se pozdravlja sa Klaudijom i Adrijanom. Marica: Idem ja. Čućemo se sutra, Klaudija. Adrijane. Klaudija: Da, naravno. Zdravo! Adrijan: Zdravo! Marica odlazi. Klaudija: Je l' imaš nož? Adrijan: (predaje kesicu sa nožem) Evo ga. Klaudija: Odlično. Hajde sada da spremimo plan. Klaudija i Adrijan se dogovaraju.
MONTEKARLO, MEKSIKO Lorenso stiže sa posla. Lola ga vidi i ljubi ga. Lorenso: Zdravo, ljubavi. Lola: Zdravo. Zvala sam Anhelu. Lorenso: I? Je l' će doći? Lola: Naravno. Rekla je da će doći sa nekim Omarom. Lorenso: Aha, super. Lorenso ljubi Lolu.
MEKSIKO SITI, MEKSIKO Veronika i Hektor su u kadi. Hektor: I? Je l' i dalje želiš da se raspravljaš? Veronika: Ne. Ti si moja ljubav. Volim te. Hektor: I ja tebe. Veronika: Idem ja da se obučem. Spava mi se. Hektor: Dobro, evo i mene još malo. Veronika izlazi iz kupatila.
Osvanulo je jutro. Hektor je ustao i sprema se da ode na posao. Veronika čeka da ode. On odlazi. Uzima mobilni i zove Brendona. Veronika: Brendone, unajmi detektiva još danas da prati onu kučku. Hoću izveštaj večeras! Brendon: Dobro, srce, smiri se. Uradiću to. Veronika ustaje iz kreveta, oblači se i silazi na doručku. Rikardo je presreće. Rikardo: Zdravo...? Veronika: Veronika. Zovem se Veronika. Ti mora da si Rikardo. Rikardo: Aha. Uh, vidim da moj brat nije pogrešio birajući tebe za ženu. Veronika: Je l' to treba da shvatim kao uvr...? Rikardo: Kompliment. To je kompliment. (Rikardo se približava Veronik) Ako ti nekada dosadi... Svrati do moje sobe. Zdravo! Veronika se smeje i odlazi u trpezariju.
Kristobal stiže na posao. U kancelariji ga dočekuje Adrijan. Kristobal: Dobro jutro, Adrijane. Kako mogu da ti pomognem? Adrijan: Dobro jutro. Hteo sam da te pitam, kada ćemo početi sa slikanjem? Kristobal: Uskoro, javiću tebi i... Analija ulazi u kancelariju. Analija:...Meni. Adrijane, dođi sa mnom da ti pokažem kako sam mislila da to uradimo. Analija izlazi i namiguje Kristobalu, on se smeje.
Omar odlazi na posao. Anhela ostaje sama u stanu. Anhela: Ne mogu više ovako. Moram da ga vidim. Moram da znam šta oseća prema meni. Anhela ustaje i oblači se.
Roberta je u svojoj sobi iznad bara. Ulazi jedan od radnika i govori joj da je Dijego zove. Ona izlazi iz sobe i ulazi kod Glorije. Roberta: Spremi prozore i sve. Idem kod njega. Glorija: Dobro. Roberta dolazi kod Dijega. Roberta: Odlučila sam da budem dobra danas. Znam pravila. Dijego: Hmm.. Odlično. Roberta se ljubi sa Dijegom. Uzima vaznu sa cvećem i udara ga u glavu. Uzima njegov pištolj, u kancelariju ulazi stražar. Roberta ga puca, uzima kanap i odlazi kod Glorije. Roberta: Evo ti! Brzo, zaveži ga za prozor! Glorija: Evo! Glorija veže kanap i njih dve beže iz striptiz-bara.
Veronika doručkuje sa Hulijom, Rikardom i Ines. Ines: Dakle, ti si Hektorova žena? Kako se zoveš? Veronika: Veronika. Ines: Baš si srećnica. Sve bih dala da sam pored takvog muškarca. Veronika: Divno, šteta što nisi i nikada nećeš biti. Idem ja. Hulija: A gde si krenula? Veronika: Ne tiče vas se! Rikardo: Ja ću te odvesti. Gde želiš da ideš? Veronika: Pa... Kada malo bolje razmislim... Možeš sa mnom. Rikardo i Veronika odlaze u njegov auto.
Anhela stiže u firmu "Kruz". Odlazi u Hektorovu kancelariju. Otvara vrata. Anhela: Zdravo, Hektore? Hektor: Ti!? (gleda u nju začuđeno) Ja... Šta ćeš ovde? Anhela: Pa htela sam da razgovaram sa tobom. Hoću da znam... Hektor:...da li te volim? Anhela: Da. Hektor se približava Anheli i ljubi je
Kraj 22. epizode...
|
| | | Guest Guest
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ Tue 6 Jul 2010 - 3:39 | |
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Doble Amor - KRAJ | |
| |
| | | |
Page 3 of 6 | Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |