Broj postova : 323 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Na snimanju Cuidado con el angel
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Tue 19 Jan 2010 - 23:31
*Danna es mi angel* wrote:
meni uopste ne idu zajedno njih dvoje
slazem se
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Thu 21 Jan 2010 - 6:03
♥ nenalevy ♥ wrote:
Moj omiljeni par iz telenovela posle duzeg vremena..... takvu hemiju davno nisam osetila, poverovala sam im u svaki pogled i poljubac u Sortilegio, sjajni su oboje.....obozavam ih......Levimontes para siempre......
tacno uparavu sii...covece tolika hemija sve im poverujes i kad su vodili ljubav..i sve sve zivooo omggg kao da se stvarno volee prelepi su ..obozavam ih
a pogledajte ovaj video ima necega:)))pogledajte ovo sa autom i ovo na aodrimu kako je prati heheh
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Tue 26 Jan 2010 - 13:29
♥ nenalevy ♥ wrote:
Moj omiljeni par iz telenovela posle duzeg vremena..... takvu hemiju davno nisam osetila, poverovala sam im u svaki pogled i poljubac u Sortilegio, sjajni su oboje.....obozavam ih......Levimontes para siempre......
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 30 Jan 2010 - 7:44
ma duse moje prelijepi oba dvoje... tako bi volila da su u stvarnom zivotu skupa... nikada nisam vidjela da bolje ko glumi od njih dvoje zaljubljen par.... ma nemam rijeci za njih stvarnoo iz dana u dan me vise odusevljavaju (L)
Levymontes para siempre pasa loce pase (L)
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 30 Jan 2010 - 12:17
ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
ma duse moje prelijepi oba dvoje... tako bi volila da su u stvarnom zivotu skupa... nikada nisam vidjela da bolje ko glumi od njih dvoje zaljubljen par.... ma nemam rijeci za njih stvarnoo iz dana u dan me vise odusevljavaju (L)
Levymontes para siempre pasa loce pase (L)
yo soy rebelde TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1188 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Los Angeles (In My Dreams)
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Wed 3 Feb 2010 - 10:58
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sun 18 Apr 2010 - 5:34
mvmixy wrote:
Bolje mu <<stoji>> Maite,definitivno...Zaklin mi deluje mnoogo starije od njega..ne idu mi nekako
ja bas mislim suprotno....Maite deluje mnogo mladje za njega,a Jacky mu bas pristaje... super su par...
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 1 May 2010 - 1:57
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 1 May 2010 - 8:49
Levy's girl wrote:
mvmixy wrote:
Bolje mu <<stoji>> Maite,definitivno...Zaklin mi deluje mnoogo starije od njega..ne idu mi nekako
ja bas mislim suprotno....Maite deluje mnogo mladje za njega,a Jacky mu bas pristaje... super su par...
Slazem se srce sa tobom
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 1 May 2010 - 9:06
Meni je iskreno jaky previsoka...cak mi nekad deluje da je vislja i od Villiama A Maite mu najbolje pristaje od svih.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 1 May 2010 - 9:17
Dobro ovo nije topic za Maite,tako da komentarisite par wiliam i jaquline a ne ostale
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sat 1 May 2010 - 10:34
Heh pa to je komentar za njih...a ovako Levymontes su mi extra par...simpa su veoma.
HANY TVNovele Novi član
Broj postova : 55
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Thu 13 May 2010 - 4:44
prelijep su par tako izgledaju sretno kad su zajedno jestel to primjetili ali bilo pa proslo steta
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Fri 11 Jun 2010 - 1:57
Uh meni njih dwoje ne idu nikako!!!!!
ellma TVNovele Novi član
Broj postova : 41
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Fri 25 Jun 2010 - 8:01
sladak su par,ali Wiliam i Eli su mnogo ljepsi !!!
nemam rijeci njega obozavam predobar mi je ,a i ona je lijepa ...bili su mi predivni u sortilegiu...savrseni su
afrodita Banovan član
Broj postova : 8061 Godina : 38 Fan-gif : Lokacija : Con Mi Gato - William Levy :D...mmm
Subject: Re: ~~Levymonte$~~ Sun 8 Aug 2010 - 10:15
♥ nenalevy ♥ wrote: