|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 10 Aug 2011 - 22:40 | |
| - Srpski William Levy wrote:
- ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- anahi 4ever! wrote:
-
- Quote :
- Voljela bi kad vise nebi imala prilike gledat ih skupa u noveli kao ljubavni par.
takodjee, ozracili suu -.- smorili i Boga i narod -.-' Ono mene Levy nikad ne smara...ali doista ja ga obb ali ni TDA i CCEA nisam mogla gledat neznam zasto, em ima epki da umres, em dosadne serije, i sam Levy kaze da mu nisu nesto drage te uloge, em nemaju heemijuu nikakvu...koliko god neko gotivio may i levija kao par, ako gledamo ih svi istim ocima HEMIJA noup Ja mislim da bas ima hemije izmedju njih A to da mu te uloge nisu drage koliko ja znam nikada nije izjavio... Pa naravno da ima hemije izmdju njih, barem mnogo vise no sa Jaky i Wiliama. Slazem se, meni je bash cudno to, koliko ja znam nije izjavio, ako mu nisu drage te uloge ne treba vise da se bavi glumom. :Good: |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 10 Aug 2011 - 22:44 | |
| rekao je da mu je Alex najdrazi lik koji je igrao (uglavnom izjavio je u tom smislu ) i ja također mislim da u CCE između njih dvoje bilo hemije . |
|
| |
Srpski William Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1950 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 10 Aug 2011 - 22:56 | |
| Pa i u TDA, kao stvoreni jedno za drugo... : |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 10 Aug 2011 - 22:57 | |
| Eh daa, u CCEA su mi drugaciji no u TDA. Nekako bolji <3 U TDA su skoro u celoj seriji bili zajedno a u CCEA nisu, to je velika razlika bila. |
|
| |
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 10 Aug 2011 - 23:00 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Eh daa, u CCEA su mi drugaciji no u TDA. Nekako bolji <3
U TDA su skoro u celoj seriji bili zajedno a u CCEA nisu, to je velika razlika bila. To jeste, kada se razdvajaju, pa se opet pomire nekako se stekne utisak da se vise vole... : |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Thu 11 Aug 2011 - 0:30 | |
| Ma kakvi njihova hemija sprem Levymontes je smijesna. Jetse gledali Show kod kristine kada je rekao da mu je draza i bolja uloga u Sortilegio nego u CCEA |
|
| |
maite es mi princesa TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 22934 Fan-gif : Lokacija : You know that I'm a crazy bitch, I do what I want when I feel like it ^^
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Thu 11 Aug 2011 - 0:43 | |
| Ja mislim da oba para imaju neverovatnu hemiju i da su prelepi ali ja vise volim Levyrroni |
|
| |
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Thu 11 Aug 2011 - 2:00 | |
| Ima hemije i sa Bracamontes ali mislim da i on sam vise voli Maite Perroni... |
|
| |
Jade&Lucas.♥ TVNovele Novi član
Broj postova : 77 Godina : 27 Lokacija : Humanoid Tour.:D
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Thu 18 Aug 2011 - 2:25 | |
| lep su par,mada on meni vise ide sa Elizabet. |
|
| |
Lucero Colunga TVNovele Novi član
Broj postova : 468 Fan-gif : Lucero,Maite,Silvia <3
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Wed 24 Aug 2011 - 7:53 | |
| extra suu par...obozawam ih <33 |
|
| |
sneks TVNovele Novi član
Broj postova : 244 Godina : 40 Fan-gif :
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Mon 12 Sep 2011 - 0:29 | |
| exstra su,preslatki.bas im verujem,nikad necu zaboraviti poljubac u cca,kad je ona u bolnici,tad je bila slepa i kao nije znala da je on.naj lepsi kisss ikada |
|
| |
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Sat 17 Sep 2011 - 5:48 | |
| Nema veze da mu je uloga u Sortilegio bila draza no u CCEA. On je sa Maite mnogo vise radio. :SS Aa daaa taj KISS vrh |
|
| |
todora TVNovele Zavisnik
Broj postova : 730 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : zasekogaš so mojot Toše-te sakam angele
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Sat 17 Sep 2011 - 6:18 | |
| volim ih....Maite mi je omiljeena glumica.... |
|
| |
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Sun 18 Dec 2011 - 6:56 | |
| |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: LevyRRoni (L) Thu 9 Feb 2012 - 6:58 | |
| Kao Maricuj i Huan Migel neponovljivi,kao Maria i Max mi se nisu svidjali,jer je serija bila toliko uzasna i seckana.Sve lepo sto smo imali u CCea unisteno mi je u TDA.U Sortilegiu se mnogo skidao,realno,sa kojom god da je igrao,bilo bi hot.Morali su necim da zamaskiraju ruznocu Zaklin... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: LevyRRoni (L) | |
| |
|
| |
|